به نقل از Heaven :ببینم یعنی واقعا شما فکر می کنید مکان جغرافیایی که گوشی ساخته میشه مهمه؟ نه کمپانی سازنده؟ خب نوکیا همه جا نوکیاس دیگه. اگر کیفیت یک گوشی بده باید خود نوکیا رو مقصر دونست نه کشور چین رو!!!
به نقل از Sony Ericsson!! :اینو به اونایی بگین که هنوز تو عهد دقیانوس سیر میکنن
به نقل از Heaven :ببینم یعنی واقعا شما فکر می کنید مکان جغرافیایی که گوشی ساخته میشه مهمه؟ نه کمپانی سازنده؟ خب نوکیا همه جا نوکیاس دیگه. اگر کیفیت یک گوشی بده باید خود نوکیا رو مقصر دونست نه کشور چین رو!!!
تکنولوژی و علمش و اصولش ماله ژاپنه . ساخت و پرداختش ماله چینبه نقل از Heaven :بنز توی آلمان تولید نمیشه. بنز توی همه جای دنیا تولید میشه. چراغش یه جا، محور یه جا، بدنه یه جا ، بوق جا!!! هر جا مزیت بهره وری بیشتر وجود داره.
الان شما به سختی می تونی توی آمریکا جنسی پیدا کنی که تولید ؟آمریکا باشه. دلیلش هم مشخصه کارگر آمریکایی 3 برابر کارگر چینی حقوق میگیره.
حالا اینکه شرکت ها محصولات تستس نشده و مشکل دار خودشون رو برای کشورهای جهعان سوم مثل ما می فرستند ریطی به چین یا فنلاند بودن نداره.
یعنی اگر گوشی ای که توی چین ساخته میشه و تمام مراحل کنترل کیفیت رو طی میکنه و برای آمریکا برده میشه بیاد ایران مو نمی زنه با جنس درجه یکی که توی کشور دیگه ساخته شده. و گوشی فنلاندی که مشکل داره و با قیمت 20% کمتر میدن به وارد کننده اونم میاهر توی ایران می فروشه مطوئن باش ب هخاطر نفس فنلاند بودن معجزه نمیکنه.
من این رو النا دارم به عینه توی لپ تاپم میبینم که سونی ساخت آمریکاس و مستقیما از امریکا وارد شده و با سونی چینی مو نمی زنه. می دونی جالبش چیه؟ پشتش نوشته ساخته شدئه در آمریکا با قطعات چینی!!!!!!
پیدا کنید سهم ژاپن را!
اینو به اونایی بگو که هنوز تو عهد دقیانوس سیر می کنند
به نقل از Heaven :.
من پشتش نوشته ساخته شدئه در آمریکا با قطعات چینی!!!!!!
ا!
به نقل از DariushAgah :برای همینه که با چینی مو نمیزنه!
فکر میکنم شما ها جنس آمریکایی ندیدید که چنین حرفی میزنید.
اجناس چینی توی همه زمینه ها ضعیفتر از انواع ژاپنی اروپایی آمریکایی و حتی کره ای هستند اینو همه مردم دیده اند اگر کسی نمیخواهد که قبول کنه میل خودشه ! ولی نمیدونم چرا شماها وقتی میگیم سونی اریکسون چینیه دست پاچه میشید!؟ مگر نه اینکه میگید جنس چینی خوبه!؟ پس چرا اینطور برافروخته میشید نمیدونم . به هر حال به نظر من همه میگیریند که جنس چینی یعنی چی و ضعیفتر بودنش اظهر من الشمسه . ما فقط میگیم که گوشیهای سونی اریکسون اکثرا چینیه و چند تا غیر صنعتی دیگه . هر کی به خوبی این اجناس ایمان داره بخره مبارکش هم باشه .
من که نوکیا هم باشه چینی باشه نمیخرم
یک ویدئوی سونی ژاپنی بتاماکس داریم سنش از من بیشتره! هنوز فیلم بگذاری کار میکنه ولی این دیویدی پلیرهای چینی سر سال روحش به ملکوت اعلی میپیوندد!
:hmm:
به نقل از DariushAgah :برای همینه که با چینی مو نمیزنه!
فکر میکنم شما ها جنس آمریکایی ندیدید که چنین حرفی میزنید.
اجناس چینی توی همه زمینه ها ضعیفتر از انواع ژاپنی اروپایی آمریکایی و حتی کره ای هستند اینو همه مردم دیده اند اگر کسی نمیخواهد که قبول کنه میل خودشه ! ولی نمیدونم چرا شماها وقتی میگیم سونی اریکسون چینیه دست پاچه میشید!؟ مگر نه اینکه میگید جنس چینی خوبه!؟ پس چرا اینطور برافروخته میشید نمیدونم . به هر حال به نظر من همه میگیریند که جنس چینی یعنی چی و ضعیفتر بودنش اظهر من الشمسه . ما فقط میگیم که گوشیهای سونی اریکسون اکثرا چینیه و چند تا غیر صنعتی دیگه . هر کی به خوبی این اجناس ایمان داره بخره مبارکش هم باشه .
من که نوکیا هم باشه چینی باشه نمیخرم
یک ویدئوی سونی ژاپنی بتاماکس داریم سنش از من بیشتره! هنوز فیلم بگذاری کار میکنه ولی این دیویدی پلیرهای چینی سر سال روحش به ملکوت اعلی میپیوندد!
:hmm:
انيشتين ابوعلي سيناي زكرياي رازي كاشف الكل!به نقل از tintin :استاد اعظم پر اطلاعات متخصص دانا و حکیم
se هم سیمبین داره
در ضمن شما گفتی که SE سیمبین نداره !به نقل از tintin :P800 .
حول و حوش 300 تومنه
به نقل از tintin :در ضمن شما گفتی که SE سیمبین نداره !
باید می گفتی در این رنج قیمت سیمبین نداره ( که تازه p800 هست ، هر چند قدیمیه ولی به هر حال هست )
به نقل از alireza_juve :به جمله دقت کنید! نوکیا همه جا نوکیاست! نه چیز دیگه! سونی چینی رو تو مخیلات خودتون هم با سونی فرانسوی یکی ندونین! هر گردی گردو نمیشه سونی اریکسون عزیز
به نقل از Sony Ericsson!! :اینو به اونایی بگین که هنوز تو عهد دقیانوس سیر میکنن
به نقل از dead_chatter :آقای داریوش شما گفتین نوکیا اگه تو چین تولید بشه من میخرم.فوق العاده معذرت میخوام اما اینو میرسونه که شما منطقی فکر نمیکنین.(بازم معذرت میخوام)دلیل من اینه وقتی نوکیا مثلا تو چین خط تولید بزنه دلیلش اینه که توان تولیدش بره بالا نه اینکه کیفیت خودشو بیاره پایین.