• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در تهيه مقالات علمی ؛ معرفی و درخواست کتاب ، سایت و منابع علمی

polaris star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت linghuchong عزيز .
اگه ميشه مقاله اي درباره پروسه توليد جليقه هاي ضد گلوله (Bulletproof vests) و استفاده از مواد كامپوزيت در آن براي من بزاريد ( استادمون گفته اگه reference تون مقاله isi باشه بهتره ) البته linghuchong عزيز هر جور خودتون صلاح مي دونيد . بي نهايت ممنونم :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با عرض سلام خدمت linghuchong عزيز .
اگه ميشه مقاله اي درباره پروسه توليد جليقه هاي ضد گلوله (Bulletproof vests) و استفاده از مواد كامپوزيت در آن براي من بزاريد ( استادمون گفته اگه reference تون مقاله isi باشه بهتره ) البته linghuchong عزيز هر جور خودتون صلاح مي دونيد . بي نهايت ممنونم :)
http://www.4shared.com/file/257724772/3bf3ad9d/5_online.html
Pass: AP
:happy:

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام ممنون میشم اگه دوستان چند تا مقاله شیمی ، ترجیحا فارسی ، نبود انگلیش موضوعش چندان فرقی نمی کنه .

به صورت PDf واسم اگه لینک بدن ممنون میشم .

توی خونه نمیشه از این سایت الزویر استفاده کرد "ناراحتی"

فقط اگه بشه تا امشب خیلی وبه .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام

خیلی ممنون می شم اگر تو پیدا کردن این مقاله ها بتونین کمکم کنین.

[Anderson, M.G., Hartshorne, J. and Lloyd, D.M. (1998)
Predicting rainfall-induced slope instability: a discussion.
Proc. Inst. Civ. Eng. Geotechnical Engineering , 119, 211-218

Anderson, M.G., Lloyd, D.M., Park, A., Hartshorne, J., Hargraves, S. and Othman, A. (1996)
Establishing new design dynamic modelling criteria for tropical cut slopes. Proc. 7
International Conference Landslides, Trondheim, 1067-1072

Anderson, M.G., Lloyd, D.M. and Othman, A. (1994)
Using a combined slope hydrology/slope stability model for cut slope design in the Tropics.
Malaysian J. Tropical Geog. 25, 1-10

Collison, A.J.C., Anderson, M.G. and Lloyd, D.M. (1995)
Impact of vegetation on slope stability in a humid tropical environment: a modelling approach. Proc. Inst. Civil Eng. Water Maritime and Energy, 112, 168-175[/LEFT]
2 تای اين مقاله ها رو دانشگاه برام فرستاده!:) احتمالاً اون 2 تای ديگه رو هم هفته بعد ميفرستن!:rolleyes: فعلاً اين 2 تا رو دريابين;):

http://www.4shared.com/file/xfab1MNP/pdf1.html
http://www.4shared.com/file/kXDjbQPC/pdf2.html
Pass: asd

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام ممنون میشم اگه دوستان چند تا مقاله شیمی ، ترجیحا فارسی ، نبود انگلیش موضوعش چندان فرقی نمی کنه .

به صورت PDf واسم اگه لینک بدن ممنون میشم .

توی خونه نمیشه از این سایت الزویر استفاده کرد "ناراحتی"

فقط اگه بشه تا امشب خیلی وبه .
keyword ؟؟؟؟ :eek:

soheyla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

soheyla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بچه ها کسی میتونه به من کمک کنه به ایم مقاله ها نیاز دارم ولی جایی پیدا نمیکنم باید تا هفته آینده چندتاشو ترجمه کنم ::به دوست خوبمون linghuchong هم پخ دادم ولی مثل اینکه از اون روز دیگه نیومده :(
پیشاپیش ممنون

///ادیت

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها کسی میتونه به من کمک کنه به ایم مقاله ها نیاز دارم ولی جایی پیدا نمیکنم باید تا هفته آینده چندتاشو ترجمه کنم ::به دوست خوبمون linghuchong هم پخ دادم ولی مثل اینکه از اون روز دیگه نیومده :(
پیشاپیش ممنون
سلام

شرمنده، من چند روز گرفتار پروژه های دانشگاهم بودم، کمتر اينجا سر زدم.:blush:

ممکنه يه لطفی در حق من بکنين؟! لينک سايت اصلی اي که توش search کردين و اين مقاله ها رو پيدا کردين رو برای من بذارين، چون اينجوری کلی وقت از من گرفته ميشه که ببينم اين مقاله ها تو کدوم يکی از data base ها وجود دارن ولی اگه لينک باشه و مثلاً بدونم تو IEEE ميشه پيداش کرد، مستقيم به Data base وصل ميشم و ميگيرمش!

2 مورد اول هم اطلاعات بيشتری ندارين ازشون؟!:rolleyes: حالا من ميگردم ببينم چی ميتونم پيدا کنم، بهتن خبرشو ميدم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام

شرمنده، من چند روز گرفتار پروژه های دانشگاهم بودم، کمتر اينجا سر زدم.:blush:

ممکنه يه لطفی در حق من بکنين؟! لينک سايت اصلی اي که توش search کردين و اين مقاله ها رو پيدا کردين رو برای من بذارين، چون اينجوری کلی وقت از من گرفته ميشه که ببينم اين مقاله ها تو کدوم يکی از data base ها وجود دارن ولی اگه لينک باشه و مثلاً بدونم تو IEEE ميشه پيداش کرد، مستقيم به Data base وصل ميشم و ميگيرمش!

2 مورد اول هم اطلاعات بيشتری ندارين ازشون؟!:rolleyes: حالا من ميگردم ببينم چی ميتونم پيدا کنم، بهتن خبرشو ميدم.;)

سلام
خواهش میکنم امیدوارم در انجام پروژهات موفق باشی :happy: ...

راستش من اول این مقاله رو پیدا کردم و چون دیدم تقریبا به کاری که من انجام میدم نزدیک هست تصمیم گرفتم رفرنس هاش رو مطالعه کنم،اسم هایی که اون بالا نوشتم رفرنس های مقاله اولی هست ولی باید اکثرا تو IEEE پیدا بشن.
دو مورد اول هم نه همون بود که نوشتم :(

ok من يه search اي کردم و مشابه مقالاتی که خواسته بودين رو ورژن های جديدش اکثراً 2010 و 2009 براتون گرفتم.;) اميدوارم کارتون رو فعلاً راه بندازه!:happy:

http://www.4shared.com/file/GTBykA3E/Harvest.html
http://www.4shared.com/file/JT6UYb9y/Harvest_2.html
pass: fgh

بله همین موارد خیلی میتونه مفید باشه ...لطف کردی
من اینا رو میخونم بازم اگه به مورد خاصی نیاز پیدا کردم مزاحم میشم .
بازم تشکر .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اسم هایی که اون بالا نوشتم رفرنس های مقاله اولی هست ولی باید اکثرا تو IEEE پیدا بشن.
اگه تو IEEE باشه که فکر نکنم باشه، گرفتن شون برای من هيچ کاری نداره! فقط چون من يه کم رفتارم خودت يه چک بکن تو IEEE يا هر جای ديگه اي، و لينکش رو بده به من، من دسترسی دارم، مجانی ميتونم بگيرم.
بله همین موارد خیلی میتونه مفید باشه ...لطف کردی
من اینا رو میخونم بازم اگه به مورد خاصی نیاز پیدا کردم مزاحم میشم .
بازم تشکر .
خواهش:happy:، باز ببين به چی احتياج داری، به من keyword بده، من ميتونم خودم برات search کنم و بگيرم.;)

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگه تو IEEE باشه که فکر نکنم باشه، گرفتن شون برای من هيچ کاری نداره! فقط چون من يه کم رفتارم خودت يه چک بکن تو IEEE يا هر جای ديگه اي، و لينکش رو بده به من، من دسترسی دارم، مجانی ميتونم بگيرم.

خواهش:happy:، باز ببين به چی احتياج داری، به من keyword بده، من ميتونم خودم برات search کنم و بگيرم.;)
مرسی حتما بررسی میکنم خبر میدم ...

soheyla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
linghuchong عزیز یک دنیا به خاطر لطفی که کردید ممنونم.
می تونم خواهش کنم که اگر براتون امکان داره در مورد این مقالات هم کمکم کنید.

Anderson, M.G., Kemp, M.J., Lloyd, D.M., 1988. Applications of soil water finite difference models to slope stability problems. In: Proceedings of the 5th International Symposium on Landslides, vol. 1. Lausanne, pp. 525–530.

Leach B. and Herbert R. The genesis of a numerical model for the study of the hydrogeology of a steep hillside in Hong Kong. Q. Jl Engng Geol.,1982, 15, 243-259

Anderson M. G. and Pope R. G. The incorporation of soil water physics models into geotechnical studies of landslide behavior. Proc. 4th Int. Symp. On Landslides, Toronto. International Society for Soil Mechanics and Foundation Engineering, 1984, 349-353.

Wilkinson, P.L., 2000. Investigating the hydrological and geotechnical effects of vegetation on slope stability: development of a fully integrated numerical model, PhD thesis, University of Bristol.

Wilkinson, P.L., Brooks, S.M., Anderson, M.G., 1998. Investigating the effect of moisture extraction by vegetation upon slope stability: further developments of a Combined Hydrology and Stability Model (CHASM). British Hydrological Society International Symposium on Hydrology in a Changing Environment. Theme 4: Hydrology of environmental hazards, pp. 165–178.

Nash, D., 1987. A comparative review of limit equilibrium methods of stability analysis. In: Anderson, M.G., Richards, K.S. (Eds.), Slope Stability, pp. 11–73.

Wu, T.H., McKinnell III, W.P., Swanston, D.N., 1979. Strength of tree roots and landslides on Prince of Wales Island, Alaska. Canadian Geotechnical Journal 16 (1), 19–33.

Last edited:

SunFlow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با عرض خسته نباشید خدمت دوستان زحمت کش این تاپیک .لطفا در پیدا کردن مقاله فول تکست با کلمه های کلیدی ANA,ELISA,Screen کمک کنید.راجع به ایمونولوژی هست. این لینک رو پیدا کردم در Elsvier اگه بتونید برام بگیرید ممنون میشم.

http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S1529-1049(02)00071-5

Keywords: ANA( anti neclotic antibody) , ELISA( Enzyme-linked immunosorbent assay)​

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام

با عرض خسته نباشید خدمت دوستان زحمت کش این تاپیک .لطفا در پیدا کردن مقاله فول تکست با کلمه های کلیدی ANA,ELISA,Screen کمک کنید.راجع به ایمونولوژی هست. این لینک رو پیدا کردم در Elsvier اگه بتونید برام بگیرید ممنون میشم.

http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S1529-1049(02)00071-5

Keywords: ANA( anti neclotic antibody) , ELISA( Enzyme-linked immunosorbent assay)​
سلام

مقاله اي که خواسته بودين به همراه چندتا مقاله ديگه که توی search پيدا کردم! البته مطمئن نيستم که دقيق اون چيزی که ميخواين باشه، چون با لغت screen در زمينه های مختلفی مقاله پيدا شد! من همشون رو گرفتم گفتم شايد اين وسط يکيش هم به درد تون بخوره.:happy:

http://www.4shared.com/file/KKLy7R06/ANA_ELISA_testing.html
pass: jkl

بالا