• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اینا رو ول کنین،جمعه کجااااااااا!؟یادگار امام...:general504::D:general105:
پماد اصلی الان واس سرخآبیها لازمه...:p
---------------------------------
به بعضیام باس گفت شما به فکر تیم خودت باش که به تعداد انگشتای 1 دست هم جام ندارین و تازه هر کدوم اینام یه عیبی روش هست و ترول خاص و عام شدین!!!لیورپول به حد کافی داره و همینکه با این مالکا داره با میلیاردرهای عرب و روس رقابت میکنه ما راضی هستیم...;):)
به نظر من تبریک زود هست برای قهرمانی بارسلونا
هنوز روی کاغذ رئال شانس داره برای قهرمانی
به نظر منم 0.0001% شانس دارن هنو!!!:general206:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اینا رو ول کنین،جمعه کجااااااااا!؟یادگار امام...:general504::D:general105:
پماد اصلی الان واس سرخآبیها لازمه...:p
---------------------------------
به بعضیام باس گفت شما به فکر تیم خودت باش که به تعداد انگشتای 1 دست هم جام ندارین و تازه هر کدوم اینام یه عیبی روش هست و ترول خاص و عام شدین!!!لیورپول به حد کافی داره و همینکه با این مالکا داره با میلیاردرهای عرب و روس رقابت میکنه ما راضی هستیم...;):)

به نظر منم 0.0001% شانس دارن هنو!!!:general206:
واقعا روت میشه به بزرگترین تیم انگلستان! تیم اول شهر لندن! تیم اول اروپا و جهان! تیکه بندازی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که روم نمیشه! :general304::general304::general304:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
والا من به هوادارای تیمی که خودشون رو از لیورپول بزرگتر بدونن چی بگم! ما از لیورپول کوچیکتریم! وقتی شما از لیورپول بزرگتر باشین! خوب ما هم کوچیکتریم از شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من تسلیم!!!!!!!!!!!!!! منچستری ها گوش به زنگ باشین! در قوانین جدید، تعداد جام ها از سال 2004 به بعد شمرده میشه! یعنی اگر تیم اول شهر لندن یک جام دیگه ببره، پر افتخار ترین تیم انگلستان میشه :general304::general304::general304::general304: از 2004 قبل تر، هرکی جام گرفته همش کشکه! اعتراض نکنید!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پیرو شخم زدن گذشته:
بایرن 4 بارسا 0
داوری:
http://1pezeshk.com/archives/2013/0...-1st-three-goals-v-barcelona-all-illegal.html

1366747072_extras_noticia_foton_7_1.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
والا من به هوادارای تیمی که خودشون رو از لیورپول بزرگتر بدونن چی بگم! ما از لیورپول کوچیکتریم! وقتی شما از لیورپول بزرگتر باشین! خوب ما هم کوچیکتریم از شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من تسلیم!!!!!!!!!!!!!! منچستری ها گوش به زنگ باشین! در قوانین جدید، تعداد جام ها از سال 2004 به بعد شمرده میشه! یعنی اگر تیم اول شهر لندن یک جام دیگه ببره، پر افتخار ترین تیم انگلستان میشه :general304::general304::general304::general304: از 2004 قبل تر، هرکی جام گرفته همش کشکه! اعتراض نکنید!
تیم دیگه نبود از لیورپول نردبون میندازی دادا
کلا زیره چلسی بودن سخته:general601:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نمیدونم دقیقا و تحقیقا چند نفر توی این بخش از فوتبال و قوانینش سر در میارن.
بازی 4 بر صفر دو سال پیش رو یادتون هست. سه گل اول بایرن رو بصورت GIF گذاشتم.
شکیبا باشید تا بارگذاری کامل بشه

گل اول:
خطای دانته(روی دوش آلوس سوار میشه)
11.gif

گل دوم:
آفساید کامل ماریو گومز
2.gif

گل سوم:

خطای مسلم مولر بر روی آلبا. چطور میشه این صحنه رو ندید؟ نه داور کنار خطا گرفت نه داور وسط :دی
3.gif

33.gif

اگر بارسا در برابر چلسی از لطف یکی دو پنالتی نادیده گرفته بهره مند شد عوضش در این بازی 3 تا گل نا صحیح خورد. 2 خطا و یک آفساید ولی اونقدر سطح باشگاه از هر لحاظ بالا هست که هیچ وقت گلایه ای از این قضیه نکردند. بر خلاف بعضی مربیان و .... برخی تیمها
عبارت More Than a Club گویای همه چیزه

تاریخ شاید هیچوقت چنین ناداوری رو در چنین سطحی به یاد نیاره. نه بخاطر درست یا غلط بودنش، فقط بخاطر اینکه ما اهل چنین شانتاژ هایی نیستیم. احتمالا بازی چلسی بارسا از حیث اشتباهات داوری در تاریخ زبانزد بشه. اما 2 پنالتی نگرفته شده که احتمال گل شدنشون 50-50 هستش مهمتر و حساس تر بودند یا 3 گل اشتباه که توسط داور صحیح اعلام شد؟
مطمئن باشید بدترین قضاوت تاریخ نیمه نهایی لیگ قهرمانان متعلق به همین بازی بوده.

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
نمیدونم دقیقا و تحقیقا چند نفر توی این بخش از فوتبال و قوانینش سر در میارن.
بازی 4 بر صفر دو سال پیش رو یادتون هست. سه گل اول بایرن رو بصورت GIF گذاشتم.
شکیبا باشید تا بارگذاری کامل بشه

گل اول:
خطای دانته(روی دوش آلوس سوار میشه)
11.gif

گل دوم:
آفساید کامل ماریو گومز
2.gif

گل سوم:

خطای مسلم مولر بر روی آلبا. چطور میشه این صحنه رو ندید؟ نه داور کنار خطا گرفت نه داور وسط :دی
3.gif

33.gif

اگر بارسا در برابر چلسی از لطف یکی دو پنالتی نادیده گرفته بهره مند شد عوضش در این بازی 3 تا گل نا صحیح خورد. 2 خطا و یک آفساید ولی اونقدر سطح باشگاه از هر لحاظ بالا هست که هیچ وقت گلایه ای از این قضیه نکردند. بر خلاف بعضی مربیان و .... برخی تیمها
عبارت More Than a Club گویای همه چیزه

تاریخ شاید هیچوقت چنین ناداوری رو در چنین سطحی به یاد نیاره. نه بخاطر درست یا غلط بودنش، فقط بخاطر اینکه ما اهل چنین شانتاژ هایی نیستیم. احتمالا بازی چلسی بارسا از حیث اشتباهات داوری در تاریخ زبانزد بشه. اما 2 پنالتی نگرفته شده که احتمال گل شدنشون 50-50 هستش مهمتر و حساس تر بودند یا 3 گل اشتباه که توسط داور صحیح اعلام شد؟
مطمئن باشید بدترین قضاوت تاریخ نیمه نهایی لیگ قهرمانان متعلق به همین بازی بوده.

اولا یک دو تا پنالتی نه و پنج شیش تا !
دوما وقتی لمپارد می خواد پشتِ توپ وایسته خنده داره که حرف از 50-50 بزنی ! برو بالای 90 % !
سوما اون بازی ما برتر بودیم، مایروزِ مطلق بودیم، اگه داور می زاشت می تونستیم یه نتیجه رویایی رو کسب کنیم، حرفم اینه شمارو فقط و فقط داوری برد بالا ! ولی بایرن چی ؟ بایرن خودش خوب بود ! حالا از این 7 تا گل 2 تاشم با خطا بدست اومده باشه ولی بایرن حقش صعود بود و واقعا شما هیچی جلو بایرن نداشتید رفت و برگشت ! حرفم اینه دلیلِ اصلی بردتون جلو ما که بعدشم همون باعث شد اون فصل 6 تا جام بگیرید فقط و فقط داوری بود ولی آیا شما می تونی با قدرت بگی دلیلِ اصلی حذف تیم تون جلو بایرن دو سال پیش داوری بود ؟

اون بازی فاجعه داوری قرن بودو دیگه اینُ هر شخصی می دونه ...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این دوستِ آرسنالی مونم کاملا برام ثابت کرد فشار تا چه حد می تونه رو رفتارِ یک شخص تاثیر بزاره !
فقط می تونم بگم راضیم از تیمم ! :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوما وقتی لمپارد می خواد پشتِ توپ وایسته خنده داره که حرف از 50-50 بزنی ! برو بالای 90 % !
سوما اون بازی ما برتر بودیم، مایروزِ مطلق بودیم، اگه داور می زاشت می تونستیم یه نتیجه رویایی رو کسب کنیم، حرفم اینه شمارو فقط و فقط داوری برد بالا ! ولی بایرن چی ؟ بایرن خودش خوب بود ! حالا از این 7 تا گل 2 تاشم با خطا بدست اومده باشه ولی بایرن حقش صعود بود و واقعا شما هیچی جلو بایرن نداشتید رفت و برگشت ! حرفم اینه دلیلِ اصلی بردتون جلو ما که بعدشم همون باعث شد اون فصل 6 تا جام بگیرید فقط و فقط داوری بود ولی آیا شما می تونی با قدرت بگی دلیلِ اصلی حذف تیم تون جلو بایرن دو سال پیش داوری بود ؟

چون شمایی 10 تا پنالتی :rolleyes:
پنالتی 50-50 هستش، نمونه بارزش همین رونالدو که 2تا پشت سر هم خراب کرده.
اتوبوستون برتر بود، موافقم :)
بایرن؟ بایرن دور قبلش توی الیانس ارنا از آرسنال 2-0 باخته بود. تیم خیلی خوبی داشتند نتیجه 3-0 به لطف داور چی واسه بازگشت باقی میزاره؟
لایقترین و بهترین تیم ادوار گذشته تاریخ فوتبال اروپا بارسا سال 2009 بوده، و بصورت مضحکانه موفقیت اون تیم رویایی رو به داوری در برابر تیمی اونم مثل چلسی ربط میدی. خداااااااا :general705:
دلیل اصلی حذف تیم ما در برابر بایرن از مصدومیت مسی گرفته بود تا بیماری تیتو، غیبت پویول و ... و 3 گل مردود.

فاجعه قرن 2 تا پنالتی گرفته نشدست یا سه گل مردود؟
کلا با اسامی کاری نداشته باش. قیاس کن. 2 پنالتی کلیدی تر هستن یا 3 گل مردود؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بایرن؟ بایرن دور قبلش توی الیانس ارنا از آرسنال 2-0 باخته بود. تیم خیلی خوبی داشتند نتیجه 3-0 به لطف داور چی واسه بازگشت باقی میزاره؟
لایقترین و بهترین تیم ادوار گذشته تاریخ فوتبال اروپا بارسا سال 2009 بوده، و بصورت مضحکانه موفقیت اون تیم رویایی رو به داوری در برابر تیمی اونم مثل چلسی ربط میدی. خداااااااا :general705:
دلیل اصلی حذف تیم ما در برابر بایرن از مصدومیت مسی گرفته بود تا بیماری تیتو، غیبت پویول و ... و 3 گل مردود.

فاجعه قرن 2 تا پنالتی گرفته نشدست یا سه گل مردود؟
کلا با اسامی کاری نداشته باش. قیاس کن. 2 پنالتی کلیدی تر هستن یا 3 گل مردود؟

بیخیال ! ترکیبِ بایرن تو بازی برگشت یادته ؟ بازیِ رفت رو تو خونه آرسنال 3-1 برده بودند ! هیج انگیزه ای نداشتند و تیمِ دوم اومدن و از رو شکم سیری بازی کردند و آخرشم باختند !
قبول دارم بارسای 2009 بهترین بود ... شاید تو قرن اخیر بهترین بود ... ولی کلیدِ این بهترین ها چی بود ؟ کلیدش همون بازیِ نیمه نهایی بود که با داور بردید ... اگه اون بازی نبود دیگه خبری از لیگ قهرمانان و سوپر کاپ و جام باشگاه های جهان و در آخر 6 تا جام نبود ! و این یعنی چی ؟ یعنی دیگه بهترین تیمِ قرن نمیشدید !
پس خیلی هم بی ربط نیست من بیام بگم اگه چلسی رو اینجوری با ناداوری حذف نمی کردن موفقیت های بارسا هیچ میشد ...
من نمی دونم چیُ می خوای ثابت کنی ؟ اینُ دیگه همه کارشنسا و مطبوعات و ... همه می دونن که اون بازی فاجعه داوری قرن بود جوری که یه تیم که کاملا حقش بود بره فینال بخاطر داور بازموند !
حالا این که مسی نیست و تیتو مریضه و پول مصدومه آیا تقصیره داوره ؟ به این خاطر اون بازی 2009 بزرگ تر شد که مارو داور شکست داد ...
ولی نبودِ مسی و ... اینا ربطی به داور داره ؟
بازم میگم بدونِ شک تیمِ مستحق 2 سال پیش بایرن بود که صعود کنه ... ولی ایا تیمِ مستحقِ 2009 شما بودید ؟ :) همین جواب رو بدی دیگه میرم پیدام نمیشه :)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

آره دیگه بعد از اخراج ناحق بازیکن بارسا اونم تو دقایق ابتدایی و زمین حریف،داور باس کیلویی پنالتی میگرفت واس اتوبوسا و گرفتن 4 5 تا پنالتی تو یک بازی اصلا چیز عجیبی نیست و کاملآ طبیعی و عادیه!!!:general304::general210:
گل دقیقه +90 بارسا رو هم داور خودش به ثمر رسوند وگرنه اتوبوس تو فینال بود بدون شک!!!:general307:(شایدم 2 3 تا بازیکنتون رو گرفته بود و ول نمیکرد تا بارسای 10 نفره بتونه به اتوبوس 11 نفره پارک شده جلو دروازه گل بزنه!!!:general404:)
----------------------------------------------------------------------
در مورد بایرن خیلی رو میخواد زدن این حرفا!!!2 3 تا پنالتیتون گرفته نشده در حالی که مدافعمون به ناحق و مفت اخراج شده بود و جلو بودید و 3 4 دقیقه جلو تیم 10نفره دوم میاوردین تو فینال بودین!!!
اما بارسای بدون مربی و با لشگری از مصدومین!!!(مخصوصآ نداشتن بهترین بازیکن تاریخ و بازی کردن بارترای 18 19 ساله تو آلیانز!) جلو بایرن آماده 3 تا گل مردود پشت سر هم میخوره!!!دیگه روحیه ای واس جبران میمونه!؟o_O
بایرن برتر بود!؟:eek:برو آمار دو بازی رفت و برگشت رو دربیار و جمع کن ببین کی برتر بوده!!!:general210:بایرن برتر نبود دروازش طلسم شده بود!!!:general710:
ما اونقدر بازیهای سرتر نسبت به حریف از تیممون دیده بودیم که بازی پایاپای رو خودمونم قبول نداشتیم و فکر میکردیم خیلی بد بودیم و حریف خیلی سرتر بود وگرنه در آمار عملآ چنین چیزی نبود و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با اون وضعیت تیممون اگه برتر نبودیم چیزی هم کم نداشتیم!!!
همین سال پیش هم از اینکه نتونستیم بازی آخر اتلتیکو رو بزنیم و قهرمان بشیم هیچ کدوم ناراحت نبودیم چون واقعآ میخواییم بارسا رو سرتر از حریفش ببینیم نه مثل شما زوری و با آوردن از اینجا و اونجا ببریم!!!وقتی حریف باهاش پای یا پای مبارزه میکنه حریف رو مسحق تر میدونیم،این مشکل ماست!!!در حالی که همین اتوبوستون شانسی ترین قهرمانی تاریخ لیگ قهرمانان رو آورد و پایاپای که هیچی فرق از سر تا پا بود ولی روتون که رو نیست!!!:general210:;)

پ.ن:پست جناب rms رو ندیده بودم،خیلی از جوابها رو ایشون دادن و اگه میدیدم دیگه به خودم زحمت نمیدادم...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آره دیگه بعد از اخراج ناحق بازیکن بارسا اونم تو دقایق ابتدایی و زمین حریف،داور باس کیلویی پنالتی میگرفت واس اتوبوسا و گرفتن 4 5 تا پنالتی تو یک بازی اصلا چیز عجیبی نیست و کاملآ طبیعی و عادیه!!!:general304::general210:
گل دقیقه +90 بارسا رو هم داور خودش به ثمر رسوند وگرنه اتوبوس تو فینال بود بدون شک!!!:general307:(شایدم 2 3 تا بازیکنتون رو گرفته بود و ول نمیکرد تا بارسای 10 نفره بتونه به اتوبوس 11 نفره پارک شده جلو دروازه گل بزنه!!!:general404:)
----------------------------------------------------------------------
در مورد بایرن خیلی رو میخواد زدن این حرفا!!!2 3 تا پنالتیتون گرفته نشده در حالی که مدافعمون به ناحق و مفت اخراج شده بود و جلو بودید و 3 4 دقیقه جلو تیم 10نفره دوم میاوردین تو فینال بودین!!!
اما بارسای بدون مربی و با لشگری از مصدومین!!!(مخصوصآ نداشتن بهترین بازیکن تاریخ و بازی کردن بارترای 18 19 ساله تو آلیانز!) جلو بایرن آماده 3 تا گل مردود پشت سر هم میخوره!!!دیگه روحیه ای واس جبران میمونه!؟o_O
بایرن برتر بود!؟:eek:برو آمار دو بازی رفت و برگشت رو دربیار و جمع کن ببین کی برتر بوده!!!:general210:بایرن برتر نبود دروازش طلسم شده بود!!!:general710:
ما اونقدر بازیهای سرتر نسبت به حریف از تیممون دیده بودیم که بازی پایاپای رو خودمونم قبول نداشتیم و فکر میکردیم خیلی بد بودیم و حریف خیلی سرتر بود وگرنه در آمار عملآ چنین چیزی نبود و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با اون وضعیت تیممون اگه برتر نبودیم چیزی هم کم نداشتیم!!!
همین سال پیش هم از اینکه نتونستیم بازی آخر اتلتیکو رو بزنیم و قهرمان بشیم هیچ کدوم ناراحت نبودیم چون واقعآ میخواییم بارسا رو سرتر از حریفش ببینیم نه مثل شما زوری و با آوردن از اینجا و اونجا ببریم!!!وقتی حریف باهاش پای یا پای مبارزه میکنه حریف رو مسحق تر میدونیم،این مشکل ماست!!!در حالی که همین اتوبوستون شانسی ترین قهرمانی تاریخ لیگ قهرمانان رو آورد و پایاپای که هیچی فرق از سر تا پا بود ولی روتون که رو نیست!!!:general210:;)

پ.ن:پست جناب rms رو ندیده بودم،خیلی از جوابها رو ایشون دادن و اگه میدیدم دیگه به خودم زحمت نمیدادم...

شرمنده حق با شماست !
مدافع تون به ناحق اخراج شد ! من کالما حق میدم
بازم عذر می خوام که نتونستید با اقتدار ببرید و زحمتش به دقیقه 90 رسید
اون بازی کاملا داور به نفعِ چلسی بود و حقِ بارسا رو خورد :(
چند وقتی بود داستان نخونده بودم ....

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خرید جدید یونایتد ی گل در کلاس خیلی بالا زده
دوستان قشنگی گل ب دیدنش ه از دست ندید

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@amirusa
تو خودتو قاطی منچستری ها نکن! همه میدونیم دندون تیز کردی واسه دخه آ :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بیخیال ! ترکیبِ بایرن تو بازی برگشت یادته ؟ بازیِ رفت رو تو خونه آرسنال 3-1 برده بودند ! هیج انگیزه ای نداشتند و تیمِ دوم اومدن و از رو شکم سیری بازی کردند و آخرشم باختند !
قبول دارم بارسای 2009 بهترین بود ... شاید تو قرن اخیر بهترین بود ... ولی کلیدِ این بهترین ها چی بود ؟ کلیدش همون بازیِ نیمه نهایی بود که با داور بردید ... اگه اون بازی نبود دیگه خبری از لیگ قهرمانان و سوپر کاپ و جام باشگاه های جهان و در آخر 6 تا جام نبود ! و این یعنی چی ؟ یعنی دیگه بهترین تیمِ قرن نمیشدید !
پس خیلی هم بی ربط نیست من بیام بگم اگه چلسی رو اینجوری با ناداوری حذف نمی کردن موفقیت های بارسا هیچ میشد ...
من نمی دونم چیُ می خوای ثابت کنی ؟ اینُ دیگه همه کارشنسا و مطبوعات و ... همه می دونن که اون بازی فاجعه داوری قرن بود جوری که یه تیم که کاملا حقش بود بره فینال بخاطر داور بازموند !
حالا این که مسی نیست و تیتو مریضه و پول مصدومه آیا تقصیره داوره ؟ به این خاطر اون بازی 2009 بزرگ تر شد که مارو داور شکست داد ...
ولی نبودِ مسی و ... اینا ربطی به داور داره ؟
بازم میگم بدونِ شک تیمِ مستحق 2 سال پیش بایرن بود که صعود کنه ... ولی ایا تیمِ مستحقِ 2009 شما بودید ؟ :) همین جواب رو بدی دیگه میرم پیدام نمیشه :)

ترکیب بایرن یادم نبود، واسه این رفتم سرچ کردم. اگه شما به این میگی تیم دوم حتما تیم دوم بایرن هستش دیگه ;-)
:rolleyes:
ARSE.JPG

شخصا منکر اشتباهات داوری و سنگینی کفه این مطلب در بازی مذکور به نفع بارسا نیستم اما اگر ما در برابر چلسی از این بابت سود بردیم عوضش در دو نیمه نهایی برابر اینتر و بایرن رسما نابودمون کردند.(اگه این اتفاقها نمیوفتاد میدونی چی می شد؟ بارسا در پنج فصل پیاپی لیگ قهرمانان 4 بار در فینال میبود ) در بازی برابر اینتر گل میلیتو 100 درصد آفساید بود، پنالتی روی آلوز گرفته نشد. بازی برگشت گل 100% صحیح توره مردود اعلام شد. (بخواین میتونم صحنه هاش رو بزارم) در بازی با بایرن هم که همه چیز مشخصه
و اما در مورد اینکه بردن 6 جام ارتباطی به تیم قرن داشت یا نداشت... طبعا بی تاثیر نبوده و نیست. اما برزیل یکی از ادوار جام جهانی توی دهه 70-80 بهترین برزیل تاریخ بوده، حتی خیلیا میگن بهترین تیم ملی تاریخ اما اون تیم جام جهانی رو نبرد. هنوز اون تیم جاودانست و در موردش بصورت اساطیری یاد میشه. بنظرتون چلسی دی متئو 6 تا جام میگرفت هم میشد بهترین تیم تاریخ؟ :D
من هنوز جوابم رو نگرفتم 3 گل مردود فاجعه داوری هستش یا 2 پنالتی گرفته نشده؟ اون هم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان
جریانات بازی با چلسی ورای مشکلات داوری جاودانگیش بخاطر شانتاژ های خبری بوده. بنظرت تیم مورینیو این گلها رو از بایرن میخورد الان کتابها در موردش ننوشته بودند؟ :دی
بارسا 2009 از هر نظر لایق بود، لیاقتش رو در فینال همون سال و دوره های بعدی مسابقات هم ثابت کرد. اما در نیمه نهایی اون بختی رو که یه تیم قهرمان نیاز داره رو داشت، شاید هم خیلی بیشتر:)

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
از زبون جرارد
من مردم یا زندم دقیق نمیدونم
یه زمین سرخرده از فتح پلیمر لیگ بدورم
بیخی جام پلیمر لیگ شدم که تیمم 25سال توکفه
واسه اینم دارم میرم ام ال اس چون تیمم خیلی از فوتبال روز عقبه:general601:

بالا