به نظر من شانس و باند بازی و ... جزو ذات سپاهان هست. پرسپولیس شانسی که اورد این بود که بازیهای اولش با تیمهای قوی ای نبودند و باعث شد روحیه ی خوبی کسب کنه و بعد از اون هم تا هفته ی 7-8 لیگ بهترین تیم لیگ بدون شک پرسپولیس بود که امتیازی که میگرفت حقش بود. بازی با استقلال اولین بازی ای بود که پرسپولیس توش خوب بازی نکرد و همون یه امتیاز رو هم شانسی گرفت. بعد از اون با اس اس اهواز هم یه بازی خیلی خیلی خوب انجام داد ولی بعد از اون من بازی قوی ای از پرسپولیس ندیدم و خیلی خوش شانسی اورد ولی قطعا نه قد سپاهان تو آسیا
تا یه حدودی با حرفت موافقم.
خود منم بعنوان یه طرفدار دو آتیشه ی پرسپولیس از شرایط بازی پرسپولیس دل خوشی ندارم.
و میدونم که اگر پرسپولیس مثل بازیای اول فصلش بازی کنه هم بازیاش قشنگتر خواهند بود هم پیروز میشه.
ولی اینو بدون هیچ تعصبی میگم. در طول یه فصل باید قبول کرد که نمیشه همیشه بازیای قشنگ کرد.
بعضی بازیها رو هم بخصوص اینکه تیمای حریف بازی رو میبندن نمیشه خوب کار کرد.
درست مثل بازی استقلال با پاس که واقعا اس اس خوب کار کرد ولی پاس اونقدر بسته بود که نمیشد بازی درستی باهاش کرد.
فرق پرسپولیس با بقیه ی تیمای لیگ اینه که اگر به یه همچین حریفی هم برخورد کنه میتونه با استفاده از نبوغ بازیکنایی مثل نیکی و خلیلی و آقایی استفاده کنه ولی متاسفانه مثلا استقلال تو بازی با پاس به محض اینکه پاس بازی رو میبست رو میاورد به سانتر کردن که بخاطر نداشتن بازیکن سرزدن نمیتونست موفق باشه.
نظر من اینه که استقلال به یه بازیکن خلاق احتیاج داره. مثلا جباری اگر جباری سابق بود اس اس رو یه تنه هدایت میکرد.
مثلا منصوریان تو بازی چند هفته پیش (یادم نیست با کجا بود!) واقعا رو اوج بود و بازیکن خلاقی شده بود و 2 تا پاس عالی به مجیدی داد و مجیدی گل کرد. استقلال به یه بازیکن بازی ساز و خلاق که بتونه تو شرایط خاص بازی رو به نفع استقلال کنه احتیاج داره.
مثلا تو بازی پرسپولیس - برق آقایی و خلیلی نشون دادن که همچین خصوصیتی رو دارن و روی یه ضد حمله 3 امتیاز واسه پرسپولیس آوردن.