شما به خودت فرصت نمی دی که عاشق بشی.
یه مدت تفریحی دراگ نزن شاید یه خبری شد.
خدایی دراگم اونطوری نیست برای تایم بالا اوردن فقط .10 گرم مثلا برای 2 ماه بسه شایدم بیشتر
نه بحث فرصت نیست متاسفانه حرف گوش نکردم و دنبال تجربه جنسی زیادی بودم .یه حس بیتفاوتی جنسی توم شکل گرفته شاید به خاطر هر موضوع دیگه ای میتونه باشه .
نمیدونم شاید به قول شما باید بین همه چیز فاصله بندازم .ولی وقتی میایی سرکار و میری تو هیچ جایی نیستی طبیعتا موردی هم بهت نمیخوره .
یه جاهایی گذشتت وت نمیکنه یه جاهایی تو میخوایی یه چیزی ول کنی اون ولت نمیکنه .خیلی سخت این دوتا
حس عاشقی خیلی خوبه .نمیگم تجربه نکردم کردم ولی میدونی لامصب نمیشه نباید خودت امیدوار کنی .یه حس باحالی تو سرت .صباش یه طوری .شباش یه طوری .دلتنگیاش یه طوری .مثلا فقط میگی پیشت باشه اصن مهم نیست چه جوریش.شاید قبلتر بود میشد اعتماد کرد ولی الان من اصن دور روحم یه خونه خیلی سخته که ورودی نداره .
فاز شکست عشقی و این چیزارو هم ندارم .
میدونی دخترا فازشون معلوم نیست .اصن معلوم نیست از پسری که میاد سمتشون چه انتظاری دارن .یه پسر یه انتظاری داره یکی برای حسش یکی برای تنش یکی برای زیباییش یکی برای قدش یکی برای ثروتش یکی برای جایگاهش .پسرا هدفشون مشخصه ولی دخترا اصن ! تو رابطشون همه چی میخوان اصن فرصت به هیچی نمیدن .خدایی من یه دوستی داشتم (دختر بود ولی نسبت به هم هیچ حسی نداشتیم مثل دوست)یه کلمه گفتم نظرت رو ازدواج چیه گفت خوبه ادم همه چی با هم بسازه ،بعد سکه فیلان قدر خونه و ماشین فیلان قدر تو روز ازدواجش اصن من شیو بودن از این دورویی
من نظرم اینه توهین نشه ولی دخترا الان عاشق نمیشن فقط سرمایه گذاری میکنن .
عشق یه طرفه پارت میکنه بعدش میشی اون عوضی که خودتم نمیشناسیش