kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
منم همچنينبنده امضا میکنم
منم همچنينبنده امضا میکنم
چهل میلیون نفر
دوستان استقلالی که از این حرکت ناجوانمردانه (!) پرسپولیس در حضور کارلوس کرش خجالت کشیدند:
حمله بازیکنان تیم (؟) استیل آذین به شادی بازیکنان پرسپولیس یا لگد پرانی مرحله دوم بازیکنان این تیم رو چگونه ارزیابی میکنن؟!
این آمارو از کجا دراوردی؟ اصفهان اومدی تا حالا؟! از شما بعیده. پر شدن ورزشگاه که بحث مفصلیه و شرایط مختلفی دخیله تو این قضیه. اون فولادشهر را نگاه نکنید که 30 کیلومتر بیرون از اصفهانه. به شخصه از همین تریبون اعلام می کنم (!) بیان میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان یه ورزشگاه 80 هزار نفری بزنن تا ببینین چه طوری پر میشه! نقش جهان که مثالی عملی برای این قضیه بود؛ با این که اون هم چند کیلومتری از قلب شهر که همین طرفهای دروازه شیراز و چهارباغ و اونورها باشه فاصله داره ولی اگه یادتون باشه تو اون دوره های اولیه لیگ برتر که سپاهان اونجا بازی می کرد ورزشگاه را پر می کردیم! اصلا این طرفداری از تیم شهر خودی را اصفهانی ها باب کردن دوست من!
بعد هم این چه ربطی به خوب بازی کردن و نتیجه گرفتن داره؟ حرفی دارید تو زمین بزنید که فاصله زیادی نداریم با بازی برگشت. تو همین تاپیک می بینمتون. جایی نریدا!![]()
من امیدوارم تیم استقلال به صورت مداوم در همه بازی هاش با مصیبت وقت تلف کردن دروازبان تیم حریف مواجهه بشن و راه به راه هم بازی جوانمردانه رو رعایت کنن و از این کار نهایت لذت رو ببرن
این آمارو از کجا دراوردی؟ اصفهان اومدی تا حالا؟! از شما بعیده. پر شدن ورزشگاه که بحث مفصلیه و شرایط مختلفی دخیله تو این قضیه. اون فولادشهر را نگاه نکنید که 30 کیلومتر بیرون از اصفهانه. به شخصه از همین تریبون اعلام می کنم (!) بیان میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان یه ورزشگاه 80 هزار نفری بزنن تا ببینین چه طوری پر میشه! نقش جهان که مثالی عملی برای این قضیه بود؛ با این که اون هم چند کیلومتری از قلب شهر که همین طرفهای دروازه شیراز و چهارباغ و اونورها باشه فاصله داره ولی اگه یادتون باشه تو اون دوره های اولیه لیگ برتر که سپاهان اونجا بازی می کرد ورزشگاه را پر می کردیم! اصلا این طرفداری از تیم شهر خودی را اصفهانی ها باب کردن دوست من!
بعد هم این چه ربطی به خوب بازی کردن و نتیجه گرفتن داره؟ حرفی دارید تو زمین بزنید که فاصله زیادی نداریم با بازی برگشت. تو همین تاپیک می بینمتون. جایی نریدا!![]()
چرا باید بازی جوانمردانه رو رعایت میکردیم؟ وقتی دروازه بان خودشو میندازه زمین هنوز 5 ثانیه هم نشده بلند میشه این یعنی وقت تلف کردن.ضمنا هیچ قانونی نیست که بگه Fair play باید رعایت بشهاین جور ارزیابی میکنیم که این جور گل زدن تیم شما باعث شد این درگیری ها به وجود بیاد.
وگرنه در وحشی بودن بازیکنای استیل آذین در این بازی شکی نیست! ولی هر تیمی ( در لیگ ایران البته) جای استیل هم بود اعصابش میریخت به هم!
+++++++++++++من امیدوارم تیم استقلال به صورت مداوم در همه بازی هاش با مصیبت وقت تلف کردن دروازبان تیم حریف مواجهه بشن و راه به راه هم بازی جوانمردانه رو رعایت کنن و از این کار نهایت لذت رو ببرن
دوستان استقلالی که از این حرکت ناجوانمردانه (!) پرسپولیس در حضور کارلوس کرش خجالت کشیدند:
حمله بازیکنان تیم (؟) استیل آذین به شادی بازیکنان پرسپولیس یا لگد پرانی مرحله دوم بازیکنان این تیم رو چگونه ارزیابی میکنن؟!
بله ولی زمانی که بازی های سپاهان و پرسپولیس تو ورزشگاه سر سه راه حکیم نظامی برگزار میشد ( اسمش یادم رفته ، 22 بهمن ؟ چی ؟ ) و سه چهارم ورزشگاه به اون بزرگی رو سرخ می کردیم و یک چهارم بقیه سپاهانی و استقلالی بودن ، شما طرفداران میلیونی کجا بودین ؟
کلا سپاهان چند ساله تیم بزرگی شده ولی تا بوده پرسپلویس و استقلال ستون های فوتبال و حتی ورزش این کشور هم بودن و خواهند بود .
البته منم تایید می کنم که درسته با مدیریت مزخرف دولتی و انواع مسایل غیرفوتبالی پرسپولیس و استقلال هرسال بدتر و ضعیف تر از سال گذشته شدن و از حق هم نباید گذشت سپاهان و ذوب آهن با مدیریت پابرجا و برنامه ریزی بلند مدت و همچنین پول خرج کردن زیاد و البته درست و به جا تونستن خیلی خیلی پیشرفت کنند .
مطمئن باشید تیمی که 40 میلیون هوادار داره حتی اگه ده سال هم روند نزولی داشته باشه ف آخرش دوباره روپا میشه و در اینده که ورزش مملکت درست بشه که میشه و اقتصاد و علم روز توی فوتبال همه کاره بشن و از دست مدیریت دولتی دربیاد ( همونطور که سپاهان و ذوب آهن کرده اند ) پرسپولیس بازهم می تونه پرسپولیس واقعی باشه که همه ازش انتظار داریم
یه خاطره : یادش بخیر اون زمان که بالاتر گفتم تو ورزشگاه سر سه راه حکیم نظامی بازی پرسپولیس و سپاهان رو میومدیم ، پرسپولیس داشت دفاع می کرد اعصابمون خورد شده بود . استقلالیا شعار دادن یهو همه قرمزا باهم داد زدن : تو که اون گوشه نشستی خفه شو ! ( با عرض پوزش از اس اسی های جمع ! شعار بود دیگه ماهم نوجوون و خام . دی: )
تا اینکه سپاهان تو یه ضد حمله گل خورد و ما کلی خوشحالی کردیم . دو دقیقه بعد باز استقلالیا شعار دادن ولی اینبار سپاهانیا که اعصابشون خورد بود داد زدن : تو که اون گوشه نشستی خفه شو !!!!
بعد کل ورزشگاه زرد و قرمز زدن زیر خنده ! :lol:
بیچاره ها تا آخر بازی ساکت نشسته بودن ! :happy:
چقدر خندیدیم اون روز . یادش بخیر !![]()
مطمئن باشید تیمی که 40 میلیون هوادار داره ...
چرا باید بازی جوانمردانه رو رعایت میکردیم؟ وقتی دروازه بان خودشو میندازه زمین هنوز 5 ثانیه هم نشده بلند میشه این یعنی وقت تلف کردن.ضمنا هیچ قانونی نیست که بگه Fair play باید رعایت بشه
پ.ن: درضمن فوتبالی که تو این مملکت انجام میشه برای همین مملکته! تا این اتفاقات می افته دوستان به فکر درست کردن مملکت می افتن!
:happy:
مملکت نه ! فوتبال ایران میره زیر سوال :lol:
موضوع رو هم جهانیش نکردیم که ! حداقلش اینه تو آسیا این بازی ها کنترل میشه :happy:
اولا که اینجا تاپیک کل کل هست جنبه داشته باشید!
دوما وقت کشی یه طرفه که نهایت ده دقیقس جمع کنی ..توان بردن تیم ته جدولی رو نداشتن یه بحث دیگس!
مشکل پرسپولیس ستیزی نیست مشکل اینه که اگه همین گل رو استقلال اینجوری به استیل میزد شما نمی اومدید بگید دمش گرم حقشون بود..مسلما میگفتید واویلا فوتبال نابود شد و ... ( مشخصه زیر ش نزنید لطفا!)
در ضمن بله فوتبال مزخرفی که تو این کشور نه چندان گل و بلبل انجام میشه مال همین مملکته..کسی هم نگفت درستش کنن! فوتبال این مملکت با این طرز فکر های شما هیچ وقت مثل جی لیگ ژاپنم نمیشه...
شما یه جوری میگی انگار من کار ناجوانمردانه کردم!من فقط گفتم مثلا همین الان کاپ رو بدن به شما! قهرمانی تو لیگ ایران ارزش اینو داره که یه گل به ناحق بزنید بعد بگید حقشون بود چون وقت تلف کردن؟
وقت تلف کردن..کار کثیفی کردن..ولی یه کار کثیف رو با یه گل کثیف تلافی کردید!
دیگه هم بحثی ندارم!
سهمیه رو گرفتید خوش باشید!