• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان من زیاد اهل کلکل نیستم ولی این یک بار را بنده را عفو کنید؛ مطلبی را در جایی دیدم که باب این تاپیک و به خصوص این ایام بود و نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و از آن صرفه نظر کنم! : :D :lol:

[h=5]طرح سه موضوع از سوی آبیها!

1 - پرسپولیسی ها از 6 تایی صحبت میکنن که اون موقع ها به دنیا نیومده بودن و اونایی که تو اون بازی بودن الان دارفانی رو وداع گفتن!
2 - ما 4 بار "پشت سر هم" بردیمشون.
3 - پرسپولیسی ها یادشون رفته که 7 سال (از سال 68 تا 75) ما رو نبردن؟

----------------------------------------------------------------
1 - آهان! الان این 2 تا ستاره که رو پیراهنشون دیده میشه مال پارسال و 3 سال پیشه! بس که جدید و تازَس!
2 - اگه دربی 72 که 2-2 شد رو برده بودید که میگفتین 5 تا پشت هم بردیمتون ولی حالا که مساوی شد، شده جام ولایت! (راستی اگه جام ولایت چیپ و ضایع بود شما چرا شرکت کردید توش؟)
به این نتایج دقت کنید:
دربی 42: 1-0
دربی 43: 3-0
دربی 44: 1-0
دربی 45: 1-1
دربی 46: 2-1
دربی 47: 0-0 (9 نفره)
دربی 48: 2-0
دربی 49: 2-2
کار از پوبله هم گذشته! (5 تا برد، 3 مساوی)
3 - خب فدات شم وقتی سال 71 دسته 3 بودی ما چه جوری باید باهاتون بازی میکردیم آخه؟؟؟!!!
--------------------------------------------------------------
توضیح دیگه ای لازمه؟؟!![/h]
شاد باشید و دیگران را هم شاد کنید! :cool:

Ali kazemian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هوادار دو آتیشه نیستم ولی حاضرم تیمم 10 تا گل بخوره ولی ترک زمین نکنه اونم 3 بار :blush:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من هوادار دو آتیشه نیستم ولی حاضرم تیمم 10 تا گل بخوره ولی ترک زمین نکنه اونم 3 بار :blush:

هر چی دارم یه کار میکنم قبل از دربی خودم رو کنترل کنم نمیشه ! میدونم بگم بن دائم میشم ! پس فعلا صلوات میفرستم تا بعد از دربی ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
هر چی دارم یه کار میکنم قبل از دربی خودم رو کنترل کنم نمیشه ! میدونم بگم بن دائم میشم ! پس فعلا صلوات میفرستم تا بعد از دربی ...

حاجی کم اوردیا:دی
تونستی برو ورزشگاه یکم طرفدارا زیاد بشن:D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752

اشتباه نشه !
برنامه ریزی شده بود که بازی رو 3-0 به نفع استقلال تموم کنند که ترک زمین برقرار شد ! :D

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
اشتباه نشه !
برنامه ریزی شده بود که بازی رو 3-0 به نفع استقلال تموم کنند که ترک زمین برقرار شد ! :D

اونارو ول کن!به اون باشه که پرسپولیس اصلا نمیبرد.تو تاریخ بازیهای دو تیم هم کلی سفارشتونو کردن !!!اصلا ببینم! شما تا حالا چهار تا برد پشت سر هم یه جا دیدید؟یا اصلا میدونید فینال آسیا چه مزه ای داره؟قهرمانیش پیشکش!یا مزه گل زدن توثانیه 30 رو چشیدید؟یا موقعی که داور سوت رو برده باشه دهنش و شما گل بزنین؟ ... ولی ما میدونیم

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
اونارو ول کن!به اون باشه که پرسپولیس اصلا نمیبرد.تو تاریخ بازیهای دو تیم هم کلی سفارشتونو کردن !!!اصلا ببینم! شما تا حالا چهار تا برد پشت سر هم یه جا دیدید؟یا اصلا میدونید فینال آسیا چه مزه ای داره؟قهرمانیش پیشکش!یا مزه گل زدن توثانیه 30 رو چشیدید؟یا موقعی که داور سوت رو برده باشه دهنش و شما گل بزنین؟ ... ولی ما میدونیم

برادر من شما تازه وارد مجادله ی قرمز و آبی شدی و یه متن که با بودجه ی آقا امام زمان حاج آقا قلعه نویی هزینه شده و بیمه ی ابوالفضل پشتشه اومدی کل کل ! :D قبل اینکه سریع جوش بیاری بگی ما 4 بار بردیم برو ببین قضیه 8 چی بوده ... ! :D البته من درکتون میکنم ! لوانته هم بعد عمری 2 تا برد میاورد 4 تا هوادار جذب میکرد منم اگه طرفدارش بودم هول میکردم هرکی میرسید دم دستم 4 تا فحش بارش میکردم ... راحت باش عزیزم ! :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ما که قهرمانی برامون مهم نیست .

مهم اینه که چه آخر جدول باشیم ! چه صدر ! استقلال از شنیدن صدای پرسپولیس به وحشت میفته ! یاد 6 تایی میفتید ! :D

آره این قهرمانیا که به درد نمی خوره
قهرمانی فقط قهرمانی جام ولایت :))))))))

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آره این قهرمانیا که به درد نمی خوره
قهرمانی فقط قهرمانی جام ولایت :))))))))

آقا حداقل از تلویزیون پخش شد !
من یادمه دسته 3 قلعه نویی واسه دروازه دنبال آجر بود ! :lol:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873

تیم امیر خان قلعه نوعی و شکست ؟؟؟؟

پرسپولیس سوراخه ه ه ه

خوب اشاره کردی !!!

هه ه ه ه :D

ما بچه که بودیم سوراخ به تیمی میگفتن که زیاد گل بخوره ! حالا شاید بچه های الان تعریفشون از سوراخ فرق کرده ! :D

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آقا حداقل از تلویزیون پخش شد !
من یادمه دسته 3 قلعه نویی واسه دروازه دنبال آجر بود ! :lol:

قلعه نویی که میدونی کیه؟؟؟؟ یادت نرفته که هنوز؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا