اول یاد بگیر حرف بزنی و بعد هم ادب رو رعایت کن، اگه به خریدن باشه، که کسایی مثل رونالدو و گیگز و کانتونا و دنیس لاو و .... اونقدر اسم هست که کل تاریخ رو پر کنه، ولی جالبیش میدونه چیه؟ ما ادعای لاماسیا نمیزاریم روشون، ولی بازیکنهایی که ما میخریم ستاره های آکادمی های دیگه نبودن و نیستن، بلکه در منچستر به ستاره تبدیل شدن و بیرون از منچستر حتی بازیکن عادی هم نیستن، چون باشگاه بزرگ هستش...
آروم باش عزیزم، بر اعصاب خودت مسلط باش، Don't mess Urself Up...
حقیقت اینقدر فشار نداره...
من هم واست تا دلت بخواد مدرک اوردم که هیچکدوم مال بارسا نبودن، گفتم که با حرفایی که از روی خواب خیال میزنی به جایی نمیرسی...
یانوزای و پریرا رو حتی اسمشون رو هم نیاوردم من، مک نر رو هم ببین کی اوردتش به منچستر، استعداد یاب باشگاه، اولین تیمی بوده که براش بازی کرده...
پیکه رو از ما نخریدید؟؟؟ پیکه ای که تو منچستر پرورش پیدا کرد، کنار بزرگانی مثل ریو فردیناند و زیر دست بزرگترین مربی تاریخ، یعنی سر الکس فرگوسن...
ما هم بازیکن جوون میخریم، چرا که نه، این حرفی بود که خودت زدی و ادعا کردی که بازیکنهاتون رو از آکادمی میگیرید و همه از بارسا شروع کردن، که باز هم قهوه ای شدی...
ما پرورش میدیم این بازیکنهارو و ازشون استفاده میکنیم، و برخلاف خیلی باشگاه ها آماده خور نیستیم، حتی برای آرسنالی ها هم احترام قایل هستم از بابت که این همه جوون رو به تیمشون میارن و با همون جوونها به فکر نتیجه هستن(البته سانچز به کنار
)
شاید با اومدن فن خال کمی این رویه تو این دو سال تغییر کرده که بهونه ای شده برای همه، ولی باز هم باشگاه بهمین راحتی نمیشه عوض بشه...
شما برو خودت رو تو آیینه یه نگاه بکن، به جوابت میرسی...