• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
مرجع خبری پرسپولیس : دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازار گرمي نمي‌كنم، با استقلال مذاكره كردم اما من فرزند پرسپوليس هستم.
0t3dpgpmga9o9uosyvgy.jpg

عليرضا حقيقي در مورد حضورش در پرسپوليس اظهار داشت: خوشحال هستم كه مجددا در خانه خودم ماندگار شدم. من از سن پايين در تيم فوتبال پرسپوليس بودم، عشق و علاقه خاصي به اين تيم دارم و وجودم با اين تيم آميخته است.

وي افزود: در چند روز گذشته پيشنهادهايي داشتم. نمي‌خواهم بازار گرمي كنم و از خودم تعريف كنم. اما چون فرزند پرسپوليس بودم به خيلي‌ها نه گفتم و خوشحالم كه دوباره در اين تيم ماندگار شدم كه دليل اصلي‌اش فقط هواداران بوده است.

حقيقي ادامه داد: با استقلالي‌ها هم مذاكراتي شده بود؛ اما به نتيجه‌ نرسيدم چون اولويتم پرسپوليس بودم.
--------------
اینم جواب دندون شکن به فتح الله زاده

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگر از روی نظرسنجی نود بخواهیم حساب کنیم !! ( همون 64 - 34 معروف !! ) شما اگر 20 میلیون طرفدار داری پرسپولیس میشه 40 میلیون !!! اگر پرسپولیس 20 میلیون نیست مثلا 5 میلیونه شما میشی 2.5 میلیون تقریبا !! :D

البته این موضوع زیاد مهم نیستش که بخواهیم سرش کل کل داشته باشیم ! در کل گفتم

دوست عزیز کدوم نظر سنجی شما 2 برابر رای آوردید ؟
لابد بعضی وقتها که تو جامعه آماری محدود 90 بیشتر میشدید رو ملاک قرار میدی ؟
من هیچ وقت تو 90 شرکت نکردم دلیل میشه ؟
کلا این بحث خنده داره ...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آخی حاجی رو اذیت نکن . گفته من ماهی گیرم قزل الا میگیرم . یه حقیقی حالا از دستش لیز خورد ! پس فردا هم یه کریم انصاری فرد و یه سید جلال هم لیز می خوره . گناه داره دکتر . دی:

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دوست عزیز کدوم نظر سنجی شما 2 برابر رای آوردید ؟
لابد بعضی وقتها که تو جامعه آماری محدود 90 بیشتر میشدید رو ملاک قرار میدی ؟
من هیچ وقت تو 90 شرکت نکردم دلیل میشه ؟
کلا این بحث خنده داره ...

کلا اینجور مواقع استقلالی ها شرکت نکردن تو نظرسنجی !! مثل سپاهانی ها که هرموقع به ضررشون بوده کلا برنامه رو ندیدن ! :D ( محض اطلاع عادل قبل از یکی از دربی ها نظرسنجی گذاشت که 64% پرسپولیس رای آورد . استقلال 34% و 2% هم تکراری ) . شما هم که اصلا شکی نیست ندیدید اینجور نظرسنجی ها رو :D

آره موافقم
این بحث رو من هم قبول ندارم . این حرفی هم که زدیم رو حساب این بود که قانون تاپیک رو زیر پا نذاریم و یه کل کلی هم باشه ! :blink:
در کل من به تعداد طرفداران هر تیم اهمیتی نمیدم ولی اون بحثی که دوست استقلالی مون راه انداخت و گفت 20 میلیون استقلالی دارم یه مقدار جالب بود ! شاید بشه برای پرسپولیس حتی آمار بالاتری رو هم در نظر گرفت !!! ولی استقلال ؟ اصلا !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کلا اینجور مواقع استقلالی ها شرکت نکردن تو نظرسنجی !! مثل سپاهانی ها که هرموقع به ضررشون بوده کلا برنامه رو ندیدن ! :D ( محض اطلاع عادل قبل از یکی از دربی ها نظرسنجی گذاشت که 64% پرسپولیس رای آورد . استقلال 34% و 2% هم تکراری ) . شما هم که اصلا شکی نیست ندیدید اینجور نظرسنجی ها رو :D

آره موافقم
این بحث رو من هم قبول ندارم . این حرفی هم که زدیم رو حساب این بود که قانون تاپیک رو زیر پا نذاریم و یه کل کلی هم باشه ! :blink:
در کل من به تعداد طرفداران هر تیم اهمیتی نمیدم ولی اون بحثی که دوست استقلالی مون راه انداخت و گفت 20 میلیون استقلالی دارم یه مقدار جالب بود ! شاید بشه برای پرسپولیس حتی آمار بالاتری رو هم در نظر گرفت !!! ولی استقلال ؟ اصلا !

البته بنده دلیلی نمیبنیم به شما حقیقت رو نگم البته فکر هم میکنم شما حقیقت میگید چون خودم همیشه حقیقت رو میگم ولی احتمالا شما ...

دوست عزیز من براتون گفتم در یک جامعه ی آماری خیلی خیلی کوچیک مثل نود که فقط 1/35 جمعیت ایران رو پوشش میده اصلا نمیشه ملاک دونست ...

البته کیفیت خیلی مهم تر از کمیت هست ولی هنوز هم میگم 20 میلیون طرفدار داریم شما میگی نه برو بشمار :)
موفق باشید !

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
یاد فردوسی پور افتادم که وقتی اون نماینده ی اصولگرای شیرین گفت این جامعه ی آماری کوچولوئه ملاک نیست عادل چشماش چهارتا شد گفت اصلا میدونی جامعه ی آماری یعنی چی ؟؟ در کل بگذریم !

اصلا استقلال 120 میلیون داداش !!! حالشو ببر

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
استقلالی ها در تیم های ملی

چه در بازی چه در مربیگری همیشه ناکام بودند

حتی بازیکنهاشون در اوج تو تیم ملی بدترین بازیکن بودن

در کل فقط منصوریان کمی با دیگران تفاوت داشت که اون هم.......

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا کل کل رو بی خیال یکی بیاد مارو از شوک 3-0 بازی رفت در بیاره!!!!!!!!!!!!!!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

کاملآ با حرفت موافقم منصوریان خیلی کوچیک تر از اونیه که بیاد تیم امید
فقط باید سرمربی خارجی بیاد ایرانی جماعت فوتبالی فقط پول می شناسه

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
یاد فردوسی پور افتادم که وقتی اون نماینده ی اصولگرای شیرین گفت این جامعه ی آماری کوچولوئه ملاک نیست عادل چشماش چهارتا شد گفت اصلا میدونی جامعه ی آماری یعنی چی ؟؟ در کل بگذریم !

:lol: :lol: :lol: :lol:

اينا موبايل ندارن :lol: :lol: :lol: :lol:

شايدم همشون شغل هاشون مهمه شبا زود لالا ميكنن (ياد علي دايي افتادم به خبرنگاره ميگفت ديره بروو لالا :lol: )

جامعه آماري كيه؟! كيه؟ كييييييييه؟ :lol:

اين استقلاليا يه چيزي ميگن نبايد جدي گرفت...

اولين كسايي كه گفتن استقلال 20 ميليون طرفدار داره قلعه نويي و حاجي فتل بودن... حرف هم كه باد هواست...

خواهشا اس اسي ها اين تاپيك رو بالا نياريد...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

دوست عزیزم برای شمارش پرندگان مهاجر به یک منطقه از نمونه کوچکی از یک جامعه آماری استفاده میکنند ولی نه برای شمارش تعداد تماشاگران !

برای اینکه بفهمیم که مثلا آیا "کی روش" خوبه یا بد میتونی بگی از 3 میلیون فلان قدر گفتند آره یا نه و به کل جامعه تعمیم بدی ولی مثلا برای اینکه بگیم گروه خونی ایرانیا بیشتر O+ نمیشه 100 نفر رو آزمایش کرد و تعمیم داد ...

نمیدونم چرا فکر میکنی کسی که فوتبال نگاه میکنه تفکراتش و سطح سوادش حتما باید مثل لیدر ها محترم باشگاه ها باشه !
موفق باشی ...
مخلصیم :)

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

آره ولی اگر چند سال اخیر رو بررسی کنیم !
در گذشته این گونه نبودش ...
هرچند شما هم هنوز نون مهدوی کیا و کریمی و ... رو می خورید !
کلا در 10 سال اخیر هیچ بازیکنی از استقلال و پرسپولیس در تیم ملی موفق نبود ...

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
علیرضا جان شما میگی استقلال طرفداراش 20-30 میلیون هستن پرسپولیس هم بیشتر اینا نیست !!
یا مثلا ممکنه تو جامعه ی آماری برنامه نود 64-34 به پرسپولیس رای داده باشن ولی ممکنه تو خود جامعه مثلا 90% استقلالی باشن 10% پرسپولیسی !!! بله آقاااا !!! :D اصلا بر منکرش صلوات !! الان همه هم حرف شما رو قبول دارن ! حرف شما حجت ! ترکوندی :D

برای تیم ملی هم که به نظرم کلا در مورد تیم استقلال حرفی نزنیم بهتره !! هیچی بیخیال !! از یارانه ها چه خبر ! :blink::D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان شما میگی استقلال طرفداراش 20-30 میلیون هستن پرسپولیس هم بیشتر اینا نیست !!
یا مثلا ممکنه تو جامعه ی آماری برنامه نود 64-34 به پرسپولیس رای داده باشن ولی ممکنه تو خود جامعه مثلا 90% استقلالی باشن 10% پرسپولیسی !!! بله آقاااا !!! :D اصلا بر منکرش صلوات !! الان همه هم حرف شما رو قبول دارن ! حرف شما حجت ! ترکوندی :D

برای تیم ملی هم که به نظرم کلا در مورد تیم استقلال حرفی نزنیم بهتره !! هیچی بیخیال !! از یارانه ها چه خبر ! :blink::D

به به :lol: عجب استدلالی :D:D
موفق باشی :)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بچه ها فتح الله زاده اومده تو انتن شبکه یک ببینید داره بمب می ترکونه:lol:
داره شیرین می زنه:wacko: مجری سوال می پرسه فتح ... چرت جواب میده
متاسفم برای باشگاه استقلال

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
شما از باشگاه خودت نا امید شدی گیر دادی به باشگاه نایب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران ؟
برو فردا احتمالا دستت میسوزه جوان =))))))))))))
ما که یه سوژه داشتیم که دیگه کاریش نمیشه کرد
اما سوژه حال حاضر فوتبال ایران داره بمب می ترکونه-اگه فردوسی پور 90 بود!!!!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
شما از باشگاه خودت نا امید شدی گیر دادی به باشگاه نایب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران ؟
برو فردا احتمالا دستت میسوزه جوان =))))))))))))

عزیز من مورچه چیه که کله پاچه اش باشه !!! یه جوری میگه نائب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران انگار لیگمون با لیگ انگلیس بر سر پر تماشاگرترین لیگ تو رقابته !! عزیز من تشتک سازی قزوین هم داوری چپ و راست بهش حال میداد نائب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران میشد !!! البته فکر نکنم دیگه طرفداران تشتک سازی کوچه ی علی چپ بشناسن ! :blink::D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
عزیز من مورچه چیه که کله پاچه اش باشه !!! یه جوری میگه نائب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران انگار لیگمون با لیگ انگلیس بر سر پر تماشاگرترین لیگ تو رقابته !! عزیز من تشتک سازی قزوین هم داوری چپ و راست بهش حال میداد نائب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران میشد !!! البته فکر نکنم دیگه طرفداران تشتک سازی کوچه ی علی چپ بشناسن ! :blink::D

میلاد جان چرا خود زنی میکنی ؟ :دی
دیگه هر کشوری یک لیگی داره اونم واسه مردمش مهمه ! حالا تیم شما قهرمان لیگ قهرمانان جهان هست ما چی کار کنیم ؟ :D

باشه داوری به ما حال داده ، شما رو پای خودتون وایستادید ! :D

فعلا اس اس رفت و برگشت واسه اینکه عریضه خالی نباشه ! :cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا