• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد خرید گوشی

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
پژوی ایران وارد بازار بین المللی نمیشه اما نوکیای چین وارد بازارای بین المللی میشه!نوکیا اگه بخواد این گوشیرو به همه جا بفرسته کیفیتشو پایین نمیاره قاعدتا وگرنه باعث بدنامیه چون روش مینویسه made by nokiaو کسی که بخره میگه چقد کیفیتش پایینه!بنز چین هم مثکه فقط مخصوص پلیس ایران تولید شده!در ضمن ما نمودونیم اون کیفیتو داره یا نه.شما مطمئنی نداره که میگی نداره؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
پژوی ایران وارد بازار بین المللی نمیشه اما نوکیای چین وارد بازارای بین المللی میشه!نوکیا اگه بخواد این گوشیرو به همه جا بفرسته کیفیتشو پایین نمیاره قاعدتا وگرنه باعث بدنامیه چون روش مینویسه made by nokiaو کسی که بخره میگه چقد کیفیتش پایینه!بنز چین هم مثکه فقط مخصوص پلیس ایران تولید شده!در ضمن ما نمودونیم اون کیفیتو داره یا نه.شما مطمئنی نداره که میگی نداره؟

پژو ایران هم وارد بازار بین المللی میشه هر چند محدود ولی به اسم پژو هست!
صنعت به هر کشوری میره بومی همون محل هم میشه نظارتها نمیتونه 100 درصد باشه . در مورد خودرو سازی هم مطمئنم که همون کیفیت کشور مبدا رو نداره. اصلا خط تولید رو میفرستند یک کشور دیگه(ایران چین برزیل و .....) خط تولید خودشون رو با آخرین تکنولوژی که بدست آوردند به روز میکنند. بقیه صنایع هم نمیتونه چندان متفاوت باشه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به هر حال حداقل تا الان مثلا بین دبلیو 900 ژاپنی و چینی کسی فرقی پیدا نکرده .
موضوعی که شاید بیربط باشه اما من تو رستوران mcdonalds ترکیه غذا خوردم کیفیتش منو متحیر کرد یعنی فکر نمیکنم مثلا تو امریکا گوشتش با چیزی که من خوردم تفاوت داشته باشه متوجه منظورم میشین؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
موضوعی که شاید بیربط باشه اما من تو رستوران mcdonalds ترکیه غذا خوردم کیفیتش منو متحیر کرد یعنی فکر نمیکنم مثلا تو امریکا گوشتش با چیزی که من خوردم تفاوت داشته باشه متوجه منظورم میشین؟

راستش به هر حال فکر میکنم کالای چینی برای تغییر نظر مردم کار زیادی در پیش داره! هنوز که چیزی نداریم که این دید مثبت ایجاد بشه. نمیخواهم با مثالهایی که بحث کش دارد میشه ادامه بدم (مثلا اینکه شاید دابلیو 900 چینی و ژاپنی یکی باشه ولی 6680 فنلاندی با کا 750 چینی خیلی تفاوت داره کافیه بگیری دست!) اما فکر میکنم بحث بیفایده است شما میتونی برای چینی ها تبلیغ بفرمایید ولی من فکر میکنم تصوری که مردم از کالای چینی دارند حاصل تجربشونه و تنها چیزی که این باور رو تغییر میده بهتر شدن کالای چینیه بحثی هم نداریم فقط شما اگر مدلی از سونی اریکسون رو پیشنهاد میدید چینی بودنش رو پنهان نکنید مگر نه اینکه چینی بودن رو خوب میدونید؟! پس کشور سازنده رو هم حتما بگید

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :

مديريت رستوران هاي مكدونالد تركيه به دست تركاست ولي هر چند ماه يكبار نظارت ميشه كيفيت بالاي غذاهاي اونا به همون دليل هست . هر شركتي كه تحت نظارت و كنترل باشه كيفيتي بالايي در محصولات خودش داره حالا اگه ميخواد نوكيا چين باشه يا مكدونالد تركيه !:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
راستش به هر حال فکر میکنم کالای چینی برای تغییر نظر مردم کار زیادی در پیش داره! هنوز که چیزی نداریم که این دید مثبت ایجاد بشه. نمیخواهم با مثالهایی که بحث کش دارد میشه ادامه بدم (مثلا اینکه شاید دابلیو 900 چینی و ژاپنی یکی باشه ولی 6680 فنلاندی با کا 750 چینی خیلی تفاوت داره کافیه بگیری دست!) اما فکر میکنم بحث بیفایده است شما میتونی برای چینی ها تبلیغ بفرمایید ولی من فکر میکنم تصوری که مردم از کالای چینی دارند حاصل تجربشونه و تنها چیزی که این باور رو تغییر میده بهتر شدن کالای چینیه بحثی هم نداریم فقط شما اگر مدلی از سونی اریکسون رو پیشنهاد میدید چینی بودنش رو پنهان نکنید مگر نه اینکه چینی بودن رو خوب میدونید؟! پس کشور سازنده رو هم حتما بگید

دقیقا موافقم باهات .. بحث اصلن فایده نداره اینا هم هزار تا توجیه براش دارن ولی واقعا تفاوتش فقط حس کردنیه! ان 70 خودم رو که میگیرم دستم با کا 750 همکارم! شاید اونی که خیلی به نظر من اومد تفاوت کی پد اونهاس .. کیپد کا 750 رو با عرض پوزش از دوستان دو اتیشه سونی رو که باهاش کار میکنی حالتو بهم میزنه! انقد که زپرتیه یه کلیدو که میزنی کل کیپد زیر دست اسکی میره! ولی برعکس یه حالی میده کیپد ان 70 که نگو .. در عین اینکه نرم و راحت هست کار باهاشون به هیچوجه احساس نمیکنی یه صفه زیر دستت لق وزنه! حالا این نظر من .. میتونن نپذیرن ولی منکه واقعا اینو احساس کردم ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

ظرافتی که مثلا تو k750 به کار رفته تو 6680 به کار نرفته و همین لازمش اینه که جنسش ظریفتر باشه. یعنی زمانی میشه مقایسه کرد که k750 ساخت سوئد یا ژاپن رو با چینیش مقایسه کنید . که اگه می بود هم فرقی نمیکرد.
مثالی که قبلش زدم در مورد 3230 رو هم ببینید. آلمانی هست ولی کیفیتش خوب نیست . پس یعنی آلمان صنعتی ترین کشور اروپا نتونسته کیفیت خوب بزنه؟! خب معلومه که میتونسته ولی طراحان و ... همین رو مد نظر داشتن ولی مثلا در مورد 6680 روی استحکام هم دقت بیشتری داشتن ( طراحان و سازندگان ) این طور نیست که چون 6680 در فنلاند ساخته شده همینجوری شانسی! و فقط به خاطر ساخته شدن در این کشور مستحکم از آب در اومده.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
دقیقا موافقم باهات .. بحث اصلن فایده نداره اینا هم هزار تا توجیه براش دارن ولی واقعا تفاوتش فقط حس کردنیه! ان 70 خودم رو که میگیرم دستم با کا 750 همکارم! شاید اونی که خیلی به نظر من اومد تفاوت کی پد اونهاس .. کیپد کا 750 رو با عرض پوزش از دوستان دو اتیشه سونی رو که باهاش کار میکنی حالتو بهم میزنه! انقد که زپرتیه یه کلیدو که میزنی کل کیپد زیر دست اسکی میره! ولی برعکس یه حالی میده کیپد ان 70 که نگو .. در عین اینکه نرم و راحت هست کار باهاشون به هیچوجه احساس نمیکنی یه صفه زیر دستت لق وزنه! حالا این نظر من .. میتونن نپذیرن ولی منکه واقعا اینو احساس کردم ..

دقیقا جواب شما هم در پست قبلی من هست:) داری n70 رو با یه گوشی دیگه مقایسه میکنی. اگه بین دو تا گوشی سونی که هم چینی هم سوئدیش یا ژاپنیش هم هست تفاوتی دیدی اونقت قبول.
اگه اینجوره اون گوشت کوبهای صا ایران که اولا میزد!:lol: هم ایرانی هست ولی اینقدر محکمه که اگه بزنی به سر کسی یه شکاف عمیق تو سرش ایجاد میشه!:lol: پس چون اون محکمه باید بگیم جنس ایرانی همشون خوبن؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
ظرافتی که مثلا تو k750 به کار رفته تو 6680 به کار نرفته و همین لازمش اینه که جنسش ظریفتر باشه. یعنی زمانی میشه مقایسه کرد که k750 ساخت سوئد یا ژاپن رو با چینیش مقایسه کنید . که اگه می بود هم فرقی نمیکرد.
مثالی که قبلش زدم در مورد 3230 رو هم ببینید. آلمانی هست ولی کیفیتش خوب نیست . پس یعنی آلمان صنعتی ترین کشور اروپا نتونسته کیفیت خوب بزنه؟! خب معلومه که میتونسته ولی طراحان و ... همین رو مد نظر داشتن ولی مثلا در مورد 6680 روی استحکام هم دقت بیشتری داشتن ( طراحان و سازندگان ) این طور نیست که چون 6680 در فنلاند ساخته شده همینجوری شانسی! و فقط به خاطر ساخته شدن در این کشور مستحکم از آب در اومده.

گفتم که این بحثهای کش دار رو اصلا دوست ندارم! ولی چینی بودن محصولاتی رو که پیشنهاد میدید لطفا مخفی نکنید بگذارید مردم خودشون تصمیم بگیرند جنس چینی خوبه یا نه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بله دلیل این موضوع ذهنیت مردمه نه کیفیت.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دلیل این ذهنیت هم تجربه های بد قبلیه در مورد اجناس چینی

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها نظرتون راجع به i-mate چیه گوشی هایی که کامپیوتر جیبی بودن بعد گوشی شدن؟ آنتن دهی خوبه مثالا آیمیت جم 7 ماه پیش 400 تومان بود این مدل
jam_thumbnail.jpg

کسی 7710 نوکیا داره میشه یکم اطلاعات ازش بدین قیمت چنده می ارزه؟ گوشیه باحالی هست البته وقتی اومده بود کلی کلاس داشت
7710_1.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از newboys :
بچه ها نظرتون راجع به i-mate چیه گوشی هایی که کامپیوتر جیبی بودن بعد گوشی شدن؟ آنتن دهی خوبه مثالا آیمیت جم 7 ماه پیش 400 تومان بود این مدل
jam_thumbnail.jpg

کسی 7710 نوکیا داره میشه یکم اطلاعات ازش بدین قیمت چنده می ارزه؟ گوشیه باحالی هست البته وقتی اومده بود کلی کلاس داشت
7710_1.jpg

اگر صفحه لمسی میخواهید نوکیا رو فراموش کنید برید دنبال اورکس و آیمیت . اما بگم که بعدا به این نتیجه میرسید که اون قلم لمسی به ندرت کاربرد پیدا میکنه.
بهترین انتخاب شما میتونه ان 72 باشه یا اگر صفحه نمایش بزرگ میخواهید ای 61

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
7710 گوشي خوبيه و به نظر من چيزي از ديگر گوشي هاي تاچ اسكيرين كم نداره . حتفظه داخليش هم 128 مگ .
دوربين 1.3 . در مورد قلمش اگه بيخيال بشي ان 72 .

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بحث محصول چین پیش اومد گفتم یه نکته رو بعرض دوستان برسونم
در مورد کالاهای چینی اصلا نمیشه با قاطعیت صحبت کرد که همشون خوبن یا بد، یکی از آشناها تو کار هدایای تبلیغاتی مثل ساعت مچی و ساعت دیواری و ماشین حساب و .... هست و چند سالیه که از چین وارد میکنه، نکته جالبی که میگفت این بود که یک ساعت یا یک خودنویس خاص رو یک کارخانه در چین میتونه با هر قیمتی که شما بخوای براتون تولید کنه از هزار تومن تا یک ملیون تومن، خیلی برام جالب بود که میگفت ما فقط مبلغ رو میگیم و 20 روز بعد سفارش ما رو توی کشتی بار میزنن. و جالبتر این که تو رنج قیمتی که گفتم خریدار نمیتونه هیچ تفاوتی رو بین دوتا ساعتی که بهش نشون میدیم متوجه بشه!!! (فقط اهل فن و آدمای وارد متوجه تفاوتاشون میشن) . میگفت که حتی مارک ساعت رو هم ما بهشون میگیم!! یعنی روی یک مدل ساعت هر مارکی که بخوای میزنن. نتیجه این که کیفیت جنس چینی رو خریدارش تعیین میکنه نه کارخانه!!! یعنی هرچی سفارش دهنده پول بیشتری داده باشه کیفیت جنس تحویلی هم بالاتره!!
نمونش هم قاب موبایله که الان توی بازار برای یک گوشی چند رقم قاب چینی از بی کیفیت تا خوب وجود داره و تفاوت قیمتشون هم خیلی زیاده

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از newboys :
jam_thumbnail.jpg

7710_1.jpg

هر دوی اینها گوشیهای خوبی اند، آنتن دهیشون هم خوبه ولی باید ببینی برای چی میخوای گوشی بخری! اگه دنبال کلاس گوشی هستی شیر یا خط بنداز ;) چون هر دوشون کلی طرفدار دارن البته بنظر من آیمیت یکم با کلاستره چون الان دیگه 7710 دست خیلیها هست. از کلاس قیافه گوشی که بگذریم این دوتا اصلا توی یک رده نیستند و نمیتوان اونها رو با هم مقایسه کرد. ضمن اینکه ویندوز روی آیمیت اصلا با سیمبین روی 7710 قابل مقایسه نیست. ولی در نظر داشته باش که گوشیهایی که تو این رده ها هستن بیشتر یک کامپیوتر جیبین تا گوشی ، در حقیقت آیمیت جم کامپیوتریه که امکان تماس به اون اضافه شده و برای کسانی ساخته شده که تو رده های مهندسی یا بیزینس هستن و از اون برای دمو و پرزنت یا ثبت وقایع استفاده میکنن. خلاصه اینکه اگه کلاسش براتون مهم نیست و از کامپیوترش هم استفاده چندانی نمیکنید ، مقدار زیادی پول رو بابت کامپیوترش میدین که بکارتون نمیاد.

pic04.jpg

pic01.jpg

7710.jpg

pic2.jpg

pic1.jpg

pic4.jpg

pic5.jpg

pic05.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از S_Engineer :
بحث محصول چین پیش اومد گفتم یه نکته رو بعرض دوستان برسونم
در مورد کالاهای چینی اصلا نمیشه با قاطعیت صحبت کرد که همشون خوبن یا بد، یکی از آشناها تو کار هدایای تبلیغاتی مثل ساعت مچی و ساعت دیواری و ماشین حساب و .... هست و چند سالیه که از چین وارد میکنه، نکته جالبی که میگفت این بود که یک ساعت یا یک خودنویس خاص رو یک کارخانه در چین میتونه با هر قیمتی که شما بخوای براتون تولید کنه از هزار تومن تا یک ملیون تومن، خیلی برام جالب بود که میگفت ما فقط مبلغ رو میگیم و 20 روز بعد سفارش ما رو توی کشتی بار میزنن. و جالبتر این که تو رنج قیمتی که گفتم خریدار نمیتونه هیچ تفاوتی رو بین دوتا ساعتی که بهش نشون میدیم متوجه بشه!!! (فقط اهل فن و آدمای وارد متوجه تفاوتاشون میشن) . میگفت که حتی مارک ساعت رو هم ما بهشون میگیم!! یعنی روی یک مدل ساعت هر مارکی که بخوای میزنن. نتیجه این که کیفیت جنس چینی رو خریدارش تعیین میکنه نه کارخانه!!! یعنی هرچی سفارش دهنده پول بیشتری داده باشه کیفیت جنس تحویلی هم بالاتره!!
نمونش هم قاب موبایله که الان توی بازار برای یک گوشی چند رقم قاب چینی از بی کیفیت تا خوب وجود داره و تفاوت قیمتشون هم خیلی زیاده

البته باید دید گوینده کی بوده! اصلا پاش به گمرگ رسیده یا خیر! چین اگر چنین قدرتی داشت که جنس برابر اصل تولید کنه ننیازی به لایسنسهای خارجی و سرمایه گذاریهای اونها نداشت مستقیم کل اروپا و آمریکا رو دور میزد. به نظر من که ایشون از بی اطلاعی چنین چیزی گفتند

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
البته باید دید گوینده کی بوده! اصلا پاش به گمرگ رسیده یا خیر! چین اگر چنین قدرتی داشت که جنس برابر اصل تولید کنه ننیازی به لایسنسهای خارجی و سرمایه گذاریهای اونها نداشت مستقیم کل اروپا و آمریکا رو دور میزد. به نظر من که ایشون از بی اطلاعی چنین چیزی گفتند

تائيد ميشه . اگه چين قابليت توليد با كيفيت كالا رو داشت كه ديگه تقلبي نميزد ! براي مثال يه ساعت رادو معمولي از 1000000 تا 1000400 هزار تومانه اگه چين ميتونست چنين ساعتي توليد كنه تقلبيشو نميزد .

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دستت درد نکنه از توضیح راجع به i-mate و 7710
بچه ها من هر چی تو سایت نوکیا می رم نمیتونم مشخصات n72 رو گیر بیارم یعنی صفحه مربوط به اون باز نمیشه یکی مشخصات کاملشو میتونه بذاره اینجا ممنون

بالا