Leon 2008
Registered User
http://news.tebyan-zn.ir/article/آمار+فوق+العاده+قلعه+نویی+مقابل+پرسپولیس/5195.html
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
این گل رو خوب یادمه . مثل همیشه پرسپولیس سراسر حمله بود و استقلال ضد حمله گل زد . فکر میکنم کرنر شد برای پرسپولیس و بعدشم تخصص استقلالی ها ! یعنی بکش زیرشششششششششش ! و در نهایت گل :hmm:
یکی از نشانه های جهان سوم اینه که تیم 12جدول با تیم صدر جدول کل کل میکنه
SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD
بازگشت غرور آفرین ه داش مجید رو تبریک و تهنیت عرض میکنیم![]()
برادر من شما تازه وارد مجادله ی قرمز و آبی شدی و یه متن که با بودجه ی آقا امام زمان حاج آقا قلعه نویی هزینه شده و بیمه ی ابوالفضل پشتشه اومدی کل کل !قبل اینکه سریع جوش بیاری بگی ما 4 بار بردیم برو ببین قضیه 8 چی بوده ... !
البته من درکتون میکنم ! لوانته هم بعد عمری 2 تا برد میاورد 4 تا هوادار جذب میکرد منم اگه طرفدارش بودم هول میکردم هرکی میرسید دم دستم 4 تا فحش بارش میکردم ... راحت باش عزیزم !
![]()
دقیقا مثل این میمونه تو انگلیس طرفدارای استوک سیتی دهم جدولی با منچستر کل کل کنن! به نظرت همچین چیزی در واقعیت اتفاق میفته؟ نمیدونم چرا تو ایران اینجوریه:دی
اگه من یو از استوک 6 تا بخوره هیچ ارادی نداره کل کل . تازه باید از کل کل فرار کنن. :lol:
شما برو فکر تیمت باش که فردا قراره بیاد پایین![]()
نه داداش من جهان سومی یعنی ندونی اسطوره ها واقعا فوتبال کشور از کدوم تیم بودند و به کسی که لیاقت احترام داره و به خاطر مظلومیت مردم عامه هر کاری کرده بی احترامی و توهین کنی
فردا که از پرسپولیسیها توی اینجا خبری نیست ولی ما این جوری جاشونو خالی میکنیم![]()
مطمئن باش اگه پرسپولیس 100 تا هم گل بخوره انقد هواداراش پررو هستن که عین خیالشونم نباشه!قول میدم که اولین نفری که نمیاد اینجا شماییی !!!البته خجالت نداره به خدا ! ما آدت کردیم 6 تایی کنیم تیمارو :lol: