تا اونجایی من یادمه بایرن دور قبلشبایرن؟ بایرن دور قبلش توی الیانس ارنا از آرسنال 2-0 باخته بود.
2-0
و
0-2
یوونتوس رو برده بود {اینم یه سرچ بکن}
که آخرین باخت خانگی یووه محسوب میشه تو اروپا
تا اونجایی من یادمه بایرن دور قبلشبایرن؟ بایرن دور قبلش توی الیانس ارنا از آرسنال 2-0 باخته بود.
لطف میکنی اگه صحنه این گل %100 صحیحی که توره زد بذاری.بازی برگشت گل 100% صحیح توره مردود اعلام شد. (بخواین میتونم صحنه هاش رو بزارم)
درسته، آرسنال بازی دور اول حذفی با بایرن رو به رو شد.تا اونجایی من یادمه بایرن دور قبلش
2-0
و
0-2
یوونتوس رو برده بود {اینم یه سرچ بکن}
که آخرین باخت خانگی یووه محسوب میشه تو اروپا
اول کاملش رو نوشتم، خلاصه اش که کردم فقط توره اش موند. توره توپ رو استپ کرد (به شکمش برخورد کرد) و فکر کنم داد به بویان و بویان گل زد که داور به اشتباه خطای هند توره رو گرفت.لطف میکنی اگه صحنه این گل %100 صحیحی که توره زد بذاری.
گوگل ترندز چیست ؟
گوگل ترندزابزاری محصول لابراتوار گوگل است که اطلاعاتی در باره کلمات جستجو شده در گوگل به ما میدهد . به عنوان مثال ما میتوانیم ببینیم کلمه webdesign چه مقدار و از چه کشورها و چه شهر هایی بیشتر مورد جستجو قرار گرفته است . همینطور میتوانیم یک بازه زمانی مشخص برای آن تعریف کنیم .
http://www.google.com/trends/
آخه پسره خوب طرفدار های مثلا آرسنال که مطالب بارسا رو دنبال نمیکنند که :دییاده حرفه مسعود ده نمکی افتادم که میگفت الان اسمه فیلمه منو بزنین گوگل چهار هزار صفحه مطلب در موردش میاره پس فیلمه من خیلی مورد توجه بوده!:general208:!!! یا یکی بود میگفت اسمه دکترین دفاعی رو سرچ کنی گوگل نظریه دفاعی ما و اسمه سایت ما رو به عنوان اولین سایت نشون میده پس نظریه دفاعی ما بهترین تو دنیاست
این امار ربطی به محبوبیت نداره ، همونطوری که تعداد سرچ ها بارسا بیشتر از رئال دلیلی بر محبوب بودن بارسا نمیشه ، همونطور دلیله برتری رونالدو به مسی نمیشه! خوب مشخصه مثلا رونالدو زندگی شخصی خیلی پرحاشیه ای داشته! خیلی بیشتر تو کار مد و مدل مو ولباس بوده! دوس دختر رونالدو (قبلیشو) همه میشناسن ولی زنه مسی رو یه نفرم نمیشناسه!
یا مثلا بارسا درگیر مسائل سیاسی ایالته کاتالانه و هزارتادلیل دیگه که باعث میشه تعداد سرچها بیشتر باشه..
همین الان مثلا تعدا سرچها در مورد پرسپولیش بیشتر بوده امسال خوب چون امسال کلا پرسپولیس تو حاشیه بوده و هیچ دلیله دیگه ای نداره
دقیقا چیزی که میخواستم بگم...یاده حرفه مسعود ده نمکی افتادم که میگفت الان اسمه فیلمه منو بزنین گوگل چهار هزار صفحه مطلب در موردش میاره پس فیلمه من خیلی مورد توجه بوده!:general208:!!! یا یکی بود میگفت اسمه دکترین دفاعی رو سرچ کنی گوگل نظریه دفاعی ما و اسمه سایت ما رو به عنوان اولین سایت نشون میده پس نظریه دفاعی ما بهترین تو دنیاست
این امار ربطی به محبوبیت نداره ، همونطوری که تعداد سرچ ها بارسا بیشتر از رئال دلیلی بر محبوب بودن بارسا نمیشه ، همونطور دلیله برتری رونالدو به مسی نمیشه! خوب مشخصه مثلا رونالدو زندگی شخصی خیلی پرحاشیه ای داشته! خیلی بیشتر تو کار مد و مدل مو ولباس بوده! دوس دختر رونالدو (قبلیشو) همه میشناسن ولی زنه مسی رو یه نفرم نمیشناسه!
یا مثلا بارسا درگیر مسائل سیاسی ایالته کاتالانه و هزارتادلیل دیگه که باعث میشه تعداد سرچها بیشتر باشه..
همین الان مثلا تعدا سرچها در مورد پرسپولیش بیشتر بوده امسال خوب چون امسال کلا پرسپولیس تو حاشیه بوده و هیچ دلیله دیگه ای نداره
معتبر تر از گوگل؟دقیقا چیزی که میخواستم بگم...
ممد امارهاتو یکمی معتبرتر کن...
آمارت جالبه، یه برداشت دیگه میکنم ازش، من معمولا وقتی از چیزی خبری ندارم، تو گوگل سرچ میکنم تا اطلاعاتم بیشتر بشه!!!!!معتبر تر از گوگل؟
راستی فرصت نشد، صمیمانه کسب سهمیه و بازگشت قهرمانانه تیمت رو به UCL تبریک میگم.
احتمالا واسه همینه که مایکروسافت پروژه Bingــش تقریبا با شکست مواجه شده :دیآمارت جالبه، یه برداشت دیگه میکنم ازش، من معمولا وقتی از چیزی خبری ندارم، تو گوگل سرچ میکنم تا اطلاعاتم بیشتر بشه!!!!!
البته من بیشتر از Bing استفاده میکنم...
متشکر فصل دیگه انشالله تو گروهتون میوفتیم، اونوقت هرچی دلت میخواد کل کل میکنیم...
دلیلش اینه که گوگل از یک سری شیلترها استفاده میکنه، با توجه به IP کشورهای مختلف، این شیلترهارو استفاده میکنه که معمولا فقط با شیلترشکن میشه اینارو Bypass کرد عزیزم...احتمالا واسه همینه که مایکروسافت پروژه Bingــش تقریبا با شکست مواجه شده :دی
گروهی حال نمیده، من یو فقددد تو فینال.
پ.ن: مدیران و دوستان عزیز، کل کل من و میلاد در حوزه فوتبال قدمت 20 ساله داره. :android18:
کارمون به کتک کاری هم کشید سوامون نکنید، استخون همو دور نمیریزیم:general504::general709:
رتبه لیگمون دقیقاً همونی شد که از اول فصل برنامش رو داشتیم، حالا اگه دیدنی هست واسه شما که چه بهترچستر.....................................:general304::general304::general304:
حالا بیاین در مورد لیورپول حرف بزنین بیچاره ها...:general206:
والا در حد کل هم نیستین آخه،آخر فصل(ویرایش:بعدِ بالای 200 میلیون خرج کردن و اون همه از یون آوردن!) بازم رتبه لیگتونم دیدنی خواهد بود،قول میدم...
تبریک به ونگر عزیز و دوست داشتنی و تیم ریشه دار لندن و طرفداراش...:general504:
به بعضیا سی ال فکر نکنم خوش گذشته باشه! حذف تو گروهی با اون وضع و اون داستان لیگ اروپا و ...باید از بعضیام پرسید cl خوش میگذره!؟:general506::general601:
and what do u know?!:|||||||||||||||عجب آدمایی هستین شما باو!!!الله کمییز اولسون!!!(خدا پشت و پناهتون باشه!!!)
مگه من گفتم حتمآ میبازه یا امیدوار نباشین!؟؟؟:general210:
همونطور که انتظار این نتایج و اون اخراج رو نه ما از تیم خودمون و جرارد داشتیم و نه شما از یونایتد دقیقآ برعکس این اتفاقات هم میتونه بیوفته،مخصوصآ که 7 هفته باقی مونده نه 3 هفته!!!
میبینیم دیگه،1 بار جستی ملخک،2 بار جستی ملخک بار سوم....
طرفدارای چلسی میتونن بیان کُری بخونن، Liverbarcaی عزیز اجازه دادنلیورپول امسال بدشانسی نمیاورد خفتتون میکردیم،پارسالم که زیرمون بودین،حالا بزا امسال تموم شه بیا کری بخون...
و متأسفانه این حرف هم اشتباه از آب در اومد و امسال هم مثل پارسال و سال قبل و سال قبل نیستید:general509:تموم شده ناکامیهاش،تا اینجا بود،از این به بعد cl جزء جدا نشدنی لیورپول هست و هر سال توش خواهیم بود(فقط مربی،مربی cl نیست،امسال بنیتز رو نیمکت بود از شانسهای تصاحب cl هم بودیم!)،همین امسالم شاهکار داورا نبود نهایتش 10 اختلاف با صدر داشتیم و از گزینه های قهرمانی بودیم...
و یک اشتباه دیگه اینکه به نقل از شما شانسی شانسی و از یون اوردن هم میشه جهارم شدولی چیزی که میدونم اینه که لیورپولو از این به بعد نگا کن،با شانسی شانسی بردن و از یون آوردن نمیشه 4رم شد،اون تیمم به زودی به جای اصلیش برمیگرده:general206:
دوباره جاداره از طرف داران چلسی دعوت کنم با توجه به اینکه 17 هفته گذشت و شما قهرمان شدید و لیورپول هم توی سی ال نیست تشریفشون رو بیارن و از چیزی که دارن حرف بزنناون عرضه رو هم باز آخر فصل میبینیم(عجله نکن هنوز 17 هفته دست نخورده هست...!)فعلا که شما بی عرضه بودین که زیر اون لیورپول قرار گرفتین،امسالم وقتی ما نرفتیم cl و شما قهرمان شدین بیا حرف از چیزی که ندارین بزن...
ماشالله دستهای پشت پرده پی تی هم هست بهش میگیم سلام پستا پاک میشه@AslanSalarkia
باو میاد الآن داستان میگه
بستگی داره به کدوم تیم سلام بدیاین اخر پاییز رو
ماشالله دستهای پشت پرده پی تی هم هست بهش میگیم سلام پستا پاک میشه