به نظر من نمیشه گفت احتمال شکستگی نیست.!!!شما فوتبال که سهله-لی لی رو هم بد بازی کنی احتمال یک جایت بشکنه..دم شوما گرم
یعنی میگی کیوکشین هم لاغر میکنه و هم قد رو افزایش میده؟؟؟
یعنی احتمال شکستن و یا در رفتگی نیست؟؟؟؟؟؟
من تا الان توی تمرینات سالن ندیدم کسی شکستگی داشته باشه..البته سن و سال افراد باشگاه خوارزادم زیاد نیستن به جز چندتا کمربند سیاه و قهو ای هم زیر 20بودن.
در مورد قد هم خواهر زاده من15 ساگی رفته کیوکوشین و ماشالله بهش ساخته.!!!!
به نظرم اگه شما ادم مغروری نباشی ادعایی نداشته باشی اسیب دیدگی جدی پیدا نمیکنی.اسیب دیدگی 70 درصدش به خود شخص مربوطه و باقیش به سبک ورزشیت و حریفت(نظر شخصی)
اگه شما میخوایید بیشترین نتیجه رو از هر سبک رزمی بگیرید(برای تناسب اندام و وزن)بهتره در کنار سبک رزمیتون به باشگاه بدنسازی هم برید و با وزنه های متعادل و تعداد مناسب حرکات رو انجام بدید.-و این نکته رو هم در نظر داشته باشید بدن سازی مکمل هر ورزشی هستبه عنوان مثال من خودم از بدنسازی خیلی خوشم میومد.1.5 سال 6 روزهفته رو میرفتم از70 خورده کیلو رسیدم به89کیلو بدش میخواستم بدن رو تیکه کنم و......یک روز بد تمرین حرکات کششی رو هم انجام دادم اومدم بیام بیرون دیدم دستگاه تی بار(شاید اشتباه اسمش رو بگم شاید درستش تی بال باشه)50کیلو وزنه روشه من هم چون خیلیها بهم گفته بودن حرکتی که احتمال اسیب دیدن ازش زیاد تا اون روز انجامش نداده بودم ولی غرور ورم داشت رفتم 12 بار زدمش-دیدم وزنش برام سبکه30انداختم روش8بار زدمش- نشتم روی یک میز پرس که بعد پاشم برم 20تا بندازم روش4بار بزنمش!!!ولی هر چی میکردم نمیتونستم پاشم!!!!خلاصه بردنم بیمارستان و گفتن رگ سیاتیکه و باید عمل کنه و...........................
تمام این ماجرا به خاطر یک لحضه غرور بیجا بود.
یک مثالی هم در مورد رفتن به ورزشهای رزمی برای درگیرهای خیابونی هست:
به قول یک سنسی(استاد)گنجشک عاقل هیچ وقت در مسیری که ببر از ان میگذرد نمیشیند!!!
Last edited: