خوتم میدونی که اصلا این آمار ارزشی نداره
در ضمن استقلال فردا میبازه :دی
پس فردا سیل و زلزله هم میاد میگی استقلال حق کشی کرده؟
اطلاً متوجه هستی چی میگی ؟
این همون لیست هستش که رئال مادرید ششمه منچستریونایتد کلا نیست اتلتیکو مادرید دومه !؟![]()
آره .. مشکلش چیه ؟؟؟
نه تو متوجه میشی چی میگی فقط
یک بازیکن داریم اسمش علی کریمی غیرتش و افتخارت وجه جهانیش از کل مجموعه استقلال بیشتر
من دلم ميسوزه كه استقلال تا اخر نيم فصل اول هست ولي بازي اخر يكي ديگه اول ميشه دوباره بعد نيم فصل زور ميزنند تا اخر فصل صدر هستند دوباره بازي اخر ميبينم كه يكي ديگه جام ميگيره ...
اين تجربه بزرگ رو چند سال دارن باز اخر فصل ميبينم اشك هست كه از گونه هاشون جاري شده
مشكلش اين هست كه چرا در حق استقلال كم لطفي شده و رتبه ١٠٠ رو دادن ، بايد استقلال رو ميزاشتن رتبه اول به همين جهت ما ميگيم معتبر نيست
در واقع مشکلش اینه که پرسپولیس مثلا به رتبه پایین تر از اس اس نیست ... چون اگه اینطور میشد اونوقت این آمار وحی منزل بود ...
اينو همه ميدونند كه پرسپوليس هميشه از استقلال تو همه زمينه ها سرتر بوده و نيازي به رنكينگ و امار و ارقام نيست ...
وحي منزل زماني لازم ميشه كه بعضيا ندووند كدوم تيم سرتر هست وقتي همه درك ميكنند حقايق رو كه وحي نازل نميشه ...
اينو همه ميدونند كه پرسپوليس هميشه از استقلال تو همه زمينه ها سرتر بوده و نيازي به رنكينگ و امار و ارقام نيست ...
وحي منزل زماني لازم ميشه كه بعضيا ندووند كدوم تيم سرتر هست وقتي همه درك ميكنند حقايق رو كه وحي نازل نميشه ...
داش میلاد ...
عیار تیمتون باید تو این بازی سنجیده میشد که داور نذاشت
میمونه 2 تا بازی تا آخر فصل یکیش با ملوان، یکی هم با تراکتور تو تهران ... اگه تیموتون تیم باشه تو این 2 تا بازی باید خودشون نشون بده ....
اگه از این 2 تا بازی فقط 2 امتیاز گرفتید (دقت کن عزیزم فقط 2 امتیاز نه بیشتر) یه کارت شارژ 5 تومنی پیش من داری
در مورد تیم خودمونم که رجوعتون میدم به جدول لیگ برتر![]()
چيزي از ارزشهاي ما كم نشده
مصی خجالت بکش ! یه نگاه به محروم و مصدومای این بازی بنداز ! نصف بیشتر ذخیره و جوانان بودن !تو هم که کمک نرسوندی از مهدی رحمتی دعاهای جمکرانی بگیری اونی هم که میخواست گل بشه بخوره به تیرک !
![]()