• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اشتباه تایپی بود.
اون تاپیک سوتی گزارشگر ها را میخواندم همش ذهنم روی خیابانی بود.
اونی که آشنای ماست مزدک هست.
حالا شما بشین بگو پرسپولیسیه.
من پست قبلی ایشون رو ندیدم و نمی دونم این آقا قبلا چی گفته بوده، ولی اگر حداقل یه ذره حافظه خودمون رو تقویت کنیم (!) به عصبانیت های این جوری منجر نمیشه... :hmm:
ببند دیگه حس با تو بحث کردن رو ندارم!
snapoutofit.gif

من نمی دونم داری شوخی می کنی یا واقعا عصبی شدی، ولی طرز صحبت تو هم مناسب نیست! از اول منطقی صحبت کنی بهتره تا آخرش این جوری به در و دیوار بکوبی! :hmm:

------------------------------------
همونطور که ساسان قبلا نوشته بود تاپیک کل کل مخصوص بچه هایی هستش که جنبه و ظرفیتش رو دارند! اگر خودتون رو واجد این شرط نمی بینید بهتر نیست شرکت نکنید؟ :hmm:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها شما منو ببخشید :D
ماهی جون ، جناب آیس :D

بابا دو روز دنیا اینقد تو سر کله هم نزنید ، چی میخواین از جون همدیگه :D

این بحث رو تا دنیا دنیاست هم ادامه بدین سودی نداره که نداره ... بابا میایم اینجا دو تا تیکه ما بندازیم به این پرپولیسیا ، دوتا هم اونا بندازن ، در کل دور هم باشیم و صفا کنیم :D

نمیایم اینجا که دوا کنیم باهم و شاخ شونه بکشیم ، خدایی ارزش داره اصن ؟ نه خودمونیم ؟ داره ؟

بابا بخندین ، گوربابای کل کل و بحث و دوا و این چیزا ...

حالا یکی از یه جایی یه چیزی گفته ... ! :D

دس بردارین دیگه ... نگا کنید خدایی ؟ خجالت نمیکشید ؟ این همه آدم میان تو این تاپیک ... همه واسادن دارن شمارو نگا میکنن :blink:

مثه بچه ها افتادین به جون هم :D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من نمی دونم داری شوخی می کنی یا واقعا عصبی شدی، ولی طرز صحبت تو هم مناسب نیست! از اول منطقی صحبت کنی بهتره تا آخرش این جوری به در و دیوار بکوبی! :hmm:

------------------------------------
همونطور که ساسان قبلا نوشته بود تاپیک کل کل مخصوص بچه هایی هستش که جنبه و ظرفیتش رو دارند! اگر خودتون رو واجد این شرط نمی بینید بهتر نیست شرکت نکنید؟ :hmm:

والا منم نه زیاد از طرز حرف زدنت خوشم میاد نه علاقه ای به کل کل با تو دارم!!
icon13.gif

کی بی منطقه؟! چرا مغلطه می کنی!!!!من اگه حرفی زدم باز واسش 4 تا دلیل آوردم تویی که کلا بی منطق و دلیل واسه خودت می بری و میدوزی!!

اتفاقا این تیکه حرف آخر رو من می خوام به خودت بگم!!جنبه نداری کل کل نکن که آخرش اینجوری ترش نکنی!!:happy:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اوه دعوا شده اینجا

آرمین تو بیا کنار. ما کاربر برتر ماه انتخاب شدیم باید الگوی بقیه باشیم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
اوه دعوا شده اینجا

آرمین تو بیا کنار. ما کاربر برتر ماه انتخاب شدیم باید الگوی بقیه باشیم
:lol:
ولم کن منثور ، جون بچت ولم کن برم حالشونو بگیرم...

آخه اصن شماها میدونید الان من کیم ؟
swear1.gif

من مامور مخصوص ساسان بزرگ ، پیتی کومان
14k8gag.gif
، کاربر برتر ماه هستم که دارم با شما صحبت میکنیّم
5yjbztv.gif

ولی خدایی بحثتون خیلی خجات آوره ... مثه این پیرزنا افتادین به جون هم ، گیس و گیس کشی ...
42kmoig.gif

مثه هووا توی سریال قهوه تلخ شدین الان :D:blush:

زشته آقا خجالت بکشید اینقدر به هم توهین نکنید:( #$%)(#$%^ :D

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

دوستان ، اینجا معمولا سر خود استقلال و پرسپولیس حرف و حدیث پیش میود ولی سر استقلالی یا پرسپولیسی بودن گزارشگرها دیگه نوآوری بوده

ممنون که دیگه ادامه ش نمیدید ..

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این تاپیک یکی از تاپیک های مورد علاقه منه :happy:

ایشالله برای بازی سپاهان پرسپولیس دوباره یه کل کل ِ تپل راه میندازیم :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
این تاپیک یکی از تاپیک های مورد علاقه منه :happy:

ایشالله برای بازی سپاهان پرسپولیس دوباره یه کل کل ِ تپل راه میندازیم :D

حال نمی ده که دو تا تیم سوراخ باهم کل کل کنند :happy:

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
سلام

دوستان ، اینجا معمولا سر خود استقلال و پرسپولیس حرف و حدیث پیش میود ولی سر استقلالی یا پرسپولیسی بودن گزارشگرها دیگه نوآوری بوده

ممنون که دیگه ادامه ش نمیدید ..

دم شما واقعا گرم.
دیگه تو بخش فوتبال نخواهم آمد.
یک بار دیگر فقط پست من را بخوانید.
اگر توش فحاشی بود به خودتون حق بدید. (دفعه قبل به سپاهانی ها فحش دادم و پستم پاک شد و بعدش زیاد ناراحت نشدم اما این بار ناراحت شدم.)

اون آقا رسما داره به من میگه دروغگو، نفهم و بی عقل اونوقت شما ....

شما حق ندارید بین کاربرها فرق بزارید. و چون دو نفر دیگه فعال هستن و من نیستم بین ما فرق بزارید. پست های اونها که به مراتب تند تر از پست من بود پاک نشد و پست من فقط و فقط و فقط به خاطر گفتن "جمع کن آقا" پاک شد.

متاسفم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یا ا...
من اومدم
به نظرم این قشر جماعت به لحاظ حرفه شون (و صد البته بنده به شخصیت حقیقی شون احترام میگذارم) و اینکه کارشون رو درست انجام نمیدن اصلا ارزش بحث ندارند. بهترین بازیهای دنیا رو طوری گزارش میکنند که آدم تا دقیقه نود کم کم اونقدر صدا رو کم کرده که دیگه صدا کاملا قطع شده. بیخیال شید و به زندگی شیرین پی تی ایتون در کنار مامور مخصوص آرمین :دی ادامه بدید. اعصابتون به مراتب و بسیار با ارزشتر از این سیمای ما و گزارشگرهاشه.

این وسط حامد نرخ تعیین میکنی؟ میخوای با استقلالی ها کل کل کن. :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دم شما واقعا گرم.
اگر توش فحاشی بود به خودتون حق بدید. (دفعه قبل به سپاهانی ها فحش دادم و پستم پاک شد و بعدش زیاد ناراحت نشدم اما این بار ناراحت شدم.)

شما حق ندارید بین کاربرها فرق بزارید. و چون دو نفر دیگه فعال هستن و من نیستم بین ما فرق بزارید. پست های اونها که به مراتب تند تر از پست من بود پاک نشد و پست من فقط و فقط و فقط به خاطر گفتن "جمع کن آقا" پاک شد.
متاسفم.

خوبی شما ؟؟!

دوست عزیز ، شما خودت داری میگی دفعه قبل به سپاهانی ها فحش دادی پستت پاک شد !! ناراحت نشدی ! مگه اصلا دلیلی برای ناراحت شدن هم بوده که ناراحت نشدید ؟! تازه یکبار دیگه هم با همین لحن پست داده بودید و توسط ساسان عزیز ادیت شد ، بهتره اول قوانین تالار فوتبال رو هم مطالعه کنید

شما لطف کن اون پستی که توش نسبت به شما اون الفاظ عنوان شده رو نشون بده ما هم ببینیم یا نکنه از اون آشناها زیاد دیدیم تمام این معانی رو در بر داره ؟؟!!

شما مختاری هرجا دوست داری بیای و پست بدی یا ندی اختیارت دست خودته ولی تو هر فروم باید طبق قوانینی که داره فعالیت کنی

پاک کردن پست شما هم هیچ ربطی به کاربر فعال و معمولی نداشت ، مقدمه کدورت و جدل بود برای همین از دوستان خواهش کردم دیگه ادامه ش ندن

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حال نمی ده که دو تا تیم سوراخ باهم کل کل کنند :happy:
سپاهان که سروره ... حالا پس تابلو شد منظورت از اون 2 تیم سوراخ کدوم تیمهاست دیگه !
icon10.gif

بخواب سیرابی :D

:f34r:
این وسط حامد نرخ تعیین میکنی؟ میخوای با استقلالی ها کل کل کن. :دی
:D خب من خیلی اینجا کل کل کردم که 90% هم با پرسپولیسیا بوده ... (اون 10% هم با خودت بوده
icon10.gif
)

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
خوبی شما ؟؟!

دوست عزیز ، شما خودت داری میگی دفعه قبل به سپاهانی ها فحش دادی پستت پاک شد !! ناراحت نشدی ! مگه اصلا دلیلی برای ناراحت شدن هم بوده که ناراحت نشدید ؟! تازه یکبار دیگه هم با همین لحن پست داده بودید و توسط ساسان عزیز ادیت شد ، بهتره اول قوانین تالار فوتبال رو هم مطالعه کنید

شما لطف کن اون پستی که توش نسبت به شما اون الفاظ عنوان شده رو نشون بده ما هم ببینیم یا نکنه از اون آشناها زیاد دیدیم تمام این معانی رو در بر داره ؟؟!!

شما مختاری هرجا دوست داری بیای و پست بدی یا ندی اختیارت دست خودته ولی تو هر فروم باید طبق قوانینی که داره فعالیت کنی

پاک کردن پست شما هم هیچ ربطی به کاربر فعال و معمولی نداشت ، مقدمه کدورت و جدل بود برای همین از دوستان خواهش کردم دیگه ادامه ش ندن

آهان!
تازه متوجه شدم که پست آخر میشه مقدمه و شروع کننده جدال!

معلومه که در بر گیرنده بود.
خب وقتی من میگم فلانی فامیل هست و غیره بعد اون ماهی میاد میگه از این فامیل ها زیاد دیدم یعنی چی؟
شما احتمالا سواد داری دیگه؟
یعنی داره به من میگه دروغ نگو.

دومش هم ایشون میگه فلانی پرسپولیسیه هر کی برخلافش بگه فوتبال ندیده تاحالا! یا خوب گوش نداده و غیر منطقیه و ...

سوم هم دارم میگم که. پست فحاشیم به سپاهانی ها پاک شد اولش ناراحت شدم اما بعد که توضیح دادی قانع شدم.
اما الان دارم میگم پست من حتی یک درصد تندی های پست های کاربرهای فعال بخش فوتبال را نداره.
اگه خواستید نمونه نشون بدم.
چرا پست من پاک شد؟
اگه بحث در مورد این موضوع ایراد داره باید همه پاک میشد.
نه فقط پست من.

چشم.
خداحافظ.

پی نوشت: شما برو با دوست استقلالیت ماهی خان خوش باش :rolleyes:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
فرزاد جان خودتو ناراحت نکن :D
الان از من کاری بر میاد که به عنوان کاربر برتر ماه ، انجام وظیفه کنم ؟:D
خلاصه رودربایسی نکن ، همکاری گفتن بلاخره ... دوستی گفتن :D

---
میخوامت جواد :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آهان!

خب وقتی من میگم فلانی فامیل هست و غیره بعد اون ماهی میاد میگه از این فامیل ها زیاد دیدم یعنی چی؟

دومش هم ایشون میگه فلانی پرسپولیسیه هر کی برخلافش بگه فوتبال ندیده تاحالا! یا خوب گوش نداده و غیر منطقیه و ...

سوم هم دارم میگم که. پست فحاشیم به سپاهانی ها پاک شد اولش ناراحت شدم اما بعد که توضیح دادی قانع شدم.
اما الان دارم میگم پست من حتی یک درصد تندی های پست های کاربرهای فعال بخش فوتبال را نداره.
چرا پست من پاک شد؟
نه فقط پست من.

چشم.
خداحافظ.

دوست گرامی ، اینجا تاپیک کل کله ! و صرفا هرکس میخواد حرف و دلایل خودش رو به کرسی بشونه و صد البته نه با فلسفه و منطق ، و طرفین با وجود دانستن خیلی چیزها انواع و اقسام دلیل ها رو میارن تا زیر بار نرن ! اگه قرار باشه بیان بگن بعله فرمایش شما صحیحه که دیگه کل کل نمیشه !! ولی 2 چیز لازمه فعالیت تو این تاپیکه یکی جنبه بالا یکی هم عدم استفاده از الفاظ خاص یا توهین و درگیری ،

از این آشنائی ها قبلا زیاد دیدیم مقدمه درگیری نیست ولی انگار با خر طرف هستی ...؟!!

از دید من ادامه این بحث مقدمه جدل بود و چون شما با من هم عقیده نیستین فقط میتونم ازتون پوزش بخوام

در ضمن هم شما برای من دوست هستید هم ماهی و من در کل با همه دوستان اینجا خوش هستم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
فرزاد جان خودتو ناراحت نکن :D
الان از من کاری بر میاد که به عنوان کاربر برتر ماه ، انجام وظیفه کنم ؟:D
خلاصه رودربایسی نکن ، همکاری گفتن بلاخره ... دوستی گفتن :D

---
میخوامت جواد :D

آرمين خان فکر کنم وقتشه چند نفری رو بن کنی ،که هم زهر چشم رو گرفته باشی هم جو رو آروم کنی:happy:
چند تا از اين پرسپوليسی ها رو بن کن:blush::f34r:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
:f34r:

:D خب من خیلی اینجا کل کل کردم که 90% هم با پرسپولیسیا بوده ... (اون 10% هم با خودت بوده
icon10.gif
)

دمت گرم حامد جان. اتفاقا رفتم و نگاه کردم. یه چیز دیگه گیر آوردم. ضمنا من قیلا بازی 4-3 رو تسلیت نگفته بودم. الان میگم. جون خودم حامد باید تو استادیوم میبودی و کیف میکردی برو بچ چه کردند با دلارهای ساکت :دی

اما اون مطلب مهم که باعث شدی :
پریناز جان بدو بیا که گاوت زایید.
نوشته ای از CP-YOU
شما با الکس فامیلیت ! داری احترامت واجبه
اما زیاد منتظر دربی نباش
تا اطلاع ثانوی سولاخید

نوشته ای از JVD
خاله سی پی یو عزیز ،نیستی؟
من درگیر مرامتم.
هلاک اون احترامتم.
من بیشتر برا شما احترام قائلم
امه یه نکته ای یا سوالی:
اطلاع ثانوی رو من بعد دربی اینجا بزنم؟
خوب باشه میزنم. مشکلم اینه که توش چی بنویسم؟
بزنم شما سولاخید که چیز جدیدی نیست
بزنم سوراخ شدید که خوب بازم به سالیان دور و قبل از انقلاب برمیگرده.
بزنم چی!!!!!!!

حالا کجاست این مغز متفکر کل کل!
بیا و بگو که تو اطلاع ثانوی چی بزنیم؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
چندین بار خدمت دوستان عرض کردیم وقتی به این تاپیک میان انتظار بحث های منطقی و با پایه و اصول رو نداشته باشند. اینجا افرادی میان که روحیه خاصی دارن ، تیکه میندازن ، پیه این رو هم به تنشون میمالن که تیکه بخورن. پس همه افرادی که در این تاپیک فعالیت میکنن باید سعه صدر داشته باشند و حتی خیلی وقتها بی خیال بعضی صحبتها بشن.
اما برای من و فرزاد در این تاپیک فقط اجرای قوانین مهمه ، برای یادآوری همه دوستان قانون اصلی مربوط به این تاپیک قانون شماره 5 می گوید:

5- تاپیک کل کل جایی برای صحبتهای غیر رسمی کل کل گونه در خصوص باشگاهها می باشد .از هر گونه بی احترامی به کاربران ، تیمها و کادر آنها به شدت پرهیز کنید .

و قانونی که برای همه تاپیکها صادق هست قانون شماره 10 هست

10- بار دیگر تاکید می شود هر گونه تخطی از موارد ذکر شده را فقط با استفاده از بدریپورت به اطلاع مدیران تالار برسانید ، اکیدا از پاسخ دادن به افرادی که رعایت قوانین را نمی کنند خودداری فرمایید.

در نهایت بار دیگر یادآور می شود در تالار فوتبال با هر گونه بداخلاقی ، بی احترامی و توهین ( چه این بی احترامی در قالب صحبت باشد ، چه با گذاشتن عکس ، چه آواتار و امضایی که مصداق توهین داشته باشد) برخورد خواهد شد.

هر حرکتی که در این تاپیکها رخ بده با این قوانین سنجیده و در مقابلش تصمیم گیری خواهد شد و چیزی که در اونها صادقه اینه که در صحبتها هیچ بی احترامی وجود نداشته باشه.

اما حمید عزیز:
دم شما واقعا گرم.

متاسفم.

این سعه صدر و گذشتن از بعضی حرفها همینه. شما چون با ایشون مشغول بحث هستید هر حرف ایشون رو یک توهین حساب می کنید در حالیکه از بیرون ما وقتی نگاه می کنیم کاملا برامون مشخصه که ایشون تلاش می کنند به هر نحوی پاسخ شما رو بدن و شما باید مواظب باشی به ورطه توهین یا صحبتهای ناجور نری دوست من.

آهان!

چرا پست من پاک شد؟
نه فقط پست من.

چشم.
خداحافظ.

دوست من، سعی کن با عصبانیت و یکجانبه نگری به موضوع نگاه نکنی. پست آخر هیچوقت مقدمه و شروع کننده نیست . اما این رو توجه کنید اینجا قرار نیست جدال صورت بگیره . یه چیزی شما میگی یه چیزی هم یه بنده خدای دیگه ای و بحث باید تموم بشه نه انقدر کش پیدا کنه که منجر به عصبانیت و خدای نکرده بی احترامی بشه.

درباره اینکه پستی رو خلاف قوانین می بینید اگر موردی هست جاش اینجا نیست که اعلام کنید ، قانون 10 داره میگه بدریپورت بدید تا رسیدگی بشه ، همین . ما که نمی تونیم همه تاپیکها رو آنلاین کنترل کنیم ولی اگر همه بچه های بخش ریپورت بدن اونوقت میتونیم بخش بهتری داشته باشیم.
درباره اینکه پستتون پاک شد هم خواهش می کنم انقدر ناراحت نشید بالاخره ما هم با تجربیات گذشته یکسری کارهایی رو انجام میدیم و فرزاد هم با توجه به تجربیاتش و توجه به قوانین لازم دیده پست شما پاک بشه.

درباره پی نوشتتون هم باید بگم این نهایت بی انصافی هست که حرکت فرزاد رو به عنوان همکار انجمن ارتباط بدیم با دوستیش با محمود عزیز . ما اینجا با همه دوست هستیم مگر اینکه کسی خودش نخواد با ما دوست باشه و پرسپولیس و استقلالی و سپاهانی هم برامون فرقی نداره.

نهایتا امیدوارم یکبار دیگه پست من رو اینبار با آرامش بیشتری بخوانید و اگر دوست داشتید به حضورتون در بخش ورزش و فوتبال ادامه بدید. چون اینجا مال شما هست و هیچ کسی هم به شما نگفته حق حضور ندارید پس خودتون هم خودتون رو منع نکنید از حضور در کنار دوستان.

شاد و پیروز باشید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا