• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری!!! فقط نیم ساعت فرصت دارم

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
بهشون بگو 1 ماه ازمایشی منو نگه دارید هر جور طراحی بخواید براتون انجام میدم ( به حالت التماس هم حرف نزن !!! ممکنه نتیجه عکس بده )

بعد بگو قول میدم اوکی بدید مثلا 1 ساله درسمو پاس میکنم !!! ( حالا منظور دقیق همون 1 سال نیست ولی کلا هرچه زودتر بتونید پاس کنید )

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
با دروغ بدترش نکن...
راست و حسینی برو جلو مشکل رو به شرکت بگو و بگو در حین کار درس هم میخونی...
کارفرما هم از دادن بیمه به تو راحت میشه...

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
آقا من خودم الان ترم 4 عمران هستم نه مدرک دارم نه اشتغال به تحصیل از اول هم ندادم! ولی خب کارمو بلدم بر عکس خیلی از به حساب تحصیل کرده های مدرک دار! (اهانت به کسی نباشه جسارت نکرده باشم به دوستان کلی عرض کردم! همه دانشجوییم دیگه وضعیت رو میدونیم!!!)
از اول رفتم صحبت کردم گفتم غیر حضوری دارم میخونم (که البته واقعا هم دارم میخونم) و میخوام ار هم بکنم. اول از همه که وارد کار شدم 3 ماه کلا بیگاری کردم! کار وحشتناک بدون حقوق! ولی خب نتیجه داد و استخدام شدم. بعد هم که به خاطر مشکلاتی که بوجود اومد و از اون شرکت اومدم بیرون الان حدود 1 ماهه توی یک شرکت گرید B دارم کار میکنم به عنوان مجری دسته اول و کار دولتی هم دارم انجام میدم!
در مورد رتبه بندی اگه واقعا بهت نیاز داشته باشن و خودت هم کارت درست باشه و بتونی خودتو نشون بدی مشکلی نداره خودشون راهشو بلدن درستش میکنن!
فقط چند تا مسئله هست. اول اینکه نباید انتظار داشته باشی از روز اولی که رفتی سر کار کنتور بندازی و حقوق بزنن به حسابت! حداقل 2 ماه باید آزمایشی کار کنی بدون حقوق! چون سابقه کار نداری...
دوما اینکه حداقل تو این 2 ماه باید بکشی به هم (ببخشید لغت دیگه ای پیدا نکردم که توصیف کنه :D:D:D) و حسابی خودتو نشون بدی! این خیلی تاثیر میذاره!
و سوم اینکه حداقل برای 6 ماه تا 1 سال اول کاریتو مخصوصا توی این شرایط انتظار حقوق دهن پر کن نداشته باش! ممکنه فقط حقوقی بدن که خرج رفت و آمدت در بیاد! ولی از من میشنوی ارزشش رو داره! خودم تجربه کردم که میگم! مطمئن باش اگه کارتو خوب انجام بدی بعد 1 سال وضعیت حقوقیت از این رو به اون رو میشه!البته این رو هم در نظر باید داشته باشی که به این معنی نیست که شل بزنی و کوتاه بیای! باید کم کم خودتو بکشی بالا و حقوقتو خودت بکشی بالا که اونم تو کار متوجه میشی چجوری...
ولی منم مل دوستان این توصیه رو میکنم که از همون اول راستشو بگو! چون ممکنه اولش قبول کنن و بری سر کار ولی بالاخره آخرش یه جای کار میلنگه و متوجه میشن! و اون موقع خیلی بده! هرچقدر هم که کار کردی بیهوده میشه چون اگه اخراج بشی و توی سابقت این بیوفته دیگه سخت میتونی کار گیر بیاری چوت مطمئنا اونا نامه ای برای حسن انجام کار بهت نمیدن!
سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
با دروغ بدترش نکن...
راست و حسینی برو جلو مشکل رو به شرکت بگو و بگو در حین کار درس هم میخونی...
کارفرما هم از دادن بیمه به تو راحت میشه...
ممنون . خوشبختانه یه جورایی حل شد
پست 10 رو بخون..
آقا من خودم الان ترم 4 عمران هستم نه مدرک دارم نه اشتغال به تحصیل از اول هم ندادم! ولی خب کارمو بلدم بر عکس خیلی از به حساب تحصیل کرده های مدرک دار! (اهانت به کسی نباشه جسارت نکرده باشم به دوستان کلی عرض کردم! همه دانشجوییم دیگه وضعیت رو میدونیم!!!)
از اول رفتم صحبت کردم گفتم غیر حضوری دارم میخونم (که البته واقعا هم دارم میخونم) و میخوام ار هم بکنم. اول از همه که وارد کار شدم 3 ماه کلا بیگاری کردم! کار وحشتناک بدون حقوق! ولی خب نتیجه داد و استخدام شدم. بعد هم که به خاطر مشکلاتی که بوجود اومد و از اون شرکت اومدم بیرون الان حدود 1 ماهه توی یک شرکت گرید B دارم کار میکنم به عنوان مجری دسته اول و کار دولتی هم دارم انجام میدم!
در مورد رتبه بندی اگه واقعا بهت نیاز داشته باشن و خودت هم کارت درست باشه و بتونی خودتو نشون بدی مشکلی نداره خودشون راهشو بلدن درستش میکنن!
فقط چند تا مسئله هست. اول اینکه نباید انتظار داشته باشی از روز اولی که رفتی سر کار کنتور بندازی و حقوق بزنن به حسابت! حداقل 2 ماه باید آزمایشی کار کنی بدون حقوق! چون سابقه کار نداری...
دوما اینکه حداقل تو این 2 ماه باید بکشی به هم (ببخشید لغت دیگه ای پیدا نکردم که توصیف کنه :D:D:D) و حسابی خودتو نشون بدی! این خیلی تاثیر میذاره!
و سوم اینکه حداقل برای 6 ماه تا 1 سال اول کاریتو مخصوصا توی این شرایط انتظار حقوق دهن پر کن نداشته باش! ممکنه فقط حقوقی بدن که خرج رفت و آمدت در بیاد! ولی از من میشنوی ارزشش رو داره! خودم تجربه کردم که میگم! مطمئن باش اگه کارتو خوب انجام بدی بعد 1 سال وضعیت حقوقیت از این رو به اون رو میشه!البته این رو هم در نظر باید داشته باشی که به این معنی نیست که شل بزنی و کوتاه بیای! باید کم کم خودتو بکشی بالا و حقوقتو خودت بکشی بالا که اونم تو کار متوجه میشی چجوری...
ولی منم مل دوستان این توصیه رو میکنم که از همون اول راستشو بگو! چون ممکنه اولش قبول کنن و بری سر کار ولی بالاخره آخرش یه جای کار میلنگه و متوجه میشن! و اون موقع خیلی بده! هرچقدر هم که کار کردی بیهوده میشه چون اگه اخراج بشی و توی سابقت این بیوفته دیگه سخت میتونی کار گیر بیاری چوت مطمئنا اونا نامه ای برای حسن انجام کار بهت نمیدن!
سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم
دمت گرم..
کلی استفاده کردیم.!
کارفرما گفته که حقوق کسایی رو که پیشرفت کنن رو بیشتر میکنه..
من که دستم فرضه اگه سرعت عمل واقعیم رو نشون بدم, یکی از عوامل افزایش حقوقم رو از دست میدم ..چون سریعتر کار کردن از این دیگه واقعا سخته..
با خودم میگم اول کمی کند کار کنم ..بعد از ماه سوم چهارم به بعد سریع کار کنم که بگن پیشرفته کرده! حقوقم رو ببرن بالا! نظرت چیه؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
میگم الان که با مدرک دیپلم هستم برام بیمه رد میشه؟
و مهمترین سوال برم دانشگاه و دوباره کارشناسی رو از صفر بخونم یا نه؟!
این شرکته زیر بخشه ملی حفاریه و من مستقیم کارمند خود ملی حفاری نیستم وگرنه از امکانات فوق العاده ش میتونستم استفاده کنم! مدرک برای فعالیت توی چنین شرکتهایی اونقدر مفید هست که برم کارشناسی ب رو بخونم؟

miim

Registered User
لایک‌ها
451
با چی طراحی میکنی؟
تری دی مکس؟

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
نگو اینجوری الان مدیر میاد میزنه بنم میکنه
پستای مفید و سازنده هم زیاد داشتم

جدی koosharz تو چه جوری این همه لایک جمع کردی ؟
از نظر آنالیز ریاضی نحوه ی لایک گرفتنت یکم به نظرم غیر منطقی میاد !
:general405:

با عرض پوزش از استارتر محترم و تمامی عزیزان حاضر در استودیو

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
جدی koosharz تو چه جوری این همه لایک جمع کردی ؟
از نظر آنالیز ریاضی نحوه ی لایک گرفتنت یکم به نظرم غیر منطقی میاد !
:general405:

با عرض پوزش از استارتر محترم و تمامی عزیزان حاضر در استودیو
کجاش غیر منطقیه؟
تازه اون قدیما که ما تو این بخش فعالیت میکردیم اینجا گزینه تشکر نداشت، شما اون موقع نبودی
لایک که مهم نیست مهم ذاته ادمه که درست باشه

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
کجاش غیر منطقیه؟
تازه اون قدیما که ما تو این بخش فعالیت میکردیم اینجا گزینه تشکر نداشت، شما اون موقع نبودی
لایک که مهم نیست مهم ذاته ادمه که درست باشه

شرمنده ام کردی داداش ! واسه ی جبران کردن الان میرم همه ی پست هاتو لایک میکنم ! :oops::oops::oops:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
طراحی سه بعدی قطعات صنعتی با تری دی مکس !!!!!!!!!
الان همه جا با solid works و یا catia کار میکنند ( هم میشه طراحی کرد هم انالیز کرد و اخر کار جی کد ساخت قطعه واسه cnc رو هم میده) .

Last edited:

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
بچه ها سعی کنید هیچوقت دروغ نگید چون اخر دروغ رسوایی امروز رسوا نشی مطمئن باش یه روز میشی

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
دوستان نظراتشون رو گفتن ولی در مورد سوالی که راجب بیمه پرسیدی باید بگم مشکلی نداره که با دیپلم بیمت کنن.الان خود من دیپلمه ی کارمند هستم که بیممم کردن

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

استارتر گرامی چه رشته ای میخوندید و کدوم دانشگاه ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
آقا ما ترک تحصیل کردیمو به خانواده موهن گفتیم داریم ادامه تحصیل میدیم
طبق دروغ های گفته شده این ترم ترم آخر کارشیناسیمه
همه چیز داشت خوب پیش میرفت که خواهرم برام کار پیدا کرد.
طراحی سه بعدی قطعات صنعتی یکی از زیر بخش های خصوصی شرکت ملی حفاری!
مدیر شرکت گفتش که به طراح نیاز داریم و خواهرم منو معرفی کرد.. مدیر در مورد وضعیت تحصیلیم پردی و خواهرم گفت ترم آخر کارشناسی هست و داره فارق التحصیل میشه..
الان مدیر برای استخدام گفته برم پیشش چندتا نقشه بگیرم و به عنوان نمونه کار براش درست کنم..
چون خوشبختانه تسلط کامل دارم استخدام شدنم حتمیه ولی برای قضیه مدرک چیکار کنم؟
به مدیر چی بگم؟
آخه من 33 واحد بیشتر پاس نکردم دانشگاه رو هم بخاطر این 3 ترمی که نفرتم بدهی دارم بهم اشتغال به تحصیل نمیدن!
چیکار کنم؟ چی بگم؟
دروغ نباید میگفتی که الان بخوای دنبال راه حل یاشی ؛ خدا دروغ گو ها رو دوست نداره
145fs780093.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
طراحی سه بعدی قطعات صنعتی با تری دی مکس !!!!!!!!!
الان همه جا با solid works و یا catia کار میکنند ( هم میشه طراحی کرد هم انالیز کرد و اخر کار جی کد ساخت قطعه واسه cnc رو هم میده) .
اوه!!
جدی؟
الان در مورد اطلاعات بیشتر توی پخ میام ازت راهنمایی میگیرم!
بچه ها سعی کنید هیچوقت دروغ نگید چون اخر دروغ رسوایی امروز رسوا نشی مطمئن باش یه روز میشی
تجربه نشون داده آدمای بی حیا موفقن!
فقط بحث اعتبار میمونه که بعد از یه مدت خیلی خیلی کوتاهی با زبون بازی از دل یارو در میارن و دوباره اعماد کسب میکنن
استارتر گرامی چه رشته ای میخوندید و کدوم دانشگاه ؟
مکانیک طراحی جامدادی-دانشگاه آزاد شوشتر
دروغ نباید میگفتی که الان بخوای دنبال راه حل یاشی ؛ خدا دروغ گو ها رو دوست نداره
145fs780093.gif
پست ده رو بخون. عمو احساس..

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

این قدر نا امید نباش و به خاطر این چند سالی که وقت تلف کردی قصه نخور . چرا ؟ چون که کل زندگی وقت تلف کردنه . کلا ما انسان ها به عنوان محصولی از طبیعت
دقیقا همون راهی رو میریم که طبیعت برامون از قبل برنامه ریزی کردی پس در نتیجه چه اونی که به یه هدفی میرسه و خودشو موفق میدونه و چه اون کسی که به یه
هدفی نمیرسه هر دوشون به یک اندازه عروسک خیمه شب بازی طبیعت هستند و فقط تفسیر های متفاوتی از واقعیت میکنند . حیف که این جا نمیشه برات از مباحث جدید
فیزیک درباره ی ماهیت زمان بگم چون میترسم باز 4 نفر ترش کنند ولی خیلی خلاصه بگم اینکه از لحاظ فیزیک جدید همه ی ما در یک بازه ی زمانی بسته هستیم و کل وقایع
هستی یا جهان ما هر چند وقت یکبار از اول تکرار میشه . ما فکر میکنیم داریم انتخاب میکنیم در صورتیکه هیچ انتخابی وجود نداره و همه ی انتخاب ها و سرنوشت ما قبلا در
کف کوانتومی فضا و زمان به صورت ازلی موجود بوده . کلا زندگی ما مثل یک سری فریم عکس ثابت هستش که وقتی این عکس ها تند تند حرکت میدی فکر میکنی همه چیز
متحرکه در صورتیکه هیچ حرکتی وجود نداره و این تصور جنب و جوش یکی از خطاهای ذهن آدمه به عبارتی ما موجوداتی هستیم که داریم بیداری رو خواب میبینیم !

حالا از این حرف ها که بگذریم :

بنده به عنوان یه دوستی که 6 سال از شما بزرگترم یه راهنمایی کوچیکت میکنم ! شما خدمت سربازی رو معاف شدی و یعنی 2 سال یا در حقیقت 3 سال از هم سن هات و
اکثر پسرها جلوتر هستی ! یه فاکتور اساسی دیگه برای تصمیم گیریت درباره ی زندگی طول عمره که همه ی ما ازش بیخبریم که کی خواهیم مرد ! یه المپیادی رو میبینی
تو 16 سالگی رفته دانشگاه و تو 23 سالگی دکترا گرفته بعد یهو یه شب تو 27 سالگی تو خواب سکته کرده و مرده و در کنارش آدم هم داریم 40 سالگی رفته دانشگاه الان
هشتاد و خورده ای سالشه و حداقل 40 ساله که داره از مدرکش استفاده میکنه و کلی هم کتاب تالیف کرده ( هر دوی این مثال ها که برات زدم افراد حقیقی هستند اگه
باور نداری لینک بیوگرافیشون رو برات بزارم ) . شما تصورشو بکن مثلا حداقل حداقل بخوای تا 74 سالگی زندگی کنی حالا به خاطر این 5 یا 6 سالی که به هر علتی وقتت
تلف شده میخوای 50 سال باقی مونده ی عمرت رو تلف کنی ! تازه زندگی آدم تقریبا از 15 سالگی شروع میشه و قبل از اون سن اصلا آدم تو باغ نیست و بیشتر یه یه زندگی
نباتی و گیاهی داره ! در نهایت یه یا علی بگو و کتاب هاتو بریز جلوت از همین الان بخون واسه کنکور 94 . اگه یه دانشگاه خوب بتونی قبول شی تمام این وقت تلف کردن هات
جبران شده !

بالا