koosharz
Registered User
خرابم کردی:general507:یعنی تو پست های طولانی منو اصلا نمیخونی ! پس حقته چنان جفت پا بیام تو شیکمت که به قیف بوخنر بگی بالن ژوژه ! :general304:
یه موقع حال داشته باشم که تایپ کنم برات توضیح میدم چون یه مقدار شرحش طولانیه ! اگه حال و حوصله ی کتاب خوندن داری کتاب های زیر درباره ی
این موضوعاتی که گفتم ( فیزیک و فلسفه و زمان و آگاهی و ماهیت هستی ) خیلی مفیدند :
متا فیزیک از نگاه فیزیک زمان ها و جهان های موازی
جهان هولوگرافیک
جهان در پوست گردو
جهان های موازی
فیزیک غیر ممکن ها
فراسوی انیشتن
الکترو دینامیک کوانتومی
نطریه نسبیت انیشتن
جزء و کل
ابرفضا
به دنبال وحدت از فیزیک تا عرفان
تائو فیزیک ( ازش لینکی پیدا نکردم چون خودمم حدود 11 سال پیش تازه اونم دست دوم خریدمش )
شفای کوانتومی
ذهن بی انتها و جسم پردوام کوانتوم و پیر نشدن
جهان همچون اراده و تصور
در باب حکمت زندگی
جهان و تاملات فیلسوف
تسلی بخش های فلسفه
اینها یک سری کتاب مفید هستند که الان به ذهنم میرسند و من خودم خوندمشون و البته ممکنه کتاب های بهتری هم باشند که من ازشون بی اطلاع باشم .
اگه حوصله نداری همشون رو بخونی کتاب های ابرفضا و متافیزیک از نگاه فیزیک و تسلی بخشی های فلسفه خیلی خوب و مفید و در عین حال مختصر هستند
و خوبیشون هم اینه که برای مخاطب عامه نوشته شدند که حتما توصیه میکنم بهت که بخونیشون ! برای تو که یه مقدار آنتی دختر هستی کتاب های شوپنهاور که
معرکه است ! البته کتاب های دکتر مسعود ناصری هم که درباره ی فیزیک جدید و عرفان و همیوپاتی و فیزیک نوشته هم مشتی هستند ! اگه حال داشتی بعدا
کتاب های افلاطون و نیچه و فروید هم بخونی دیگه ابرمرد آسیب ناپذیر میشی ! من هنوز که هنوزه مثلی زیباتر از غار افلاطون که تو کتاب جمهورش مثال میزنه
ندیدم این بی وجدان در دو هزار و خورده ای سال پیش انگار از نظریه ابر ریسمان و ابعاد بالاتر و .... مطلع بوده . بیخود نیست که وایت هد درباره اش میگه :
" فلسفه ی پس از افلاطون چیزی جز حاشیه نویسی بر کتاب های او نیست "
شرمنده از استارتر گرامی برای این پست نامربوط بنده
رفیقایی که بهشون میگم رفیق یه سوال ازشون میپرسم اینقدر وقت نمیذارن
بعدها که از نظر کاری و موقعیت و همه چیم اوکی شدم قصد دارم علممو ببرم بالا که دیدم بازتر شه به همه چی. اون موقع میخونمشون
یه رفیق داریم تو دانشگاه این بنده خدا معتاده "بالن ژوژه" رو خیلی قشنگ تلفظ میکنه