• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
خدایی روتون شد بگید بردیم ؟
2753.gif

چیزیدین تو هرچی فوتبال جوانمردانه به قران
2753.gif

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان استقلالی که از این حرکت ناجوانمردانه (!) پرسپولیس در حضور کارلوس کرش خجالت کشیدند:

حمله بازیکنان تیم (؟) استیل آذین به شادی بازیکنان پرسپولیس یا لگد پرانی مرحله دوم بازیکنان این تیم رو چگونه ارزیابی میکنن؟!

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان استقلالی که از این حرکت ناجوانمردانه (!) پرسپولیس در حضور کارلوس کرش خجالت کشیدند:

حمله بازیکنان تیم (؟) استیل آذین به شادی بازیکنان پرسپولیس یا لگد پرانی مرحله دوم بازیکنان این تیم رو چگونه ارزیابی میکنن؟!

من دارم میگم چیزیدن تو بازی جوان مردانه بعد شما اصل رو ول کردی رفتی سراغ فرع و حواشی ؟
2753.gif

اون بازیکن تیم پرسپولیس که آخر سر بعد اینکه کارت گرفت داشت میرفت کمک داور رو هم بزنه :confused:

زشته بخدا این حرکات تو فوتبال .. اونم با یه تیمی که تو خطر سقوط به دسته پایین تر هست .

جای اینکه بیاید از بردتون تعریف کنید برید شبکه های عربی رو ببینید که این حرکات رو تو TV دیدن
2753.gif

بعد اونوقت میگن سهمیه اسیا هم میخوایم
Yelling.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این آمارو از کجا دراوردی؟ اصفهان اومدی تا حالا؟! از شما بعیده. پر شدن ورزشگاه که بحث مفصلیه و شرایط مختلفی دخیله تو این قضیه. اون فولادشهر را نگاه نکنید که 30 کیلومتر بیرون از اصفهانه. به شخصه از همین تریبون اعلام می کنم (!) بیان میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان یه ورزشگاه 80 هزار نفری بزنن تا ببینین چه طوری پر میشه! نقش جهان که مثالی عملی برای این قضیه بود؛ با این که اون هم چند کیلومتری از قلب شهر که همین طرفهای دروازه شیراز و چهارباغ و اونورها باشه فاصله داره ولی اگه یادتون باشه تو اون دوره های اولیه لیگ برتر که سپاهان اونجا بازی می کرد ورزشگاه را پر می کردیم! اصلا این طرفداری از تیم شهر خودی را اصفهانی ها باب کردن دوست من! :)

بعد هم این چه ربطی به خوب بازی کردن و نتیجه گرفتن داره؟ حرفی دارید تو زمین بزنید که فاصله زیادی نداریم با بازی برگشت. تو همین تاپیک می بینمتون. جایی نریدا!:D

علی جون اینا اون موقع که ما نقش جهان رو توی بازی با الشباب با 50 هزار نفر پر کردیم کجا بودن ؟ :)

یه چیزی واسه خودشون میگن ... نمیدونن واسه یه بازی باید 30 کیلومتر از شهر بریم بیرون

تقصیری هم ندارن ، واقعا هیچی ندارن بگن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من امیدوارم تیم استقلال به صورت مداوم در همه بازی هاش با مصیبت وقت تلف کردن دروازبان تیم حریف مواجهه بشن و راه به راه هم بازی جوانمردانه رو رعایت کنن و از این کار نهایت لذت رو ببرن

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
من امیدوارم تیم استقلال به صورت مداوم در همه بازی هاش با مصیبت وقت تلف کردن دروازبان تیم حریف مواجهه بشن و راه به راه هم بازی جوانمردانه رو رعایت کنن و از این کار نهایت لذت رو ببرن

حالا به مصدومیت محمدی میخوای بگی وقت تلف کردن عیبی نداره حداقلش اینه که تو فوتبال استقلال این حرکات زشت رو ندیدیم :confused:

بنده به عنوان یک هوادار استقلالی به دور از نتایج و رده بندی و امتیازات جدول به این تیم افتخار میکنم :cool:

خدایی الان شما به چی پرسپولیس میخواید با این اتفاق امروز افتخار کنین ؟
7iqrbu9cxl126rvebj2.gif

طرف اومده تو تاپیک پرسپولیس یه جور افتخار میکنه به این برد که...
10230IMM129fs3990388.gif
بعد میگه عجب برد شیرینی بود :لول:

من اسم اینجور آدما رو هوادار تعصبی نمیذارم چون اگه فوتبال حالیش بود میفهمید که این حرکت تیمش برای فوتبال ایران خجالت آور بود :confused:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
این آمارو از کجا دراوردی؟ اصفهان اومدی تا حالا؟! از شما بعیده. پر شدن ورزشگاه که بحث مفصلیه و شرایط مختلفی دخیله تو این قضیه. اون فولادشهر را نگاه نکنید که 30 کیلومتر بیرون از اصفهانه. به شخصه از همین تریبون اعلام می کنم (!) بیان میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان یه ورزشگاه 80 هزار نفری بزنن تا ببینین چه طوری پر میشه! نقش جهان که مثالی عملی برای این قضیه بود؛ با این که اون هم چند کیلومتری از قلب شهر که همین طرفهای دروازه شیراز و چهارباغ و اونورها باشه فاصله داره ولی اگه یادتون باشه تو اون دوره های اولیه لیگ برتر که سپاهان اونجا بازی می کرد ورزشگاه را پر می کردیم! اصلا این طرفداری از تیم شهر خودی را اصفهانی ها باب کردن دوست من! :)

بعد هم این چه ربطی به خوب بازی کردن و نتیجه گرفتن داره؟ حرفی دارید تو زمین بزنید که فاصله زیادی نداریم با بازی برگشت. تو همین تاپیک می بینمتون. جایی نریدا!:D

بله ولی زمانی که بازی های سپاهان و پرسپولیس تو ورزشگاه سر سه راه حکیم نظامی برگزار میشد ( اسمش یادم رفته ، 22 بهمن ؟ چی ؟ ) و سه چهارم ورزشگاه به اون بزرگی رو سرخ می کردیم و یک چهارم بقیه سپاهانی و استقلالی بودن ، شما طرفداران میلیونی کجا بودین ؟ ;)

کلا سپاهان چند ساله تیم بزرگی شده ولی تا بوده پرسپلویس و استقلال ستون های فوتبال و حتی ورزش این کشور هم بودن و خواهند بود .

البته منم تایید می کنم که درسته با مدیریت مزخرف دولتی و انواع مسایل غیرفوتبالی پرسپولیس و استقلال هرسال بدتر و ضعیف تر از سال گذشته شدن و از حق هم نباید گذشت سپاهان و ذوب آهن با مدیریت پابرجا و برنامه ریزی بلند مدت و همچنین پول خرج کردن زیاد و البته درست و به جا تونستن خیلی خیلی پیشرفت کنند .

مطمئن باشید تیمی که 40 میلیون هوادار داره حتی اگه ده سال هم روند نزولی داشته باشه ف آخرش دوباره روپا میشه و در اینده که ورزش مملکت درست بشه که میشه و اقتصاد و علم روز توی فوتبال همه کاره بشن و از دست مدیریت دولتی دربیاد ( همونطور که سپاهان و ذوب آهن کرده اند ) پرسپولیس بازهم می تونه پرسپولیس واقعی باشه که همه ازش انتظار داریم

یه خاطره : یادش بخیر اون زمان که بالاتر گفتم تو ورزشگاه سر سه راه حکیم نظامی بازی پرسپولیس و سپاهان رو میومدیم ، پرسپولیس داشت دفاع می کرد اعصابمون خورد شده بود . استقلالیا شعار دادن یهو همه قرمزا باهم داد زدن : تو که اون گوشه نشستی خفه شو ! ( با عرض پوزش از اس اسی های جمع ! شعار بود دیگه ماهم نوجوون و خام . دی: )

تا اینکه سپاهان تو یه ضد حمله گل خورد و ما کلی خوشحالی کردیم . دو دقیقه بعد باز استقلالیا شعار دادن ولی اینبار سپاهانیا که اعصابشون خورد بود داد زدن : تو که اون گوشه نشستی خفه شو !!!! :D

بعد کل ورزشگاه زرد و قرمز زدن زیر خنده ! :lol:

بیچاره ها تا آخر بازی ساکت نشسته بودن ! :happy:

چقدر خندیدیم اون روز . یادش بخیر ! :p

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این جور ارزیابی میکنیم که این جور گل زدن تیم شما باعث شد این درگیری ها به وجود بیاد.

وگرنه در وحشی بودن بازیکنای استیل آذین در این بازی شکی نیست! ولی هر تیمی ( در لیگ ایران البته) جای استیل هم بود اعصابش میریخت به هم!
چرا باید بازی جوانمردانه رو رعایت میکردیم؟ وقتی دروازه بان خودشو میندازه زمین هنوز 5 ثانیه هم نشده بلند میشه این یعنی وقت تلف کردن.ضمنا هیچ قانونی نیست که بگه Fair play باید رعایت بشه
+++++++++++++

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433

ایول ریحانه جان . بازی جوانمردانه در برابر بازی جوانمردانه معنی میده نه اینکه یه دلقک تو دروازه هرکاری خواست بکنه تمارض کنه ، وقت تلف کنه داور خودشو بزنه به کوچه . . . ، بعد بگن بازی جوانمردانه .
لابد کتک کاریهای استیل جوانمردانه بوده .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بله ولی زمانی که بازی های سپاهان و پرسپولیس تو ورزشگاه سر سه راه حکیم نظامی برگزار میشد ( اسمش یادم رفته ، 22 بهمن ؟ چی ؟ ) و سه چهارم ورزشگاه به اون بزرگی رو سرخ می کردیم و یک چهارم بقیه سپاهانی و استقلالی بودن ، شما طرفداران میلیونی کجا بودین ؟ ;)

کلا سپاهان چند ساله تیم بزرگی شده ولی تا بوده پرسپلویس و استقلال ستون های فوتبال و حتی ورزش این کشور هم بودن و خواهند بود .

البته منم تایید می کنم که درسته با مدیریت مزخرف دولتی و انواع مسایل غیرفوتبالی پرسپولیس و استقلال هرسال بدتر و ضعیف تر از سال گذشته شدن و از حق هم نباید گذشت سپاهان و ذوب آهن با مدیریت پابرجا و برنامه ریزی بلند مدت و همچنین پول خرج کردن زیاد و البته درست و به جا تونستن خیلی خیلی پیشرفت کنند .

مطمئن باشید تیمی که 40 میلیون هوادار داره حتی اگه ده سال هم روند نزولی داشته باشه ف آخرش دوباره روپا میشه و در اینده که ورزش مملکت درست بشه که میشه و اقتصاد و علم روز توی فوتبال همه کاره بشن و از دست مدیریت دولتی دربیاد ( همونطور که سپاهان و ذوب آهن کرده اند ) پرسپولیس بازهم می تونه پرسپولیس واقعی باشه که همه ازش انتظار داریم

یه خاطره : یادش بخیر اون زمان که بالاتر گفتم تو ورزشگاه سر سه راه حکیم نظامی بازی پرسپولیس و سپاهان رو میومدیم ، پرسپولیس داشت دفاع می کرد اعصابمون خورد شده بود . استقلالیا شعار دادن یهو همه قرمزا باهم داد زدن : تو که اون گوشه نشستی خفه شو ! ( با عرض پوزش از اس اسی های جمع ! شعار بود دیگه ماهم نوجوون و خام . دی: )

تا اینکه سپاهان تو یه ضد حمله گل خورد و ما کلی خوشحالی کردیم . دو دقیقه بعد باز استقلالیا شعار دادن ولی اینبار سپاهانیا که اعصابشون خورد بود داد زدن : تو که اون گوشه نشستی خفه شو !!!! :D

بعد کل ورزشگاه زرد و قرمز زدن زیر خنده ! :lol:

بیچاره ها تا آخر بازی ساکت نشسته بودن ! :happy:

چقدر خندیدیم اون روز . یادش بخیر ! :p

درسته ... اسم اون ورزشگاه 22 بهمن بود
حاجی این جریان و خاطره ای که تعریف میکنی مال 11 12 سال قبله :)
اون موقع فوتبال ما شدیدا 2 قطبی بود و همین سپاهان باعث شد اون فوتبال از 2 قطبی بودن خارج بشه ... پس اون موقع رو با اصلا با حالا مقایسه نکن
شما الان رو ببین که سپاهان داره یکه تازی میکنه ... تا کی میخوای بشینی بگی ما 20 سال پیش فلان بودیم بهمان بودیم ؟ :)

مطمئن باشید تیمی که 40 میلیون هوادار داره ...

غیر از اون 50 میلیون !؟ :D

حاجی بیخیال ... چی میگین هی 40 میلیون 40 میلیون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فعلا که این تیم 40 میلیونی شما داره برای صعود از گروهش تو آسیا دست و پا میزنه! 3 بازی 2 امتیاز. :lol: سپاهان 20 هزار نفری ما و ذوب آهنی که همیشه در سایه سپاهان بوده... چی بگم که اصلا نیازی نیست به زدن این حرفها.
به قول آقای فرامرز (اگه اشتباه نکنم) در صفحات قبل - به جای توجیه کردن نتیجه نگرفتنها و دلخوش کردن به موفقیت هایی قبلیتون و مفاهیم پوچی مثل 40 میلیون هوادار (!!!!) - برید ببینید اشکال کار کجاست.

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
چرا باید بازی جوانمردانه رو رعایت میکردیم؟ وقتی دروازه بان خودشو میندازه زمین هنوز 5 ثانیه هم نشده بلند میشه این یعنی وقت تلف کردن.ضمنا هیچ قانونی نیست که بگه Fair play باید رعایت بشه

چه جالب
7iqrbu9cxl126rvebj2.gif
جدا الان خوشحالین بردین ؟
7iqrbu9cxl126rvebj2.gif

البته این نظر شخصی شما هست و قابل احترام
red%20rose.gif

اما نظر شخصی من این هست که من به عنوان یک بیننده یا هوادار وقتی تیمم بازی داره و میشینم 90 دقیقه از وقتم رو میذارم پاش در درجه اول برام بازی قشنگ و سالم مهم هست تا برد (اونم به این شکل) :)

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
کاملا مشخصه که دوستان استقلالی تو جایگاه عدالت نیستن که بخوان برای بازی حکم درست و غلط صادر کنن!
این بازی از اولش با وقت کشی سالم نبود.

گرچه آخرش هم پرسپولیس قربانی میشه! ولی کلا شیرین بود!
پرسپولیس ستیزان هم بیان نقد و برسی رو انجام بدن!

خسته نباشید :happy:

پ.ن: درضمن فوتبالی که تو این مملکت انجام میشه برای همین مملکته! تا این اتفاقات می افته دوستان به فکر درست کردن مملکت می افتن!

:happy:

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
پ.ن: درضمن فوتبالی که تو این مملکت انجام میشه برای همین مملکته! تا این اتفاقات می افته دوستان به فکر درست کردن مملکت می افتن!
:happy:

مملکت نه ! فوتبال ایران میره زیر سوال :lol:

موضوع رو هم جهانیش نکردیم که ! حداقلش اینه تو آسیا این بازی ها کنترل میشه :happy:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بی خیال دیگه دوستان. استیل آذین که منحل شد، اون دو امتیاز اضافه هم رفت به حساب پرسپولیس تا ایشالا در آخر فصل مقام پنجمیشو جشن بگیره. بعد هم علی میمونه و حوضش که ببینیم بازم می خواد همینجوری با قدرت کارشو ادامه بده یا میره یکی از اون 6 تا تیم دیگه که خواستنش! دی:

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
عزیزمحمدي: متاسفم؛ همه دنيا اين صحنه‌ها را ديد
رئيس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال گفت: فقط مي‌توانم از اتفاقات رخ داده در ديدار دو تيم پرسپوليس و استيل‌آذين ابراز تأسف كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي در پايان ديدار جنجالي پرسپوليس و استيل‌آذين كه با درگيري بازيكنان دو تيم همراه شد در جمع خبرنگاران گفت: چه بگويم؟ فقط مي‌توانم ابراز تأسف كنم. مهم نيست مقصر چه كسي بود بازيكنان دو تيم بايد رعايت كنند اما الان همه چيز برد و باخت شده است.
وي در مورد اينكه اين اتفاقات در مقابل چشمان كي‌روش رخ داد گفت: فقط مسئله كي‌روش نيست. او يك شخص است. تمام اين صحنه‌ها از تلويزيون پخش شد و حتي شبكه برون‌مرزي جام‌جم نيز بازي را نشان مي‌داد و تمام دنيا و ايرانيان خارج از كشور اين صحنه‌ها را ديدند. ما اين مسائل را گزارش مي‌كنيم تا به اتفاقات اين بازي رسيدگي شود.

:confused: :confused:

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
مملکت نه ! فوتبال ایران میره زیر سوال :lol:

موضوع رو هم جهانیش نکردیم که ! حداقلش اینه تو آسیا این بازی ها کنترل میشه :happy:

یعنی تا دیروز فوتبال ایران زیر سوال نبوده؟! :دی
آهان! الان اینجا دارین برای آسیا تلاش میکنین؟:دی
شما به قول خودت که 90 دقیقه وقت میزاری فوتبال سالم ببینی از فوتبال امروز تا قبل این اتفاقات لذت می بردی حتما !

منم دیگه حرفی ندارم، کلا خوش گذشت!:happy:

اولا که اینجا تاپیک کل کل هست جنبه داشته باشید!

دوما وقت کشی یه طرفه که نهایت ده دقیقس جمع کنی ..توان بردن تیم ته جدولی رو نداشتن یه بحث دیگس!

دوست عزیز من چیزی نگفتم که مبنی بر جنبه نداشتن باشه!:)
مشکل پرسپولیس ستیزی نیست مشکل اینه که اگه همین گل رو استقلال اینجوری به استیل میزد شما نمی اومدید بگید دمش گرم حقشون بود..مسلما میگفتید واویلا فوتبال نابود شد و ... ( مشخصه زیر ش نزنید لطفا!)

دقیقا همین طوره ! ولی شما یه جوری صحبت میکنی که انگار دارین عادلانه نظر میدین! برای همین گفتم حکم صادر نکنید!:happy:

در ضمن بله فوتبال مزخرفی که تو این کشور نه چندان گل و بلبل انجام میشه مال همین مملکته..کسی هم نگفت درستش کنن! فوتبال این مملکت با این طرز فکر های شما هیچ وقت مثل جی لیگ ژاپنم نمیشه...

طرز فکر ؟ من نمیدونم شما طرز فکر من رو چی دیدین؟!

من فقط گفتم مثلا همین الان کاپ رو بدن به شما! قهرمانی تو لیگ ایران ارزش اینو داره که یه گل به ناحق بزنید بعد بگید حقشون بود چون وقت تلف کردن؟

وقت تلف کردن..کار کثیفی کردن..ولی یه کار کثیف رو با یه گل کثیف تلافی کردید!
شما یه جوری میگی انگار من کار ناجوانمردانه کردم!:rolleyes:
به قول خودتون اینجا تاپیک کل کل هستش !
دیگه هم بحثی ندارم!

سهمیه رو گرفتید خوش باشید!

اونایی که سهمیه گرفتن خوش باشن!:دی

در کل من قصد ناراحتی شما رو نداشتم فقط جواب پست شما رو دادم.
موفق باشید.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اکبرپور: همین کارها را می‌کنند که رفت‌وبرگشت به استقلال می‌بازند
ورزش > لیگ برتر - بازیکن تیم استیل‌آذین گفت: پرسپولیس همین کارها را می‌کند که در دو دیدار رفت و برگشت به استقلال می‌بازد.

به گزارش فارس، سیاوش اکبرپور پس از شکست 2 بر یک مقابل پرسپولیس در دیداری جنجالی گفت: « صدایم درنمی‌آید. چه بگویم؟ تا چه حد فوتبال می‌تواند ناجوانمرد باشد؟ ایرانیان همواره به جوانمردی معروف بوده و هستند اما نشانه از جوانمردی در این بازی ندیدیم.»

اکبر پور این را گفت و ادامه داد: « نگاه کنید و ببینید که داور از دقیقه یک چطور قضاوت کرد. کارشناسان می‌نشینند و می‌گویند استیل‌آذین پول خرج کرده و مهر‌ه‌های سرشناس در اختیار گرفته اما نتیجه نمی‌گیرد. به چه قیمتی باید برای 3 امتیاز دوستان خود را گریان به خانه بفرستیم. آیا ارزش دارد.در کجای فوتبال تاکنون چنین چیزی را دیده بودیم. همین می‌شود که پرسپولیس در دو دیدار رفت و برگشت به استقلال می‌بازد.»

151

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا