• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد خرید گوشی

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم یعنی واقعا شما فکر می کنید مکان جغرافیایی که گوشی ساخته میشه مهمه؟ نه کمپانی سازنده؟ خب نوکیا همه جا نوکیاس دیگه. اگر کیفیت یک گوشی بده باید خود نوکیا رو مقصر دونست نه کشور چین رو!!!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
البته مگر اینکه گوشی رسما تقلبی باشه که خوب اون حسابش جداست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Heaven :
ببینم یعنی واقعا شما فکر می کنید مکان جغرافیایی که گوشی ساخته میشه مهمه؟ نه کمپانی سازنده؟ خب نوکیا همه جا نوکیاس دیگه. اگر کیفیت یک گوشی بده باید خود نوکیا رو مقصر دونست نه کشور چین رو!!!

اینو به اونایی بگین که هنوز تو عهد دقیانوس سیر میکنن:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اینو به اونایی بگین که هنوز تو عهد دقیانوس سیر میکنن:cool:

به جمله دقت کنید! نوکیا همه جا نوکیاست! نه چیز دیگه! سونی چینی رو تو مخیلات خودتون هم با سونی فرانسوی یکی ندونین! هر گردی گردو نمیشه سونی اریکسون عزیز :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Heaven :

اصلا اینطور نیست . همیشه خطوط تولید قدیمیتر و مشکل دار تر رو میفرستند یک کشور سطح پایینتر و خط تولید خودشون رو به روز نگه میدارند . همیشه اینطوره که آخرین روشهای تولید و بهترین کیفیت رو توی کشور مرکزی اون شرکت نگه میدارند . در مورد صنایع خودرو سازی که اینطوره در بقیه موارد هم فکر نمیکنم فرق کنه. بنز توی چین هم تولید میشه ولی بنز آلمان کیفیتش خیلی تفاوت داره

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بنز توی آلمان تولید نمیشه. بنز توی همه جای دنیا تولید میشه. چراغش یه جا، محور یه جا، بدنه یه جا ، بوق جا!!! هر جا مزیت بهره وری بیشتر وجود داره.
الان شما به سختی می تونی توی آمریکا جنسی پیدا کنی که تولید ؟آمریکا باشه. دلیلش هم مشخصه کارگر آمریکایی 3 برابر کارگر چینی حقوق میگیره.
حالا اینکه شرکت ها محصولات تستس نشده و مشکل دار خودشون رو برای کشورهای جهعان سوم مثل ما می فرستند ریطی به چین یا فنلاند بودن نداره.
یعنی اگر گوشی ای که توی چین ساخته میشه و تمام مراحل کنترل کیفیت رو طی میکنه و برای آمریکا برده میشه بیاد ایران مو نمی زنه با جنس درجه یکی که توی کشور دیگه ساخته شده. و گوشی فنلاندی که مشکل داره و با قیمت 20% کمتر میدن به وارد کننده اونم میاهر توی ایران می فروشه مطوئن باش ب هخاطر نفس فنلاند بودن معجزه نمیکنه.
من این رو النا دارم به عینه توی لپ تاپم میبینم که سونی ساخت آمریکاس و مستقیما از امریکا وارد شده و با سونی چینی مو نمی زنه. می دونی جالبش چیه؟ پشتش نوشته ساخته شدئه در آمریکا با قطعات چینی!!!!!!
پیدا کنید سهم ژاپن را!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
بنز توی آلمان تولید نمیشه. بنز توی همه جای دنیا تولید میشه. چراغش یه جا، محور یه جا، بدنه یه جا ، بوق جا!!! هر جا مزیت بهره وری بیشتر وجود داره.
الان شما به سختی می تونی توی آمریکا جنسی پیدا کنی که تولید ؟آمریکا باشه. دلیلش هم مشخصه کارگر آمریکایی 3 برابر کارگر چینی حقوق میگیره.
حالا اینکه شرکت ها محصولات تستس نشده و مشکل دار خودشون رو برای کشورهای جهعان سوم مثل ما می فرستند ریطی به چین یا فنلاند بودن نداره.
یعنی اگر گوشی ای که توی چین ساخته میشه و تمام مراحل کنترل کیفیت رو طی میکنه و برای آمریکا برده میشه بیاد ایران مو نمی زنه با جنس درجه یکی که توی کشور دیگه ساخته شده. و گوشی فنلاندی که مشکل داره و با قیمت 20% کمتر میدن به وارد کننده اونم میاهر توی ایران می فروشه مطوئن باش ب هخاطر نفس فنلاند بودن معجزه نمیکنه.
من این رو النا دارم به عینه توی لپ تاپم میبینم که سونی ساخت آمریکاس و مستقیما از امریکا وارد شده و با سونی چینی مو نمی زنه. می دونی جالبش چیه؟ پشتش نوشته ساخته شدئه در آمریکا با قطعات چینی!!!!!!
پیدا کنید سهم ژاپن را!
تکنولوژی و علمش و اصولش ماله ژاپنه . ساخت و پرداختش ماله چین

حرف نوکیایی ها مثله اینه که بگیم یک مهندس آمریکایی نقشه ای رو می کشه ، یک شرکت ساختمانی میاد بهترین
مواد رو تهیه می کنه بعد می دن دست یک کارگر افغانی که بسازه ، ولی چون اون کارگر افغانیه ، ساختمان خیلی بد ساخته میشه !

اصلا متوجه نمیشن دارند بی منطق حرف میزنند !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اینو به اونایی بگو که هنوز تو عهد دقیانوس سیر می کنند
58.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Heaven :
.
من پشتش نوشته ساخته شدئه در آمریکا با قطعات چینی!!!!!!
ا!

برای همینه که با چینی مو نمیزنه!

فکر میکنم شما ها جنس آمریکایی ندیدید که چنین حرفی میزنید.

اجناس چینی توی همه زمینه ها ضعیفتر از انواع ژاپنی اروپایی آمریکایی و حتی کره ای هستند اینو همه مردم دیده اند اگر کسی نمیخواهد که قبول کنه میل خودشه ! ولی نمیدونم چرا شماها وقتی میگیم سونی اریکسون چینیه دست پاچه میشید!؟ مگر نه اینکه میگید جنس چینی خوبه!؟ پس چرا اینطور برافروخته میشید نمیدونم . به هر حال به نظر من همه میگیریند که جنس چینی یعنی چی و ضعیفتر بودنش اظهر من الشمسه . ما فقط میگیم که گوشیهای سونی اریکسون اکثرا چینیه و چند تا غیر صنعتی دیگه . هر کی به خوبی این اجناس ایمان داره بخره مبارکش هم باشه .
من که نوکیا هم باشه چینی باشه نمیخرم
یک ویدئوی سونی ژاپنی بتاماکس داریم سنش از من بیشتره! هنوز فیلم بگذاری کار میکنه ولی این دیویدی پلیرهای چینی سر سال روحش به ملکوت اعلی میپیوندد!

:hmm:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

اجناس چینی توی همه زمینه ها ضعیفتر از انواع ژاپنی اروپایی آمریکایی و حتی کره ای هستند اینو همه مردم دیده اند اگر کسی نمیخواهد که قبول کنه میل خودشه ! ولی نمیدونم چرا شماها وقتی میگیم سونی اریکسون چینیه دست پاچه میشید!؟ مگر نه اینکه میگید جنس چینی خوبه!؟ پس چرا اینطور برافروخته میشید نمیدونم . به هر حال به نظر من همه میگیریند که جنس چینی یعنی چی و ضعیفتر بودنش اظهر من الشمسه . ما فقط میگیم که گوشیهای سونی اریکسون اکثرا چینیه و چند تا غیر صنعتی دیگه . هر کی به خوبی این اجناس ایمان داره بخره مبارکش هم باشه .
یک ویدئوی سونی ژاپنی بتاماکس داریم سنش از من بیشتره! هنوز فیلم بگذاری کار میکنه ولی این دیویدی پلیرهای چینی سر سال روحش به ملکوت اعلی میپیوندد!

دقیقا! اقا جنس چینیتون مال خودتون! چون سونی داره گوشیشون رو چینی تحویلشون میده حالا چین چین میکنن که فلانه و بیساره! صب کن به زودی یه سری حدیث و ایه هم جعل میکنن مبنی بر اینکه چینیش اصله! و ژاپنی یا اروپاییش تحت لیسانس! من خودم هم هیچوقت زیر بار این ننگ نمیرم که نوکیا رو چینی یا مالزی بخرم حتی اگه ارزونتر باشه .. حالا بگن بنز چین = بنز آلمان! باشه حتما که مثله هم هستن! حتما که شما درست میگید

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

تائيد ميشه . مسلما اگه به اينا بگن سوني تو افغانستان توليد ميشه اونوقت طرف افغانستانو ميگيرن مشكل من با چين نيست با سوني هست . سوني اون ساخت فرانسش هم مالي نيست چه برسه چينيش ! :D :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
بهتره نظرتون رو همین الان عوض کنید
چون تا چند سال دیگه که نوکیا هم تو هند! گوشیهاش رو ساخت برمیگردید میگید نوکیا هیچ فرقی نداره ( همون حرفی که دوستمون زد) الان هم مثلا w900 چینی و ژاپنی داریم ولی هیچ فرقی با هم ندارن . پس بحث کشور منتفی هست چون با همون تکنولوژی تو هر کشوری میسازن. مثلا 3230 نوکیا با اینکه آلمانی هست ولی کیفیت بدی داره چون خود نوکیا اون کیفیت مد نظرش بوده نه اینکه آلمان نتونسته اونو خوب بسازه!!

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
استاد اعظم پر اطلاعات متخصص دانا و حکیم
se هم سیمبین داره
انيشتين ابوعلي سيناي زكرياي رازي كاشف الكل!
مگه ايشون كه تاپيك زدند نگفتند حدود 300 تومان مايه دارند؟
كدوم گوشي se دور و بر 300 سيمبين داره؟
غير از مدل p كه خدا تومانه؟؟!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
P800 :) .
حول و حوش 300 تومنه :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
P800 :) .
حول و حوش 300 تومنه :)
در ضمن شما گفتی که SE سیمبین نداره !
باید می گفتی در این رنج قیمت سیمبین نداره ( که تازه p800 هست ، هر چند قدیمیه ولی به هر حال هست )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از tintin :
در ضمن شما گفتی که SE سیمبین نداره !
باید می گفتی در این رنج قیمت سیمبین نداره ( که تازه p800 هست ، هر چند قدیمیه ولی به هر حال هست )

دقیقاً، اینکه SE سیمبین نداره مطمئناً دلیلش این نیست که نمی تونه بزنه، وقتی نوکیا هنوز داشت واسه گوشای سیمبینش جیک جیک می کرد SE با سیمبین های تاچ اسکرینش قوقولی قوقوش رو زده بود!!:blink: ;) یه جا خوندم (فک کنم mobile-review) که گفته بود چون کمپانی هنوز نوپاست توی گوشی های سیمبین زیاد سرمایه گذاری نکرده

بعلاوه اگه سایت se رو نگاه کنید کمپانی گفته هدفش اینه:
Our mission is to establish Sony Ericsson as the most attractive and innovative global brand in the mobile handset industry.

که من شخصاً فکر می کنم تا یه جاهایی بهش رسیده. بهترین گوشی های دوربین دار. بهترین music phone ها(و بهترین accessoryها براشون) . و اینکه حتی سطح پایین ترین گوشی هاش،مثل k300 ، راحت وصل می شن به کامپیوتر که خیلی بدردبخوره
مقایسه بفرمایید با شرکت معظم نوکیا که جدای یک سری محصولات جالبش، همینجور گونی گونی گوشی معرفی می کنه تا بازار رو از دست نده!;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
به جمله دقت کنید! نوکیا همه جا نوکیاست! نه چیز دیگه! سونی چینی رو تو مخیلات خودتون هم با سونی فرانسوی یکی ندونین! هر گردی گردو نمیشه سونی اریکسون عزیز :)

علیرضا جان، سونی ، با سونی اریکسون، فرق فوکوله!!! شرکتی که عمده ی تولیداتش رو توی یه کشور دیگه تولید می کنه، لابد 100 جور صافی و تست کیفیت هم براش در نظر می گیره!
حالا یه چیزی! توی یه گوشی موبایل، کدوم قسمت هاش هست که کارگر چینی بتونه توش دست ببره؟:D یا میگین مواد اولیش چون چینی بوده بد بوده؟!:f34r:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
آقای داریوش شما گفتین نوکیا اگه تو چین تولید بشه من میخرم.فوق العاده معذرت میخوام اما اینو میرسونه که شما منطقی فکر نمیکنین.(بازم معذرت میخوام)دلیل من اینه وقتی نوکیا مثلا تو چین خط تولید بزنه دلیلش اینه که توان تولیدش بره بالا نه اینکه کیفیت خودشو بیاره پایین.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
آقای داریوش شما گفتین نوکیا اگه تو چین تولید بشه من میخرم.فوق العاده معذرت میخوام اما اینو میرسونه که شما منطقی فکر نمیکنین.(بازم معذرت میخوام)دلیل من اینه وقتی نوکیا مثلا تو چین خط تولید بزنه دلیلش اینه که توان تولیدش بره بالا نه اینکه کیفیت خودشو بیاره پایین.

من گفتنم اگر نوکیا توی چین بزنه نمیخرم! کی گفت میخرم! مگه مجبور بشم!

همینطوری هم نیست! علاوه بر اینکه کیفیت دستگاهایی که به کشور فرعی میره پایینتر نظارت هم کمتره خیلی فاکتورهای دیگه هم مزید بر علته . علاوه بر این یکی از دلایل رفتن به سمت اینجور کشورها قوانین ساده تر اونهاست . مثلا کارگر فرانسوی هفته ای 36 ساعت بیشتر کار نمیکنه! ولی چینیه شاید روی 20- ساعت هم کار کنه یا خیلی از استانداردهایی که توی کشورهای اروپایی الزامیه توی این کشورها الزامی نیست. شاید چین هم مثلا یکروزی به پای کره و حتی اروپا و آمریکا برسه ولی هنوز که چنین اتفاقی نیوفته معلوم هم نیست کی بیوفته

عزیز من پژوی ایران پژوی ففرانسه نمیشه . بنز چین هم بنز آلمان نمیشه . نوکیای چین هم نوکیای فنلاند نمیشه . حالا اگر شما فکر میکنید میشه اشکال نداره. من فقط وقتی به کسی مثلا کا 750 پیشنهاد میکنید میگم چینه! این که ناراحتی نداره! اگر طرف از جنس چینی راضیه میخره! ما که هیچ خیری از جنس چینی ندیدیم! هر قطعه کامپیوترم که چینی بوده زود به زود داغون شده!

بالا