کار من دیگه از اسراف گذشته
نکنه تو هم یه شمس داری؟کار من دیگه از اسراف گذشتهمشاهده پیوست 1227742
حکایت عشق داستان عجیبیه، اونهایی که به عشقشون نرسیدن و دلسوخته هستن میدونن من چی میگممشاهده پیوست 1227743 یادش که میافتم میرم سراغ سه تارم یک ذره دلنگ دولونگ میکنم و چشمام تر میشه.
این شعر مولانا را خیلی دوست دارم، (ابن الوقت=فرصت طلب)
صوفی ابن الوقت باشد ای رفیق
نیست فردا گفتن از شرط طریق
تو مگر خود مرد صوفی نیستی
هست را از نسیه خیزد نیستی
گفتمش پوشیده خوشتر سر یار
خود تو در ضمن حکایت گوشدار
خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران
گفت مکشوف و برهنه بیغلول
بازگو دفعم مده ای بوالفضول
پرده بردار و برهنه گو که من
مینخسپم با صنم با پیرهن
گفتم ار عریان شود او در عیان
نه تو مانی نه کنارت نه میان
آرزو میخواه لیک اندازه خواه
بر نتابد کوه را یک برگ کاه
آفتابی کز وی این عالم فروخت
اندکی گر پیش آید جمله سوخت
فتنه و آشوب و خونریزی مجوی
بیش ازین از شمس تبریزی مگوی
این ندارد آخر از آغاز گوی
رو تمام این حکایت بازگوی
مشکل شما بخش آبی رنگه.مهربون باش، عشق هستا!
کلنگ جان چند سال پیش یک دوست دختر داشتم با هم که می رفتیم بیرون همه اش خودش را مثل گربه می مالید به من و خلاصه خیلی بغلی بود.....
خب من واقعا این مورد را رعایت می کردم و با خودم می گفتم بالاخره هر روز توی محیط کاری می بینمش و اگه بهم بخوره داستان میشه، خلاصه کاری نکردیم که هر موقع توی محیط کاری همدیگه را دیدیم من یاد طالبی های اون بیفتم و اون یاد....
ولی خب دوستش داشتم، مشکلش این بود که مثل 90 درصد دخترهای ایرانی ظاهربین و پول پرست بود.
مشکل شما بخش آبی رنگه.
اون طرف دیده شما ازت بخاری بلند نمی شه خسته شده رفته.
بعد به جای اینکه ببینی مشکل چی بوده اومدی با دیدگاه بخش قرمز رنگ قضاوتش کردی.
خودتو بذاری جای اون طرف، وقتی همینطور که گفتی اینهمه چراغ سبز نشون داده و هیچ عکس العمل مثبتی ندیده خسته شده ول کرده رفته.
مشکل هم ظاهر و پول نبوده که اگه بود خصوصا بحث ظاهر، همون اول رابطه شروع نمی شد.
اگه طرف ظاهر بین بود و دنبال پول بود، بعد یه مدت به قول خودت عین گربه خودشو نمیمالید بهت.
خودت گفتی اما اومدی پشت بندش گفتی 90 درصد فلانن.از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است.
خودم گفتم دیگه! البته موضوع اصلی ما که تیر خلاص شد به رابطه بحث لایف استایل متفاوت بود نه لزوما اون بخش آبی رنگ.
چی بگم خب مسلما مشکل از من هم بوده، وقتی که یک رابطه به سرانجام نمیرسه قطعا همه تقصیرات را نمیشه انداخت روی کول طرف مقابل.خودت گفتی اما اومدی پشت بندش گفتی 90 درصد فلانن.
یعنی یه جور القا کردی که انگار مشکل از خودت نبوده مشکل از اون بوده که بهم خورده.
مشکل اینه شیخ
بنظرتون چیکار کنم بهش برسم ؟؟ ☹
مثال عالی و گویا بوداینجا مثه همون کوزه ای میمونه که پایینش تا نصفه پر شده از shit و بالای اون تا لبه پر شده از عسل
حالا شما توی نقطه ای ابتدایی کوزه هستی و فقط ممکنه شیرینی ها رو ببینی
یادت باشه شرایط همیشه شیرین نیست و آدما رو باید تو موقعیتی ببینی که کوزه میکس شده باشه و خوبی و بدی هاشون قابل مشاهده باشه
با دوست دخترت ببرش برنامه
تاپ کامنت ها این هفته با اختلافارازل اینجااز عشگ و مشق چیزی نمیفهمن. این چیزا تو حوزه ما نیست. اگه در مورد طلاق-فحش-زدن و کتلت کردن پدر زن سوالی دارید، بپرسید؛ در غیر اینصورت وقت پروفسورهای پیتی رو با این سوالات نگیرید
بعدش اگه از این چالش هم سربلند بیرون اومد دیگه همه چی تمومه و اگه نگیریش ضرر کردیاینجا مثه همون کوزه ای میمونه که پایینش تا نصفه پر شده از shit و بالای اون تا لبه پر شده از عسل
حالا شما توی نقطه ای ابتدایی کوزه هستی و فقط ممکنه شیرینی ها رو ببینی
یادت باشه شرایط همیشه شیرین نیست و آدما رو باید تو موقعیتی ببینی که کوزه میکس شده باشه و خوبی و بدی هاشون قابل مشاهده باشه
این همون مرحله ایه که ازت انتظار خواستگاری و مرد زندگیشون شدن دارن این مرحله رو پاس نکنید دور انداخته خواهید شد دخترا تو هر مسئله ای سطحی نگر باشن تو شوهر پیدا کردنشون سطحی نگر نیستنداین دخترا بعضیاشون کارشون همینه
طرف رو حسابی شیفته و شیدای خودشون میکنن تا جایی که طرف به اوج کف کردگی برسه. بعد که این مرحله رسید طرفو ناکام میذارن و حالشو میگیرن