• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
این گلم عکسشو میزارم یه تجدید خاطره ای برای دوستان بشه البته اگه سنشون قد بده

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1359033966511.jpg
    uploadfromtaptalk1359033966511.jpg
    45.3 KB · نمایش ها: 68

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
این گل رو خوب یادمه . مثل همیشه پرسپولیس سراسر حمله بود و استقلال ضد حمله گل زد . فکر میکنم کرنر شد برای پرسپولیس و بعدشم تخصص استقلالی ها ! یعنی بکش زیرشششششششششش ! و در نهایت گل :hmm:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
این گل رو خوب یادمه . مثل همیشه پرسپولیس سراسر حمله بود و استقلال ضد حمله گل زد . فکر میکنم کرنر شد برای پرسپولیس و بعدشم تخصص استقلالی ها ! یعنی بکش زیرشششششششششش ! و در نهایت گل :hmm:

عجب!!!!!! استقلال و بکش زیرش. بابا اینهمه مثلا افتخار که بدست آوردینو مدیونه سیستمه علی اصغرین حالا به استقلال میگی بکش زیرش:eek:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
یکی از نشانه های جهان سوم اینه که تیم 12جدول با تیم صدر جدول کل کل میکنه :D

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

نه داداش من جهان سومی یعنی ندونی اسطوره ها واقعا فوتبال کشور از کدوم تیم بودند و به کسی که لیاقت احترام داره و به خاطر مظلومیت مردم عامه هر کاری کرده بی احترامی و توهین کنی

Last edited:

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
برادر من شما تازه وارد مجادله ی قرمز و آبی شدی و یه متن که با بودجه ی آقا امام زمان حاج آقا قلعه نویی هزینه شده و بیمه ی ابوالفضل پشتشه اومدی کل کل ! :D قبل اینکه سریع جوش بیاری بگی ما 4 بار بردیم برو ببین قضیه 8 چی بوده ... ! :D البته من درکتون میکنم ! لوانته هم بعد عمری 2 تا برد میاورد 4 تا هوادار جذب میکرد منم اگه طرفدارش بودم هول میکردم هرکی میرسید دم دستم 4 تا فحش بارش میکردم ... راحت باش عزیزم ! :D

نه مثل اینکه شما جوش آوردی.بعدم من تازه به این انجمن اومدم ولی یه عمر تو این کارام.قضیه 8 هم نمیدونم و مهم هم نیست.ولی همین لوانته اگه چندتا قهرمانی بیاره مگه تیم خوبی نیست؟ تیم خوب به چی میگن؟طی 10 سال گذشته ما ازتون بهتر بودیم و هوادارامون بیشتر شدن.همین.... پس جوش نیار او کی؟

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
یکی از نشانه های جهان سوم اینه که تیم 12جدول با تیم صدر جدول کل کل میکنه :D

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

دقیقا مثل این میمونه تو انگلیس طرفدارای استوک سیتی دهم جدولی با منچستر کل کل کنن! به نظرت همچین چیزی در واقعیت اتفاق میفته؟ نمیدونم چرا تو ایران اینجوریه:دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دقیقا مثل این میمونه تو انگلیس طرفدارای استوک سیتی دهم جدولی با منچستر کل کل کنن! به نظرت همچین چیزی در واقعیت اتفاق میفته؟ نمیدونم چرا تو ایران اینجوریه:دی

اگه من یو از استوک 6 تا بخوره هیچ ارادی نداره کل کل . تازه باید از کل کل فرار کنن. :lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
نه داداش من جهان سومی یعنی ندونی اسطوره ها واقعا فوتبال کشور از کدوم تیم بودند و به کسی که لیاقت احترام داره و به خاطر مظلومیت مردم عامه هر کاری کرده بی احترامی و توهین کنی

خودت فهمیدی چی گفتی ؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
فردا که از پرسپولیسیها توی اینجا خبری نیست ولی ما این جوری جاشونو خالی میکنیم
42.gif

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
فردا که از پرسپولیسیها توی اینجا خبری نیست ولی ما این جوری جاشونو خالی میکنیم
42.gif

قول میدم که اولین نفری که نمیاد اینجا شماییی !!! :D البته خجالت نداره به خدا ! ما آدت کردیم 6 تایی کنیم تیمارو :lol:

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
فردا با شکست پرسپولیس راه برای سقوط این تیم به دسته یک هموارتر خواهد شد :D

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
قول میدم که اولین نفری که نمیاد اینجا شماییی !!! :D البته خجالت نداره به خدا ! ما آدت کردیم 6 تایی کنیم تیمارو :lol:
مطمئن باش اگه پرسپولیس 100 تا هم گل بخوره انقد هواداراش پررو هستن که عین خیالشونم نباشه!
البته چیز طبیعی هستش چون انقد از ما باختین که نبایدم عین خیالتون باشه:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا