• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب ، استِ قل قلي لال ، هم كه بدجوري باخت !

الان تو 15 هفته ، 15 امتياز فاصله داريم . فكر كنم اگه استقلال خوش شانس باشه آخر فصل با پرسپوليس 34 امتياز اختلاف پيدا كنه !!!

اميدوارم 3پا هان هم امروز حسابي تارومار بشه !

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موضوع شرط:استقلال قهرمان لیگ میشه یا پرسپولیس؟

هیجان:استقلال
REZA:پرسپولیس

قرار شرط:هرکی شرط رو ببازه حق نداره تو انجمن فوتبال پست بده:p

نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنی موضوع شرط همین بوده خواهر من؟!!؟؟!

من نگفتم پرسپولیس قهرمان میشه (که میشه!)

شما گفتی استقلال 100% قهرمان میشه من گفتم عمرا بعد گفتم روی این موضوع که استقلال قهرمان میشه یا نه شرط ببندیم.

الانشم پایتم! شما میگی استقلال قهرمان میشه من میگم عمرا!

هر کی هم شرط رو باخت نه با این نام کاربری نه با نام کاربری دیگه ای حق نداره بیاد تو انجمن فوتبال!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وای خدا چه حالی کردممممممممممممممممم!

سپاهان نشون داد که چه تیم حرفه ای شده!!

یادشون باشه به دروازه بانشون یاد بدن که وقتی دقیقه ی 89 روی بازیکن حریف خطا میکنه و داور داره بهش کارت زرد میده دیگه نیاد داور رو هل بده که کارت قرمز بگیره!

هر چند یادم نبود اینم یه نوع حرفه ای گری به روش سپاهانیه!! :دی

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
خیلی چسبید
بازی با صبا کی هست بریم استادیوم؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من اون لحظه خطا رو ندیدم...
یعنی دروازه بانه به خاطر خطا اخراج نشد !؟!!

داور رو هل داده بود !!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من اون لحظه خطا رو ندیدم...
یعنی دروازه بانه به خاطر خطا اخراج نشد !؟!!

داور رو هل داده بود !!!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره اول گوشه محوطه جریمه بازیکن نفت دروازه بان رو دریبل کرد بعد قاسمی پای بازیکنی نفت رو زد.

بعدم که مرادی پنالتی گرفت و کارت زرد نشون داد قاسمی دوئید سمت مرادی و هلش داد که مرادی هم بدون معطلی کارت قرمز رو نشون داد.

خیلی باحال بود بنگر لباس دروازه بانی پوشید واستاد تو دروازه! چون 3 تا تعویضش رو هم انجام داده بود.

به بنگر میومد دروازه بان باشه! :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون دوستمون EASPORTS یه صحبت هایی در مورد مرادی کرده....

البته صحتش رو خدا می دونه .. من شخصا خودم از این مرادی خوشم نمیاد... بد نیست حرف های ایشون رو هم بشنوید...

گوشه ای از پست ایشون:

دقیقه ی 80 بازی بود که به طور کاملاً فاحش مسعود مرادی به یکی از بازیکنان نفت گفت که توی محوطه ی جریمه خودتون رو بندازین زمین ....

نظر شما چیه در مورد صحبت های ایشون؟

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنی موضوع شرط همین بوده خواهر من؟!!؟؟!

شما گفتی استقلال 100% قهرمان میشه من گفتم عمرا بعد گفتم روی این موضوع که استقلال قهرمان میشه یا نه شرط ببندیم.

الانشم پایتم! شما میگی استقلال قهرمان میشه من میگم عمرا!

هر کی هم شرط رو باخت نه با این نام کاربری نه با نام کاربری دیگه ای حق نداره بیاد تو انجمن فوتبال!

این نشون میده که شما به قهرمانی تیمتون مطمئن نیستید.
وگرنه پیشنهاد منو قبول میکردین.
با این همه باشه
من قبول میکنم.چون به تیم مورد علاقم اطمینان دارم.و میدونم آخر فصل اول میشه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

البته صحتش رو خدا می دونه .. من شخصا خودم از این مرادی خوشم نمیاد... بد نیست حرف های ایشون رو هم بشنوید...

گوشه ای از پست ایشون:

بی خیال بابا. از نظر ایشون دنیا وایساده که به سپاهان زور بگه و ظلم بکنه. جدی نگیر. مگه مرادی چه صنمی با صنعت نفت داره یا احمقه که بیاد خودش رو با همچین کاری خراب کنه. اینجور حرفها رو بجای اینکه باور بکنی بهتره بهش بخندی.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
منم حرفها 30naa رو تایید میکنم

مرادی یه قهرمانی مفت بهشون داده حالا فکر کردن باید هر سری باید به نفعشون بگیره البته برای رد گم کنی هم شده بایستی بعضی موقغ ها درست هم قضاوت کنند

ولی این هفته همه تیم ها یه حال اساسی به پرسپولیس دادن

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
حاضرم قسم بخورم که پرسپولیس قهرمان نمیشه ببینید من کی گفتم !!فهرمان اول لیگ نه استقلال هست و نه پرسپولیس سپاهان اول میشه چون تیمش ثبات داره مثل پرسپولیس نیست که با شانس بیاد بالا . من فکر می کنم قطبی به جای این که از کره علم مربی گری بیاره یه چند تا مهره جادوگری اورده .

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

گوشه ای از پست ایشون:

شما جدی نگیر.

سر یه قضیه هایی که پیش اومده بود با چند تا از بچه ها تصمیم گرفتیم که دیگه نه به تاپیک سپاهان بریم نه با ایشون و بقیه ی سپاهانیای عزیز بحثی کنیم. چون نیست اونا حرفه ای هستن و ما آماتور واسه همین برن با حرفه ایا بحث کنن بهتره!

منم اگر تیمم به برد احتیاج داشت و دروازه بان تیممون گند میزد به کل تیم سعی میکردم زمین و زمان رو بهم بدوزم و همه ی دنیا رو مقصر کنم تا اشتباه بازیکن خودمون رو مخفی کنم.

بله منم قبول دارم که سپاهان تو این بازی برتر از نفت بود ولی وقتی دروازه بان پای بازیکن رو میزنه انتظار دارید داور بگه چون دقیقه ی آخر بازی ئه خطا نگیرم؟! بعدشم که دروازه بان داور رو هل میده کارت نگیره؟! عجیبه واقعا!

درباره وقت اضافی هم کلا ایشون جوک گفتن! چون کافیه بود مرادی بجای 7 دقیقه مثلا 3 دقیقه میگرفت همین آقا میومد میگفت مرادی وقت اضافی بازی پرسپولیس رو بخاطر تلف شدن وقت تو خود وقت اضافی بیشتر گرفت ولی الان واسه سپاهان بیشتر نگرفت!

بی خیال بابا. از نظر ایشون دنیا وایساده که به سپاهان زور بگه و ظلم بکنه. جدی نگیر. مگه مرادی چه صنمی با صنعت نفت داره یا احمقه که بیاد خودش رو با همچین کاری خراب کنه. اینجور حرفها رو بجای اینکه باور بکنی بهتره بهش
کاملا موافقم.
خنده دارترین حرفی که تا حالا تو عمرم شنیده بودم همین بود!
مرادی اگر بخواد با تیمی هم گاوبندی کنه بهترین تیم که پول هم واسه اینجور خرج کردنا زیاد داره همین تیم سپاهانه!
ماشالا مدیر عامل دست و دلبازی هم تو اینجور مواقع داره.

در کل بقول خود ایشون این بحثا تا یکی دو روز هست و بعدش کلا فراموش میشه پس منم همون روشی که سینا تو کوت بالا (جمله ی آخرش) گفت رو انجام میدم. :happy:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من شانس و باند بازی و ... جزو ذات سپاهان هست. پرسپولیس شانسی که اورد این بود که بازیهای اولش با تیمهای قوی ای نبودند و باعث شد روحیه ی خوبی کسب کنه و بعد از اون هم تا هفته ی 7-8 لیگ بهترین تیم لیگ بدون شک پرسپولیس بود که امتیازی که میگرفت حقش بود. بازی با استقلال اولین بازی ای بود که پرسپولیس توش خوب بازی نکرد و همون یه امتیاز رو هم شانسی گرفت. بعد از اون با اس اس اهواز هم یه بازی خیلی خیلی خوب انجام داد ولی بعد از اون من بازی قوی ای از پرسپولیس ندیدم و خیلی خوش شانسی اورد ولی قطعا نه قد سپاهان تو آسیا

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من شانس و باند بازی و ... جزو ذات سپاهان هست. پرسپولیس شانسی که اورد این بود که بازیهای اولش با تیمهای قوی ای نبودند و باعث شد روحیه ی خوبی کسب کنه و بعد از اون هم تا هفته ی 7-8 لیگ بهترین تیم لیگ بدون شک پرسپولیس بود که امتیازی که میگرفت حقش بود. بازی با استقلال اولین بازی ای بود که پرسپولیس توش خوب بازی نکرد و همون یه امتیاز رو هم شانسی گرفت. بعد از اون با اس اس اهواز هم یه بازی خیلی خیلی خوب انجام داد ولی بعد از اون من بازی قوی ای از پرسپولیس ندیدم و خیلی خوش شانسی اورد ولی قطعا نه قد سپاهان تو آسیا

تا یه حدودی با حرفت موافقم.
خود منم بعنوان یه طرفدار دو آتیشه ی پرسپولیس از شرایط بازی پرسپولیس دل خوشی ندارم.
و میدونم که اگر پرسپولیس مثل بازیای اول فصلش بازی کنه هم بازیاش قشنگتر خواهند بود هم پیروز میشه.
ولی اینو بدون هیچ تعصبی میگم. در طول یه فصل باید قبول کرد که نمیشه همیشه بازیای قشنگ کرد.
بعضی بازیها رو هم بخصوص اینکه تیمای حریف بازی رو میبندن نمیشه خوب کار کرد.
درست مثل بازی استقلال با پاس که واقعا اس اس خوب کار کرد ولی پاس اونقدر بسته بود که نمیشد بازی درستی باهاش کرد.
فرق پرسپولیس با بقیه ی تیمای لیگ اینه که اگر به یه همچین حریفی هم برخورد کنه میتونه با استفاده از نبوغ بازیکنایی مثل نیکی و خلیلی و آقایی استفاده کنه ولی متاسفانه مثلا استقلال تو بازی با پاس به محض اینکه پاس بازی رو میبست رو میاورد به سانتر کردن که بخاطر نداشتن بازیکن سرزدن نمیتونست موفق باشه.
نظر من اینه که استقلال به یه بازیکن خلاق احتیاج داره. مثلا جباری اگر جباری سابق بود اس اس رو یه تنه هدایت میکرد.
مثلا منصوریان تو بازی چند هفته پیش (یادم نیست با کجا بود!) واقعا رو اوج بود و بازیکن خلاقی شده بود و 2 تا پاس عالی به مجیدی داد و مجیدی گل کرد. استقلال به یه بازیکن بازی ساز و خلاق که بتونه تو شرایط خاص بازی رو به نفع استقلال کنه احتیاج داره.
مثلا تو بازی پرسپولیس - برق آقایی و خلیلی نشون دادن که همچین خصوصیتی رو دارن و روی یه ضد حمله 3 امتیاز واسه پرسپولیس آوردن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون بازی با راه آهن بود که منصوریان خوب بازی کرد

البته خشونت زیادی هم نشون میده در بازیهاش.....

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون بازی با راه آهن بود که منصوریان خوب بازی کرد

البته خشونت زیادی هم نشون میده در بازیهاش.....

مرسی آره با راه آهن بود.

نه در حد مثال بود وگرنه بنظر من منصوریان فقط تو اون بازی خوب بازی کرد و این فصل کلا بیشتر بفکر خطا کردنه تا خوب بازی کردن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا