• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
یه بازیکن فوتبال یه هیچ وجه نمیتونه بزرگتر از باشگاه باشه، بازیکنی که بهش میگن برو برای تیم دوم بازی کن و قهر میکنه، از تیم کنار گذاشتنش کاملا صحیح هستش...
این نشون میده این آدم از اول با والدس مشکل داشته... دیگه فرهاد کاظمی هم می‌دونه بازیکن بزرگی مثه والدس رو نباید گذاشت تو ترکیب تیم دوم!
در ضمن همون روز که فن‌خال اون حرف رو زد، والدس این عکس رو در اینستاگرام منتشر کرد که نشون بده ایشون رو هوا حرف زده و اصن از تیم دوم خبر نداره!
Wacal.jpg

با اینکه بارساییه و دل خوشی ازش ندارم ولی بازیکن بی‌حاشیه‌ایه و نباید در حقش ظلم شه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این نشون میده این آدم از اول با والدس مشکل داشته... دیگه فرهاد کاظمی هم می‌دونه بازیکن بزرگی مثه والدس رو نباید گذاشت تو ترکیب تیم دوم!
در ضمن همون روز که فن‌خال اون حرف رو زد، والدس این عکس رو در اینستاگرام منتشر کرد که نشون بده ایشون رو هوا حرف زده و اصن از تیم دوم خبر نداره!
Wacal.jpg

با اینکه بارساییه و دل خوشی ازش ندارم ولی بازیکن بی‌حاشیه‌ایه و نباید در حقش ظلم شه!
بازیکنی که تقریبا 5-4 ماه بدون تیم بوده و بعداز یه مصدومیت بد میاد، نمیشه که مستقیم بره تو ترکیب اصلی، این یه روال هستش که تو تمام باشگاه های درسته حسابی انجام میشه، از فالکائو و فن پرسی که بزرگتر نبوده؟ اینها هم رفتن تو تیم دوم بازی کردن...
کلا من دنبال نمیکردم این جریان رو، ولی یه چیزی هم نوشته بود در کنارش در مورد فن خال...
ولی بازیکنی که 1 سال بازی نکرده، انتظار بیشتر از این نمیتونه داشته باشه، تازه بازیکنی که تقریبا هیچ باشگاهی دنبالش نبود، اینکه فن خال خوشش نمیومده ازش هم قابل قبول نیست، چون فن خال باعث اومدنش به منچستر شد...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
هرچند خیلی گذشته و دیگه بادش خوابیده
اما واقعا اشمیت با این تعویض های بدی که انجام داد 3 امتیاز شیرین لورکوزن رو با 0 امتیاز عوض کرد
من نمیدونم چی تو کیسلینگ میبینه اینقدر بازیش میده
کلا 5تا توپ هم به پاش نخورو از وقتی اومد لورکوزن کلا ری*
منچستری ها هم خواهشا دعا کنن امشب تیمتون ببازه:general607: یه شرط سنگین با یکی از رفقا بستم وولفسبورگ امشب میزنه:D:D:D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
والدز: 33 سال - سه لیگ قهرمانان
من یو: 140 سال - سه لیگ قهرمانان
رییسشون: 73 سال - دو لیگ قهرمانان

=============

لیگ برتر جزیره = زنگ تفریح لیگ قهرمانان.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خب مثه اینکه دارم شرط رو میبرم
فقط منچستر بایرن نشه صلوات:D:D:D:D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والدز: 33 سال - سه لیگ قهرمانان
من یو: 140 سال - سه لیگ قهرمانان
رییسشون: 73 سال - دو لیگ قهرمانان
لیگ برتر جزیره = زنگ تفریح لیگ قهرمانان.
عزیز من، اگه والدز اینقدر مهم بود، اون بلارو سرش نمیاوردید که بازیکن مصدوم رو با نهایت بی احترامی از باشگاهی که توش بزرگ شده بندازیی بیرون...
اسطوره هات رو مثل ژاوی و والدز این شکلی نندازی از تیم بیرون صلوات...
لیگ برتر جزیره، همین که حق پخشش 4-3 برابر لیگتون هستش، خیلی حرفه خودش...:D:D:D

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
عزیز من، اگه والدز اینقدر مهم بود، اون بلارو سرش نمیاوردید که بازیکن مصدوم رو با نهایت بی احترامی از باشگاهی که توش بزرگ شده بندازیی بیرون...
در مورد بیرون انداختن ژاوی میشه توضیح بدی ؟
در مورد بکهام و روی کین و ...هم یه مختصری بگو

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
اینا معلوم نیست منبع خبریشون کجاست:general304:
بارسلونا سال قبلشم با منت کشی تونست والدز رو متقاعد کنه قرار دادشو یکسال تمدید کنه
ژاوی خودش قرار داد رو تمدید نکرد خوبه صد هزار بار گفت دیگه تمدید نمیکنم:general210:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

شما فن یونایتد هستید و من بهتون حق میدم از اخبار تیم من اطلاع نداشته باشید. خلاصه فصل پایانی والدز با بارسا:

اول فصل به همه اعلام کرد که میخواد بره برای یه تجربه جدید... بهترین فصل فوتبالش رو داشت... تو نیم فصل دروازبان اول اسپانیا بود (ایکر و دخیا ذخیرش بودند) برای جام جهانی و تو همون بازی های ملی مصدومیت اولش شروع شد... متاسفانه بعد از اون هم یه مصدومیت وحشتناک براش پیش امد... باشگاه با تمام توان خواست باهاش تمدید کنه ولی خودش خواست بره.

والدز بهترین دروازبان تاریخ بارسا و یکی از پرافتخارترین بازیکن های تاریخ هست... والدزی که افتخاراتش از خیلی از باشگاه های بزرگ بیشتر هست قابل مقایسه با فالکایو و فن پرسی نیست... اگر روزی بارسا اسکولز رو جذب میکرد و میفرستاد تیم دوم مطمین باشید من شدیدترین اعتراض رو داشتم.

ضمنا ما با لنگه کفش کسی رو از بارسا بیرون ننداختیم... دیگه مثلا درباره مقایسه نحوه ی جدایی پویول و روی کین هم چیزی نمیگم...

======
پیروزی یونایتد رو هم بهتون تبریک میگم... قدرتمند بودن تیم های لیگ برتر تو مراحل بعدی جذابیت رو به شدت افزایش میده... امیدوارم روند چند سال اخیر رو تغییر بدند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شما فن یونایتد هستید و من بهتون حق میدم از اخبار تیم من اطلاع نداشته باشید. خلاصه فصل پایانی والدز با بارسا:

اول فصل به همه اعلام کرد که میخواد بره برای یه تجربه جدید... بهترین فصل فوتبالش رو داشت... تو نیم فصل دروازبان اول اسپانیا بود (ایکر و دخیا ذخیرش بودند) برای جام جهانی و تو همون بازی های ملی مصدومیت اولش شروع شد... متاسفانه بعد از اون هم یه مصدومیت وحشتناک براش پیش امد... باشگاه با تمام توان خواست باهاش تمدید کنه ولی خودش خواست بره.

والدز بهترین دروازبان تاریخ بارسا و یکی از پرافتخارترین بازیکن های تاریخ هست... والدزی که افتخاراتش از خیلی از باشگاه های بزرگ بیشتر هست قابل مقایسه با فالکایو و فن پرسی نیست... اگر روزی بارسا اسکولز رو جذب میکرد و میفرستاد تیم دوم مطمین باشید من شدیدترین اعتراض رو داشتم.

ضمنا ما با لنگه کفش کسی رو از بارسا بیرون ننداختیم... دیگه مثلا درباره مقایسه نحوه ی جدایی پویول و روی کین هم چیزی نمیگم...

======
پیروزی یونایتد رو هم بهتون تبریک میگم... قدرتمند بودن تیم های لیگ برتر تو مراحل بعدی جذابیت رو به شدت افزایش میده... امیدوارم روند چند سال اخیر رو تغییر بدند.
ببین عزیز، درسته بنده شاید از اخبار تیم شما خبر نداشته باشم(شاید!!)
ولی یه بازیکنی که این همه برای یه باشگاه بازی کرده باشه و افتخار کسب کرده باشه، تمدید قراردادش به انتهای آخرین فصل قراردادش نمیکشه...
این حرفایی که بعداز تمدید نشدن قراردادشون میشه رو شما باور نکن، اگه میخواستن قراردادش رو تمدید کنن، یکی دو سال زودتر این کار رو میکردن، تقریبا قضیه راموس و خیلی های دیگه میشه که بازیکن وقتی میبینه براش ارزش قایل نمیشن و قراردادش رو زود تمدید نمیکنن، اون هم دلسرد میشه و قصد جدایی پیدا میکنه، حالا اگه مدیران بخوان قراردادش رو تمدید کنن، راحت میتونن این کار رو انجام بدن، ولی مشخصا همچین اتفاقی نیوفتاده...
مقایسه پویول با کین؟؟
شما ببین بازیکنی که با باشگاه و سرمربی اینطور دچار مشکل میشه، باز هم با چه احترامی از باشگاه جدا شده؟!!!
پویول هم که مصدومیت بدی ظاهرا داشت...

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
روی کین با احترام از منچستر رفت ژاوی با بی احترامی پرت شد بیرون
والدز می خواست بمونه ما با کفش زدیم تو سرش انداختیمش بیرون از اون طرف بکهام با احترام رفت
:confused::confused::confused:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
روی کین با احترام از منچستر رفت ژاوی با بی احترامی پرت شد بیرون
والدز می خواست بمونه ما با کفش زدیم تو سرش انداختیمش بیرون از اون طرف بکهام با احترام رفت
:confused::confused::confused:
مثل اینکه شما هم تو خواب و خیالاتت سیر میکنی...
سری قبلی هم جوابت ندادم، چون شوت بود حرفات، ولی واسم جالب هستش که فروش 35 میلیونی یکی از بهترین کاشته زنهای تاریخ رو به بهترین تیم اون زمان با قضیه ژاوی یا والدز یا ویا یا رونالدینیو یا اتوئو یا ابراهیموویچ یا ... مقایسه میکنی که خیلی هاشون سر از تیمهای عربی خلیج فارس در اوردن...
تو تاریختون بخوام بگردم از این اسمها خیلی زیاد میتونم پیدا کنم عزیزم، ولی فکر میکردم که منطقی داریم بحث میکنیم که متوجه شدم، نه منطقی وجود نداره تو کسانی که تا حالا تو این تاپیک باهاشون بحث کردم...
با احترام برخورد کردن، یعنی برخوردی که با گیگز یا اسکولز یا سولسشیایر یا اوون شد که از باشگاه دیگه ای اومد وبلافاصله متوجه عظمت و ارزش باشگاه جدیدش شد!!:D:D:D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ببین عزیز، درسته بنده شاید از اخبار تیم شما خبر نداشته باشم(شاید!!)
ولی یه بازیکنی که این همه برای یه باشگاه بازی کرده باشه و افتخار کسب کرده باشه، تمدید قراردادش به انتهای آخرین فصل قراردادش نمیکشه...
این حرفایی که بعداز تمدید نشدن قراردادشون میشه رو شما باور نکن، اگه میخواستن قراردادش رو تمدید کنن، یکی دو سال زودتر این کار رو میکردن، تقریبا قضیه راموس و خیلی های دیگه میشه که بازیکن وقتی میبینه براش ارزش قایل نمیشن و قراردادش رو زود تمدید نمیکنن، اون هم دلسرد میشه و قصد جدایی پیدا میکنه، حالا اگه مدیران بخوان قراردادش رو تمدید کنن، راحت میتونن این کار رو انجام بدن، ولی مشخصا همچین اتفاقی نیوفتاده...
مقایسه پویول با کین؟؟
شما ببین بازیکنی که با باشگاه و سرمربی اینطور دچار مشکل میشه، باز هم با چه احترامی از باشگاه جدا شده؟!!!
پویول هم که مصدومیت بدی ظاهرا داشت...

من نمیدونم شما چی میگی برادر... والدز اول همون فصل به همه اعلام کرده بود سال دیگه نیستم و تمدید نمیکنم و بارسا دنبال گزینه جدید باشه... اینیستا و ژاوی بیست بار مصاحبه کرده بودند که نمیزاریم والدز بره...

http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2013/12/27/4506745/iniesta-i-will-cry-when-valdes-leaves

من دیگه نمیدونم چی بگم... لازمه ترجمه مصاحبه اینیستا رو بزارم؟

دروازبانی که از منچستر و فرگوسن افتخاراتش بیشتره.... دروازبان آکادمی خودمون.... دروازبان اول تیم ملی اسپانیا.... رو مرض داریم باهاش تمدید نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

=============
میلان قطره؟ اینتر قطره؟ سیتی قطره؟ لندن قطره؟

عمو جان ژاوی به زیباترین نحو ممکن از فوتبال خداحافظی کرد و رفت قطر برای استراحت و پول... دیگه نمیدونم قشنگ تر از این هم امکان داشت یا نه.

============
ضمنا خوب شد بهترین بازیکنتون اینقدر برای منچستر ارزش قایل بود... عجیب بود ارزشی که دخیا برای کل من یو قایل بود.

===========
نماد تیم شما:

گریه های روی کین (به خاطر انتقاد از یه بازیکن فوق معمولی به نام فلچر) ....
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...United-manager-running-Old-Trafford-2005.html

رییس لنگه کفش پرت کن سمت دیوید رابرت جوزف بکهام
http://www.espnfc.com/story/833712/rewind-to-2003-sir-alex-ferguson-gives-david-beckham-the-boot

و بالاخره رایان گیگز و هشت سال افتخار آفرینیش هست
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ffair-wife-four-years-bedding-final-time.html

=====================
از اولم با کسی که به خودش اجازه میده آکادمی منچستر رو با لاماسیا مقایسه کنه نباید بحث میکردم... اینم صحبت آخرم در این مورد بود.

========
از تمام دوستان یونایتدی که ناراحتشون کردم معذرت میخوام...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من نمیدونم شما چی میگی برادر... والدز اول همون فصل به همه اعلام کرده بود سال دیگه نیستم و تمدید نمیکنم و بارسا دنبال گزینه جدید باشه... اینیستا و ژاوی بیست بار مصاحبه کرده بودند که نمیزاریم والدز بره...
http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2013/12/27/4506745/iniesta-i-will-cry-when-valdes-leaves
من دیگه نمیدونم چی بگم... لازمه ترجمه مصاحبه اینیستا رو بزارم؟
دروازبانی که از منچستر و فرگوسن افتخاراتش بیشتره.... دروازبان آکادمی خودمون.... دروازبان اول تیم ملی اسپانیا.... رو مرض داریم باهاش تمدید نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
فارسی مینویسم؟
قبلا جوابت رو دادم:
یعنی بردن 1 CL بیشتر باعث میشه پرافتخارتر باشی از یه باشگاه و مربی؟؟؟ درضمن یادم رفت که بهتر هستش دقت بیشتری کنی، چون والدز 3 تا CL گرفته...
...:D:D:DSounds Like Losers Talk
درضمن این رو هم میتونی بخونی، بد نیست غیر از حرفای خودت، به جاهای دیگه هم اعتماد کنی:
http://www.thenational.ae/sport/foo...l-reason-victor-valdes-is-rejecting-barcelona
عمو جان ژاوی به زیباترین نحو ممکن از فوتبال خداحافظی کرد و رفت قطر برای استراحت و پول... دیگه نمیدونم قشنگ تر از این هم امکان داشت یا نه.
قبول ندارم...:rolleyes:
هیچ کس نمیدونه که چی تو دل ژاوی یا والدز بوده و هنوز هم بیوگرافی ننوشتن که بخوای اینقدر با اطمینان در موردش اظهار نظر کنی...
گریه های روی کین (به خاطر انتقاد از یه بازیکن فوق معمولی به نام فلچر) ....
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...United-manager-running-Old-Trafford-2005.html
بازیکنی که با باشگاه و مربی مشکل پیدا میکنه این شکلی، چه دلیلی داره تو بیوگرافیش چیزی بنویسه که به ضرر باشگاه نباشه...
ضمنا خوب شد بهترین بازیکنتون اینقدر برای منچستر ارزش قایل بود... عجیب بود ارزشی که دخیا برای کل من یو قایل بود.
قبلا هم گفتم که، هیچ بازیکنی بزرگتر از باشگاه نیست، چیزی که نشون دادیم با دخیا و والدز و ...:cool::cool::cool:
این ماجرای لنگه کفش رو هیچ جایی نه بکهام و نه رئیس تایید نکردن که عمدی بوده...
نماد تیم شما:
و بالاخره رایان گیگز و هشت سال افتخار آفرینیش هست
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ffair-wife-four-years-bedding-final-time.html
نماد تیم ما؟
همونطور که گفتم، منطقی تو صحبتهات وجود نداره، از این خط به اون خط میپری، فقط بخاطر اینکه کم اوردی...:cool:
عده ای لوزر هم که تو عمرشون چیزی نداشتن حتی برای فرار از غار نشینی، دنبالت هستن...:D:D:D
از اولم با کسی که به خودش اجازه میده آکادمی منچستر رو با لاماسیا مقایسه کنه نباید بحث میکردم... اینم صحبت آخرم در این مورد بود.
از تمام دوستان یونایتدی که ناراحتشون کردم معذرت میخوام...
حرفهای من رو به خودم پس نده، شما که تمام توهینی که میخواستی رو به منچستری کردی، سوسه اومدن هم هیچ دردی رو دوا نمیکنه برات...
دلیلی نداشتم و ندارم که بخوام باهات بحث رو ادامه بدم، فقط این پست رو زدم که بگم، نه بحث کم اوردن هستش و نه بحث قبول داشتن حرفات...

Last edited:

imansalehi0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از این جور تاپیک ها استقبال نمیکنم

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
یادم رفت خیرمقدم ویژه خدمت کاربر مزاحم عرض کنم! نحوه گفتارشون و کوبیدن تیم یونایتد منجمله حرفی که خودشون نقل قول کردن که در تاپیک گفتگوی آزاد زدن و گفتن تیم دوم منچستر به یونایتد! در حالیکه مقایسه افتخارات منچستر یونایتد با منچستر سیتی واقعا مضحک هستش! میشه چنین برداشت کرد که ایشون علاقه وافری به لیورپول دارن و اینکه چقدر از موفقیتهای یونایتد آزرده خاطر هستن. البته اگه کاربر سال 2004 نبودن میشد به طرفداران نوظهور تیم سیتی هم فکر کرد! و شاید لیورپولیهایی که دست به دامان سیتی شدن تا بتونن حرفی برای گفتن داشته باشن! شایدم شما بارسا فن هستید؟ به هر حال اینها فقط حدسیاته و میتونه اشتباه باشه لذا خوشحال میشیم شما هم موضعتون رو مشخص کنید تا ما هم با تیم محبوب شما آشنا بشیم دوست عزیز.

این پستو ندیده بودم :)
من کاری به یونایتد ندارم ولی طرفداران تیمتون با همه کار دارن:eek: ! تو تاپیکتونم مرتب لوزرپول و بوقچی و لک لک و شانسا والسیتی میگیدo_O
برید از خدا بترسید بقیه هم بلدن تیمتون رو به اسم دیگه ای صدا کنن ولی شعورشون اجازه نمیده:general210:
تیم دوم منچستر هم درسته! الان سیتی قویتر از شماست:general105:.معلومه کیا آزرده خاطرند و در هر پست اسم لیورپولو میارن. عمولی ها لیورپول تموم شدو به خاطرات پیوست الان باید با سیتی و چلسی کل کل کنید تا مثل لیور نرید تو خاطرات:D
من طرفدار هر تیمی باشم طرفدار رئال و لیورپول قطعا نیستم! زمان قهرمانی های پی در پی اینا هنوز دایناسورها زنده بودن:general711:
از قهرمانی هر تیمی به جز چلسی و در درجه دوم یونایتد استقبال میکنم چه بهتره که این قهرمانی به لیور پول یا ارسنال برسه تا تیم پولکی سیتی! بقیه هم که در حد رقابت برای قهرمانی نیستند:rolleyes:
...التوفیق

Last edited:
بالا