• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بله بله اگه گل میکرد شک نکن البته جام جهانی ( و البته بالاتر از این چند مورد )
ب نظر شما انتقادات علیه مسی سر بازی ش تو بارسلوناست یا ارژانتین ؟
پس ب نظره شما زیدان چرا شده زیدان ؟
اروپا با جام جهانی ،،
و اون گل فینال لورکوزن البته سوای بازی بسیار زیبا و ووو
برای مسی دقیقا همین تورنمنت 4 ماه ملاک ه چون جای دیگه نیاز ب اثبات خودش نداره ،،
الا ب نظر شما چرا کرایوف از زیدان کم رنگ تره ؟ یا از مارادونا یا از رونالدوی برزیلی ؟
هر چند ک بعد از پل ه به عنوان بازیکن قرن شناخته شده بود ( در جریان ک بودید ؟ )
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

شما به پدیده ای به اسم آلفردو دی استفانو اعتقاد دارید!؟

بهترین بازیکن تاریخ رئال با فاصله چند سال نوری نسبت به نفر دوم... دومین بازیکن قرن 20 بعد از پله ... از نظر خیلی ها بهترین بازیکن قرن 20...
اگه همه چیز جام جهانی هست این بنده خدا هم حتما از زیدان کمتر هست.

زیدان تو اون جام 4 تا بازی محروم بود... رونالدو رو ریوالدو و کینگ دینهو قهرمان کردند... والا تا الان از کسی نشنیده بودم که کسی کرایف رو کمتر از زیدان و رونالدو بدونه.
والا من نمیتونم به خاطر عملکرد ایگواین بهترین بازیکن رو انتخاب کنم...
یه سوال ساده: اگه شما سرمربی یه تیم بشید اولین بازیکنی که از بین اینا انتخاب میکنید کیه؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
شما به پدیده ای به اسم آلفردو دی استفانو اعتقاد دارید!؟

بهترین بازیکن تاریخ رئال با فاصله چند سال نوری نسبت به نفر دوم... دومین بازیکن قرن 20 بعد از پله ... از نظر خیلی ها بهترین بازیکن قرن 20...
اگه همه چیز جام جهانی هست این بنده خدا هم حتما از زیدان کمتر هست.

زیدان تو اون جام 4 تا بازی محروم بود... رونالدو رو ریوالدو و کینگ دینهو قهرمان کردند... والا تا الان از کسی نشنیده بودم که کسی کرایف رو کمتر از زیدان و رونالدو بدونه.
والا من نمیتونم به خاطر عملکرد ایگواین بهترین بازیکن رو انتخاب کنم...
یه سوال ساده: اگه شما سرمربی یه تیم بشید اولین بازیکنی که از بین اینا انتخاب میکنید کیه؟
نظر شخصی ه شاید با گفتن نظر خودم باعث جرو بحث ادامه داره بی فایده ای بشیم چون نظر من کاملا معلومه با شما تفاوت داره
اما جز اینا اگه بخوام کسی رو انتخاب کنم رونالدینیو هست ،، که اعتقاد کاملی بش دارم ،،،
من نگفتم ک زیدان از کرایوف بهتره جون فقط بازی زیدان رو دیدم ،،،
ب هر حال واسه ی مقایسه رونالدو با مسی شاید واسه هوادارای دو طرف تنها برتری ک بتونن ی زمانی پیدا کنن یه کاپ ملی تو افتخارات ای دو باشه و گر نح همون اعتقاد شما ب مسی همون اعتقاد ما ب رونالدوه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تعصب زیاد باعث میشه آدم حرفهای غیر منطقی بزنه.
کسی که بازی رونالدو رو دیده و بدون تعصب رو تیم محبوبش نظر میده میگه رونالدو تو آیندهوون, بارسلونا, اینتر, رئال و تیم ملی برزیل فوق العاده بود. ولی تعصب بیجا میتونه کاری کنه که یه هوادار 12 سال بازی رونالدو تو اون 3 تیم رو نادیده بگیره و بگه "رونالدو فقط رونالدوی بارسلون".
یه هوادار ممکنه اونقدر تعصب داشته باشه که بگه رفتن زلاتان از بارسلونا نشانه بزرگی و عظمت این باشگاه هست. گفته ای که از نظر خود هوادارای همون تیمم خنده داره:
فقط یک ابلح نمیتونست با ایبرا کار کنه اونم پپ بود :general710:. بازیکن تاپ هر قابلیت تو این بازیکن نهفته بود .قدرت بدنی .ضربات هوای .شوت زن .چارچوب شناس . خیلی خیلی خیلی مسخره بود که نتونست باهاش کار کنه .هنوزم باور نمیکنم که چطور ردش کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سیتی بی سر و صدا چه خرید های انگلیسی خوبی داشته! دلف، رابرتس، استرلینگ.
رابترس که معروفه به مسی انگلیسی!!! واقعا استعداد فوق العاده ای نشون داده. قدرت بدنیش رو افزایش بده و توی مسیر صحیح رشد کنه به بازیکن بسیار بزرگی میتونه تبدیل بشه.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رابترس که معروفه به مسی انگلیسی!!! واقعا استعداد فوق العاده ای نشون داده. قدرت بدنیش رو افزایش بده و توی مسیر صحیح رشد کنه به بازیکن بسیار بزرگی میتونه تبدیل بشه.
خرید فبلیش کی بود تو نیم فصل ؟
فعلا ک رو نیمکت ه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خرید فبلیش کی بود تو نیم فصل ؟
فعلا ک رو نیمکت ه

تو انگلیس چیز عجیبی نیست. منحصر به سیتی نیست. تمام تیم های بالانشین نمونه هایی مثل بونی دارن. سرچ کنی پیدا میکنی که به نیمکت دوخته شدند.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تو انگلیس چیز عجیبی نیست. منحصر به سیتی نیست. تمام تیم های بالانشین نمونه هایی مثل بونی دارن. سرچ کنی پیدا میکنی که به نیمکت دوخته شدند.
اره ویلفرد بانی خیلی خوبه این سرمربی کودن نمیتوته مهره هاش و بچینه
سال بعد پپ یا کلوب رو نیمکت سیتی میشنن شک نکن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اره ویلفرد بانی خیلی خوبه این سرمربی کودن نمیتوته مهره هاش و بچینه
سال بعد پپ یا کلوب رو نیمکت سیتی میشنن شک نکن

کلوپ همین فصل باید میومد. بنظر میرسه نقشه ای که پپ در مورد بارسا کشید و منتظر موند تا مربی بایرن بشه رو داره اجرا میکنه ;). البته پیگرینی هم همچین مربی بدی نیست.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
کلوپ همین فصل باید میومد. بنظر میرسه نقشه ای که پپ در مورد بارسا کشید و منتظر موند تا مربی بایرن بشه رو داره اجرا میکنه ;). البته پیگرینی هم همچین مربی بدی نیست.
منو وسوسه نکن وارد بحث پپ با بارسلونا شم [emoji16]
مربی بدی نیست اما با مهره ی زیاد و ستاره خوب نمیتونه کار کنه ،،
تو مالاگا خیلی بهتر بود تا توی سیتی شکستش مقابل دورتموند غیره منتظره بود

• Like
Reactions: rms

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
نظر شخصی ه شاید با گفتن نظر خودم باعث جرو بحث ادامه داره بی فایده ای بشیم چون نظر من کاملا معلومه با شما تفاوت داره
اما جز اینا اگه بخوام کسی رو انتخاب کنم رونالدینیو هست ،، که اعتقاد کاملی بش دارم ،،،
من نگفتم ک زیدان از کرایوف بهتره جون فقط بازی زیدان رو دیدم ،،،
ب هر حال واسه ی مقایسه رونالدو با مسی شاید واسه هوادارای دو طرف تنها برتری ک بتونن ی زمانی پیدا کنن یه کاپ ملی تو افتخارات ای دو باشه و گر نح همون اعتقاد شما ب مسی همون اعتقاد ما ب رونالدوه

نظر شخصی شما برای من بسیار محترم هست...

خارج از بحث مسی و دیگران (به اندازه کافی دربارش صحبت کردیم) منم میخواستم فقط نظر شخصی شما رو درباره دی استفانو و زیدان (افسانه های رئال) بدونم... کدومشون از نظر شما بازیکن بزرگتری بودن؟ آیا نداشتن جام جهانی باعث میشه مثلا دی استفانو از زیدان کمتر باشه یا این مسئله فقط درباره مسی صدق میکنه.

========
نظر من 12 ساله متعصب که محبوب ترین بازیکنش رونالدو هست و به خاطر رونالدو طرفدار اینتر شدم:
رونالدو فقط رونالدوی قبل از رفتن از بارسلون .... اون رونالدو همراه مسی برای من بزرگترین بازیکن های این ورزش هستند...

اما دلیل: دو تا خصوصیت های اصلی رونالدو (غیر از گلزنی غریزی، تکنیک، شوت، دریبلینگ، موقعیت سنجی) که از بقیه جداش میکرد قدرت بدنی عجیب و استارت های عجیب ترش بود که دومی به زانوهای فرا انسانی اون بنده خدا بسیار مرتبط بود... متاسفانه تو ایتالیا با اون مصدومیت های سریالی هر دوی این خصوصیت ها به خصوص دومی تحلیل رفت...

ایشالله دوستان 120 ساله غیر متعصب برند بازی های رونالدو قبل و بعد رفتنش از بارسا رو ببینند... رونالدوی بارسا جز سه تا بازیکن تاریخ بود... رونالدو بعد بارسا جز 10 تا بازیکن.

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

این بازیکن های بریتانیایی نمیدونم چرا فقط اولش خوبند آخرش هیچی نمیشند... فکر کنم بعد از رونی فقط بیل بوده که تونسته به پتانسیل اولیش برسه... منتظر افت هری کین و استرلینگ تو این فصل هستم. اگه سیتی کوین دی بروین رو جای استرلینگ میخرید فکر کنم خیلی براشون بهتر میشد.

فعلا تو انگلیس: چلسی با اختلاف قهرمان هست (یه ذخیره خوب برای تری و کاستا میخواند)... سیتی، یونایتد و ارسنال برای دوم تا چهارمی تلاش خواهند کرد.

• Like
Reactions: rms

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این بازیکن های بریتانیایی نمیدونم چرا فقط اولش خوبند آخرش هیچی نمیشند... فکر کنم بعد از رونی فقط بیل بوده که تونسته به پتانسیل اولیش برسه... منتظر افت هری کین و استرلینگ تو این فصل هستم. اگه سیتی کوین دی بروین رو جای استرلینگ میخرید فکر کنم خیلی براشون بهتر میشد.

فعلا تو انگلیس: چلسی با اختلاف قهرمان هست (یه ذخیره خوب برای تری و کاستا میخواند)... سیتی، یونایتد و ارسنال برای دوم تا چهارمی تلاش خواهند کرد.
نمیتونه کوین ده بروین رو بخره ،،،

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
قوانین بازیکن بومی در انگلیس تغییر کرده! و البته سهمیه غیربومی ها!
سیتی از این نظر داغونترین تیم هست! برای همین داره بومی ها رو افزایش میده!
وگرنه بهتر از دلف و استرلینگ خیلی هست!
فکر کنم نیمکت تمام بریتانیایی داشته باشن این فصل :D
البته افزایش قیمت این بازیکنهای انگلیسی هم سر همین قضیه بود! و گرنه واسه استرلینگ کسی 20 میلیون هم نمیداد! چه برسه به 50 میلیون پوند!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
قوانین بازیکن بومی در انگلیس تغییر کرده! و البته سهمیه غیربومی ها!
سیتی از این نظر داغونترین تیم هست! برای همین داره بومی ها رو افزایش میده!
وگرنه بهتر از دلف و استرلینگ خیلی هست!
فکر کنم نیمکت تمام بریتانیایی داشته باشن این فصل :D
البته افزایش قیمت این بازیکنهای انگلیسی هم سر همین قضیه بود! و گرنه واسه استرلینگ کسی 20 میلیون هم نمیداد! چه برسه به 50 میلیون پوند!

این قانون می‌گوید که از 25 بازیکنی که برایِ لیگ ثبت شده‌اند، حداقل 8 نفرشان باید قبل از سنِ 21 سالگی 3 فصل در تیمی انگلیسی یا ولزی بازی کرده باشند. گرگ دایک، رئیسِ اف.ای قصد دارد تا سالِ 2020 این عدد را به 12 برساند. سیتی از این منظر با مشکلِ بزرگی درگیر است. فصلِ پیش 8 بازیکنِ بومیِ آنها لمپارد، کلیشی، بویایتا، میلنر، هارت، سینکلر، رایت و گوئیدتی بودند. از بینِ این 8 بازیکن فقط هارت و کلیشی و رایت در سیتی مانده‌اند. یعنی آنها باید 5 بازیکنِ بومیِ دیگر بگیرند که فعلا یکیشان استرلینگ شده و دیگری دلف.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هوادار تيم با عظمت نگفتم تو ١٢ سالته كه! گفتم رونالدو مجموعا ١٢ سال تو آيندهوون و اينتر و رئال بازى كرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نظر من 12 ساله متعصب که محبوب ترین بازیکنش رونالدو هست و به خاطر رونالدو طرفدار اینتر شدم:
رونالدو فقط رونالدوی قبل از رفتن از بارسلون .... اون رونالدو همراه مسی برای من بزرگترین بازیکن های این ورزش هستند...

اما دلیل: دو تا خصوصیت های اصلی رونالدو (غیر از گلزنی غریزی، تکنیک، شوت، دریبلینگ، موقعیت سنجی) که از بقیه جداش میکرد قدرت بدنی عجیب و استارت های عجیب ترش بود که دومی به زانوهای فرا انسانی اون بنده خدا بسیار مرتبط بود... متاسفانه تو ایتالیا با اون مصدومیت های سریالی هر دوی این خصوصیت ها به خصوص دومی تحلیل رفت...

.
رونالدو توی رئال یه مهاجم خیلی خوب بود،
در اینتر یه مهاجم عالی (تا پیش از مصدومیت)
و در بارسا یه بازیکن خارق العاده. نمیشه مصدومیت، اضافه وزن و عوامل حاشیه ای رو در عملکردش بی تاثیر دونست. در 2002 خیلی خوب بود اما رونالدو بارسا و تقریبا اینتر یه چیز دیگه بود.
مطلب دیگه ای که گواه عملکرد تکرار نشدنی رونالدو در بارسلوناست آمار گلزنیش هستش. که خب شاخص مناسبی برای این مطلبه چون یک مهاجم هدف بوده. موفقیتش ربطی به بارسا یا اینتر یا رئال نداشت، مصدومیت و دیگر عوامل باعث افولش شدند

در بارسا:0.92- 34 گل در 37 بازی (یک فصل)
اینتر:0.72
رئال: 0.65 -83 گل در 127 بازی( شش یا هفت فصل)

پ.ن: البته رونالدو مجموع گلهاش برای بارسا در یک فصل 47 گل در 49 بازی بوده. که رکورد بعدیش به 35 گل در یک فصل برای پی اس وی بر میگرده و در تیم های دیگه کاهشی بوده

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این قانون می‌گوید که از 25 بازیکنی که برایِ لیگ ثبت شده‌اند، حداقل 8 نفرشان باید قبل از سنِ 21 سالگی 3 فصل در تیمی انگلیسی یا ولزی بازی کرده باشند. گرگ دایک، رئیسِ اف.ای قصد دارد تا سالِ 2020 این عدد را به 12 برساند. سیتی از این منظر با مشکلِ بزرگی درگیر است. فصلِ پیش 8 بازیکنِ بومیِ آنها لمپارد، کلیشی، بویایتا، میلنر، هارت، سینکلر، رایت و گوئیدتی بودند. از بینِ این 8 بازیکن فقط هارت و کلیشی و رایت در سیتی مانده‌اند. یعنی آنها باید 5 بازیکنِ بومیِ دیگر بگیرند که فعلا یکیشان استرلینگ شده و دیگری دلف.

از سن 15 سالگی اگر در همون تیم بازی کرده باشن( در مورد این همون تیم زیاد مطمئن نیستم! ) یا اینکه اصالت بریتانیایی داشته باشن!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
از سن 15 سالگی اگر در همون تیم بازی کرده باشن( در مورد این همون تیم زیاد مطمئن نیستم! ) یا اینکه اصالت بریتانیایی داشته باشن!
متوجه نشدم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
متوجه نشدم

- Players, irrespective of nationality, will have to be with his club from age 15 to qualify as home-grown
- The number of non-home grown players in each 25-man squad is to be reduced from 17 to 13
- At least two home-grown players must be club trained
این قانون که گذاشتی قانون قدیم هست فکر کنم! تغییر کرد!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تعصب زیاد باعث میشه آدم حرفهای غیر منطقی بزنه.

یه هوادار ممکنه اونقدر تعصب داشته باشه که بگه رفتن زلاتان از بارسلونا نشانه بزرگی و عظمت این باشگاه هست. گفته ای که از نظر خود هوادارای همون تیمم خنده داره:
:general304::general304::general304::general304:
اصلا" متوجه شدی من چی گفتم که این حرفو میزنی؟
اصلا" خوندی که حرفمو به حالت نشانه نقل قول میکنی؟
اصلا" من حرفی از باشگاه زدم؟
اصلا" میدونی قضیه چی بود؟
اول مطلبو بخون ببین چی به چی هست بعد بیا نقل قول کن .که اینطور ..
کلوب هواداران بارسلونا

Last edited:
بالا