Haj_Ehsan
Registered User
افرين ، خدا راستگويان رو دوس داره ツ
Sent from my iPad
Sent from my iPad
برای بیمه باید ببینی اصلا شرایطشون استخدامی دیپلم دارن یا نه؟ولی به طور عادی و منصفانه و قانونی باید بیمت کنن حالا با هر مدرکی که باشی...میگم الان که با مدرک دیپلم هستم برام بیمه رد میشه؟
و مهمترین سوال برم دانشگاه و دوباره کارشناسی رو از صفر بخونم یا نه؟!
این شرکته زیر بخشه ملی حفاریه و من مستقیم کارمند خود ملی حفاری نیستم وگرنه از امکانات فوق العاده ش میتونستم استفاده کنم! مدرک برای فعالیت توی چنین شرکتهایی اونقدر مفید هست که برم کارشناسی ب رو بخونم؟
طولانی بود اول نخوندمش بعد که دیدم لایک گرفت خوندم یذره روم تاثیر گذار بوداین قدر نا امید نباش و به خاطر این چند سالی که وقت تلف کردی قصه نخور . چرا ؟ چون که کل زندگی وقت تلف کردنه . کلا ما انسان ها به عنوان محصولی از طبیعت
دقیقا همون راهی رو میریم که طبیعت برامون از قبل برنامه ریزی کردی پس در نتیجه چه اونی که به یه هدفی میرسه و خودشو موفق میدونه و چه اون کسی که به یه
هدفی نمیرسه هر دوشون به یک اندازه عروسک خیمه شب بازی طبیعت هستند و فقط تفسیر های متفاوتی از واقعیت میکنند . حیف که این جا نمیشه برات از مباحث جدید
فیزیک درباره ی ماهیت زمان بگم چون میترسم باز 4 نفر ترش کنند ولی خیلی خلاصه بگم اینکه از لحاظ فیزیک جدید همه ی ما در یک بازه ی زمانی بسته هستیم و کل وقایع
هستی یا جهان ما هر چند وقت یکبار از اول تکرار میشه . ما فکر میکنیم داریم انتخاب میکنیم در صورتیکه هیچ انتخابی وجود نداره و همه ی انتخاب ها و سرنوشت ما قبلا در
کف کوانتومی فضا و زمان به صورت ازلی موجود بوده . کلا زندگی ما مثل یک سری فریم عکس ثابت هستش که وقتی این عکس ها تند تند حرکت میدی فکر میکنی همه چیز
متحرکه در صورتیکه هیچ حرکتی وجود نداره و این تصور جنب و جوش یکی از خطاهای ذهن آدمه به عبارتی ما موجوداتی هستیم که داریم بیداری رو خواب میبینیم !
حالا از این حرف ها که بگذریم :
بنده به عنوان یه دوستی که 6 سال از شما بزرگترم یه راهنمایی کوچیکت میکنم ! شما خدمت سربازی رو معاف شدی و یعنی 2 سال یا در حقیقت 3 سال از هم سن هات و
اکثر پسرها جلوتر هستی ! یه فاکتور اساسی دیگه برای تصمیم گیریت درباره ی زندگی طول عمره که همه ی ما ازش بیخبریم که کی خواهیم مرد ! یه المپیادی رو میبینی
تو 16 سالگی رفته دانشگاه و تو 23 سالگی دکترا گرفته بعد یهو یه شب تو 27 سالگی تو خواب سکته کرده و مرده و در کنارش آدم هم داریم 40 سالگی رفته دانشگاه الان
هشتاد و خورده ای سالشه و حداقل 40 ساله که داره از مدرکش استفاده میکنه و کلی هم کتاب تالیف کرده ( هر دوی این مثال ها که برات زدم افراد حقیقی هستند اگه
باور نداری لینک بیوگرافیشون رو برات بزارم ) . شما تصورشو بکن مثلا حداقل حداقل بخوای تا 74 سالگی زندگی کنی حالا به خاطر این 5 یا 6 سالی که به هر علتی وقتت
تلف شده میخوای 50 سال باقی مونده ی عمرت رو تلف کنی ! تازه زندگی آدم تقریبا از 15 سالگی شروع میشه و قبل از اون سن اصلا آدم تو باغ نیست و بیشتر یه یه زندگی
نباتی و گیاهی داره ! در نهایت یه یا علی بگو و کتاب هاتو بریز جلوت از همین الان بخون واسه کنکور 94 . اگه یه دانشگاه خوب بتونی قبول شی تمام این وقت تلف کردن هات
جبران شده !
مگه چیه؟شرکتی که طراحی قطعه صنعتی رو با مکس انجام میده!!! دیگه اینهمه غصه نداره که، هرچی بهشون میگفتی باورشون میشد
33 واحد پاس کردم و سه تا 395 تومن بدهی دارم!! نمی ارزه!!برای بیمه باید ببینی اصلا شرایطشون استخدامی دیپلم دارن یا نه؟ولی به طور عادی و منصفانه و قانونی باید بیمت کنن حالا با هر مدرکی که باشی...
بری دانشگاه دوباره ثبت نام کنی اون واحد هایی که خوندی رو تطبیق میدن و از کل واحدات حذف میشن و ادامه میخونی...متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم.
اینو تو یه روز زدم.. بنظرت کارم خوبه؟ دستمزد این تو بازار چقدره؟اقا اتفاقا منم اوایل دوران کاریم توی شرکت حفاری بودم بعد که سابقه و تجربم زیاد شد رفتم تو کار نیلینگ و الانم که توی تخصص خودم یعنی فحش کارگری دادن کار میکنم :دی سر ساختمون میرم.
همون جور که دوستان گفتن الان Catia خیلی رو دوره و اگه روزنامه ها رو هم بخونی میبینی برای استخدام توی طراحی صنعتی 90% Catia کار میخوان. البته تو شرکتی که ما کار میکردیم هنوز با کد طراحی میکردن 3 بعدی رو الیبته کار ما مکس نبود پیشرفت کردن رفتن تو کار Revit.
در مورد بیمه خیلی سخت نگیر اگه نپرداختن اشمال نداره ولی همون اول طی کن برات رد کنن حتی اگه مجبور شدی خودت پرداخت کنی! ولی ارزشش رو داره.
در مورد اون کلک مرغابی که گفتی اره خوبه ولی دیگه نه اون قد که بگن طرف چیزی بلد نیست! مثلا من خودمو یه کد کار حرفه ای میدونم (تعریف از خود نباشه هر 10 ثانیه 3 عملیات ) ولی خب اوایلی که کار میکردم بیشتر خودمو نشون میدادم. شرایط من فرق میکرد خب من از 0 میخواستم شروع کنم! شما شرایط خودتو داری. ولی چون شرایطت خاصه باید کم کم هرچی بلدی رو روو کنی...
این چی هست؟اینو تو یه روز زدم.. بنظرت کارم خوبه؟ دستمزد این تو بازار چقدره؟
http://axgig.com/images/12881252141011287435.jpg
این چی هست؟
جا نونیه؟
اینو تو یه روز زدم.. بنظرت کارم خوبه؟ دستمزد این تو بازار چقدره؟
http://axgig.com/images/12881252141011287435.jpg
بله چشم ببخشیدنه برادر یه جور Operation Site ه. لطفا یه ذره به تلاش و تفکر دیگران احترام بذارید!
ريالصد جسارت یا ناراحت کردن شما رو نداشتم ولی میدونم که چه زحمتی پای این کشیده شده و واقعا اگه طرح خودم باشه بهم بر میخوره. معذرت میخوام اگه باعث ناراحتی شما شدم.بله چشم ببخشید
متریال دهی؟نه برادر یه جور Operation Site ه. لطفا یه ذره به تلاش و تفکر دیگران احترام بذارید!
خدایش اگه یه روزه کشیدی کارت درسته!
یه سوال غیر مربوط به بحث، تو مکس میشه متریال هم داد مثل کد؟ و Dimension و این داستانا؟ یا فقط طراحی ه؟
چون میدونم توی Revit میشه اینکار رو کرد خیلیم باحال میشه.
نمیدونستم والا! اصلا با مکس کار نکردم! ولی خیلی نرم افزار جالبیه!متریال دهی؟
تری دی مکس خدای متریال دهی و رندره!
دوره های حرفه ای؟ برن کی.. خودم تو خونه با مقالات و کلیپ های آموزشی نت برنامه رو دِرو میکنم..نمیدونستم والا! اصلا با مکس کار نکردم! ولی خیلی نرم افزار جالبیه!
ما کارمون با کد راه میوفته خیلی طرف مکس نرفتم!
ولی اگه این کار رو واقعا دوست داری پیشنهاد من اینه که داشنگاه رو (اگه دوست نداری) بیخیال شو و دوره های حرفه ای Catia و Revit رو برو یاد بگیر. الان نقشه کشی و طراحی شاپینگ پول خوبی توش داره مخصوصا اگه 2-3 تا نرم افزار رو با هم بلد باشی هم میتونی Pipe کار کنی که اگه مدرک معتبر داشته باشی تو صنایع نفتی رو هوا میبرنت! توی عمران و معماری هم که الان من دارم کار میکنم شاپینگ اسکلت فلزی خیلی درخواست داره. Revit هم که دیگه جای خودش که اگه بتونی با همه ی شاخه هاش (Pipe-Traffic-Stracture-Architecture...) وارد باشی خیلی خیلی خوبه. البته باید کاملا همه ی جوانبش رو بسنجی و تحقیقات لازم رو بکنی و ببینی بازار کارش با شرایط خودت چجوریه.
نظر من رو بخوای واقعا الان دیگه با مدرک نمیشه کار کرد و همه دنبال یه ادم کار بلد میگردن! هستن کسایی تو کار ما که مدرک ها رو چیندن کنار هم ولی بلد نیستن یه آکس ستون رو در بیارن و از اون طرف کسایی که دیپلم هم ندارن ولی از 10 تا مهندس بهتر میتونن کار کنن! نمیگم کسب دانش و مهارت خوب نیست ولی تو کار جریان فرق میکنه! مدرک دانشگاهی ملاک نیست! شما 4 تا دوره خفن تو خانه عمران بتونی بری و مدرکش رو بگیری از 80% مدرک های دانشگاهی معتبر تره! آموزشگاه های خصوصی و یا حتی نیمه خصوصی مثل همین خانه عمران رو دسته کم نگیر! یکی از دوستای من دوره ی Safe و Etabs رو رفت الان عین بلبل اسکلت طراحی میکنه!
نظر من اینه اگه نمیخوای دانشگاه رو ادامه بدی تو چیزی که دوست داری و علاقته مهارتت رو بیشتر کن و دانشت رو توی همین رشته گسترش بده.
البته این رو هم بگم که ممکنه حقوقی که میگیری برابر با یه مهندس در این زمینه نباشه! ولی حداقل مهارتش رو داری و میتونی کار کنی! بهتر از اینه که فقط یه مدرک بگیری دستت و به قول دوستمون 3-4 سال بدویی دنبال کار!
شاپینگ کشیدن نقشه های اجرایی و کارگاهیهدوره های حرفه ای؟ برن کی.. خودم تو خونه با مقالات و کلیپ های آموزشی نت برنامه رو دِرو میکنم..
حقوق کارمندی نقشکه کشی و شاپینگ چقدره؟ (اصلا شاپینگ یعنی چی؟ منظور طراحی محصولات فروشگاهیه؟! )
کارشون راحت گیر میاد یا نه؟
pipe دیگر چیست ؟ :general210:
مدرک معتبر از کجا میتونم بگیرم؟ فنی و حرفه ای ؟ یا دانشگاه؟ دقیقا اسم رشته ش چیه؟
دادا فنی حرفه ای مدرک میده فک کنم در حد کارشناسی باشه ارزششدوره های حرفه ای؟ برن کی.. خودم تو خونه با مقالات و کلیپ های آموزشی نت برنامه رو دِرو میکنم..
حقوق کارمندی نقشکه کشی و شاپینگ چقدره؟ (اصلا شاپینگ یعنی چی؟ منظور طراحی محصولات فروشگاهیه؟! )
مدرک معتبر از کجا میتونم بگیرم؟ فنی و حرفه ای ؟ یا دانشگاه؟ دقیقا اسم رشته ش چیه؟
در کل قبول دارم که الان کار بلدی مهمتر از مدرکه ولی این واسه اولشهنمیدونستم والا! اصلا با مکس کار نکردم! ولی خیلی نرم افزار جالبیه!
ما کارمون با کد راه میوفته خیلی طرف مکس نرفتم!
ولی اگه این کار رو واقعا دوست داری پیشنهاد من اینه که داشنگاه رو (اگه دوست نداری) بیخیال شو و دوره های حرفه ای Catia و Revit رو برو یاد بگیر. الان نقشه کشی و طراحی شاپینگ پول خوبی توش داره مخصوصا اگه 2-3 تا نرم افزار رو با هم بلد باشی هم میتونی Pipe کار کنی که اگه مدرک معتبر داشته باشی تو صنایع نفتی رو هوا میبرنت! توی عمران و معماری هم که الان من دارم کار میکنم شاپینگ اسکلت فلزی خیلی درخواست داره. Revit هم که دیگه جای خودش که اگه بتونی با همه ی شاخه هاش (Pipe-Traffic-Stracture-Architecture...) وارد باشی خیلی خیلی خوبه. البته باید کاملا همه ی جوانبش رو بسنجی و تحقیقات لازم رو بکنی و ببینی بازار کارش با شرایط خودت چجوریه.
نظر من رو بخوای واقعا الان دیگه با مدرک نمیشه کار کرد و همه دنبال یه ادم کار بلد میگردن! هستن کسایی تو کار ما که مدرک ها رو چیندن کنار هم ولی بلد نیستن یه آکس ستون رو در بیارن و از اون طرف کسایی که دیپلم هم ندارن ولی از 10 تا مهندس بهتر میتونن کار کنن! نمیگم کسب دانش و مهارت خوب نیست ولی تو کار جریان فرق میکنه! مدرک دانشگاهی ملاک نیست! شما 4 تا دوره خفن تو خانه عمران بتونی بری و مدرکش رو بگیری از 80% مدرک های دانشگاهی معتبر تره! آموزشگاه های خصوصی و یا حتی نیمه خصوصی مثل همین خانه عمران رو دسته کم نگیر! یکی از دوستای من دوره ی Safe و Etabs رو رفت الان عین بلبل اسکلت طراحی میکنه!
نظر من اینه اگه نمیخوای دانشگاه رو ادامه بدی تو چیزی که دوست داری و علاقته مهارتت رو بیشتر کن و دانشت رو توی همین رشته گسترش بده.
البته این رو هم بگم که ممکنه حقوقی که میگیری برابر با یه مهندس در این زمینه نباشه! ولی حداقل مهارتش رو داری و میتونی کار کنی! بهتر از اینه که فقط یه مدرک بگیری دستت و به قول دوستمون 3-4 سال بدویی دنبال کار!
در کل قبول دارم که الان کار بلدی مهمتر از مدرکه ولی این واسه اولشه
کسی که بدون مدرک وارد کاری میشه اولا همیشه توی کار بهش بعنوان یه نفر پایین تری نگاه میشه حتی اگه کارش بهتر باشه
ثانیا امکان پیشرفت وجود نداره
خودتون میدونید الان نقشه کشی و شاپینگ پایین ترین کار توی کارای مهندسیه و شاید برای اولش مهم نباشه ولی کسی که مدرک نداره مجبوره تا آخر همین کارو بکنه و چند سال دیگه از لول کاری خودش ناراضیه و میبینه با 10 سال سابقه کار داره کار مهندسای تازه کارو انجام میده
از طرفی شاید شرکتا یه نفر بدون مدرک کار بلد رو خوب جذب کنن ولی همیشه از این نداشتن مدرک به نفع خودشون استفاده میکنن و کمترین حقوق رو میدن به نفر . همه شرکتا همینجورن
خود من بعد تقریبا 8 سال کار الان فقط بعنوان سرپرست دفتر فنی کار میکنم . الانم تو این پروژه که هستیم هم سرپرست کارگاهم هم دفتر فنی . پروژه های خوبی هم کار کردم 5سالشو تو مترو بودم 2 سال یه مجتمع تجاری بزرگ تو جمهوری الانم راهسازی
ولی باز میبینم راضی کننده نیست و باید ادامه تحضیل بدم . این شده که بعد چند سال دوباره افتادم به خوندن برای ارشد . همین الانم که باهاتون صحبت میکنم کتاب ریاضی جلومه .
اینکه مدرک مهم نیست و نداشته باشی ولی کاربلد باشی همه چی حله بزرگتری اشتباهه که باعث میشه آینده شغلی نفر خراب بشه .
البته منظور من این نیست که داشتن مدرک بدون بلد بودن کار بهتر از کاربلد بودن بدون مدرکه . منظورم اینه که بی خیال شدن مدرک فقط بخاطر بلد بودن کار اشتباه بزرگیه
دوره های حرفه ای؟ برن کی.. خودم تو خونه با مقالات و کلیپ های آموزشی نت برنامه رو دِرو میکنم..
طولانی بود اول نخوندمش بعد که دیدم لایک گرفت خوندم یذره روم تاثیر گذار بود
اون قسمت که میگی همه چی از قبل تعیین شده رو میتونی اثبات کنی؟ اخه انسان قدرته اختیار داره