• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
redboys جان خود من بچه پایین شهر تهران نیستم ولی ادعایی هم ندارم !! ولی خب در کل این مسائل قومی مذهبی ! دی: رو بذاریم کنار بهتره !! چون فقط کدورت پیش میاد !!

mahi58 : اوه راست میگی سوتی دادم مثل اینکه !!! دی: آخه نیست ملت هم مرده پرست !! تا زنده بود تو استادیوم بخاطر نتایج ضعیفش با استقلال فحش نثارش میکردن حالا که مرده همه شدن دایه عزیز تر از مادر !! دی:

پ.ن : مخلص همه اهوازی ها اعم از لر و بختیاری هم هستی !!؟ دی:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عزیزان این بحث هارو ول کنید...
الان بحث اصلی بمب ترکوندن فتح الله زاده هست :lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
عزیزان این بحث هارو ول کنید...
الان بحث اصلی بمب ترکوندن فتح الله زاده هست :lol:

کبریت هم نتونسته روشن کنه !!
فعلا همون کرار کراری که کرده تو بوق و کرنا رو بره حداقل یه قرارداد داخلی ببنده بعدش بیاد فاجعه ی هیروشیما راه بندازه !!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من شخصا مخلص همه خوزستانی ها اعم از عرب و لر و بختیاری و ... هم هستم.
2lxe53l.gif

پ.ن : مخلص همه اهوازی ها اعم از لر و بختیاری هم هستی !!؟ دی:

عزیز یه سوالی: دقیقا برای خوندن هر پستی چقدر وقت می ذاری؟ :blink: :blink:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
:cool::cool::cool:

با اومدن رحمتی( تمام شد)..و اضافه شدن خسرو حیدری ( 99% ) و احتمالا جلال حسینی..می بینم که برخی ها همچنان فکر میکنن بمبی نترکیده..

ظاهرا پیروزی ترقه ترکونده نصرتی رو گرفته :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

شما باز اومدي ما رو بخندوني؟

استقلال مسي رو هم بگيره بازم استقلاله :lol:

اول وايسا ثبت كنين بعد بيا كل كل :D

تازه مگه كي رو گرفتين؟ رحمتيه چيپ خور . يادت رفته يادآوري كنم :lol:

يه چيز ديگه هم بگم غيرت مهمه كه بازيكن هاي شما... واسه يه فصل 888 ميليون تازه اگه پرسپوليس اين مبلغ رو ميداد ميومد پرسپوليس ولي همون بهتر نيومد عشقه حقيقي=محصول پرسپوليس

بعدم درست نيست راجبه كريمي اينجوري صحبت كني اولا 100% سقف گرفته بعدم اون هرچي بگيره نوش جونش چون خيلي شو به نيازمندان كمك ميكنه و ديگه اينكه يك ميلياردم بگيره بازيش ارزش داره به خيلي ها.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
فردا قطعي مي‌شوند: سيدصالحي با پرسپوليس، شكوري با مس، سپهر با داماش

بازار نقل و انتقالات ليگ برتر طي دو روز اخير رونق دوباره‌اي گرفته و موج دوم ثبت قراردادها را آغاز کرده است.

بعد از اين‌که امروز قرارداد رحمتي با استقلال و نصرتي با پرسپوليس قطعي شد، گفته مي‌شود فردا هم سه توافق مهم ديگر حاصل شده و قراردادهاي مربوط به اين انتقال‌ها ثبت خواهد شد.
مهدي سيدصالحي با پرسپوليس به توافق رسيده و فردا با اين تيم قرارداد خواهد بست. هادي شکوري مدافع فصل پيش استقلال که گفته مي‌شد او هم مد نظر پرسپوليسي‌هاست به مس کرمان خواهد پيوست و بالاخره سپهر حيدري بازيکن مازاد پرسپوليس قرارداد خود را با داماش گيلان منعقد خواهد کرد.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
نه اتفاقا دیدیم آنلاینی گفتم میای 100% جواب میدی..ما یه کم تفریح کنیم! :D

غیرت؟ از غیرت حرف نزن که غیرت یه کاپیتان فرهاد ما می ارزه به غیرت صد تا کریم باقری شما که وسط فصل میذاره میره...;)

حالا که نیومده پرسپولیس..اگه می دادیم و اینا رو بذار در کوزه داداش ;)

کریمی سقف گرفته؟ من که باور نمیکنم کریمی پول براش مهم نباشه..کریمی اگه پول واسش مهم نبود آتلتیکو رو ول نمیکرد بره الاهلی...100% بالای سقف خواهد گرفت! فقط رو نمیکنه..

در ضمن خیلی بازیکنا خیلی کارا تو زندگی شخصی میکنن..به من و شما ارتباطی نداره که قراردداد کریمی رو وصل میکنی به کمکش به نیازمندان!

در ضمن از روی حرصتونه که به رحمتی می گین چیپ خور...وگرنه اگه اومده بود پیروزی الان جشن عروسی توی تاپیک گرفته بودید:D

خودتونم میدونین که رحمتی اون رحمتی 4-5 سال پیش نیست..و الان بهترین دروازه بان ایرانه...

حالا چیپ خوره؟

باشه این چیپ خور واسه ما...حقیقی ون در سار واسه شما! :lol: ببینیم کی کمتر گل میخوره!

می بینمتون!

راستی چرا کل کل میکنی؟ رویی مونده؟ خجالت بکشید با این وضع بازیکن گرفتن..مثلا 80 میلیون طرفدار دارید :دی

راجبه كريمي خودتو داري گول ميزني چون اگه بيشتر از سقف ميگرفت همه روزنامه ها ميگفتن ديگه هم راجبش بحث ندارم.

وقتي ميگي باقري بي تعصبه معلومه با خودت چند چندي...

رحمتي مالي نيست كه واسش جشن بگيريم قضيه چيپ هم تو دربي امسال دوباره ميبيني

بمب هم انصاري فرده كه هي ميگي مياد نمياد هموني كه ميگي بياد تا از استقلال لژيونر بشه تا بعدا پزشو به پرسپوليسي ها بديم كه بالاخره ما هم بعده 100 سال لژيونر داديم تا ديگه تو كل كل كم نياريم.آره.:)

بازيكن گرفتن مون هم هرطوري باشه از شما فعلا بهتره چون شما هنوز ثبت نكردين هر وقت ثبت كردي بيا بگو بازيكن .ميدوني كه اينجا ليگ ايرانه.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

شما باز اومدي ما رو بخندوني؟

استقلال مسي رو هم بگيره بازم استقلاله :lol:

اول وايسا ثبت كنين بعد بيا كل كل :D

تازه مگه كي رو گرفتين؟ رحمتيه چيپ خور . يادت رفته يادآوري كنم :lol:

يه چيز ديگه هم بگم غيرت مهمه كه بازيكن هاي شما... واسه يه فصل 888 ميليون تازه اگه پرسپوليس اين مبلغ رو ميداد ميومد پرسپوليس ولي همون بهتر نيومد عشقه حقيقي=محصول پرسپوليس

بعدم درست نيست راجبه كريمي اينجوري صحبت كني اولا 100% سقف گرفته بعدم اون هرچي بگيره نوش جونش چون خيلي شو به نيازمندان كمك ميكنه و ديگه اينكه يك ميلياردم بگيره بازيش ارزش داره به خيلي ها.
چیپ خور خوب اومدی -از جمه پنالتی خور خوبیه ماشاءالله چشم نخوره تو جام حذفی هر چی زدیم به سمت مخالف رفت:lol:اما حقیقی دمش گرم خوب حال داد
یکی منو بگیره
اینم یه نمونه چیپ:D
16_8809140689_L600.jpg

چه شبی بود بچش اورده بود به باباش دعا کنه که گل نخوره:lol:
19_8803030900_L600.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بدترین دروزبان ایران ! سوراخ ترین دروازبان ایران اومد استقلال !!! :D:D:D:D:D

به قول رئیس جمهور مردمی و منتخب دکتر ا.ن : برید آب بریزید اونجاتون که میسوزههههههه : ))))))))))) =))))

Last edited:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
دوست عزيز شما فرافكني ميكني.

اولا من كه شخصا جايي نگفتم برن رحمتي رو محروم كنن.

دوما هم اگه هم زياد گرفته به ما چه من كه راجبه اين بحثي نكردم.

راجبه هيچ كدوم از پرسپوليسي ها گفته نميشه بالاي سقف گرفتن اين فقط راجبه رحمتي و حسيني و انصاري فرد گفته شده.

ولي اين كه بدون دليل ميگي كريمي و استيلي بالاي سقف گرفتن غير منطقيه.همه خوب ميدونن اگه خبري باشه سريع درز ميكنه ماشاا... اينقدر خبرچين زياده ولي حتي يه خبر هم نبوده كه كريمي يا استيلي بيشتر از سقف گرفتن چه روزنامه چه سايت و شما داري غير منطقي حرف ميزني.

راجبه مهدوي كيا هم شما نميخواد غصه اونو بخوري.به موقع اش واسه ما خدمت شو كرد.

و اينكه رحمتي ماله يا حقيقي تو عمل بايد ثابت بشه و شما فعلا چيپ رو داشته باش.

عكسشم دارم ولي نميدونم چرا نميتونم بذارم اينم شانس شماست ديگه.

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
خدا وکیلی نگرفتن رحمتی اصلا سوزش نداره ولی سید جلال حسینی برای مایی که دفاعمون واقعا تزلزل داشته چرا !!
یه لحظه فکر کنید بازی با سپاهان رحمتی دروازه بان ما بود !! همون یه جام هم میپرید ! دی:
کرار و نصرتی هم گفتن با استقلال به تفاهم رسیدیم و میخواهیم بریم به جنگ استکبار جهانی ولی فعلا یکیشون لنگ در هواس اون یکی هم که ... !!
اول قرارداد رسمی بشه بعدش بیایید برای خرید حسن کچل زبون در بیارید واسمون دی:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
میبینم که ویبره افتاده تو دل دوستان پرسپولیسی :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
به به مصطفی آقا ! دی: هوا چطوره اونور ؟
البته فصل پیش هم با خرید مبعلی و میداوودی هم یه همچین احساسی داشتین دی:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

البته فکر نکنم میلاد جان ، فصل پیش همون فصلی که تیم رو تو 2 هفته جمع کردیم بدون بدن سازی !!! و البته رفت و برگشت بردیمتون :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

اینجا هوا گرم و شرجیه ...

فصل قبل و با الان مقایسه نکن رفیق ...

فصل قبل ما تا نزدیکای شروع لیگ اصلا نه هیئت مدیره داشتیم و نه مربی و نه هیچی ...

در ضمن مبعلی خیلی بازیکن تاپی نبود .... میداوودی هم که خیلی تاپ بود اواسط فصل دیدی که چی شد ... با این اوصاف دومی لیگ اونم با یه اختلاف امتیاز برای ما خوب بوده ...

ولی خدائیش با این بازیکنایی که امسال (بعد از سالهای متمادی) داریم میگیریم حقم دارید از الان ناامید باشید :happy:

آقا میلاد میخوام یه حالی بت بدم .... هر چی تو بگی !!! دربی چن تا گل بزنیم که هم خدا رو خوش بیاد ، هم فشار زیادی بتون نیاد ؟؟؟:lol::lol::lol::lol:

حالا هی بیاید بشینید بگید "هر موقع قراردادا ثبت شد شادی کنید و بگید بمب ترکوندید" غافل از اینکه بمبا دارن یکی یکی میترکن و حمیدخان و شرکاهم دارن دور همی سیگارت منفجر میکنن :lol::lol::lol::lol::lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آقا میلاد میخوام یه حالی بت بدم .... هر چی تو بگی !!! دربی چن تا گل بزنیم که هم خدا رو خوش بیاد ، هم فشار زیادی بتون نیاد ؟؟؟:lol::lol::lol::lol:

حالا هی بیاید بشینید بگید "هر موقع قراردادا ثبت شد شادی کنید و بگید بمب ترکوندید" غافل از اینکه بمبا دارن یکی یکی میترکن و حمیدخان و شرکاهم دارن دور همی سیگارت منفجر میکنن :lol::lol::lol::lol::lol:

شما نگران فشار ما نباش داداش !! به کمک داور نگید گل سالم ما رو آفساید بگیره یا پنالتی سالممون رو نگیره شما هرچقدر دوست دارید گل بزنید فقط حروم نباشه ! :D ( البته سیاست فوتباله ایرانه دیگه !! چند سال که مساوی شدیم ! قبل و بعدی مساوی ها هم که ما بردیم !! باید یه جوری حساب صاف میکرد فشار مضاعف رو استقلالی ها نیاد !! بالاخره اونا هم یه مقدار طرفدار دارن ! :D ) .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شما نگران فشار ما نباش داداش !! به کمک داور نگید گل سالم ما رو آفساید بگیره یا پنالتی سالممون رو نگیره شما هرچقدر دوست دارید گل بزنید فقط حروم نباشه ! :D ( البته سیاست فوتباله ایرانه دیگه !! چند سال که مساوی شدیم ! قبل و بعدی مساوی ها هم که ما بردیم !! باید یه جوری حساب صاف میکرد فشار مضاعف رو استقلالی ها نیاد !! بالاخره اونا هم یه مقدار طرفدار دارن ! :D ) .

روتو برم ...

در مورد طرفدارای دو تیم که بحثی نیست .... میشه گفت 55 به 45 درصدش با پرسپولیسه .... ولی که چی؟؟

گل آفساید و پنالتی و .... اینا رو ولش کن .... چقدر دربی بوده که با سوت داور پرسپولیس بیرون اومده ... اگه بخوای چن تاشو مثال میزنم برات ... مهم اینه که تاریخ رو فاتحان مینویسند (چوبالانسکی :lol:)

خلاصه این فصل لیگ و به صلیب میکشیم ....

یه لحظه به ترکیب فکر کن: :wacko:

میلاد میداوودی ------------- فرهاد مجیدی

خسرو حیدری -------------- مجتبی جباری --------------- کرار جاسم ------------- هوار ملا محمد

علی حمودی -------------- سید جلال حسینی ---------- منتظری ------------ امیرحسین صادقی

سید مهدی رحمتی

پ.ن : آندرانیک تیموریان و هم توی بازی دربی نمیذاریم تو ترکیب ... چون تو اون بازی نیازی به هافبک دفاعی نداریم :)

خدا آخر عاقبتتونو به خیر کنه :wacko: میدونم همین الانم مو به تنت سیخ شده :f34r:

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصطفی جان بهت تضمین میدم تعصبی که روی منچستر یونایتد دارم روی پرسپولیس ندارم !! پس خیالت راحت خبری از سیخ کردن نیست دی: کل کل هم که میبینی در همین حد هستش که وقتم پر بشه بیکار نباشیم . وگرنه من اصلا روی لیگ ایران غیرتی نیستم . این چند مدت هم بخاطر سیاسی بازی های کاشانی بیشتر دلخور شدم یه مقدار تو تاپیک های لیگ برتری پست میدم وگرنه من فقط و فقط لیگ های اروپایی رو دنبال میکنم و تعصبی شدید هستم !

حالا واسه این که کل کلی هم کرده باشیم :

مصطفی جان 65-35 رو 55-45 نکن !! باور نداری از عادل بپرس دی:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصطفی جان بهت تضمین میدم تعصبی که روی منچستر یونایتد دارم روی پرسپولیس ندارم !! پس خیالت راحت خبری از سیخ کردن نیست دی: کل کل هم که میبینی در همین حد هستش که وقتم پر بشه بیکار نباشیم . وگرنه من اصلا روی لیگ ایران غیرتی نیستم . این چند مدت هم بخاطر سیاسی بازی های کاشانی بیشتر دلخور شدم یه مقدار تو تاپیک های لیگ برتری پست میدم وگرنه من فقط و فقط لیگ های اروپایی رو دنبال میکنم و تعصبی شدید هستم !

حالا واسه این که کل کلی هم کرده باشیم :

مصطفی جان 65-35 رو 55-45 نکن !! باور نداری از عادل بپرس دی:

آمارا مختلفن .... جدا از برنامه ی 90 برنامه ی فوتبال برتر هم آمارش متفاوت بود ... همون امار خودم درسته!

آخه توی باشگاههای اروپا هم حرفی واسه گفتن نداشتید :lol::lol::lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دیگه نذار پای پلاتینی و یونیسف و داوری رو تو این تاپیک هم بیارم وسط بگم چجوری از رئال عبور کردید !! راستی بارسلونا رو هم 2 ساله طرفدارش شدی ؟ نه فکر نکنم !! تو هم از اون طرفدارای اصیییییییل بارسایی هستی !! اصلا هم 2009 به اینور بارسایی نشدی ! اصلا دی:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا