• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رونالدو فن
ما کم از این رونالدوا نداشتیم
طرف دارای بارسا انکه چند سال بیشتر از عمرشون نگذشته
محض اطلاع
خودشون بیان بگن از کی طرف دار ه بارسا شدن ؟
من تا اونجا ک یادمه همیشه مدعی بودیم و هستیم
تب فوتبال فراگیر از اون قهرمانی من یو مقابل بایرن شروع شده
بایرن من یو مادرید میلان
تب بارسا رو هم باید از فن ای گواردیولا پرسید با مسی 2009 تا الان

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پیانیچ واقعا اول فصل عالی بود اما الان افت کرده :general509:
===================================
جا داره تو این لیستی که بچه ها گفتن یادی هم از روی کاستا بکنیم واقعا عاشقش بودم حاضر بودم پیرلو بازی نکنه جاش رویی کاستا بازی کنه بسیار خلاق و با استعداد بود و البته پاسور
روسیچکی هم عالی بود اما بیشتر تو فاز حمله و دریبل نه پاسور

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رونالدو فن
ما کم از این رونالدوا نداشتیم
طرف دارای بارسا انکه چند سال بیشتر از عمرشون نگذشته
محض اطلاع
خودشون بیان بگن از کی طرف دار ه بارسا شدن ؟
من تا اونجا ک یادمه همیشه مدعی بودیم و هستیم
تب فوتبال فراگیر از اون قهرمانی من یو مقابل بایرن شروع شده
بایرن من یو مادرید میلان
تب بارسا رو هم باید از فن ای گواردیولا پرسید با مسی 2009 تا الان
شما تو ثبت احوال و امار احیانا" کار میکنی؟؟؟
که طرفدار بارسا عمری ازشون نمیگذره و تازه طرفدار بارسا شدن
اول اینو بگم که هر کسی اختیار خودشو داره که به چه چیزی یا چه تیمی علاقه پیدا کنه شاید این اتفاقا دیر یا زود رخ بده و این به هیچ کسی ربطی نداره
شما احیانا" تازه طرفدار تیمتون شدی ودیدی که کی ستاره بیشتر داره برم اون تیم رو انتخاب کنم (طبق گفتتون که تب فوتبال در زمان منچستر و بایرن از سال 99 بود .که یعنی شما در اون سال چشم به فوتبال گشودید)اره من اینطور فکر میکنم . پس بهتره بقیه طرفداری تیمهای دیگه به تمسخر نگیری چون اینطور که پیداست شما به خاطر ستاره های که بیشتر تو این تیم بود اون زمان طرفدارش شدید این واسه شما زیباست ولی برایه افراد دیگه بیشتر بودن ستاره ملاک نباشه بعضیهای از یه بازیکن بعضی ها از فرم تیم که دل نواز بازی میکنه بعضی ها ...
مگه زمان و تاریخ یه جا گیر کرده که میگی فقظ این تیها بهترینند .چون تو اون دوره تیمتون بهتر کار کرده تاریخ روبه جلو رو پاک میکنی چون باب میلت نیست جالبه
الان میلان تیمش افتضاح شده دیگهه باید تیم قبولش نکنیم؟؟؟!! یا منچستر که یه مدتیه افت پیدا کرده ؟؟؟؟
هر تیم یه سری طرفدار داره که حذب باد هستن و این تو همه تیم ها هستن هر دوره ای
پس الکی حرف نزن که تب تیم بارسا از 2009 شروع شده

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
شما تو ثبت احوال و امار احیانا" کار میکنی؟؟؟
که طرفدار بارسا عمری ازشون نمیگذره و تازه طرفدار بارسا شدن
اول اینو بگم که هر کسی اختیار خودشو داره که به چه چیزی یا چه تیمی علاقه پیدا کنه شاید این اتفاقا دیر یا زود رخ بده و این به هیچ کسی ربطی نداره
شما احیانا" تازه طرفدار تیمتون شدی ودیدی که کی ستاره بیشتر داره برم اون تیم رو انتخاب کنم (طبق گفتتون که تب فوتبال در زمان منچستر و بایرن از سال 99 بود .که یعنی شما در اون سال چشم به فوتبال گشودید)اره من اینطور فکر میکنم . پس بهتره بقیه طرفداری تیمهای دیگه به تمسخر نگیری چون اینطور که پیداست شما به خاطر ستاره های که بیشتر تو این تیم بود اون زمان طرفدارش شدید این واسه شما زیباست ولی برایه افراد دیگه بیشتر بودن ستاره ملاک نباشه بعضیهای از یه بازیکن بعضی ها از فرم تیم که دل نواز بازی میکنه بعضی ها ...
مگه زمان و تاریخ یه جا گیر کرده که میگی فقظ این تیها بهترینند .چون تو اون دوره تیمتون بهتر کار کرده تاریخ روبه جلو رو پاک میکنی چون باب میلت نیست جالبه
الان میلان تیمش افتضاح شده دیگهه باید تیم قبولش نکنیم؟؟؟!! یا منچستر که یه مدتیه افت پیدا کرده ؟؟؟؟
هر تیم یه سری طرفدار داره که حذب باد هستن و این تو همه تیم ها هستن هر دوره ای
پس الکی حرف نزن که تب تیم بارسا از 2009 شروع شده
سلام
ببخشید قبل از شروع بحث سن تونو میفرمایید ؟
من هیچی تیم ی رو مسخره نکردم و نمیکنم حرف دهن ه بنده نزارید ،،،،
دوما ظاهرا معلومه از 2009 ب بارسا علاقمند شدید ک این همه با عصبانیت داری جواب میدید ،،،
دوما کی گفت ه تو افت تیم هوادارا باید تیم مورد علاقه اشون رو ول کنن ؟
من این حرف رو زدم ؟
پس با دقت متن بنده رو نخوندید
و دوما حتما دلیلی داره ک میگم فن ای بارسا همشون از 2009 ب این تیم علاقه مند شدم
چون من اون موقعه طرف دار بارسایی نمیدیدم و تازه اماره رشدشون رفته بالا
و این چند ساله بعد قدرت گرفتن با گواردیولا جرات کل کل پیدا کردن و گرنه خودتون بهتر میدونید قبل اون اگه هم بودن چیزی واسه گفتن نداشتن
و از همه مهم تر سن اونای رو میبینم تو کوچه محله بازار میان با ما در مورد بارسلونا جر و بحث میکنن

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
وراتی :p
عالیه این بشر!

کلا نسل بازیکنهایه خوب داره منقرض میشه نه فقط هافبکها فوتبال دیگه مثل اول نیست الان کسایی که تازه دارن فوتبال میبینن و مثلا از حرکات کریس به وجد میان در صورتی که مثلا اگه قبلش بازیهایه بازیکنانی مثل رونالدو برزیلی رو میدیدن یا این اواخر رونالدینیو با اون ظرافت و تکنیک ناب بازیهای کریس در حد معمولی بود براشون :general710:

من وراتی رو زیر نظر دارم خیلی شبیه پیرلو بازی میکنه تازه 22 سالشه بنظرم اگه همینطور پیشرفت کنه در اینده یدونه از همون پاسورهایی میشه که حرفشو زدی
پوگبا هم میتونه ستاره بشه

کروس - تیاگو - وراتی - اوزیل - ویلشر (ناپایدار :دی) - مودریچ

+ پیانیچ، دبروین، کوکه، گوندوگان، :)

همه اینا که گفتین درست،اما میتونن جای اون هافبک های رویایی رو بگیرن به نظرتون؟!

البته اینم بگم،به نظرم نسل اون فوتبالی که ما بهش عادت کردیم کلا در حال تموم شدن هست و ماباید خودمون رو با این فوتبال جدید،شیوه بازی جدید و بازیکن های جدید وفق بدیم!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

البته اینم بگم،به نظرم نسل اون فوتبالی که ما بهش عادت کردیم کلا در حال تموم شدن هست و ماباید خودمون رو با این فوتبال جدید،شیوه بازی جدید و بازیکن های جدید وفق بدیم!
در بلند مدت آره، خاطرات نوستالژیک همیشه مقدس هستند و جایگزین ناپذیر.
این حس از اونجا میاد. هرچند که بنظرم گوندوگان، ویلشر، کوکه در اوج آمادگیشون باشن هافبک های میانی بزرگی میتونن بشن. البته امثال ژاوی واقعا استثناء هستند. شاید اونی که نیاز به تغییر داره ذائقه مون باشه. ولی با این نکته موافقم که استعداد های فوتبالی در حال کاهش هستند.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من بعید میدونم

کلا فوتبال امروز داره به سمت ماشینی شدن سیر میکنه فوتبالی که بیشتر تاکتیکی و شطرنج گونه ست همین باعث میشه طراوت و تکنیک کمرنگ و کمرنگتر بشه و اون ظرافت و طراوت فوتبال که دهه ها پیش شاهدش بودیم به واسطه همین تاکتیکهایه فشرده و ماشینی شدن کم کم در حال محو شدنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
ببخشید قبل از شروع بحث سن تونو میفرمایید ؟
من هیچی تیم ی رو مسخره نکردم و نمیکنم حرف دهن ه بنده نزارید ،،،،
دوما ظاهرا معلومه از 2009 ب بارسا علاقمند شدید ک این همه با عصبانیت داری جواب میدید ،،،
دوما کی گفت ه تو افت تیم هوادارا باید تیم مورد علاقه اشون رو ول کنن ؟
من این حرف رو زدم ؟
پس با دقت متن بنده رو نخوندید
چون من اون موقعه طرف دار بارسایی نمیدیدم و تازه اماره رشدشون رفته بالا
و این چند ساله بعد قدرت گرفتن با گواردیولا جرات کل کل پیدا کردن و گرنه خودتون بهتر میدونید قبل اون اگه هم بودن چیزی واسه گفتن نداشتن
و از همه مهم تر سن اونای رو میبینم تو کوچه محله بازار میان با ما در مورد بارسلونا جر و بحث میکنن
میگم که شما ثبت احوال و امار کار میکنید. این سن مارو هم تو دفتر ثبتت بنویس!!
30 سالمه
ضاهرا هم تو کار پیش گویی هم کار میکنید که من باعصبانیت جوابتو دادم و از سال 2009 طرفدار بارسا شدم(نکنه فکر میکنی چون ثبت نامم سال 2009 تو این سایت بوده؟؟!!) .
که اینطور نیست شاید نوشتهام اینطور نشون بدن پس الکی حرف نزنید.
یه چیزی دوباره برو مطلبی که نوشتم با دقت بخون تا بدونی چی نوشتم . من کی گفتم که هوادار تیمی که تیمش افت پیا کرده باید اونو ول کنه. برو دوباره بخون تا بدونی چی نوشتم (مگه زمان و تاریخ یه جا گیر کرده که میگی فقظ این تیها بهترینند .چون تو اون دوره تیمتون بهتر کار کرده تاریخ روبه جلو رو پاک میکنی چون باب میلت نیست جالبه.
)

از خودتون حرف نزنید که موجوب خنده ملت بشید که میگید دلیلی داره که فن بارسا همشون سال 2009 بعلاقه مند شدن
راستی میگم شما هر روز تو همه شهره ها و کشورها سرک میکشی که میدونی امار چی به چی هست ؟؟ الکی نگو اقا
مگه کل کل کردن هم جرات میخواد ؟؟؟جالبه والا ندوستم !!
proxy.php
وای خدا شما اخرشی .الان داری میگی همه طرفداری بارسا کوچه بازاری هست
proxy.php
جالبه والا نمیدونستم ادمهای کوچه بازاری حق ندارن
طرفدار تیمی باشند .باشه ییانیه صادر شد که فقط بچه های بالا باید و مایه دار و دکتر و مهندس باید بیان طرفداری کنند
در ضمن ملت متولد میشند و امار مردم میره بالا و اینطور شما فکر میکنید انسان متولد نمیشه و باید فقط افراد بزرگ طرفداری کنند و اون بچه های سن پایین حق هیچ طرفداری ندارند
proxy.php
راستی شما ستاد طرفداری دارید که میان پیشتون!!!
بحثو تموم کنم
تیم روند روبه جلو سیر کنه خوبه نه فقط تو تاریخ سیر کنه و درجا بزنه و فقط به تاریخش ببنده
بحثی باقی نمیمونه خوش باشی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
میگم که شما ثبت احوال و امار کار میکنید. این سن مارو هم تو دفتر ثبتت بنویس!!
30 سالمه
ضاهرا هم تو کار پیش گویی هم کار میکنید که من باعصبانیت جوابتو دادم و از سال 2009 طرفدار بارسا شدم(نکنه فکر میکنی چون ثبت نامم سال 2009 تو این سایت بوده؟؟!!) .
که اینطور نیست شاید نوشتهام اینطور نشون بدن پس الکی حرف نزنید.
یه چیزی دوباره برو مطلبی که نوشتم با دقت بخون تا بدونی چی نوشتم . من کی گفتم که هوادار تیمی که تیمش افت پیا کرده باید اونو ول کنه. برو دوباره بخون تا بدونی چی نوشتم (مگه زمان و تاریخ یه جا گیر کرده که میگی فقظ این تیها بهترینند .چون تو اون دوره تیمتون بهتر کار کرده تاریخ روبه جلو رو پاک میکنی چون باب میلت نیست جالبه.
)

از خودتون حرف نزنید که موجوب خنده ملت بشید که میگید دلیلی داره که فن بارسا همشون سال 2009 بعلاقه مند شدن
راستی میگم شما هر روز تو همه شهره ها و کشورها سرک میکشی که میدونی امار چی به چی هست ؟؟ الکی نگو اقا
مگه کل کل کردن هم جرات میخواد ؟؟؟جالبه والا ندوستم !!
proxy.php
وای خدا شما اخرشی .الان داری میگی همه طرفداری بارسا کوچه بازاری هست
proxy.php
جالبه والا نمیدونستم ادمهای کوچه بازاری حق ندارن
طرفدار تیمی باشند .باشه ییانیه صادر شد که فقط بچه های بالا باید و مایه دار و دکتر و مهندس باید بیان طرفداری کنند
در ضمن ملت متولد میشند و امار مردم میره بالا و اینطور شما فکر میکنید انسان متولد نمیشه و باید فقط افراد بزرگ طرفداری کنند و اون بچه های سن پایین حق هیچ طرفداری ندارند
proxy.php
راستی شما ستاد طرفداری دارید که میان پیشتون!!!
بحثو تموم کنم
تیم روند روبه جلو سیر کنه خوبه نه فقط تو تاریخ سیر کنه و درجا بزنه و فقط به تاریخش ببنده
بحثی باقی نمیمونه خوش باشی
بله بله حق با شماست

secreter

Registered User
لایک‌ها
683

اینکه اینجور فک میکنی دو دلیل داره:general210:
1.یا دیر طرفدار فوتبال شدی
2.یا دیر با اینترنت آشنا شدی وگرنه تو همین سایت به عنوان یک جامعه آماری چند تا از قدیمترین اعضا طرفدار بارسان اولیش احسون ادمین پیتیo_O

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اینکه اینجور فک میکنی دو دلیل داره:general210:
1.یا دیر طرفدار فوتبال شدی
2.یا دیر با اینترنت آشنا شدی وگرنه تو همین سایت به عنوان یک جامعه آماری چند تا از قدیمترین اعضا طرفدار بارسان اولیش احسون ادمین پیتیo_O
از اینترنت نگو ک عمر اینترنتی بنده خیلی بیشتر از اون ه ک شما فک میکنید و فوتبالم از 1994 دنبال میکنم
قضاوت با شماست دیگه

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
از اینترنت نگو ک عمر اینترنتی بنده خیلی بیشتر از اون ه ک شما فک میکنید و فوتبالم از 1994 دنبال میکنم
قضاوت با شماست دیگه

چیزی که ایرانیا خوب بلدن ادعاست:D
باشه شما رئالیا از سال 1900 فوتبال میبینن بقیه از سال 2014 :general304:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چیزی که ایرانیا خوب بلدن ادعاست:D
باشه شما رئالیا از سال 1900 فوتبال میبینن بقیه از سال 2014 :general304:
اقا من خودم و گفتم با کسی هم کاری ندارم
از کی طرف داره تیم ه
واسه اثبات قضیه خواستی ی خصوصی بیا بات حرف بزنم