احسانبزرگي
Registered User
اافرین توبردی
افرین به تو اره حرص میخورم
خوب شد افرین برو به زندگیت برس
:general601:
افرین به تو اره حرص میخورم
خوب شد افرین برو به زندگیت برس
:general601:
Last edited:
سیتی هم فسش دررفت دومین باخت پیاپی
به سلامت اصلان جون فقط بگم که اینجا تاپیک کله نه کلوب منچستر! به هر حال فشار کار و زندگیه درکت می کنیم!من برم به کار و زندگی برسم!
برد رو تبریک میگم ولی اصلاً خوب بازی نکردیم
ولی وجدانن فرگی یه چیز دیگه ای بود برای من یوبه سلامت اصلان جون فقط بگم که اینجا تاپیک کله نه کلوب منچستر! به هر حال فشار کار و زندگیه درکت می کنیم!
داداش بلاخره بازی 2به صفر برای تاتنهام بودافتضاح داوری و کمک داوری لیگ برتر جایی مشخص میشه که تو یه بازی برای 3 گل آفساید پرچمی زده نمیشه
گل اول سیتی و گلهای اول و سوم تاتنهام
جالبه همین شماها میاین اینجور میگین بعدش موقع کل کل با لیورپولیا کلا این حرفا یادتون میره...داداش بلاخره بازی 2به صفر برای تاتنهام بود
داوری جزیره کلا مهندسی شدس اتحادیه هرتیم سبیلش رو چرب اونور غش میکنه
شیخ منصور هم با پولهای کثیفش فقط میتونه تو بازیههای کامپیوتری خارج از پی ال جام بگیره
والی فقط ته ته عرضش گرفتن پی ال هست اونم با داوری هست
اون دوجامی که گرفت واقعا داوریها به شدت توش دخیل بود
عزیز من، الان هیچ جای دنیا هیچ باشگاهی رو پیدا نمیکنی که بازیکن ساز باشه و بتونیم بگیم کوچکترین موفقیتی داشته...بچه ها نظرتون راجبه سیاست جدید منچستر که بجای بازیکن سازی بازیکن تاپ بیشتر میخره چیه ؟؟
بنظرتون جواب میده اصلا ؟؟
همین الان هم نگاه کنی، منچستر بازیکن سازترین باشگاه هستش، نصف بیشتر جوونایی که تو تیم بازی میکنن از تیمهای پایش اومدن...
شما یه باشگاه به غیر از باشگاههای پرتقالی یا هلندی به بندی معرفی کن بازیکن ساز باشه؟
منچستر بازیکن سازترین باشگاه هستش؟اون بازیکن های پایه هم که میگی اونا هم خریداری شدن!محصول خود آکادمی نیستنعزیز من، الان هیچ جای دنیا هیچ باشگاهی رو پیدا نمیکنی که بازیکن ساز باشه و بتونیم بگیم کوچکترین موفقیتی داشته...
همین الان هم نگاه کنی، منچستر بازیکن سازترین باشگاه هستش، نصف بیشتر جوونایی که تو تیم بازی میکنن از تیمهای پایش اومدن...
مطمئن نیستم کی گفته بود، ولی فکر میکنم که رئیس گفته بود که در حال حاضر به هیچ شکل نمیتونید تمرکزی از ستاره هارو در جایی مثل کلاس ۹۵ بیابید و تمام بازیکنهای تاپ در سراسر دنیا پخش هستن...
شما یه باشگاه به غیر از باشگاههای پرتقالی یا هلندی به بندی معرفی کن بازیکن ساز باشه؟
اره خب منظور منم این نبود که کلا بازیکن ساز بوده الان دیگه نیست .. ولی نسبت به زمان فرگوسن الان بنظرم خیلی بیشتز رو به ستاره ها اوردن تا بازیکنای جوون و با استعداد...عزیز من، الان هیچ جای دنیا هیچ باشگاهی رو پیدا نمیکنی که بازیکن ساز باشه و بتونیم بگیم کوچکترین موفقیتی داشته...
مطمئن نیستم کی گفته بود، ولی فکر میکنم که رئیس گفته بود که در حال حاضر به هیچ شکل نمیتونید تمرکزی از ستاره هارو در جایی مثل کلاس ۹۵ بیابید و تمام بازیکنهای تاپ در سراسر دنیا پخش هستن...
ای بمیری فردوسی پور و دوستان که این ایرانیهارو به این وضعیت انداختی با چرت و پرت هات...منچستر بازیکن سازترین باشگاه هستش؟اون بازیکن های پایه هم که میگی اونا هم خریداری شدن!محصول خود آکادمی نیستن
الان رئال نیمکتش یعنی کاسمیرو - چریشهف - وازکز - خسه - ناچو - یانیز و یورنته هم از تیم های پایه و آکادمی اومدن ولی مثلا کاسمیرو خریداری شده تو آکادمی و محصول رئال محسوب نمیشه! همون طور برا منچستر! اونا محصول باشگاه نیستن و خریداری شدن
خودم رئالیم ولی هیچ باشگاهی تو زمینه بازیکن سازی به گرده پای بارسلونا نخواهد رسید
ماورو ایکاردی - رافینها - سرجی روبرتو - تیاگو - جوانی دوس سانتوس - جوردی آلبا - سرخیو بوسکتس - پدرو - مسی - فابرگاس - اینیستا - ژاوی - په په رینا - ناوارو - موتا و .......
هیچ باشگاهی تو این زمینه به گرد پای بارسا نخواهد رسید!
کاملا قبول دارم، چون سیاست باشگاه داره عوض میشه...اره خب منظور منم این نبود که کلا بازیکن ساز بوده الان دیگه نیست .. ولی نسبت به زمان فرگوسن الان بنظرم خیلی بیشتز رو به ستاره ها اوردن تا بازیکنای جوون و با استعداد...
ای بمیری فردوسی پور و دوستان که این ایرانیهارو به این وضعیت انداختی با چرت و پرت هات...
اگه بخوایم به استدلالی که شما گفتیم بسنجیم که بارسلونا بدبخت ترین تیم دنیا هستش از این لحاظ و همه بازیکنهاش رو از اینور و انور دزدیده، قضیه محرومیت رو که یادت نرفته؟؟؟؟
10 بازیکن همین چند روز پیش از حضور در آکادمی بارسلونا منع شدن توسط یوفا که همه زیر 16 سال بودن...
حالا برسیم به اسمهایی که گفتی:
مشاهده پیوست 863747 مشاهده پیوست 863748 مشاهده پیوست 863749 مشاهده پیوست 863750 مشاهده پیوست 863751 مشاهده پیوست 863752 مشاهده پیوست 863753 مشاهده پیوست 863754 مشاهده پیوست 863756
خدا بزاره ویکیپدیارو، رافینیا هم اصلیتی برزیلی داره و دوس سانتوس هم که در حدی نیست که استعداد بخواد حساب بشه هم مکزیکی هستش که 100 درصد جزو همین بچه دزدی ها حساب میشن، خوب دیگه حوصله نداشتم بقیه رو واست در بیارم، ولی تمام ستاره هایی که بهشون افتخار میکنی، از جاهای دیگه فوتبالشون رو شروع کردن...
در مورد منچستر اونقدر میتونم اسم بیارم که 4-3 صفحه فقط باید بنویسم و من هم اصلا حوصله ندارم...
کاملا قبول دارم، چون سیاست باشگاه داره عوض میشه...
درضمن ممد شروع نکن که ادامه میدم...
تا دیشب که بحث این بود که خریدن هنر نیست، امروز که جریان عوض شد خیلی جالب هستش...الان این یعنی وقتی اینا فوتبالیست حرفه ای بودن بارسلونا اینا رو پیدا کرده خریده نه!؟تو سن 8 سالگی مثلا!؟ :|
اتفاقا این نشون میده بارسلونا با سبک و فلسفه خاص خودش استعداد بازیکن رو شکوفا میکنه!مهم ساختن بازیکنه
اگه اینطوره تیم های دیگه برن بازیکن رو وقتی 8 سالشه بخرن و تبدیل به اینیستا،مسی و ژاوی و امثالهم کنن