fuhnen
کاربر تازه وارد
http://www.gsmarena.com/nokia_n72-1...خصاتش . البته قيمتهاي سايت دوم 90 % اشتباهه .
به نقل از ma000055 :دوستان
يه گوشي معرفي كنيد براي افرادي كه سنشون يه مقدار بالا هست و اصلا نميتونن كلمات انگليسي رو بخونن، مشخصات زير رو داشته باشه:
- منوهاش كاملا فارسي باشه
- كار باهاش راحت باشه و زياد كليد زدن نخواد
- ترجيحا صفحه نمايشش بزرگ و خوانا باشه
- اگه دوربين هم داشت كه چه بهتر
به نقل از newboys :General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, April
Status Available
Size Dimensions 109 x 53 x 21.8 mm
Weight 124 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 176 x 208 pixels
- Downloadable themes
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes
Call records Yes
Card slot RS-DV-MMC, 128 MB card included, hot swap
- 20 MB shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes, v2.0, Pop-Port
Features OS Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Games Yes + Java downloadable
Colors Gloss Black, Pearl Pink
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(CIF), flash
- Java MIDP 2.0
- Push to talk
- MP3/AAC/MPEG4 player
- Stereo FM radio
- T9
- Voice command/dial
- PIM including calendar, to-do list, printing
- Integrated handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 970 mAh (BL-5C)
Stand-by Up to 260 h
Talk time Up to 3 h 35 min
دستت درد نکنه از معرفی سایت من اطلاعاتو گذاشتم اینجا تاکسی خواست بخونه
به نقل از DariushAgah :البته باید دید گوینده کی بوده! اصلا پاش به گمرگ رسیده یا خیر! د
به نظر من که ایشون از بی اطلاعی چنین چیزی گفتن
چین اگر چنین قدرتی داشت که جنس برابر اصل تولید کنه ننیازی به لایسنسهای خارجی و سرمایه گذاریهای اونها نداشت
مستقیم کل اروپا و آمریکا رو دور میزد.
به نقل از ma000055 :دوستان
يه گوشي معرفي كنيد براي افرادي كه سنشون يه مقدار بالا هست و اصلا نميتونن كلمات انگليسي رو بخونن، مشخصات زير رو داشته باشه:
- منوهاش كاملا فارسي باشه
- كار باهاش راحت باشه و زياد كليد زدن نخواد
- ترجيحا صفحه نمايشش بزرگ و خوانا باشه
- اگه دوربين هم داشت كه چه بهتر
به نقل از S_Engineer :اینجا همیشه بجای پاسخ منطقی و دلیل آوردن ، گوینده رو زیر سوال میبرن؟ در مورد ایشان کافیه فقط بگم که به تعداد دفعاتی که اسم گمرک به گوش شما خورده ایشان محموله هاشون رو از گمرک ترخیص کردن، در محدوده کار خودشون با اکثر کارخانجات اروپایی و آسیایی کارکرده و هنوز هم با اونها مراوده دارند، لطف کنید در مورد گفته های کسی که دو برابر سن شما تجربه واردات داره با احتیاط و احترام بیشتری صحبت کنید
در کجای نوشته من اومده که چین برابر با اصل تولید میکنه و کجای نوشته من شما کلمه لایسنس رو خوندین؟ من هیچ جا نگفتم که کیفیت کالای چینی مثل تولیدات اروپائیه یا بهتراز اونه ، لطفا یه بار دیگه نوشته من رو بخونید. مثل اینکه دفعه اول دقیق نخوندین.
اصولا شما به چه چیزی جنس اصل میگین؟ اگر جنس اصل یعنی کالایی که کاملا(یعنی تمام قطعات) در کشورهای اروپای غربی و آمریکا تولیدشده باشه، چند تا مارک کالاهای الکترونیکی ساخت این کشورها میتونید اسم ببرید که هیچ قطعه آسیایی و بخصوص چینی توی اون نباشه!! 10 تا؟ 20 تا؟ پس بقیه چندده هزار کالای الکترونیکی که اسما ساخت این کشورها هستند ولی داخلشون قطعات آسیائیه چی میشن؟ اگر هم منظورتون کالاهای تحت لیسانسه که امروزه رقم بالایی از اونا توی چین تولید میشن و صحبت اصل و غیر اصل بودن اونها اصلا توجیه نداره
اگه یکم بخودتون زحمت بدین و اخبار رو هم مرور بفرمائین متوجه میشین که بله در خیلی موارد با همین لایسنسها و در خیلی موارد با کالاهای بدون لایسنس اروپا و آمریکا رو دور زده مثلا منسوجات ، لباس ، اسباب بازی ، بسیاری از قطعات کامپیوتر ، آی سی های متنوع، بسیاری از قطعات داخلی تلویزیون ، رادیو ، پخش خودرو، موبایل، وغیره ، تولید تحت لایسنس و بدون لایسنس برند های معروف و غیر معروف سوئیچهای مرکز تلفن، هاب ، روتر ، پخش خودرو ، ابزارآلات صنعتی و ابزارآلات طراحی و معماری، و... ،
شاید شنیده باشید که اروپا در بحران منسوجات و لباس های چینی گیر کرد و چه سروصدائی براه انداخت. چند ماه پیش آمریکاهم چنین مشکلی داشت!! همچنین اخیرا نیز به بازار خودرو وارد شده ، شاید این را هم شنیده باشید که چین پیشنهاد داده بود خودرویی با شکل و شمایل ماکسیما را در ایران تولید کنه و بقیمت 3.5 ملیون تومن عرضه کنه و مافیای خودروانداز (خودروساز) با تمام توانش نگذاشت که اون خودرو وارد بشه، و تنها با ورود خودروی MVM (قیافه ش شبیه ماتیزه و این روزها تک و توک توی خیابونا دیده میشه) موافقت شد بشرط اینکه اونو بجای یک ونیم ملیون بفروشن هفت ملیون!!!
امیدوارم که توضیحاتم کافی بوده باشه
به نقل از newboys :بچه ها قیمت این n72 با گارانتی اتصالات من امروز پرسیدم 700 بود خیلی زیاده
n71 قیمتش 530 بود البته من از ایران زمین پرسیدم 3250 هم 360 با گارانتی ایراتل و گارانتی متفرقه 330
[]
به نقل از newboys :بچه ها قیمت این n72 با گارانتی اتصالات من امروز پرسیدم 700 بود خیلی زیاده
n71 قیمتش 530 بود البته من از ایران زمین پرسیدم 3250 هم 360 با گارانتی ایراتل و گارانتی متفرقه 330
به نقل از fuhnen :
آخه عزيز من كي از ايران زمين قيمت گوشي ميپرسه ؟
اين 3250 با گارانتي ايراتل 325 تومانه .
به نقل از ERR0R :سلام
الان جدید ترین گوشی نوکیا چیه؟
N80 خوبه؟