میگم که شما ثبت احوال و امار کار میکنید. این سن مارو هم تو دفتر ثبتت بنویس!!
30 سالمه
ضاهرا هم تو کار پیش گویی هم کار میکنید که من باعصبانیت جوابتو دادم و از سال 2009 طرفدار بارسا شدم(نکنه فکر میکنی چون ثبت نامم سال 2009 تو این سایت بوده؟؟!!) .
که اینطور نیست شاید نوشتهام اینطور نشون بدن پس الکی حرف نزنید.
یه چیزی دوباره برو مطلبی که نوشتم با دقت بخون تا بدونی چی نوشتم . من کی گفتم که هوادار تیمی که تیمش افت پیا کرده باید اونو ول کنه. برو دوباره بخون تا بدونی چی نوشتم (
مگه زمان و تاریخ یه جا گیر کرده که میگی فقظ این تیها بهترینند .چون تو اون دوره تیمتون بهتر کار کرده تاریخ روبه جلو رو پاک میکنی چون باب میلت نیست جالبه.
الان میلان تیمش افتضاح شده دیگهه باید تیم قبولش نکنیم؟؟؟!! یا منچستر که یه مدتیه افت پیدا کرده ؟؟؟؟)
از خودتون حرف نزنید که موجوب خنده ملت بشید که میگید دلیلی داره که فن بارسا همشون سال 2009 بعلاقه مند شدن
راستی میگم شما هر روز تو همه شهره ها و کشورها سرک میکشی که میدونی امار چی به چی هست ؟؟ الکی نگو اقا
مگه کل کل کردن هم جرات میخواد ؟؟؟جالبه والا ندوستم !!
وای خدا شما اخرشی .الان داری میگی همه طرفداری بارسا کوچه بازاری هست
جالبه والا نمیدونستم ادمهای کوچه بازاری حق ندارن
طرفدار تیمی باشند .باشه ییانیه صادر شد که فقط بچه های بالا باید و مایه دار و دکتر و مهندس باید بیان طرفداری کنند
در ضمن ملت متولد میشند و امار مردم میره بالا و اینطور شما فکر میکنید انسان متولد نمیشه و باید فقط افراد بزرگ طرفداری کنند و اون بچه های سن پایین حق هیچ طرفداری ندارند
راستی شما ستاد طرفداری دارید که میان پیشتون!!!
بحثو تموم کنم
تیم روند روبه جلو سیر کنه خوبه نه فقط تو تاریخ سیر کنه و درجا بزنه و فقط به تاریخش ببنده
بحثی باقی نمیمونه خوش باشی