• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
- Players, irrespective of nationality, will have to be with his club from age 15 to qualify as home-grown
- The number of non-home grown players in each 25-man squad is to be reduced from 17 to 13
- At least two home-grown players must be club trained
این قانون که گذاشتی قانون قدیم هست فکر کنم! تغییر کرد!
نه جدیده حامد مطمینم ،

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
@*CATALAN*
عزیز شما کلا مطلبُ اشتباه گرفتی!
من روی صحبتم با اون عزیزی بود که این بقول شما "ابلهیت گواردیولا" رو بدلیل تعصب زیاد نمیخواست قبول کنه و جدایی زلاتان رو نشونه کلاس و بزرگی بارسا میدونست:
بهترین بازیکن پی اس جی از بارسا بیرون انداخته شده... فقط به همین فکر کنید تا فرق بین کلاس بارسا و پی اس جی رو بدونید.
انشالله الان متوجه موضوع شده باشید.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ابهت و بزرگی تیم رو ببینید که ذخیره هامون از جمله زلاتان، فابرگاس، الکسیس و ... تو بهترین تیم های اروپا میشند ستاره های غیر قابل جایگزین...

ایشالله چلسی هم اینجوری بشه :) ضمنا پدرو رو هم بخرید تا آزارد اینقدر تنها نباشه تو خط حمله.

=======
با تمام احترامی که برای زلات قایل هستم ولی بین مسی و زلاتان روشن هست کی انتخاب اوله (فرقی نمیکنه مورینیو انتخاب کنه یا پپ)... تو تمام تیم ها زلات مهاجم اول خواهد بود جز بارسا ==>> ابهت و بزرگی مسی و بارسا.

یه بار دیگه: شماره دوی ما تو خط حمله بهترین بازیکن تاریخ پی اس جی هست. ایشالله متوجه موضوع شده باشید.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
@*CATALAN*
عزیز شما کلا مطلبُ اشتباه گرفتی!
من روی صحبتم با اون عزیزی بود که این بقول شما "ابلهیت گواردیولا" رو بدلیل تعصب زیاد نمیخواست قبول کنه و جدایی زلاتان رو نشونه کلاس و بزرگی بارسا میدونست:

انشالله الان متوجه موضوع شده باشید.
مثل اینکه شما داستان رو نگرفتی . موضوع رو هنوز نگرفت
اولش این وسط قبل از اینکه شما پستی بدی کسی حرفی از کلاس باشگاه و ایبرا نکرد.
ومن نوشته بودم که فقط پپ بود که نتونست با ایبرا بسازه و لجاجت باعث شد که اونو به درهای خروجی باشگاه راهنمایی کنه . و این ربطی به باشگاه نیست و فقط بحث میان مربی وبازیکن بود
اگر بحث کلاس اینا بود که اردا توران رو نمیاوردن تو تیم با اون اتفاقات قبلیش
واین نوشته شما هیچ ربطی نداشت(یه هوادار ممکنه اونقدر تعصب داشته باشه که بگه رفتن زلاتان از بارسلونا نشانه بزرگی و عظمت این باشگاه هست. گفته ای که از نظر خود هوادارای همون تیمم خنده داره:)
طوری نوشتی که انگار من دارم مهارتها ایبرا رو میبرم زیر خط فقر .که اینو شما اشتباه متوجه شدی .دوباره بخون میفهمی دارم تعریف میکنم از این بازیکن.
راستی درضمن ایبرا اول تو بارسا بود بعد رفت میلان بعد پاریس(محض اطلاع گفتم )چون تو تگی که گذاشتی حالا نمیدونم نوشته کی هست(
بهترین بازیکن پی اس جی از بارسا بیرون انداخته شده... فقط به همین فکر کنید تا فرق بین کلاس بارسا و پی اس جی رو بدونید.
)انگار از پاریس اومد بارسا بعد رفت!
طبق نوشتتون تنها روی صحبتون من بودم چون نقل قول من کردی که تو تایپیک بارسلونا نوشته بودم

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
مثل اینکه شما داستان رو نگرفتی . موضوع رو هنوز نگرفت
اولش این وسط قبل از اینکه شما پستی بدی کسی حرفی از کلاس باشگاه و ایبرا نکرد.
ومن نوشته بودم که فقط پپ بود که نتونست با ایبرا بسازه و لجاجت باعث شد که اونو به درهای خروجی باشگاه راهنمایی کنه . و این ربطی به باشگاه نیست و فقط بحث میان مربی وبازیکن بود
اگر بحث کلاس اینا بود که اردا توران رو نمیاوردن تو تیم با اون اتفاقات قبلیش
واین نوشته شما هیچ ربطی نداشت(یه هوادار ممکنه اونقدر تعصب داشته باشه که بگه رفتن زلاتان از بارسلونا نشانه بزرگی و عظمت این باشگاه هست. گفته ای که از نظر خود هوادارای همون تیمم خنده داره:)
طوری نوشتی که انگار من دارم مهارتها ایبرا رو میبرم زیر خط فقر .که اینو شما اشتباه متوجه شدی .دوباره بخون میفهمی دارم تعریف میکنم از این بازیکن.
راستی درضمن ایبرا اول تو بارسا بود بعد رفت میلان بعد پاریس(محض اطلاع گفتم )چون تو تگی که گذاشتی حالا نمیدونم نوشته کی هست(
)
طبق نوشتتون تنها روی صحبتون من بودم چون نقل قول من کردی که تو تایپیک بارسلونا نوشته بودم

تا اونجایی که من یادم میاد خلاصه اتفاقاتی که بین زلات و پپ افتاد اینجوری بود:

1- اول فصل به خاطر رفتارهای غیر حرفه ای اتوئو پپ میخواست این بنده خدا رو با اینکه توان فنیش فوق العاده بود رد کنه بره (بزرگترین اشتباه پپ به نظرم)
2- به خاطر خریدهای رئال (کاکا و رونالدو) نیاز به یه خرید بزرگ داشتیم که رفتیم سراغ زلاتان و تعویضش با اتوئو ... اون زمان چون مسی راست بازی میکرد از نظر من یه خرید فوق العاده برامون بود.
3- اول فصل همه چیز خوب بود، زلات به رئال هم روی پاس قشنگ دنی آلوز گل زد. وسط فصل مسی میره پیش پپ و میگه میخوام بازیکن اصلی و مهاجم مرکزی باشم.
4- تو این شرایط مسی میره وسط و زلاتان هم میره کناره ها ... بنده خدا پپ هرکاری کرد نتونست دو تا پادشاه رو همزمان تو تیم داشته باشه.
5- آخرش هم شد اون درگیری ها با پپ و رفتنش که به نفع هر دو طرف بود.

=======

ضمنا درباره ذخیره هامون یحیی رو یادم رفت بگم که بزرگترین بازیکن تاریخ هفت، هشت ساله السیتی هست :)

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خودمونین هرچه قدر هم ستاره تو تیمای دیگه داشته باشین ب پای ما نمیرسید ،،،
یه نمونه ی کوچیکش روبن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تا اونجایی که من یادم میاد خلاصه اتفاقاتی که بین زلات و پپ افتاد اینجوری بود:

1- اول فصل به خاطر رفتارهای غیر حرفه ای اتوئو پپ میخواست این بنده خدا رو با اینکه توان فنیش فوق العاده بود رد کنه بره (بزرگترین اشتباه پپ به نظرم)
2- به خاطر خریدهای رئال (کاکا و رونالدو) نیاز به یه خرید بزرگ داشتیم که رفتیم سراغ زلاتان و تعویضش با اتوئو ... اون زمان چون مسی راست بازی میکرد از نظر من یه خرید فوق العاده برامون بود.
3- اول فصل همه چیز خوب بود، زلات به رئال هم روی پاس قشنگ دنی آلوز گل زد. وسط فصل مسی میره پیش پپ و میگه میخوام بازیکن اصلی و مهاجم مرکزی باشم.
4- تو این شرایط مسی میره وسط و زلاتان هم میره کناره ها ... بنده خدا پپ هرکاری کرد نتونست دو تا پادشاه رو همزمان تو تیم داشته باشه.
5- آخرش هم شد اون درگیری ها با پپ و رفتنش که به نفع هر دو طرف بود.

=======

ضمنا درباره ذخیره هامون یحیی رو یادم رفت بگم که بزرگترین بازیکن تاریخ هفت، هشت ساله السیتی هست :)
دوست عزیز البته ببخشید
مارکز :
بله، هر اتفاقی که در مادرید می افتد باید با دستور پرز باشد.
As:
رابطه ات با پرز کی به پایان رسید؟
مارکز :
به خاطر ماکله له، برای بی احترامی پرز به او. پرز بازیکنان سیه چرده را قبول نداشت، او نژاد پرست نبود، امّا از سیاه پوستان خوشش نمی آمد. من بر سر اتوئو هم با او درگیر شدم. من گفتم که ساموئل به همان اندازه فیگو ستاره است. او به خاطر رنگ پوستش مجبور به ترک رئال شد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
@*CATALAN*
عزیز باز شما متوجه جریان نشدی.
شما گفتی زلاتان بازیکن بزرگیه و ازش تعریف کردی, منم دقیقا با این گفته شما موافقم.
شما گفتی فقط یه ابله نمیتونست با زلاتان کار کنه اونم گواردیولائه, با این گفته شمام من کاملا موافقم.
حالا جریان از این قراره که یه دوست بارسایی چندی پیش تو این تاپیک در بحث با بنده جدایی زلاتان از بارسا رو نشونه عظمت بارسا میدونست و این ضعف یا بقول شما "ابلهیت گواردیولا" رو قبول نمیکرد. پُست شما رو هم بعنوان یک بارسایی که با نظر من موافق بودید نقل قول کردم و روی صحبت من با اون دوست زیادی متعصب بارسایی بود.
پس چی شد؟ منظورم از بارسایی متعصب شما نبودی. منم مثل شما موافقم که زلاتان بازیکن بزرگیه و مشکل از گواردیولا بود.
الان دیگه اگه خدا بخواد باید کاملا متوجه موضوع شده باشی.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
@*CATALAN*
عزیز باز شما متوجه جریان نشدی.
شما گفتی زلاتان بازیکن بزرگیه و ازش تعریف کردی, منم دقیقا با این گفته شما موافقم.
شما گفتی فقط یه ابله نمیتونست با زلاتان کار کنه اونم گواردیولائه, با این گفته شمام من کاملا موافقم.
حالا جریان از این قراره که یه دوست بارسایی چندی پیش تو این تاپیک در بحث با بنده جدایی زلاتان از بارسا رو نشونه عظمت بارسا میدونست و این ضعف یا بقول شما "ابلهیت گواردیولا" رو قبول نمیکرد. پُست شما رو هم بعنوان یک بارسایی که با نظر من موافق بودید نقل قول کردم و روی صحبت من با اون دوست زیادی متعصب بارسایی بود.
پس چی شد؟ منظورم از بارسایی متعصب شما نبودی. منم مثل شما موافقم که زلاتان بازیکن بزرگیه و مشکل از گواردیولا بود.
الان دیگه اگه خدا بخواد باید کاملا متوجه موضوع شده باشی.
خب بسلامتی موضوع الان درست شد
علت این بود که طرز جملتون همون اول بد بود( گفته ای که از نظر خود هوادارای همون تیمم خنده داره:)
واسه همین اینطور شد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستش از نظر من فقط ی ابله میتونست اتوو رو ک عالی با تیم هماهنگ بود و هر فصل یا اقای گل میشد یا جز بالای جدولیا بود رو بده و زلاتانی ک کاملا مشخص بود نمیتونه با نحوه بازی بارسا جور در بیاد رو بخره درستش اینه البته در نتیجه کار ک کی ابله بوده تفاوتی ایجاد نمیشه
در اینکه ابراهیموویچ بازیکن بزرگیه شکی نیست ولی بعضی وقتا ب سیستم بازی یک تیم نمیخوره بازیش و این برمیگرده ب مربی ک بازیکنی ک انتخاب میکنه بدرد بخوره بدرد تیم ک تو این مورد گواردیولا چون با اتوو مشکل داشت انداختش بیرون و بقیه ماجرا
یکی از بهترین حرفهایی ک تا حالا شنیدم و اون موقع اتوو درباره انتقالش ب بارسا گفت و اینکه فوتبالش رو مدیون مربی مایورکا دونست

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راستش از نظر من فقط ی ابله میتونست اتوو رو ک عالی با تیم هماهنگ بود و هر فصل یا اقای گل میشد یا جز بالای جدولیا بود رو بده و زلاتانی ک کاملا مشخص بود نمیتونه با نحوه بازی بارسا جور در بیاد رو بخره درستش اینه البته در نتیجه کار ک کی ابله بوده تفاوتی ایجاد نمیشه
در اینکه ابراهیموویچ بازیکن بزرگیه شکی نیست ولی بعضی وقتا ب سیستم بازی یک تیم نمیخوره بازیش و این برمیگرده ب مربی ک بازیکنی ک انتخاب میکنه بدرد بخوره بدرد تیم ک تو این مورد گواردیولا چون با اتوو مشکل داشت انداختش بیرون و بقیه ماجرا
یکی از بهترین حرفهایی ک تا حالا شنیدم و اون موقع اتوو درباره انتقالش ب بارسا گفت و اینکه فوتبالش رو مدیون مربی مایورکا دونست
حامد جان کلا گواردیولا استعداد خرید بازیکنش به نسبت باقی استعدادهاش خیلی ضعیفه
حدفاصل رفتن اتوئو تا اومدن یه مهاجم در حد اون و چه بسا بهتر شش سال واسمون آب خورد. تمام فشار هم در این مدت روی مسی بود.این دسته از مهاجمین که با سبک بارسا جور باشن خیلی کم هستند
سوارز، رونی، ویا هم که یک فصل در اوج خوب عملکرد...
اخلاق بیخودش باعث شد کلی پول بابت زلاتان بدیم و فصل بعدش با اون فضاحت به میلان واگذارش کنیم. اتوئو رو هم که رد کرده بود.
باید قبول کرد پپ در قبال زلاتان و اتوئو شدیدا ضعییف عملکرد، فروش یه بازیکن یعنی تسلیم یک مربی
یعنی عدم توانایی در مدیریت بازیکنان، پپ با فروش این دو فقط از مسئله فرار کرد

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
دنی ولبک این عکس رو تو توییت کرده و زیرش توضیح داده :
وقتی برای اولین بار گلزنی تیمت رو میبینی چون هیچ اتوبوسی جلوت نیست تا مانع دیدت بشه :general711:
جمله سنگینی بود . کمرم رگ به رگ شد :D
k6uo_%D9%86.png

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
zlatanibrahimovic.jpg
چرا پشت سر زلاتان حرف میزنید ؟ :general211:
این مرد بی همتاست در پست خودش
تو بارسلون هم بخاطر مشکلات با پپ از بارسلون رفت این که فکر کنید به سیستم بارسا نخورده یا بازیکن بدیه یه فکر ساده لوحانست

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
وقتی برای اولین بار گلزنی تیمت رو میبینی چون هیچ اتوبوسی جلوت نیست تا مانع دیدت بشه :general711:
k6uo_%D9%86.png
شعر گفته
کلا این کلمه اتوبوسی چون بار طنزش زیاده و کلا بابه مذاقه طرفدارا و روزنامه ها خوش میاد زیاد استفاده میشه مگرنه حرفه کاملا چرتیه
تو فوتبال مدرن امروز اصول دفاعی یکی از مهمترین اصول فوتباله
من نمیدونم چرا خیال میکنید دفاع کردن اسونه ؟ o_O دفاع کردن از حمله کردن به مراتب سخت تر و تمرکز بالایی رو طلب میکنه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
شعر گفته
کلا این کلمه اتوبوسی چون بار طنزش زیاده و کلا بابه مذاقه طرفدارا و روزنامه ها خوش میاد زیاد استفاده میشه مگرنه حرفه کاملا چرتیه
تو فوتبال مدرن امروز اصول دفاعی یکی از مهمترین اصول فوتباله
من نمیدونم چرا خیال میکنید دفاع کردن اسونه ؟ o_O دفاع کردن از حمله کردن به مراتب سخت تر و تمرکز بالایی رو طلب میکنه
تیم بیچاره‌ای که مربیش مهندس ونگر باشه، به تاکتیک آقای خاص نگه اتوبوس چی بگه دیگه تا درداش تسکین پیدا کنه؟! :general304:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
k6uo_%D9%86.png
تیم بیچاره‌ای که مربیش مهندس ونگر باشه، به تاکتیک آقای خاص نگه اتوبوس چی بگه دیگه تا درداش تسکین پیدا کنه؟! :general304:
اين پارک اتوبوس يه واژه رايج شده و خود مورينيو هم در مورد تيمش همين رو ميگه.
ضمنا اين رو ولبک گفته و مى تونى نقد کنى حرفش رو. اما توهين به ارسنال و ونگر خيلى بى ربطه به قضيه و کلا بدور از منطقه.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اين پارک اتوبوس يه واژه رايج شده و خود مورينيو هم در مورد تيمش همين رو ميگه.
ضمنا اين رو ولبک گفته و مى تونى نقد کنى حرفش رو. اما توهين به ارسنال و ونگر خيلى بى ربطه به قضيه و کلا بدور از منطقه.
من خودم احترام خاصی برای ونگر و آرسنال قائلم ولی دیگه دورانش تموم شده و داره در حق این تیم ظلم می‌کنه... :general602:
وبلک منچستری هم بذاره دو سال از اومدنش بگذره بعد کری بخونه!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من خودم احترام خاصی برای ونگر و آرسنال قائلم ولی دیگه دورانش تموم شده و داره در حق این تیم ظلم می‌کنه... :general602:
وبلک منچستری هم بذاره دو سال از اومدنش بگذره بعد کری بخونه!
مفهوم جديدى از احترام خاص ارائه کردى.
بيا بزاريم آرسناليها نظر بدن در مورد دوران مربى و ظلم به تيم.
طبيعتا چلسى اى که هر فصل يه مربى داره ديدش در مورد مربى فرق داره.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
100 میلیون برای مولر؟

mnve734pk1mh1mgz1qqz.jpg

بهتر کپی مولر رو بخرید چون خودشو نیاز داریم! :دی

بالا