• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اگه اقا امیر بزارش تو زمین شما نیمیدون واسه چی اوردش

واسه این که ی عده ونووجون ونونهال استقلالی بکشون ورزشگاه وعاقبتش بخیر باشه
وقتی میبینه سن بالای استقلال حضورندارن چیکارکنه دیگه واسه این تیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
جدا من تا چند سال فکر میکردم پایان رافت چیه ؟ بعد تازه فهمیدم باید بگم کیه :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رویانیان رو جمعه شب در ICU ببینید

درست حرف بزن برادر !

جدا از طرفداری اینی که برا کسی آرزوش دیدنش رو تو بیمارستان بکنی خیلی حرکت زشتیه !

بعد یعنی این همه رویانیان آتیشتون زده که این دعاها رو براش میکنید ؟!

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
جدا از همه ی کل کل های دوستانه ای که داریم . میدونم که همه دوست دارن بازی زیبای رو ببینن . و در آخر هم نتیجه رو به سود تیم خودشون ببینن . اما :

به استقلالی های عزیز باید یه پیشنهاد بکنم !

بعد از بازی ، قلعه نوعی رو فحش ندید ! باخت به پرسپولیس چیزی از ارزش های این مربی فهیم ! کم نمیکنه :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
جدا از همه ی کل کل های دوستانه ای که داریم . میدونم که همه دوست دارن بازی زیبای رو ببینن . و در آخر هم نتیجه رو به سود تیم خودشون ببینن . اما :

بعد از بازی ، قلعه نوعی رو فحش ندید ! باخت به پرسپولیس چیزی از ارزش های این مربی فهیم ! کم نمیکنه :D

بعد از بازی اتفاقاً می خوایم دلگرمی بدیم تا ایجاد انگیزه بشه با شعار "پرسپولیس قهرمان / تو لیگ برتر بمان"

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بعد از بازی اتفاقاً می خوایم دلگرمی بدیم تا ایجاد انگیزه بشه با شعار "پرسپولیس قهرمان / تو لیگ برتر بمان"

جوجه رو آخر لیگ میشمارن ! :D برق شیرازم نیم فصل قهرمان شد ! آما آخرش سقوط کرد . :happy:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آقا ما از بن برگشتیم مصی برنگشت ؟ :D البته من گوشت قربونی بودم که مثلا استقلالی ها فکر نکنند داره بهشون ظلم میشه ! :lol:

بچه ها همه ی کل کل یک طرف استاتوس هدیه تهرانی تو پیج فیس بوقش یه طرف ! خیلی خداس ! :lol:

در دوره ما....

دارا گدا شد,دهقان فداکار پیر شد ,چوپان دروغ گو عزیز شد ,کوکب حوصله مهمان را ندارد, کبرا دماغش را عمل کرد, روباه و کلاغ دستشان در یک کاسه شد, حسنی گوسفند هارا ول کرد، در شرکتی آبدارچی شد, آرش کمانگیر معتاد شدشیرین، خسرو و فرهاد را پیچاند با اسفندیار زدن به کیف قاپی, کاوه هم شد مسافر کش, افراسیاب رفت خارج پناهنده شد,رستم از گشنگی سیمرغ رو منقل کباب کرد,سهراب رو هم تو زندان کشتند............................. " استقلال تیم اول جدول شد " ... به راستی چه به روز ما آوردند؟

:lol::lol:

واقعا چی به این مملکت اومده ! :(

این هم لینک پیج فیسبوق هدیه تهرانی ( چقدر هم لایک داره جا خوردم ! :blink: )
البته میدونم استقلالی ها عادتشونه قمه بکشن فحش ناموسی بدن ولی کامنت آبروریزی نذارید زیر استاتوس هدیه تهرانی ! :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
جوجه رو آخر لیگ میشمارن ! :D برق شیرازم نیم فصل قهرمان شد ! آما آخرش سقوط کرد . :happy:

درست اما دلیل نمیشه پرسپولیسی که داره سقوط می کنه آخر فصل قهرمان بشه :)))))))))9

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
درست اما دلیل نمیشه پرسپولیسی که داره سقوط می کنه آخر فصل قهرمان بشه :)))))))))9

ما که قهرمانی برامون مهم نیست .

مهم اینه که چه آخر جدول باشیم ! چه صدر ! استقلال از شنیدن صدای پرسپولیس به وحشت میفته ! یاد 6 تایی میفتید ! :D

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002

تا اونجایی که من یادمه ، قلعه نوعی که تا حالا به پرسپولیس نباخته
s026.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ما که قهرمانی برامون مهم نیست .

مهم اینه که چه آخر جدول باشیم ! چه صدر ! استقلال از شنیدن صدای پرسپولیس به وحشت میفته ! یاد 6 تایی میفتید ! :D

شما با شنیدن عدد 4 به چی میافتین ؟
با شنیدن اسم فرهاد مجیدی چی ؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
شما با شنیدن عدد 4 به چی میافتین ؟
با شنیدن اسم فرهاد مجیدی چی ؟

من کلا اسم استقلالو استقلالی که میاد یاد 6 میفتم . به جان خودم اگه دروغ بگمممممممممممم :)

آخه خیلی جالبه استقلالی ها دنبال اینن یه عدد بسازن که یه جوری سوزش 6 تایی هارو کم کنن ! اما مگه میشهههههههههه :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
من کلا اسم استقلالو استقلالی که میاد یاد 6 میفتم . به جان خودم اگه دروغ بگمممممممممممم :)

آخه خیلی جالبه استقلالی ها دنبال اینن یه عدد بسازن که یه جوری سوزش 6 تایی هارو کم کنن ! اما مگه میشهههههههههه :D

اتفاقاً ما با شنیدن عدد شش کلی خوشحال میشم (4 تای فرهاد + 2 تا قهرمانی آسیا)

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اتفاقاً ما با شنیدن عدد شش کلی خوشحال میشم (4 تای فرهاد + 2 تا قهرمانی آسیا)

خواستید میتونید شماره ی علی دایی و میزان روطوبت هوا و .. رو هم با هم جمع کنید تا بشه 3 تا گل تو 10 دقیقه ! :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا