YosefFaraji
Registered User
زیاد گول مشخصات و قیمت کم این گوشیهارو نخورید.این گوشیها چینین و از نظر سخت افزاری قوی نیستن.برای هر برنامه و بازی ساخته نشدن فقط به عنوان یه گوشی ساده که بشه باهاش تماس گرفت و اس ام اس داد خوبه.
نهکنایه زدن احتمالا !!
زیاد گول مشخصات و قیمت کم این گوشیهارو نخورید.این گوشیها چینین و از نظر سخت افزاری قوی نیستن.برای هر برنامه و بازی ساخته نشدن فقط به عنوان یه گوشی ساده که بشه باهاش تماس گرفت و اس ام اس داد خوبه.
htc explorerهمین قیمته.ولی گفتم که گول این مشخصاتو نخورید.الان آیفون 5چینی آندوریید هست 4هسته ایه 2گیگاهرتز ،2گیگ هم رم داره یعنی از خیی از گوشیهای گرون قیمت قویتره.ولی در عمل نمیتونه یه بازی اچ دی عادی رو اجرا کنه
اینم دوتا لینک تو پی تی:http://forum.persiantools.com/t407291.htmlاگه همین قیمت باشه من یدونه میخوام!!!!!!!!!!!!
من روی لاستر Angry Birds براحتی اجرا کردم . بازی سنگین هم معلومه که اجرا نمیکنه . خب شما به من میگی من چه فریبی از گوشی لاستر خوردم ؟ یا دیگران میخورن . کسی که 270 یا کمتر بابت گوشی اندرویدی میده معلومه انتظار چندانی از گوشی نداره!!!!!!
قضاوت با دوستان!!!اینم دوتا لینک تو پی تی:http://forum.persiantools.com/t407291.html
http://forum.persiantools.com/t411656.html
درکل من منظورم این بود که این مشخصات واقعی نیست گوشیهای اصلی با همین مشخصات خیلی گرونترن
خیلی ساده ایدGLX چی؟
پس اون خطوط تولید دیمو که تلویزیون نشون میداد برای چیه؟
ساده نباشیدشما از کجا میدونی داخل ایران مونتاز نمیشن؟
پس خطوط تولید جی ال ایکس که از تلویزیون پخش میشه چیه؟
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
متوجه نمیشمخیلی ساده اید
اگه مشخصات واقعی رو گفته باشن مشکلی نداره ! اون آیفونی هم که شما میگین قطعا مشخصات واقعیش این نیست و نرم افزارهای بنچمارک رو گول زدهhtc explorerهمین قیمته.ولی گفتم که گول این مشخصاتو نخورید.الان آیفون 5چینی آندوریید هست 4هسته ایه 2گیگاهرتز ،2گیگ هم رم داره یعنی از خیی از گوشیهای گرون قیمت قویتره.ولی در عمل نمیتونه یه بازی اچ دی عادی رو اجرا کنه
ساده نباشید
من حتی سایت چینی سازنده گوشی های جی ال ایکس هم دیدم
واقعا فکر میکنید ایرانیه؟
متوجه نمیشم
یعنی چیزایی که تلویزیون(20:30) نشون میداد الکیه؟
اون همه کارگر و دم و دستک؟
منم موافقمنه برادر واقعیه !!فیلم خط تولید GLX داخل اپارات هست.
من سایت چینی گوشی های جی ال ایکس هم دیدممتوجه نمیشم
یعنی چیزایی که تلویزیون(20:30) نشون میداد الکیه؟
اون همه کارگر و دم و دستک؟
این که شرکت جهانیه رو خودم میدونستمبرادر من ; جی ال ایکس شرکت جهانیه. سال ۸۶ هم که کارخونه راه اندازی شده بود اعلام کردن که سرمایه گزار هنگ کنگی سرمایه گزار اصلیه. شرکت glxو gfive زیر مجموعه یه شرکت هستند!
من سایت چینی گوشی های جی ال ایکس هم دیدم
الان شما گوگل بزن glx phone متوجه میشی ایرانی نیست
آره ولی بعد این پست خوندمآقا شما پستهای منو میخونی؟؟؟؟؟//!!!!!!!!
من گفتم که شرکت اصلی ایرانی نیست . یه شرکت مادر هست و GLX ایرانه هم زیرمجموعه اون هست. معلومه که گوشی که الان داخل ایران تولید میشه توی چین و هنگ کنگ هم تولید میشه. مثل تلویزیونهای سامسونگ الجی. شرکت سمسونگ و الجی کره طراحی بدنه و قطعات انجام میدن . شرکتهای چینی تولید می کنند و مثلا در ایران یا مکزیک و ... مونتاژ میشن!!!
آره ولی بعد این پست خوندم
ایران تکنولوژی مونتاژ رو نداره پس این گوشی به هیچ وجه ایرانی نیست