خب بهتر بود الان که رفته بودی بایگانی فقط - ها نمیاوردی با خودت،غیر اینا حرفای دیگه ای هم زدم و بعد اون حرکت عجیب استیوی هم که قابل پیشبینی نبود هفته ها قبل سرنوشت چرخید!!!(حتی قبل مصدومیت دوباره استوریج و 3 باخت پیاپی یونایتدهای همیشه پیروز!!!)خُب آخر پاییز هم رسید میشینیم با هم جوجه ها رو میشمریم. @LiverBarca شما هم بیا نازنین، بدون شما شمارش اصلاً جذاب نیست
رتبه لیگمون دقیقاً همونی شد که از اول فصل برنامش رو داشتیم، حالا اگه دیدنی هست واسه شما که چه بهتر
به بعضیا سی ال فکر نکنم خوش گذشته باشه! حذف تو گروهی با اون وضع و اون داستان لیگ اروپا و ...
باز خدا رو شکر امسال دیگه نیستن انقدر حسای بد تجربه نمیکنن
ما حالا تعریف میکنیم براتون خوش گذشت یا نه
and what do u know?!
هی جستیم و جستیم و جستیم یهویی رد شدیم سال دیگه مثل همیشه اروپائیم
آره اجازه مام که دست شماس ولی اینا دیگه نامردیه،رفتی تمام منفی ها و زمانهایی که لیورپول تو اوج بوده و پست دادم رو جمع کردی آوردی!!!و در ادامه یک سری حرف ها حیف بود ناگفته بمونه...
طرفدارای چلسی میتونن بیان کُری بخونن، Liverbarcaی عزیز اجازه دادن
و متأسفانه این حرف هم اشتباه از آب در اومد و امسال هم مثل پارسال و سال قبل و سال قبل نیستید:general509:
و یک اشتباه دیگه اینکه به نقل از شما شانسی شانسی و از یون اوردن هم میشه جهارم شد
ولی با قسمت دوم حرفاتون موافقم، سال بعد به جایگاه اصلیمون برمیگردیم به امید اودین
دوباره جاداره از طرف داران چلسی دعوت کنم با توجه به اینکه 17 هفته گذشت و شما قهرمان شدید و لیورپول هم توی سی ال نیست تشریفشون رو بیارن و از چیزی که دارن حرف بزنن
دقیقاً با تعویضاش نقس تیمو گرفت! درسته بایرن قرار بود نیمه دوم حمله کنه ولی بارسا هم تیم دست و پا بسته ای نبود که نیاز داشته باشی اینجوری بره تو دفاع!اگه نیمه اول سوارز مصدوم نشده باشه با بیرون کشیدنش بازم انریکه نشون داد در حد بارسا نیست!!!
میتونست نیمار یا حتی اندرس رو بکشه بیرون ولی بیرون کشیدن سوا که اجازه نفس کشیدن به دفاع و هافبکهای بایرن رونمیداد کار احمقانه ای بود!!!
اون موقعیت آخرم باید میزدیم،به هر حال تبریک بابت صعود...
آره ما یه دونه داریم تو تیممون ... جانی اوانزوجدانا دفاع اشغالتر از بواتینگ دیده بودین ؟ بازی رفت مسی نابودش کرد الان هم رو گل دومِ بارسلون از توپ میترسه قبل اینکه نیمار ضربشو بزنه روشو از توپ برمیگردونه :general509:
اینو نباید با تی پا شوتش کنن بیرون ؟
اینو من چند بار گفتم یادمه یه زمانی یکی از هواداری بارسا خیلی تعریف میکرد از بواتنگ همونجا گفتم اصلا در این حد نیستوجدانا دفاع اشغالتر از بواتینگ دیده بودین ؟ بازی رفت مسی نابودش کرد الان هم رو گل دومِ بارسلون از توپ میترسه قبل اینکه نیمار ضربشو بزنه روشو از توپ برمیگردونه :general509:
اینو نباید با تی پا شوتش کنن بیرون ؟
برید تو انجمن بایرن ببینید من کی گفتم با دانته و بواتنگ بایرن عمرا امسال قهرمان بشه
سرعت که ندارن تو یه استارت جا میمونن راحت
روی ضربات ایستگاهی هم میان میپرن جفتشون رو سر رونالدو انگار اینو بگیرن حله و مابقی باقله هستن
حاضرم شرط ببندم هاشم بیگ زاده جفتشونو دریبل میزنه
سوارز به دلیل کوفتگی در همسترینگ پای راست تعویض شددقیقاً با تعویضاش نقس تیمو گرفت! درسته بایرن قرار بود نیمه دوم حمله کنه ولی بارسا هم تیم دست و پا بسته ای نبود که نیاز داشته باشی اینجوری بره تو دفاع!
پ.ن: تبریک میگم به هوادارای بارسا و کلاً هوادارای فوتبال! عجب بازی زیبایی بود این بازی
اون بازی که دیگه سنبل ناداوری بود کسی نمی تونه منکر کمکهای فراوان داوری به بارسلونا برای صعود به فینال بشه به شخص مسابقه ای رو حداقل در لیگ قهرمانان به یاد ندارم که این حجم ناداوری علیه تیمی صورت گرفته باشه
البته چیزی که دوستان کمتر بهش توجه می کنن احتمال هدفمند بودن این ناداوری از طرف یوفاست!
روز قبل از این مسابقه منچستر به فینال رسیده بود و در صورت صعود چلسی به فینال دقیقا فینال تمام انگلیسی "منچستر - چلسی" سال قبل تکرار می شد! دو فینال پیاپی و کلیشه ای از یک کشور و دقیقا دو تیم خاص! باور کن این چیزی نیست که برای بیننده ی تلویزیونی جذاب باشه و برای یوفا از نظر مالی و حق پخش و جذب بیننده مشکل ساز میشه
از طرفی منچستر اون زمان در اوج بود بارسلونای گواردیولا هم تیمها رو یکی پس از دیگری می کرد تو قوطی می گفتن تنها تیمی که می تونه از راه فوتبالی از پس این بارسلونا بر بیاد منچستره خیلی ها دلشون می خواست تقابل "منچستر - بارسلونا" رو ببینن تا یه فینال تکراری و مشابه بازیهای داخل لیگی یک کشور!