• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
عزیز من مورچه چیه که کله پاچه اش باشه !!! یه جوری میگه نائب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران انگار لیگمون با لیگ انگلیس بر سر پر تماشاگرترین لیگ تو رقابته !! عزیز من تشتک سازی قزوین هم داوری چپ و راست بهش حال میداد نائب قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران میشد !!! البته فکر نکنم دیگه طرفداران تشتک سازی کوچه ی علی چپ بشناسن ! :blink::D

خیلی جالبه تا صحبت از این میشه که استقلال 2 بار قهرمان آسیا شده میگن ماله 2000 سال پیشه ارزش نداره اون موقه تشتشک سازی هم می تونست ببره
خوب یکی نیست بگه خوب شما که از همون تشتک سازی هم کمتر بودید که نتونستید ببرید
شما که نتونستید در زمانی که آسیا هیچ بود و همه تیم ها زنگ تفریح بودند و استقلال قهرمان شد و شما نتونستید احتمالا شما از هیچ کمتر بودید یا اینکه جزوه همون زنگ تفریح ها بودید :lol:

بعد هم تو همین لیگ تشتک سازان به قول شما هم احتمالا شما از تشتک سازان هم کمتر بودید که نایب قهرمانو قهرمان نشدید
البته فکر کنم که شما ا کوچه علی چپ رو خوب بشناسید !!!!
رفت و برگشت شدید
رکورد 5 باخت پشت سر هم رو آوردید
رکورد 10 باخت رو هم آوردید

بعد دلایل اش هم این شد که :
زمین کج بود !!
داور به نفع گرفت !!!
ننه کلثوم برای ما کم گذاشت !!!!!!

البته اینها هم کوچه علی چپ نیست :rolleyes:
بلکه دلایل منطقی است که فقط از پرسپولیسی ها بر میاد

بلاخره باید برای همه چیز دلیل بیارند دیگه
قدیمها :
اینکه قهرمان آسیا نشدن = چون مال استقلال ماله 2000 سال پیشه پس به درد نمی خوره
حالا :
چون لیگ ایران تشتک سازی هست ما افتخار نمی دیم قهرمان و نائب قهرمان بشیم پس 4و5 میشیم :rolleyes:

واقعا ما کوچه علی چپ رو نمی شناسیم :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خیلی جالبه تا صحبت از این میشه که استقلال 2 بار قهرمان آسیا شده میگن ماله 2000 سال پیشه ارزش نداره اون موقه تشتشک سازی هم می تونست ببره
خوب یکی نیست بگه خوب شما که از همون تشتک سازی هم کمتر بودید که نتونستید ببرید
شما که نتونستید در زمانی که آسیا هیچ بود و همه تیم ها زنگ تفریح بودند و استقلال قهرمان شد و شما نتونستید احتمالا شما از هیچ کمتر بودید یا اینکه جزوه همون زنگ تفریح ها بودید :lol:

بعد هم تو همین لیگ تشتک سازان به قول شما هم احتمالا شما از تشتک سازان هم کمتر بودید که نایب قهرمانو قهرمان نشدید
البته فکر کنم که شما ا کوچه علی چپ رو خوب بشناسید !!!!
رفت و برگشت شدید
رکورد 5 باخت پشت سر هم رو آوردید
رکورد 10 باخت رو هم آوردید

بعد دلایل اش هم این شد که :
زمین کج بود !!
داور به نفع گرفت !!!
ننه کلثوم برای ما کم گذاشت !!!!!!

البته اینها هم کوچه علی چپ نیست :rolleyes:
بلکه دلایل منطقی است که فقط از پرسپولیسی ها بر میاد

بلاخره باید برای همه چیز دلیل بیارند دیگه
قدیمها :
اینکه قهرمان آسیا نشدن = چون مال استقلال ماله 2000 سال پیشه پس به درد نمی خوره
حالا :
چون لیگ ایران تشتک سازی هست ما افتخار نمی دیم قهرمان و نائب قهرمان بشیم پس 4و5 میشیم :rolleyes:

واقعا ما کوچه علی چپ رو نمی شناسیم :happy:

اوه اوه !
فرامرز جان اذیت نکن آقا میلاد ما رو :دی
خیلی مخلصیماااا :) دلمون تنگ شده واست کم به ما سر میزنی :rolleyes:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نتیجه اخلاقی از این تاپیک که دیگه من هیچ وقت اینجا پست نمیزنم اینه:

1. بحث هایی که میشه بسیار بچه گونست!
2. خیلی از اون قدیمی هاش بسیار دیده شده میزنن کوچه حسن چپ
3. استقلالی جماعت سرشار از نعمت های بی دریغ خداست به عنوان مثال:

igcurpliuooh6mzud4na.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نتیجه اخلاقی از این تاپیک که دیگه من هیچ وقت اینجا پست نمیزنم اینه:

1. بحث هایی که میشه بسیار بچه گونست!
2. خیلی از اون قدیمی هاش بسیار دیده شده میزنن کوچه حسن چپ
3. استقلالی جماعت سرشار از نعمت های بی دریغ خداست به عنوان مثال:

igcurpliuooh6mzud4na.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

خوب الان فکر کردی همین عکس زبون رو که گذاشتی بزرگتر ها انجام میدند :rolleyes:

من نمی دونم چرا این پرسپولیسی ها منبع تضاد هستند !!!! :wacko:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

اوه اوه !
فرامرز جان اذیت نکن آقا میلاد ما رو :دی
خیلی مخلصیماااا :) دلمون تنگ شده واست کم به ما سر میزنی :rolleyes:

سلام علیرضا جان :happy:
امتحان ها نمی زاره دیگه تموم بشه بیشتر میام :cool:
من هم همینطور :) مخلصیم :happy:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

ما کوچیک ...

شما بزرگی کنید و حرفی نزنید که باعث خنده دیگران بشه!

شما هیچ چیزی رو نمیپذیرید!

از این تاپیک فقط 2000هزار پست زده شده که میگن طرفداریا ما زیاده اونا اینطوری ما قلعه حسن مرغی 100تا طرفدار داریم ما اینیم ما اونیم!!

چیزی که روشن هست اینه که در کل جامعه آماری ایران پرسپولیس طرفدار بیشتری داره!

شماها نمیخواید بپذیرید یک کلمه بگید نمیپذیریم! دیگه نمیخواد ...

خارج از ایران رو بحث نمکنیم که واقعا 100به 10هم نیستین!

دیگه کسی اینجا به ما $#%$%^ هم بگه جواب نخواهم داد...:)

موفق و موید باشید...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
واسه ما اهميتی نداره شما بيشتريد!

از نظر ما کيفيت مهمه نه کميت! :D

اصلاً تيم شما پر طرفدارترين تيم جهان

به اين فکر کنيد که چرا پر طرفدارترين تيم دنيا ، امسال تو ليگ و اسيا 4 تا 5 ميخورد!

تيم رقيب هم که امسال 2 بار از روش رد شد!!:cool:

الان هم هوادار های زيادش بسيار شاد هستن به خاطر قهرمانی در جام بسيار با ارزش حذفی!!! و همه خاطرات تلخ سال گذشته رو فراموش کردند به ما هم ميگن زبون دراز!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ما کوچیک ...

شما بزرگی کنید و حرفی نزنید که باعث خنده دیگران بشه!

شما هیچ چیزی رو نمیپذیرید!

از این تاپیک فقط 2000هزار پست زده شده که میگن طرفداریا ما زیاده اونا اینطوری ما قلعه حسن مرغی 100تا طرفدار داریم ما اینیم ما اونیم!!

چیزی که روشن هست اینه که در کل جامعه آماری ایران پرسپولیس طرفدار بیشتری داره!

شماها نمیخواید بپذیرید یک کلمه بگید نمیپذیریم! دیگه نمیخواد ...

خارج از ایران رو بحث نمکنیم که واقعا 100به 10هم نیستین!

دیگه کسی اینجا به ما $#%$%^ هم بگه جواب نخواهم داد...:)

موفق و موید باشید...

عزیزم شما گفتید که اینجا بچه بازی هست و احتمالا ما هم بچه هستیم :happy:
من هم گفتم که اون عکس هم بزرگتر ها انجام نمی دند :)

خوب حرفی که ما می زنیم باعث خنده شما پرسپولیسی ها میشه و در مقابل حرفی که شما می زنید باعث خنده ما استقلالیها میشه حالا این کجاش بده !!!!!!

اینکه ما نمی پذیریم یا اینکه شما نپذیرید چه فرقی می کنه حرفی که ما می زنیم شما نمی پذیرید و حرفی که شما می زنید ما نمی پذیریم خوب این دلیل بر حقانیت کسی نمیشه

خوب این چه ربطی به بچه بازی داره !!!!

شما فکر می کنید حق رو میگید یکی دیگه میگه شما ناحق میگید حالا این دلیل نمیشه که بگی بچه بازی در بیاریم !!!

در مورد طرفدار هم برای من زیاد هم مهم نیست تعداد کی بیشتر هست مگه چه فرقی می کنه
مثال فیلم اخراجی های 2 9 میلیلرد فروخت و احتمالا تعداد مثلا 10 میلیون اون رو دید و فیلم درباره الی 1 میلیلرد فروخت و حدودا 1 میلیون نفر اون رو دیدند حالا این دلیل بر بهتر بودن اخراجی ها میشه !!! نه خوب این دلایل خیلی زیادی داره که اخراجی ها اونقدر فروش کرد و درباره الی نکرد
بلکه همه می دونند درباره الی فیلم به مراتب بهتری هست و اخراجی ها اصلا فیلم نیست پس بیشتر دیدنش دلیلی برای بهتر بودنش نیست
در اینجا هم صدق می کنه !!!
بعد هم مگه ما یک انتخابابت داشتیم که میزان طرفداران رو بسنجه که چقدر هست درسته تو نود بیشتر اوقات رای پرسپولیسی ها بیشتر میشه ولی توی همون 90 هم بعضی مواقع پیش میاد تعداد استقلالی ها بیشتر میشه
یا مثلا توی همین محبوب ترین بازیکن جهان هم باقری از پرسپولیس بود هم فرهاد مجیدی از استقلال بود خوب چرا اینجا طرفدارهای استقلال بیشتر بودند ؟؟؟؟؟‌
حالا نمی دونم چرا اینقدر برای شما مهم هست !!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

فرامرز جان خوبه موهامون رو نکشید فرار کنه ...
ای کاش تعریف مشخصی واسه توهن وجود داشت !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
از نظر ما کيفيت مهمه نه کميت! :D

دقیقا!

البته پرسپولیسی های این فروم همه شون کیفیت بالا هستندها! ولی کلا پرسپولیس چون از اولش توی پایین شهر تهران خیلی طرفدار داشته و اونجا هم هر خونواده ای 10 تا بچه داره که همه از باباشون پرسپولیسی بودن رو یاد می گیرند به مرور تعدادشون خیلی زیاد شده!!
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دقیقا!

البته پرسپولیسی های این فروم همه شون کیفیت بالا هستندها! ولی کلا پرسپولیس چون از اولش توی پایین شهر تهران خیلی طرفدار داشته و اونجا هم هر خونواده ای 10 تا بچه داره که همه از باباشون پرسپولیسی بودن رو یاد می گیرند به مرور تعدادشون خیلی زیاد شده!!
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

البته این موضوع یه نموره برعکسه !!!
از اون یارو عبدالله کفتر قرمز کش تو استادیوم و ژنرال نازی آبادی و مدیرعامل روزنامه پخش کن استقلالی ها که بگذریم یه موضوعی تو اکثر استقلالی ها صدق میکنه !! : جدا از اینکه اکثر استقلالی ها اهوازی و عرب های گشنه هستند و تیمتون مقداری هم طرفدار بین رشتی ها و در کل شمالی ها داره ! این موضوع کاملا تو چشم هستش که شهرستانی های استقلالی برای اینکه بگن مثلا ما فک و فامیل شاه هستیم تاج شاه رو تو گاو صندوق باشگاهمون قایم کردیم مثلا آبی دل هستیم !! وگرنه فهم فوتبالی زیر خط فقر که هیچ خودشون هم زیر خط فقر !!! :D البته شما که بچه ی شمرون شهرستان خودتون هستید و قابل احترام !! :D

این حرف رو کاملا جدی میزنم و بدون شوخی !!
من تو نت دقیقا 12-13 تا رفیق استقلالی دارم . 2 تاشون بچه میدون انقلاب تهران هستند و بقیه هم بچه سبزه میدون رشت و اهواز و شهرستان های دور !!! یادمه 2-3 تاشون واسه بازی آخر استقلال تو جام باشگاه های آسیا با اتوبوس 15 ساعت تو راه بودن تا برسن !! عشقشون هم اینه که مثلا بگن ما دور و وری های شاه هستیم بچه مایه داریم !! عقده شده تو دلشون بیچاره ها ! البته من شما رو نمیگما !! شما که پسرخاله رضا شاه هستی و بچه مایه دار جا خود داره !!! بعضییییی استقلالی رو میگم این مدلی هستن .... ! دی:

پ.ن : صفحه قبل دیدم ماشالله شاهنامه فردوسی نوشتی حوصله خوندنش رو نداشتم !! اگه حوصله نوشتن داشتی خرد خرد تو پست های بعدی ات بنویس جوابت رو بدم ! دی:

فقط داداش یه خواهش !! شاهنامه ای جواب نده !! بیشتر تابلو میشه داری زور مضاعف میزنی ! دی: خلاصه بگو خلاصه بگیم !! اسمش کل کله نه بیانیه واعظ و استقلال یا مثلا استقلال و قلعه نویی !! کلا همین با کیفیت ها و بی کمیت های شما دیگه ! دی:

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
از اون یارو عبدالله کفتر قرمز کش تو استادیوم و ژنرال نازی آبادی و مدیرعامل روزنامه پخش کن استقلالی ها که بگذریم یه موضوعی تو اکثر استقلالی ها صدق میکنه !! : جدا از اینکه اکثر استقلالی ها اهوازی و عرب های گشنه هستند و تیمتون مقداری هم طرفدار بین رشتی ها و در کل شمالی ها داره ! این موضوع کاملا تو چشم هستش که شهرستانی های استقلالی برای اینکه بگن مثلا ما فک و فامیل شاه هستیم تاج شاه رو تو گاو صندوق باشگاهمون قایم کردیم مثلا آبی دل هستیم !! وگرنه فهم فوتبالی زیر خط فقر که هیچ خودشون هم زیر خط فقر !!! :D البته شما که بچه ی شمرون شهرستان خودتون هستید و قابل احترام !! :D

من تو نت دقیقا 12-13 تا رفیق استقلالی دارم . 2 تاشون بچه میدون انقلاب تهران هستند و بقیه هم بچه سبزه میدون رشت و اهواز و شهرستان های دور !!! یادمه 2-3 تاشون واسه بازی آخر استقلال تو جام باشگاه های آسیا با اتوبوس 15 ساعت تو راه بودن تا برسن !! عشقشون هم اینه که مثلا بگن ما دور و وری های شاه هستیم بچه مایه داریم !! عقده شده تو دلشون بیچاره ها ! البته من شما رو نمیگما !! شما که پسرخاله رضا شاه هستی و بچه مایه دار جا خود داره !!! بعضییییی استقلالی رو میگم این مدلی هستن .... ! دی:

پ.ن : صفحه قبل دیدم ماشالله شاهنامه فردوسی نوشتی حوصله خوندنش رو نداشتم !! اگه حوصله نوشتن داشتی خرد خرد تو پست های بعدی ات بنویس جوابت رو بدم ! دی:

فقط داداش یه خواهش !! شاهنامه ای جواب نده !! بیشتر تابلو میشه داری زور مضاعف میزنی ! دی: خلاصه بگو خلاصه بگیم !! اسمش کل کله نه بیانیه واعظ و استقلال یا مثلا استقلال و قلعه نویی !! کلا همین با کیفیت ها و بی کمیت های شما دیگه ! دی:

البته پست شما هم کم از شاهنامه نداره

اما محض اطلاع شما , اينکه مربی جديدتون همه بچه محل امير قلعه نويی بوده

راجع به قسمتی که پر رنگ کردم چه مدرکی داريد؟

بقيه حرف های شما تو اين پست هم نظر شخصی شماست و جای واسه بحث نداره ،،بنده هم 20 تا دوست اينترنتی دارم که از شاسکول آباد امدن و طرفدار پرسپوليس هستن !! خوب که چی بشه!!??

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

چقدر مغزت زور زد تا تونست این 4 تا کلمه ی شعر رو تراوش کنه ؟؟؟؟

اولین باره همچین شر و ورایی دارم میشنوم که استقلالیا میخوان بگن ما بچه پولداریم و خودشون و بچسبونن به شاه و .... بابا حرف نزنی نمیگن لالی .... جم کن بساط مزخرف گویی و چرندیات پراکنی .... با یارانه ای شدن انرژی حرف مفت هم کنتور میندازه .... پس ببندش!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
یاران !!! دی:
به به آقا مصظفی اهوازی ( قابل توجه وحید !! البته داش مصطفی از اهوازی های غیر عرب هستش ) !!! دی: کلا حرف نمیزدی سنگین تری بودی . داری بچه محله ها رو جمع میکنی بیاری جنگ و دعوا ؟ الان مثلا ترسناک شدی ؟ نه عزیزم من با این لحن آشنای چاله میدونی ای که از شما و ژنرالتون سراغ دارم ککم هم نمیگزه !! پس ریلکس باش ! دی:
در کل جوابی بود در جواب رفیقتون !!! با همون لحن جواب دادم که فکر نکنه خزعبل نوشتن جواب نداره !

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یاران !!! دی:
به به آقا مصظفی اهوازی ( قابل توجه وحید !! البته داش مصطفی از اهوازی های غیر عرب هستش ) !!! دی: کلا حرف نمیزدی سنگین تری بودی . داری بچه محله ها رو جمع میکنی بیاری جنگ و دعوا ؟ الان مثلا ترسناک شدی ؟ نه عزیزم من با این لحن آشنای چاله میدونی ای که از شما و ژنرالتون سراغ دارم ککم هم نمیگزه !! پس ریلکس باش ! دی:
در کل جوابی بود در جواب رفیقتون !!! با همون لحن جواب دادم که فکر نکنه خزعبل نوشتن جواب نداره !

جنابعالی هر موقع فرق لوکیشن با محل تولد رو تشخیص دادی من بات وارد بحث میشم.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصطفی جان من کاری به اهوازی بودن شما ندارم که میترسی بگی و دنبال معنی کلمه ی لوکیشن هستی !!
دیدم اون حرف رفیق خوشمزه تون زیادی شکر داشت گفتم در حد خودش جواب بدم که بدونه هیچ چیز نسبی نیست !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصطفی جان من کاری به اهوازی بودن شما ندارم که میترسی بگی و دنبال معنی کلمه ی لوکیشن هستی !!
دیدم اون حرف رفیق خوشمزه تون زیادی شکر داشت گفتم در حد خودش جواب بدم که بدونه هیچ چیز نسبی نیست !

اولا که من اهوازی نیستم که بترسم بگم

دوما اگه اهوازی هم بودم نمیترسیدم که بگم

در کل حرفات منطقی نیست

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دقیقا!

1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

ولی ببخشید پست شما با ایشون فاصله اش از زمین تا آسمونه !!!
قرار نیست که به کسی توهین کنید
همین که میگید عرب های ..... و به شمالی ها توهین می کنید نشان دهنده عصبانیت شما هست و اینکه قبل از اینکه پست بدید فکر نمی کنید !!!

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
سلام به دوستان پرسپوليسي مخصوصا آقا ميلاد.

همچنين ديگر استقلالي ها!

آقا ميلاد شما با اينا كل كل نكن چون واقعا داري الكي خودتو خسته ميكني. كسايي كه حاضر نيستن حقيقت واضح بيشتر بودن پرسپوليسي ها رو قبول كنن وضعشون كاملا معلومه. و بعد ميان حرف از بالا شهر و پايين شهر ميزنن معلومه دچار خودبيني و غرور هستن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

از تمام حرفای دیگه ات گذشته، می تونم بپرسم من رو با کی اشتباه گرفتی؟ من که صفحه قبل اصلا پست نداشتم! اینجا ده نفر استقلالی هستند که اوتارشون ناصر حجازیه! سوتی دادی گلم!
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

با حرف بچه ها هم موافقم. کل کل یه چیزه، توهین به اقوام ایرونی یه چیز دیگه...

من شخصا مخلص همه خوزستانی ها اعم از عرب و لر و بختیاری و ... هم هستم.
2lxe53l.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا