• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
شما در مورد ذوب آهن سوال کردی منم جوابتونو دادم . نمی دونم چرا باز بحث رو کشیدید به استقلال و کل کل ؟!
من یک کلمه گفتم " ذوب آهن تیم درپیتی نیست "
اینکه هروقت اسم تیم در پیت میاد یاد تیمتون می افتید مشکل شماست نه من :happy:

امديم اينجا کل کل کنيم ديگه :cool:

شما 1 کلمه گفتی ذوب آهن تيم در پيتی نيست منم به شما گفتم چرا اين فکر رو ميکنی اما بعدش در مورد کابوس افشين يعنی جناحين حرف زدی که....
فکر کنم افشين از 2 هفته قبل از بازی با استقلال خواب جناحين ميديده.:f34r:

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نوشته ای از CP-YOU View Post
پاسخ :
چون ذوب آهن تیم درپیتی نیست که کل یوم فقط از جناحین سانتر بکنه و بشه دستش رو به این راحتی خوند

فعلاً که ميبينی از همين جناهين سانتر کردن و گل زدن تا الان با 63 گل زده شديم برترين تيم تاريخ فوتبال ايران تو ليگ از لحاظ تعداد گل زده.....تازه 6 تا بازی ديگم مونده..
زياد حرص نخوريد حالا.

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرص پرسپولیسی ها در اومده...آقا از این به بعد ما قراره باز هامونو فقط ببریم...دیگه هم قرار نیست 4-5 تا گل بزنیم...چون به اندازه کافی گل زده داریم و رکورد هم زدیم....شما هم بپایین چون هفته بعدسپاهان جاتونو میگیره...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دیگه وقتی کاربر فعال ورزشی که روی حساب کتاب شده کاربر غعال ورزش (و در حقیقت توی تاپیک پرسپولیسا یکی از نمایندگان اصلیشون حساب میشه) میاد و اون کاریکاتور رو میذاره توی تاپیک (و به قول خود شما شخصیتش رو فریاد میزنه) و بعدش هم یه کار بر دیگه آواتارش رو اونجوری میکنه ، از ما که یه کاربر ساده هستیم چه انتظاری میره ؟؟؟؟؟؟؟

این آواتار هم نشون دهنده ی شخصیت نیست ... :D برو بگرد خیلی از افراد رو پیدا میکنی که مثلا عکس یه زن با سینه های عریان رو گذاشتن روی آواتارشون ..... حالا یعنی دارن شخصیتشون رو نمایش میدن ؟

بگذریم از اینکه شما در جایگاهی نیستی که بخوای راجع به شخصیت دیگران اظهار نظر کنی !!!!!!

اونم وقتی که توی نت همه شخصیتاشون رو به راحتی عوض میکنن و خیلیها میشن معلم ادب و اخلاق ...

اعلام میکنم که طبق فرمایش خود شما ما همیشه مقلد پرسپولیسیها هستیم و وقتی میبینم که توی تاپیک پرسپولیسیها شخصیتها اونجوری فریاد زده میشه :lol: دلیلی نمیبینم که بخوام برای تغییر آواتارم کاری کنم ....

غیر از این نیست که توی استادیوم آزادی هم همه پرسپولیس رو به تیم لنگیا میشناسن .... حالا یه آفتابه هم روش :cool:

اول سلام
دوم اينكه شما تكليفت با خودت هم معلوم نيست . توي كل صحبتهاتون ميايد به قول شما به قول شما مي كنيد و از صحبتهاي من براي جلو بردن مقصودتون استفاده مي كنيد و در جاي ديگه ميگي كه من در جايگاهي نيستم كه راجع به شخصيت ديگران كه نه ( شخصيت شما) اظهار نظر كنم . :D
جناب اينجا يك محيط مجازي هست و خيلي ها هم هستند كه برخلاف تصور شما گوشه اي از شخصيت اجتماعيشون رو در همين محيط به نمايش ميزارند كه شايد شما هم يكي از اونها باشي كه اين رفتارتون حدس و گمانها رو تقويت ميكنه. ضمن اينكه وقتي كسي وارد چنين محيطي ميشه خواه ناخواه مورد قضاوت ديگران قرار ميگيره. اگر ناراحت ميشيد مشكل ديگران نيست.
كماكان شخصيتتون رو فرياد بكشيد . موفق باشيد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
j9ty7d.jpg

فعلاً که ميبينی از همين جناهين سانتر کردن و گل زدن تا الان با 63 گل زده شديم برترين تيم تاريخ فوتبال ايران تو ليگ از لحاظ تعداد گل زده.....تازه 6 تا بازی ديگم مونده..
زياد حرص نخوريد حالا.

جناحین البته
تصاحب انشاالله

همینجور ادامه بدید بهترین تیم لیگ اکابر ایران هم خواهید شد :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
j9ty7d.jpg

جناحین البته
تصاحب انشاالله

همینجور ادامه بدید بهترین تیم لیگ اکابر ایران هم خواهید شد :happy:

اول سلام
دوم اينكه شما تكليفت با خودت هم معلوم نيست . توي كل صحبتهاتون ميايد به قول شما به قول شما مي كنيد و از صحبتهاي من براي جلو بردن مقصودتون استفاده مي كنيد و در جاي ديگه ميگي كه من در جايگاهي نيستم كه راجع به شخصيت ديگران كه نه ( شخصيت شما) اظهار نظر كنم . :D
جناب اينجا يك محيط مجازي هست و خيلي ها هم هستند كه برخلاف تصور شما گوشه اي از شخصيت اجتماعيشون رو در همين محيط به نمايش ميزارند كه شايد شما هم يكي از اونها باشي كه اين رفتارتون حدس و گمانها رو تقويت ميكنه. ضمن اينكه وقتي كسي وارد چنين محيطي ميشه خواه ناخواه مورد قضاوت ديگران قرار ميگيره. اگر ناراحت ميشيد مشكل ديگران نيست.

ساسان و CP-YOU عزیز

این افراد اصلاً ظرفیتش رو ندارند که شما جوابشون رو بدین موقعی که تیمشون ببره مثل قضیه که بارها تکرار کردم (.......) توی همین تاپیک هستند و موقعی که تیمشون بیازه توی تاپیک استقلال هم به زور پیداشون میشه

حالا چون استقلال صدر جدول هستش طرفدارای توخالی زیادی براش پیدا شده

حالا سراب و فرزاد و ادیسون پایه کل کل هستند حتماً جوابشون رو خواهیم داد

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ساسان و CP-YOU عزیز

این افراد اصلاً ظرفیتش رو ندارند که شما جوابشون رو بدین موقعی که تیمشون ببره مثل قضیه که بارها تکرار کردم (.......) توی همین تاپیک هستند و موقعی که تیمشون بیازه توی تاپیک استقلال هم به زور پیداشون میشه

آفرين .... 10 امتياز مثبت!‌ همه حضار براش دست بزنن .

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
اول سلام

آقا ... ناراحت نباش ! من وقتي اين آواتار آفتابه را مي بينم ياده اين رستوران هاي بين جاده اي ميفتم كه يه نفر دم دستشويي نشسته و هر كي كه مي خواد بره دستشويي 100 تومن مي گيره ! حالا يه لنگ هم روش ! شايد شيشه هم پاك مي كنه !

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
آقا من تا حالا از اين حرف ها نزده بودم
ولی اينجا 1 جای تفريحی واسه خنده و شوخی و اينکه 1 ذره همديگرو اذيت کنيم و سر به سر همديگه بزاريم
زياد نبايد اين حرف هارو جدی گرفت
متاسفانه فوتبال ما حواشيش قشنگ تر از خود فوتباله
اينجا قرار نيست با هم دشمن باشيم،قرار نيست دوست جون جونی هم باشيم،فقط کافيه زياد احساسی نشيم و حرمت همديگه رو نگه داريم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اول سلام

خب این یعنی چی ؟؟؟؟ اصلا چه مفهومی رو میرسونه ؟ چون من صحبتهای قبلی شما رو براتون یادآوری کردم باید این حق رو برای شما قائل بشم که بخوای راجع به شخصیت من یا افراد دیگه انشا بنویسی ؟ یه حرفی بزن که با منطق جور در بیاد .....

جناب اينجا يك محيط مجازي هست و خيلي ها هم هستند كه برخلاف تصور شما گوشه اي از شخصيت اجتماعيشون رو در همين محيط به نمايش ميزارند كه شايد شما هم يكي از اونها باشي كه اين رفتارتون حدس و گمانها رو تقويت ميكنه.

فکر میکنم که بهتر باشه زیاد تند نری ..... چون یه روز باید جواب بدی ..... همیشه که قرار نیست فقط توی فروم حاضر جواب باشی ..... یه روزی هم میرسه که باید جاهای دیگه جواب تمهمتات رو بدی ...

ضمن اينكه وقتي كسي وارد چنين محيطي ميشه خواه ناخواه مورد قضاوت ديگران قرار ميگيره. اگر ناراحت ميشيد مشكل ديگران نيست.

تا حدودی حرفت درسته ..... منتها خیلی وقتها هم مصداق این مثل که میگه "از آن نترس که های و هوی دارد ، از آن بترس که سر بتوی دارد" هم نمود پیدا میکنه ..... پس اگه کسی اهل منطق باشه نمیاد (یا نباید) با برداشت اشتباه نسبت به کسی و صرفا به خاطر اینکه کم نیاره خون خودش رو کثیف بکنه .....

این جواب شما رو دیگه اینجا نمیدم ..... منتها روزی میرسه که خودتون جواب خودتون رو میگیرید ....

همیشه قرار نیست که کسی بخواد کوتاه بیاد ...... من یه بار اومدم توی فروم پرسپولیسیا و بعد از باخت پرسپولیس بود که یه چیزی گفتم ..... جوری هم نبود که خیلی بخواد جو رو متشنج کنه .... منتها به دلیل اینکه پرسپولیس شکست خورده بود همه ناراحت شدن ..... (اولین باری هم بود که توی فروم پرسپولیس پیام میدادم ) همین رفیقتون آقای Xpin تشریف آوردن و با هرچی که از دهنشون در میومد فضا رو مزین فرمودن :happy: بعدشم زدن کل پستهای من و حذف کردن و ......

همین آقا (آون زمین هنوز اواتارم آرم فایرفاکس بود) تشریف آوردن و یه کاریکاتور از استقلال گذاشتن که بیشتر در شان خودشون بود تا ما ......

گذشت و یکی دیگه از دوستان پاش رو فراتر از حدش گذاشت و دیگه توهین به پیراهن استقلالکه هیچ .... اومد کله ی یه خر رو گذاشت جائی که نباید میذاشت :rolleyes: .... خب دیگه این از توهین به تیم استقلال هم رد کرده بود و مستقیم به خود هوادارا توهین میشد ....

سکوت دیگه کافی بود و باید کاری میکردیم که کردیم :rolleyes: منتها شد مثل کشور ایران که به زمین و زمین توهین میکنن و تحمل کوچکترین توهینی رو ندارن ....

البته توهین در هیچ حالتیش صحیح نیست ..... (شایان ذکر که من 2 بار اخطار گرفتم که در مقایسه با دیگران اصلا حقم نبود ) البته وقتی الگوی صحیحی مثل همین جنابی که در بالا معرفی کردم وجود داشته باشه که میاد و با رفیق رفقاش تاپیک استقلالیها رو به گند میکشه و بعد از باخت استقلال پست میزنه ک9 "دوستان چیزی نگید که ناراحتن" و قصدش فقط تمسخر هست تا تصحیح رفتار دیگران از منی که یه کاربر ساده بودم و اخطار گرفتن و هستم و اخطار گرفتم چه انتظاری میره ؟

شما هم عوض اینکه بیای به شخصیت دیگران توهین کنی و بازخواست اون دنیا رو به جون بخری بهتره با رفیق با شخصیتت گفتگو کنی که یاد بگیره فقط خودش نیست که حقی و حقوقی داره .....

در ضمن معلم اخلاق هم نیستم که یکی الان بیاد وسط بپره بگه خودش همه نوع توهینی میکنه و حالا شده معلم اخلاق ..... چرا توهین هم کردم ولی اگه توهینی بوده به بعضی از بازیکنای استقلال بوده که اعصلبم رو خورد کردن و روم توی روشون نیست که بخوام شرمنده بشم ......

خیلی واضح میگم و هیچ ابائی هم ندارم که وقتی کسی توهین میکنه "چشم در برابر چشم"

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ساسان و CP-YOU عزیز

ایشون همون حلال زاده ی با ظرفیتی هستن که کاربر فعال هستن و خلاصه در پست قبلی کلی ازشون تعریف و تمجید کردم ..

راجع به زمین و زمان اظهار نظر میکنه .... اینقدر عقل کل هست که به راحتی فرق طرفدارای واقعی و توخالی رو از هم تشخیص میده .....

خواستم بگم استقلال چه صدر جدول باشه چه ته جدول من لاگین میکنم .... مگه از تو میترسم که بخوا لاگین نکنم ؟ اصلا جنایعالی چیکاره باشی که من بخوام ازت بترسم ..... من اصلا نمیخواستم جوابتو بدم ..... ولی خب وقتی میبینم که بی توجه به کنتور داری حرف مفت میزنی باید جواب بشنوی ..... البته از طرفی احتمالا فکر میکنی حرف مفت کنتور نمیندازه که اینقدر خوشحالی :D

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چيزی که خيلی عجيبه اينه که پرسپوليس اصلاً امسال ماله کل انداختن با استقلال نيست..من نميدونم چرا بعضيها با اون که قبول دارن امسال پرسپوليس به هيجا نميرسه بازم ميان کل ميندازن...اينا همه نشان از روی بيش از حده...
من قبلاً هم گفتم وقتی ببينم تيمم از لحاظ قدرت تو اون سال نميتونه با تيمه ديگه ای کل بندازه اصلاً لزومی نداره بخوام بيام کل بندازم...با اين کار خودمو خورد ميکنم.. و همينطور نشون ميدم حرفهام همش باد هواس..
هروقت هواداری احساس بکنه تيمش از همه لهاظ برتره نسبت به تيمه ديگه مياد تو اين تاپيک نه اين که من تيمم 8 امتياز با تيم اول فاصله داره ، 6 تا بازيم بيشتر نمونده بعد بيام شاخ بشم واسه تيم اول...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
...با اين کار خودمو خورد ميکنم.. هروقت هواداری احساس بکنه تيمش از همه لهاظ برتره نسبت به تيمه ديگه مياد تو اين تاپيک نه اين که من تيمم 8 امتياز با تيم اول فاصله داره ، 6 تا بازيم بيشتر نمونده بعد بيام شاخ بشم واسه تيم اول...

پیرو مطالب قبلی

اون " خرد " هست
اون یکی هم به امید خدا " لحاظ "

تکرار می شود در پی رکوردهایی که امسال جابجا کردید اگر همینطور ادامه بدید ، عنوان پدیده لیگ اکابر رو هم به خودتون اختصاص خواهید داد

پ.ن : امضا والدین فراموش نشود .

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پیرو مطالب قبلی

اون " خرد " هست
اون یکی هم به امید خدا " لحاظ "

تکرار می شود در پی رکوردهایی که امسال جابجا کردید اگر همینطور ادامه بدید ، عنوان پدیده لیگ اکابر رو هم به خودتون اختصاص خواهید داد

پ.ن : امضا والدین فراموش نشود .

لطفاً اگه حرفی که مربوط به بحث هست , نداری پستی ندی..اينجا ديکته شب نميگيم که ميای غلط املايی ميگيری...اگر مثل من توان تايپ 1 خط رو تو 10 12 ثانيه داشتی فکر کنم الان تعداد غلط املايی هات از تعداد روز سنت هم بيشتر می شد...
اينم چنتا از غلط های املايت که تو 30 40 ثانيه پيدا کردم..که اگه وقت بيشتری ميزاشتم فکر کنم نجومی ميشد..

دیافراگم مثل سولاخ می مونه ( دقیقا مثل استقلاله :happy: ) هرچه این سولاخ بزرگتر باشه میزان نوری که ازش رد میشه بیشتره . نکته اش اینه که هرچی این عدد دیافراگم...
سولاخ نه سوراخ..ok؟

اسم یه عئیزی رو اوردی که دیگه نمیشه باهات مخالفت کرد . بله دنیزلی با یکسری بازیکن معمولی بهترین تیم ممکن رو ساخته بود ولی هنوزم می گم کاش اون دو -سه تا دونه پروپشیا رو هم نمی خوردی :happy:
درستش عزيزه:happy:

در اینکه شما استقلالی ها همیشه سعی کردید از ما تقلید کنید شکی نیست البته :happy: ممنون از تاکیدت
تأکيد
ممنون از ساعت
و اینکه هستم ای درویش ! فقط اوضاع توی این مدت باندازه کافی روو اعصاب بوده دیگه حس کردم وقتش نیست منم روی اعصاب بقیه قدم بزنم .
امیدوارم ببریم و همه چیز اوکی بشه

زنده باد پرسپولیس...

به اندازه.

سلام

بچه ها من توی google earth فرضا از تهران می رم بندرعباس ( پرواز می کنه دیگه )
حالا می خوام این حرکت بصورت فایل تصویری مثلا avi و mpeg و این چیزا save کنم
خود گوگل ارث در حالت free که فکر...
فرضاً ، مثلاً

البته اگر مثل من با فينگليش تايپ ميکردی مطمعناً تو 2 تا کلمه يدونرو غلط مينوشتی..در کل شمام موفق باشی.

در ضمن يادم رفت بگم خانوم معلم خورد کردن رو همينجوری می نويسن نه اينجوری " خرد " lol
مراجعه شود به لغت نامه دهخدا

http://www.loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-857722ec46354ba1b3d5df66f047aa54-fa.htmlا

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
لطفاً اگه حرفی که مربوط به بحث هست , نداری پستی ندی..اينجا ديکته شب نميگيم که ميای غلط املايی ميگيری...اگر مثل من توان تايپ 1 خط رو تو 10 12 ثانيه داشتی فکر کنم الان تعداد غلط املايی هات از تعداد روز سنت هم بيشتر می شد...
اينم چنتا از غلط های املايت که تو 30 40 ثانيه پيدا کردم..که اگه وقت بيشتری ميزاشتم فکر کنم نجومی ميشد..

سولاخ نه سوراخ..ok؟

تأکيد

به اندازه.

فرضاً ، مثلاً

البته اگر مثل من با فينگليش تايپ ميکردی مطمعناً تو 2 تا کلمه يدونرو غلط مينوشتی..در کل شمام موفق باشی.

در ضمن يادم رفت بگم خانوم معلم خورد کردن رو همينجوری می نويسن نه اينجوری " خرد " lol

http://www.loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-857722ec46354ba1b3d5df66f047aa54-fa.htmlا

:lol: :cool::happy::):rolleyes::D:blush::p

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

سولاخ نه سوراخ..ok؟

تأکيد

به اندازه.

فرضاً ، مثلاً

با سلام به حضور پدیده لیگ اکابر ایران و سایر دوستان باسواط !

خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی
البته یک دنیا فرق هست بین محاوره ای نوشتن یا نثر شکسته با فرضا جناحین را جناهین نوشتن ! که می دونم توی اکابر در مورد این مسائل چیزی بهتون گفته نمیشه و ازش بی خبرید و
فکر کنم خودتم می دونم با غلط گرفتن " مثلا و فرضا و تاکید " بیشتر باعث خنده شدی و البته این چیز جدیدی هم نباید باشه !
بهرحال شما شاگردان مکتب امیرژنرال باید هم در قسمت اکابر سرآمد جامعه باشید . لغتنامه ای هم که خرد کردن و خرد شدن رو خورد کردن نوشته باشه به درد شما اصحاب اکابر می خوره
عئیز هم دقیقا یک شوخی لفظی بین من و رنان هست
و
همونطور که همه می دونن استقلال هم سوراخ نیست و سولاخه

بنظر من بجای اینکه خودت رو به در و دیوار بکوبی و بخواهی مثل تمام ادوار به عنوان یک استقلالی مقلد باشی ، سعی کن خود سوژه پیدا کنی یا لااقل انقدر در اکابر بکوشی که متوجه بشی است رو با صاد نمی نویسن :happy: همچنین لحاظ رو با ه و الی آخر

من نمی دونم اون قرائتی توی اکابرش چی کار می کنه که شما ها هنوز اندر خم یک کوچه اید :p

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ساسان و CP-YOU عزیز

بله دوازدهم شدن ذاتا" در استقلال ( سولاخ:lol:) وجود داره . هوادار بی منطق هم مخصوص استقلال .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یک پیشنهاد دارم واسه حامد خان مدیر بخش ...
اسم تاپیک رو عوض کنه بذاره :

تاپیک فحش و توهین به یکدیگر ( لطفا با احتیاط وارد شوید )

پیشنهاد بکری بود
احتمالا رویای مدیریت این تاپیک جدید رو هم در سر داری :happy:

از این ژستهای اخلاقگرا که کم ندیدیم ولی پستهای زیر رو مطالعه کنی بد نیست ، میشه بعنوان رزومه برای مدیریت تاپیک فحش و توهین به دیگران استفاده کنی

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2041208&postcount=3377

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2040564&postcount=3359

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2039930&postcount=3303

Last edited:

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
چيزی که خيلی عجيبه اينه که پرسپوليس اصلاً امسال ماله کل انداختن با استقلال نيست..من نميدونم چرا بعضيها با اون که قبول دارن امسال پرسپوليس به هيجا نميرسه بازم ميان کل ميندازن...اينا همه نشان از روی بيش از حده...
من قبلاً هم گفتم وقتی ببينم تيمم از لحاظ قدرت تو اون سال نميتونه با تيمه ديگه ای کل بندازه اصلاً لزومی نداره بخوام بيام کل بندازم...با اين کار خودمو خورد ميکنم.. و همينطور نشون ميدم حرفهام همش باد هواس..
هروقت هواداری احساس بکنه تيمش از همه لهاظ برتره نسبت به تيمه ديگه مياد تو اين تاپيک نه اين که من تيمم 8 امتياز با تيم اول فاصله داره ، 6 تا بازيم بيشتر نمونده بعد بيام شاخ بشم واسه تيم اول...

درسته، درسته، ولي دو قهرماني پرسپوليس خيلي حال داده بهمون، علي الخصوص اوليش! و همچنين دوره اي که آخرش سايپا قهرمان شد هم خيلي باحال بود که صمد مرفاوي مي گفت «نگيد تيممون بد بازي مي کنه. فعلاً که از پرسپوليس 10 امتياز بالاتريم» ولي آخر فصل پرسپوليس سوم شد و استقلال چهارم!

يه چيز ديگه: شما احياناً اون کسي نبودي که پيارسال تو تاپيک «شير پير» که شعري در رساي علي دائي بود نوشتي «بايد بهش گفت خر پير» و کلي از بقيه حرف شنيدي؟ اون زمان فکر کنم آواتارت عکس هيتمن بود:D (حضور ذهن رو داشتي؟!)

نمود کامل اخلاقيات برخي (توجه کنيد، برخي) از طرفداران آبي;)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا