amirusa
Registered User
من خواستم بیام پست بزنم [emoji1]100 میلیون برای مولر؟
بهتر کپی مولر رو بخرید چون خودشو نیاز داریم! :دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من خواستم بیام پست بزنم [emoji1]100 میلیون برای مولر؟
بهتر کپی مولر رو بخرید چون خودشو نیاز داریم! :دی
فک نکنم بدون زلا بتونهچه زلاتان بیاد آث چه نیاد؟امسال آث قهرمان ایتالیاست
یادداشت کنید ببینید کی بهتون گفتم
میلانی نیستی عزیزم :general602:چه زلاتان بیاد آث چه نیاد؟امسال آث قهرمان ایتالیاست
یادداشت کنید ببینید کی بهتون گفتم
خرید 72 میلیونی منچستر سیتی
فک کنم این جوری ادامه بدن باید عمو پلاتینی یه فکری بکنه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کوین د بروین
آرژانتينى دوست داشتنى!خب مثل اینکه هفته ی پیش،پابلو آیمار هم کفشاش رو آویخته،بازیکنی بود که از سبک بازیش خوشم می اومد،اصلا به خاطر پابلو آیمار بود که من تو اسپانیا طرفدار والنسیا شدم ،اون زمانی که والنسیا تو اوج بود!
یادش بخیر
نفرت انگیزخب مثل اینکه هفته ی پیش،پابلو آیمار هم کفشاش رو آویخته،بازیکنی بود که از سبک بازیش خوشم می اومد،اصلا به خاطر پابلو آیمار بود که من تو اسپانیا طرفدار والنسیا شدم ،اون زمانی که والنسیا تو اوج بود!
یادش بخیر
در ادامه چسباندن استعداد های نو ظهور فوتبال آرژانتین به مارادونا این یکی هم وصله ناجور این عنوان شد، خیلی پر سر و صدا به والنسیا رفتآرژانتينى دوست داشتنى!
از چه لحاظ مثل اين بود؟خاک بر سر دخیا واسه اون دوست دختر بد قیافش که مثل پیرزناست میخواد از منچستر بره وجدانا اگه مثل این بود من خودم بلیت مادرید واسش میخریدم میگفتم برو حتما باید بری یه وقت تنهاش نزاری دوست دختر یولین دراکسلر مشاهده پیوست 837290
مشاهده پیوست 837288 مشاهده پیوست 837289
احیانا بخاطر بویان کرکیچ بارسلونایی نشدی ؟خب مثل اینکه هفته ی پیش،پابلو آیمار هم کفشاش رو آویخته،بازیکنی بود که از سبک بازیش خوشم می اومد،اصلا به خاطر پابلو آیمار بود که من تو اسپانیا طرفدار والنسیا شدم ،اون زمانی که والنسیا تو اوج بود!
یادش بخیر
از منظر شما که بخوایم به موضوع نیگا کنیم بله :general106: من از نظر فوتبالی گفتماحیانا بخاطر بویان کرکیچ بارسلونایی نشدی ؟
مثلا من بخاطر الن اسمیت به منچستر متمایل شده بودم البته تو لیدز بود بهتر بود :general504:
:general404::general404::general404:یه کلام از مادر عروس
مورینیو : رقیبامون با خرجهای زیاد میخوان عنوان قهرمانیو بخرن :general208: