• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تورس 4 جلسه محروم شد

مهاجم 29 ساله آبي‌پوشان لندني به دليل چنگ زدن به صورت مدافع تاتنهام با 4 جلسه محروميت مواجه شد.

روزنامه «ديلي ميرر» انگليس گزارش داد فرناندو تورس، مهاجم تيم فوتبال چلسي که در بازي اين تيم مقابل تاتنهام در چارچوب رقابت‌هاي ليگ برتر صورت يان ورتونگن، مدافع بلژيکي اسپرزها را چنگ زد از سوي اتحاديه فوتبال انگليس از 4 جلسه حضور در ميادين محروم شد.

ژوزه مورينيو، سرمربي آبي‌ها لندن پس از بازي ورتونگن را به بزرگ‌نمايي در آن صحنه و فريب دادن داور مسابقه محکوم کرد. در همان صحنه بود که تورس کارت زرد دومش را گرفت و در دقيقه 81 بازي مجبور به ترک زمين شد.

با وجود فيلم‌هاي موجود از آن صحنه حرکت مهاجم اسپانيايي چلسي روي ورتونگن آنقدرها هم خشن نبود ولي بر اساس قوانين اتحاديه فوتبال انگليس تورس حق درخواست تجديدنظر در حکم صادره را ندارد.
اتحادیه انگلیس چیش درسته که حکم دادنش درست باشه
گفتم امسال همه چی به نفع تاتنهام تموم خواهد شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتحادیه انگلیس چیش درسته که حکم دادنش درست باشه
گفتم امسال همه چی به نفع تاتنهام تموم خواهد شد

البته من اعتقاد دارم اخراج تورس درست نبود اما اون صحنه چنگ انداختن واقعا مستحق جریمه بود.

====================
احسان جان
راستی این PES 2014 رو نصب کردیم. کلی خورد تو ذوقمون. این گیم پلی خودش رو کلا گذاشته کنار رفته از فیفا تقلید کنه که کلا نابود کرده همه چی رو. اصلا نمیشه 2 تا پاس درست حسابی داد توش.

من فکر کنم بهتره بریم دنبال فیفا 14

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
البته من اعتقاد دارم اخراج تورس درست نبود اما اون صحنه چنگ انداختن واقعا مستحق جریمه بود.

====================
احسان جان
راستی این PES 2014 رو نصب کردیم. کلی خورد تو ذوقمون. این گیم پلی خودش رو کلا گذاشته کنار رفته از فیفا تقلید کنه که کلا نابود کرده همه چی رو. اصلا نمیشه 2 تا پاس درست حسابی داد توش.

من فکر کنم بهتره بریم دنبال فیفا 14
اتفاقا خیلی عالیه pes14 از pes13 خیلی بهتر شده.فیفا 14 رو هنوز بازی نکردم ولی تعریفشو شنیدم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خداییش سهمیه ucl انگلیس باید بشه 6 تا.حیفه 2 تا از اینا نیان ucl. یک تیم یا 2 تیمی از اینا که نیان ucl من میگم یکیشون قهرمان جام یوفا سال بعده.
وقتی اونجور من سیتی و چلسی حذف میشن همون چهارتا زیاده:دییییییییییییی

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وقتی اونجور من سیتی و چلسی حذف میشن همون چهارتا زیاده:دییییییییییییی
سیتی که با2 تا از 4 تیم آخر همگروه بود
چلسیم نمیدونم چرا پس شاختار برنیومد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اتفاقا خیلی عالیه pes14 از pes13 خیلی بهتر شده.فیفا 14 رو هنوز بازی نکردم ولی تعریفشو شنیدم

PES 14 که یک بازی کاملا ناقصه و پر عیبه! نه تعداد تیمهاش کامله نه لیگ نه ورزشگاه نه اسم تیمها نه لوگوی باشگاهها نه لباس تیمها ..... حتی سانتیاگو برنابئو و نیوکمپ هم نداره! اسم تیمهای انگلیسی هم لایسنس نشده بوندس لیگا نداره PES کلا 18 تا ورزشگاه داره ولی فیفا 62 تا ورزشگاه
چهره های خیلی از بازیکنهای تیمهای مشهور از جمله همین آرسنال رو توی PES 14 اصلا طراحی نکرده یه سری چهره ی خام و بی ربط من تعجب می کنم شما که هوادار آرسنال هستی چطور با این موضوع کنار اومدی!
فیفا فعلا برای PC کرک نشده ولی دموش رو بازی کردم از هر نظر نسبت به PES 14 برتر و کامل تره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
PES 14 که یک بازی کاملا ناقصه و پر عیبه! نه تعداد تیمهاش کامله نه لیگ نه ورزشگاه نه اسم تیمها نه لوگوی باشگاهها نه لباس تیمها ..... حتی سانتیاگو برنابئو و نیوکمپ هم نداره! اسم تیمهای انگلیسی هم لایسنس نشده بوندس لیگا نداره PES کلا 18 تا ورزشگاه داره ولی فیفا 62 تا ورزشگاه
چهره های خیلی از بازیکنهای تیمهای مشهور از جمله همین آرسنال رو توی PES 14 اصلا طراحی نکرده یه سری چهره ی خام و بی ربط من تعجب می کنم شما که هوادار آرسنال هستی چطور با این موضوع کنار اومدی!
فیفا فعلا برای PC کرک نشده ولی دموش رو بازی کردم از هر نظر نسبت به PES 14 برتر و کامل تره

سوای جزئیات ورزشگاه و اینا من کلا از گیم پلی بازی ناامید شدم. کاملا رفته به سمت فیفا.

من فیفا 13 رو بازی کرده بودم بد نبود اما امیدوارم فیفا 14 بهتر از 13 باشه. چون pes 2014 من رو که کاملا ناامید کرد با این گیم پلی بازیش.

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سوای جزئیات ورزشگاه و اینا من کلا از گیم پلی بازی ناامید شدم. کاملا رفته به سمت فیفا.

من فیفا 13 رو بازی کرده بودم بد نبود اما امیدوارم فیفا 14 بهتر از 13 باشه. چون pes 2014 من رو که کاملا ناامید کرد با این گیم پلی بازیش.
فیفا 14 عالیه،من هر روز 3 4 ساعت بازی میکنم...
جالب اینکه اولین گلم تو فیفا 14 رو با یه شوت راه دور(از 40 متری!) با کاپیتان(سلطان شوت دنیا و فیفا) به م ن چ س ت ر تون زدم!!!:Dبزار گلد بگیرم اپلودش میکنم رو سرور EA نگاه کنین حالشو ببرین!!!:lol:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان این ابدیت رو نصب کنید برا پی اس حالشو ببرید
بروز شدن ترکیب تیمها**اوزیل تو ارسنال*اتوئو تو چلسی*گرت بیل تو رئال و غیره
درست شدن اسم و لوگوی تیمها
درست شدن اسم صحیح برخی بازیکنها وورزشگاها
بهتر شدن گیم پلی
اضافه شدن توپهای جدید و چندیدن امکانات دیگر
دانلود پچ جدید بازی PESEdit 2014 Patch 0.2
خداییش اونقدرها بد نیست فقط به نحوه نصب پچ دوستان توجه کنند

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
همه عیب ها درسته ولی مهمتر گیم پلی بازی هست که خیلی بهتر از pes13 به قبل و فیفا12 ای هست که من بازی کردم.با نصب پچ تعداد تیم ها ورزشگاهها لیگها لوگوی باشگاهها و لباس تیمها و آخرین ترانسفرها و کلی عیب های دیگه درست میشه که مثل اینکه دومین پچ هم براش اومده دوستمون احسان بزرگی لینکشو گذاشته.آره تو طراحی چهره هم خیلی ضعیف کارکرده بازیکنای آرسنالو من از چهره خودمم نمیشناسم:دی ولی بازم میگم نسبت به pes13 خیلی طبیعی تر و زیباتر شده.یه سایت های ایرانی برا دانلود گذاشته بود بدون کرک چه مشکلی پیش میاد تو فیفا14؟
حتی گیم پلی فیفا 14 بهتر از pes14 هست؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انصافا ارسنال چه تیمی شده چه تو پی اس چه تو واقعیت
اوزیل رو خیلی توپ درست کردن کلا برای یه سری تیمها سنگ تموم گذاشته ولی برای تیم محبوبم نه شما نگاه کنید بایرن رو چقدر توپ درست کرده بازیکنهاشو اونوقت رامیرس اسکار چلسی رو ببینید
البته دوستان الان نزدیک 65 درصد حل شده یه ابدیت دیگه بدن چهره بازیکنها و یه سری ورزشگاه اضافه بشه دیگه حله

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
PES در یک کلام فاجعست. قیاس با FIFA مثل قیاس paint ویندوز با photoshop هستش :دی

pes نه گرافیک خوبی داره، نه گیم پلی خوب. الکی بزن زیرشه. توی فیفا همه چیز بهتر و حرفه ای تره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آره گیم پلی PES 14 بهتره شده و قشنگ به سمت فیفا متمایل شدن ولی هیچ وقت به کاملی و بهتری گیم پلی فیفا نیست پچ و این چیزا همه مشکلات کلی بازی رو حل نمی کنه این دیگه برای همه واضحه چون PES با گیم پلی قبلی کلا به بن بست خورده بود مجبور شدن راه فیفا رو در پیش بگیرن
برای قیاس نسخه ی قبلی فیفا حدود 13.4 میلیون نسخه فروخت ولی PES فقط 1.9 میلیون نسخه
Game Database, Best Selling Video Games, Game Sales, Million Sellers, Top Selling - VGChartz
Game Database, Best Selling Video Games, Game Sales, Million Sellers, Top Selling - VGChartz
اینم بگم تقریبا همه ی ما یه زمانی PES بازی بودیم بعدش با تجربه ی فیفا که در این چند سال اخیر پشرفت داشته شدیم فیفا باز

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
PES در یک کلام فاجعست. قیاس با FIFA مثل قیاس paint ویندوز با photoshop هستش :دی

pes نه گرافیک خوبی داره، نه گیم پلی خوب. الکی بزن زیرشه. توی فیفا همه چیز بهتر و حرفه ای تره.
تو 14 گیم پلیش عالی شده و فکر نکنم کمی از فیفا داشته باشه-ولی گرافیک پس فیفا رو میخوره-حرفه ای تر هست ولی اون یکیو نمیشه گفت

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آره گیم پلی PES 14 بهتره شده و قشنگ به سمت فیفا متمایل شدن ولی هیچ وقت به کاملی و بهتری گیم پلی فیفا نیست پچ و این چیزا همه مشکلات کلی بازی رو حل نمی کنه این دیگه برای همه واضحه چون PES با گیم پلی قبلی کلا به بن بست خورده بود مجبور شدن راه فیفا رو در پیش بگیرن
برای قیاس نسخه ی قبلی فیفا حدود 13.4 میلیون نسخه فروخت ولی PES فقط 1.9 میلیون نسخه
اینم بگم تقریبا همه ی ما یه زمانی PES بازی بودیم بعدش با تجربه ی فیفا که در این چند سال اخیر پشرفت داشته شدیم فیفا باز
من از 2001 تا 2005 فیفا باز بودم بعد مایل شدم به پس.الانم 60 درصد پس 40 درصد فیفا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کل کل از بین تیمها خارج شده رفته تو بازی های..

البته فکر نکنم خارج از تاپیک باشه به هر حال کل کل در مورد موضوع فوتبالی هست.

یه عده میگن پـــِــس ، یه عده هم فیفا

در کل به نظر من پــِــس 2014 تقلید ناشیانه ای از فیفا هست. من فیفا 13 رو بازی کردم اما به خاطر مدل بازیش دوباره به سمت پــِــس 2013 متمایل شدم و الان که پــِــس 2014 رو دیدم عملا شبیه فیفا 13 هست.

حالا فیفا 14 رو باید دانلود و نصب کنیم ببینیم چطوریه. اما اگه قراره پــِــس 2014 اینی باشه که من دیدم ، بهتره که بریم سراغ فیفا 14

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کل کل از بین تیمها خارج شده رفته تو بازی های..

البته فکر نکنم خارج از تاپیک باشه به هر حال کل کل در مورد موضوع فوتبالی هست.

یه عده میگن پـــِــس ، یه عده هم فیفا

در کل به نظر من پــِــس 2014 تقلید ناشیانه ای از فیفا هست. من فیفا 13 رو بازی کردم اما به خاطر مدل بازیش دوباره به سمت پــِــس 2013 متمایل شدم و الان که پــِــس 2014 رو دیدم عملا شبیه فیفا 13 هست.

حالا فیفا 14 رو باید دانلود و نصب کنیم ببینیم چطوریه. اما اگه قراره پــِــس 2014 اینی باشه که من دیدم ، بهتره که بریم سراغ فیفا 14
آره خیلی شبیه فیفا شده.شما 4-5 تا بازی بکن خوشت میاد.از 13 خیلی بهتره.
اسم جدید تاپیک: کل کل pes و fifa ::D

بالا