Silvan
Registered User
- نوشتهها
- 557
- لایکها
- 1,172
بهترین بازیکن تاریخ والا من از آینده خبر ندارم
حالا شاید شما خبر داری
در مورد مصدومیت هم تو جام جهانی مشکل داشت
این کوپا امریکا هم مشکلی داشت؟
مسی
زیدان و پله نیست
ممنون که یاداوری کردی دقیقا اون موقع که ژاوی و اینیستا رو فرم نبودن بارسا هم رمقی نداشت
که رفتن راکیتیچ رو اوردن
-----------
اینم بگم نیمار ثابت کرد ارزش اون پولها و جریمه ها رو داشت. واقعا ارزشش رو داشت
تاریخ معمولا به گذشته اشاره داره.
بهترین بازیکن های تاریخ اینا هستند از نظر من (بقیه باهاشون فاصله دارند)... گارینشا، دی استفانو، پله، کرایف، مارادونا، رونالدو (اصلی) و زیدان ... لطف میکنید به من بگید کدوم یکی از این ها همزمان قدرت گلزنی و بازیسازی رو در حد مسی داشته؟ یا زمان تو اوج بودن کدوم یکی از اینا اندازه مسی هست؟ یا کدومشون میتونسته تو تمام پست های موجود تو یک سوم میانی و یک سوم هجومی بازی کنه؟ کدومشون تو دادن تمامی پاس های بلند، کوتاه، عمقی، سانتر از دو جناج، ویژن، دریبلینگ، کلوز کنترل، دریبل دروازبان، شوت بیرون و داخل محوطه، ضربات چیپ، کات اینساید، یک دو، سرعت حرکت پا به توپ و از همه مهم تر نوسان کم تو طول 10 سال مثل مسی بوده...
مسی زیدان، دی استانو، مارادونا و پله نیست چون تو یه بازی نود دقیقه ای میتونه بره وسط زمین و بشه بسیار بسیار بهتر از زیدان، تو همون بازی بره تو پست پشت مهاجم و بشه بازیکنی در سطح مارادونا، 10 دقیقه بعد بره کنار مهاجم و بشه دی استفانو و آخر بازی هم بره پست شماره 9 و بشه بازیکنی در حد پله و رونالدو....
فوتبال بازی 11 نفره هست و یه بازیکن نمیتونه تو تمام بازی ها یه نفره تیم رو برنده کنه (ایشالله اینو قبول دارید).
آرژانتین: تیمی هست که بدون مسی حتی ایران رو هم نمیتونه ببره.
جام جهانی: یه بازیکن تو گروه بسیار سنگین که غنا و آمریکا بودند از گروهش بالا نمیاد... حتما پرتقال از اون دو تا تیم خیلی ضعیف تر بوده... یه تیم متشکل از ستارههای رئال، بارسا و اتلتیکو رسما تحقیر میشه ... یه بازیکنی هم به خاطر اشتباه ایگواین قهرمان نمیشه.
کوپا: بعد از این فصل وحشتناک سخت (که اولش جام جهانی بود) تیمش رو رسوند فینال و باز هم ایگواین...
هر کی بازی بارسا و بایرن رو دیده باشه میفهمه چقدر بارسا به مسی احتیاج داره و چقدر مسی به بارسا... خوش باشید با بحث ژاوینیستا و نیمار راکیتیچ...
Last edited: