آقا من خودم الان ترم 4 عمران هستم نه مدرک دارم نه اشتغال به تحصیل از اول هم ندادم! ولی خب کارمو بلدم بر عکس خیلی از به حساب تحصیل کرده های مدرک دار! (اهانت به کسی نباشه جسارت نکرده باشم به دوستان کلی عرض کردم! همه دانشجوییم دیگه وضعیت رو میدونیم!!!)
از اول رفتم صحبت کردم گفتم غیر حضوری دارم میخونم (که البته واقعا هم دارم میخونم) و میخوام ار هم بکنم. اول از همه که وارد کار شدم 3 ماه کلا بیگاری کردم! کار وحشتناک بدون حقوق! ولی خب نتیجه داد و استخدام شدم. بعد هم که به خاطر مشکلاتی که بوجود اومد و از اون شرکت اومدم بیرون الان حدود 1 ماهه توی یک شرکت گرید B دارم کار میکنم به عنوان مجری دسته اول و کار دولتی هم دارم انجام میدم!
در مورد رتبه بندی اگه واقعا بهت نیاز داشته باشن و خودت هم کارت درست باشه و بتونی خودتو نشون بدی مشکلی نداره خودشون راهشو بلدن درستش میکنن!
فقط چند تا مسئله هست. اول اینکه نباید انتظار داشته باشی از روز اولی که رفتی سر کار کنتور بندازی و حقوق بزنن به حسابت! حداقل 2 ماه باید آزمایشی کار کنی بدون حقوق! چون سابقه کار نداری...
دوما اینکه حداقل تو این 2 ماه باید بکشی به هم (ببخشید لغت دیگه ای پیدا نکردم که توصیف کنه
) و حسابی خودتو نشون بدی! این خیلی تاثیر میذاره!
و سوم اینکه حداقل برای 6 ماه تا 1 سال اول کاریتو مخصوصا توی این شرایط انتظار حقوق دهن پر کن نداشته باش! ممکنه فقط حقوقی بدن که خرج رفت و آمدت در بیاد! ولی از من میشنوی ارزشش رو داره! خودم تجربه کردم که میگم! مطمئن باش اگه کارتو خوب انجام بدی بعد 1 سال وضعیت حقوقیت از این رو به اون رو میشه!البته این رو هم در نظر باید داشته باشی که به این معنی نیست که شل بزنی و کوتاه بیای! باید کم کم خودتو بکشی بالا و حقوقتو خودت بکشی بالا که اونم تو کار متوجه میشی چجوری...
ولی منم مل دوستان این توصیه رو میکنم که از همون اول راستشو بگو! چون ممکنه اولش قبول کنن و بری سر کار ولی بالاخره آخرش یه جای کار میلنگه و متوجه میشن! و اون موقع خیلی بده! هرچقدر هم که کار کردی بیهوده میشه چون اگه اخراج بشی و توی سابقت این بیوفته دیگه سخت میتونی کار گیر بیاری چوت مطمئنا اونا نامه ای برای حسن انجام کار بهت نمیدن!
سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم