Polarstern
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 230
- لایکها
- 161
خب الان شما گفتی که:ای بمیری فردوسی پور و دوستان که این ایرانیهارو به این وضعیت انداختی با چرت و پرت هات...
اگه بخوایم به استدلالی که شما گفتیم بسنجیم که بارسلونا بدبخت ترین تیم دنیا هستش از این لحاظ و همه بازیکنهاش رو از اینور و انور دزدیده، قضیه محرومیت رو که یادت نرفته؟؟؟؟
10 بازیکن همین چند روز پیش از حضور در آکادمی بارسلونا منع شدن توسط یوفا که همه زیر 16 سال بودن...
حالا برسیم به اسمهایی که گفتی:
مشاهده پیوست 863747 مشاهده پیوست 863748 مشاهده پیوست 863749 مشاهده پیوست 863750 مشاهده پیوست 863751 مشاهده پیوست 863752 مشاهده پیوست 863753 مشاهده پیوست 863754 مشاهده پیوست 863756
خدا بزاره ویکیپدیارو، رافینیا هم اصلیتی برزیلی داره و دوس سانتوس هم که در حدی نیست که استعداد بخواد حساب بشه هم مکزیکی هستش که 100 درصد جزو همین بچه دزدی ها حساب میشن، خوب دیگه حوصله نداشتم بقیه رو واست در بیارم، ولی تمام ستاره هایی که بهشون افتخار میکنی، از جاهای دیگه فوتبالشون رو شروع کردن...
در مورد منچستر اونقدر میتونم اسم بیارم که 4-3 صفحه فقط باید بنویسم و من هم اصلا حوصله ندارم...
کاملا قبول دارم، چون سیاست باشگاه داره عوض میشه...
درضمن ممد شروع نکن که ادامه میدم...
منچستر بازیکن سازترین باشگاه هستش، نصف بیشتر جوونایی که تو تیم بازی میکنن از تیمهای پایش اومدن
جسارتا کدوم جونا؟شاو؟اسمالینگ؟هررا؟روخو؟دیپای؟مارسیال؟ من جوون تو تیمتون همینارو میبینم که هیچ کدوم حتی توسط آکادمیتون خریداری هم نشدن چه برسه به تولید!
دوست عزیز اگه قرار باشه بازیکن از اولش مال خود آکادمی باشه که باز دراین صورت منچستر وضعیتش خیلی وخیمه! چون هیچی جز ویلسون و یکی دیگه اگه اشتباه نکنم از خودش نداره!گه اینا هیچکس نه اسمی ازشون شنیده و نه چیزی!کی هستن اصلا اینا؟دو سه تا بازیکن رو نیمکت گذاشتین برا اینکه خالی نباشه اسمش شده بازیکن سازی؟
یانوزای و ... همه خریده شدن!
حتی اسطوره منچستر یعنی گیگز هم از منچستر سیتی خریده شده!
منچستر کی رو مثلا میخوای نام ببری؟ اسکولز؟گری نویل؟شما 3-4 خط نام ببر بازیکن منچستر که از خودش بوده نمیخواد 3-4 صفحه نام ببری!هرچند میدونم 3-4 خط هم نمیشه بازیکن هایی که خود منچستر ساخته!
شما یه بازیکن حال حاضر تاپ تو اروپا نام ببر که ماله آکادمی خود منچستر باشه! البته اگه با ارور 404 مواجه نشی
نهایت بخوای خیلی تلاش کنی بازیکن از منچستر نام ببری باید بری برا زمان اسکولز نویل و ... چون منچستر آکادمیش در حال حاضر و تو این سال ها هیچ محصولی نداشته!
اگه بحث خرید و ... نباشه یه بازیکن از آکادمی منچستر که خریده نشده باشه و الان هم درحال بازی کردن باشه در حد ژاوی - رینا - همین والدز - پیکه - کرکیچ
11 تا بازیکن ترکیب منچستر از اینور و اونور خریده شدن حتی یکیشون هم تو تیم های پایه منچستر نبودن.این چه بازیکن سازیه من نمیدونم!
تکرار میکنم منچستر بازیکن ساز شاید بوده قبلا ولی الان نه!هیچ وقت هم به پای بارسلونا نمیرسه اگه مدرکی دارین بیارین نه دوتا بازیکن مثل ویلسون!