• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کوشی دیمو مدل سرو بخرم یا نه؟آندرویدی 4 اینچ فقط 244000 تومن!!!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با اجازه همه من دوباره برگشتم که درمورد گوشی های دیمو و جی ال ایکس یه اطلاعاتی بدم.جهت اطلاع شما دوستان بنده بخاطر این موضوع رفتم نمایندگی یکی از دوستان که اهوازه و 3 تا گوش که از همه بهتر بود رو انتخاب کردم و پول رو نقدا دادم و الان توضیحاتی در موردشون میدم.سرو سورنا و سورن.در مورد دیموها باید یه نکته مهم رو اشاره کنم اونم هدفونهاشونه با بقیه گوشیها فرق میکنه منفی مدار جک هدفونشون جا به جاس یعنی شما نمیتونی مثلا هدفون گالکسی ای رو بزنی بهش چون دوتا بلند گو رو به هم وصل میکنه و صدای موزیک بدون صدای خواننده پخش میشه.با گوشی های دیمو و جی ال ایکس کاور محافظ و روکش ضد خش نمایشگر تاچ ارائه میشه که خوبه..اگه بخوای بیرون هرکدومش رو بخری .کاور تقریبا 6 تومن و ضد خش هم همین حدوداس.
از اینجا باید در مورد جی ال ایکس مدل لاستر و مدل میرا هم توضیحی بدم.شرکت جی فایو و جی ال ایکس.ضد تی ای و دوتا شرکت دیگه تو هنگ کنگ دارن این بردهارو تهیه میکنن.
ببینید من نمیگم خوبن و نمیگم بدن.اما تجربه استفاده از این سه مدل دیمو و لاستر جی ال ایکس.
اول سرو:کیفیت نمایشگر نسبت به سورنا خیلی پایین تره 25در 24.اما سرعت تاچش خیلی خوبه .سی پی یوش یک گیگ ارم 7 ورژن 2 دو هسته ایه.گزینه نصب رم خارجی داره. یکمی فضا داره که بدون رم خارجی ازش استفاده کنی و مثلا گزینه مموری را وارد کنید رو نشون نمیده و دسته کم میتونید یه 10 تایی عکس بدون مموری خارجی باش بگیرید.بازم میگم سرعت تاچ این دمو ها خیلی خوبه نسبت به جی ال ایکس.دوربینش نسبت به دو مدل سورنا و سورن خیلی بهتره ومیتونید از اون واسه اسکن از متن هم استفاده کنید.اینم بگم به غیر از مدل سام که جدا درموردش و کیفیت دوربینش صحبت خواهم کرد بقیه مدلهاش همه دوربینشون 1.99 مگا پیکسله.خلاصه اینکه مدل سرو بدک نیست مثل مثلا پراید کار راه اندازه.

Last edited:

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
گوشی سورنا:صفحه نمایشگرش 3.5 اینچه اما فشردگی و کیفیت پیکسلهاش خوبه.230 در 230 پیکسل خلاصه اما لمسش که خیلی خوبه دوربینش پایینه کیفیت همون 1.99 بازیهای سبک روی گوشی های دیمو راحت اجرا میشه .مثل انگری بیرد.وایفای قوی و خوبی داره.به صورت نرم افزاری میتونید از گوگل مپ استفاده کنید و نسبت به فاصله با دکلهای مخابراتی تقریبا میتونه مثل جی پی اس استفاده بشه.یعنی اینکه قدرت سیگنال رو میسنجه و نقطه قرار گرفتن شما رو به نزدیک ترین دکل ها اندازه گیری میکنه و روی نقشه به نمایش میزاره.گوشی بدی نیست باز میگم باهاش میتونید اینترنت برید .از ایدیج و جی چی ار اس پشتیبانی میکنه اما 3جی نداره.همون پژو روا خودمونه....درواقع بنز که نیستش که مثلا اکسپریا سونی..که نیستش دیمو.چینی مونتاژ داخل.سی پی یوش اما 1.2 دو هسته ای ارم 7 و رژن 10 که به نظر من که ازش استفاده میکنم جواب میده...من که بدم نیومد .اما همون مشکل قدیمی کمبود وسعت دید که در تلویزیونهای ال سی دی 5 سال پیش و مانیتورهای ال سی دی قدیمی و کلا لوازمات ال سی دی دار قدیمی که وسعت دید در اونا کمه.این گوشی هم همینطوره باید حتمن زاویش موازی باشه با چشمات و اگه 45 درجه به جهات مختلف بچرخونی تصویر مات میشه..روی هم رفته گوشی دخترونه خوبیه.میگم دخترونه چون رنگایی که دارن همون صورتی سفید بوده...من خریدم دادم دست بچه ها دارن استفاده میکنن.اونام راضی بودن...

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
گوشی سورن:نمایشگر خوبی داره 240 در 240 و 4 اینچی .تاچش که عالیه.سی پی یوش 4 هستهای 1.2..هرچی برنامه میتونی توش بریزی چک کنی باز سنگین نمیشه.اما همین که دوبار ریاستارت کردی با تعداد برنامه های زیاد یکمی اولش کند میشه چون رم رو میخواد بخونه.صدای بلندگوش خیلی خوبه تو هدفونشم صداش هی بدک نیست ولی به حد گوشی های مثلا 600 700 تومنی که نمیرسه.همونجور که از اسمشم معلومه همون سمند خودمونه فقط اومدن سپراشو عوض کردن.در واقع سی پی یوی که در این گوشی استفاده شده در گوشی های ساخت ضد تی ای هم هستش وهمینطور در گوشی های طرح اصلی جدید از این سی پی یو استفاده شده..کلا چین نسبت به دو سال پیش در طراحی سخت افزار خیل خیل پیشرفت کرده.که بازم اون رو مدیون شرکتهایی مثل سامسونگ و اپله.اگه نمیدونید بگم که گالکسی مگا سامسونگ رو شرکت ضد تی ای میزده و الان داره تبلت و گوشی با مارک خودش رو در جهان معرفی میکنه .ایفن زده 2 برابر سرعتی تر از خودش اما اندرویدی..لامصبا..بعدم بیکار ندارن رشد اقتصادی بالاییم دارن...

Last edited:

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
امروز گوشی سام رو بررسی میکردم.گوشی که بهش سام میگن.سی پی یوش تقریبا با اجحاف 700mhzتک هسته ایmt6573رام 256و صفحه 3.5 اینچی.لمسش بازم خوبه.البته باید بگم یه چیزش بد جور تو ذوق میزنه اونم فونتشه خیلی ضایس.و آرم دیمو هم روش زدن اما از نظر سخت افزاری خیلی خوب روش کار شده چرا که این گوشی یکی از اوناییه که برای بررسی و سری اول به دست متخصصان دادن.3 جی رو ساپرت میکنه.دوربین اصلیش 5 هستش و البته زوم واقعی داره و خودش رو یه جورایی ریفرش و تنظیم میکنه یعنی کانونیش اوتوماتیکه.کیفیتش نسبت به همه دیموهای دیگه توی دوربین عالیه.دوربین جلوشم خیلی خوبه در واقع حتی از دوربین اصلی سورن بهتره.ظاهرش یه کمی شبیهه اچ تی سی.با اون فونتای فارسی ضایش.البته اگه بتونی روتش کنی میشه فونتاشم درست کنی.در کل این گوشی رو الان نمایندگی اهواز باتخفیف و یک گوشی دکمه ای اشانتیون 330 میده که اگه یه گوشی کار کرده یا خراب بیاری بدی بازم 25 تومن بهت تخفیف میده.و باز اگه اشانتیون رو نخوای 30 در صد تخفیف میده..رفیقم این گوشی رو 295 خریدبا یه گوشی دکمه ای اشانتیون.الانم ازش رازیه.اما مرجوعی گوشی هایی مثل زیگورات و تبلت هاشون اونم از اون گروناش خیلی زیاده...یه مشکلی من تو بررسی هام فهمیدم در گوشی های زیگورات بیشتر پیش اومده و مشتری ها نالیدن.از شارژ نشدن و هنگ کردن هنگام شارژ بوده.طبق تجربه من از این دسته گوشی ها.هم مشکل کابله و هم شارژر.یه جورایی اشتباهی کابل دیتا بهشون میدن جای کابل شارژ.میدونی این گوشی ها منفیشون یا همون شیلد کابلشون متفاوته.باید حتما کابل عوض بشه.اونایی هم که میگفتن تاچش موقع که شارژر وصل باشه قاطی میکنه فقط و فقط بخاطر شارژره .چون خوب کالیبره نشده و ولتاژ باریپل وارد گوشی میشه که در مدت کوتاهی هم باطری خراب میشه و هم طبقه شارژینگ.باید حتما شارژر عوض شه و به نظرم شارژر گالکسی سامسونگ خیلی خوب کارشده و اگه بازشون کنی میبینی دوتا ایسی واسه کالیبره منفی و مثبت قرار دادن .پیشنهادم این شارژره.فعلان تا بعد.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دوستان لاستر شده 180
دیمو سرو شده 195
واقعا یعنی نمی ارزه این چینی های لباس ایرانیرو بخرم؟قول میدم فقط تو خونه از وای فایش استفاده کنم سر کار هم برا چت از مسنجرای اندروید
پول بدم براش یا نه؟
1-سرو بهتره یا لاستر؟
2-چرا هیچ جا نزده پردازنده ی سرو چی چی هست؟!
به نظرتون واقعا سرو اندروید 4 هستش؟
کسی سرو داره بگه مدل اندرویدش چیه؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان لاستر شده 180
دیمو سرو شده 195
واقعا یعنی نمی ارزه این چینی های لباس ایرانیرو بخرم؟قول میدم فقط تو خونه از وای فایش استفاده کنم سر کار هم برا چت از مسنجرای اندروید
پول بدم براش یا نه؟
1-سرو بهتره یا لاستر؟
به نظر من این 2تا بهترن:
Samsung Galaxy Star S5280 1GHz512 MB2 MPآندروید3 "229,000

Samsung Galaxy Star S5282 1GHz512MB2 MPآندروید 239,000

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
به نظر من این 2تا بهترن:
Samsung Galaxy Star S5280 1GHz512 MB2 MPآندروید3 "229,000

Samsung Galaxy Star S5282 1GHz512MB2 MPآندروید239,000
60 تا 50 تومن با اونا فرق دارن:)
دنیارو با این نوکیا 112
خودم عوض نمیکنم گوشی خودمو نگه میدارم
فقط یه چی میخوام که از وای فایش با بعضی از برنامه های کاربردی اندروید مثل مسنجرا استفاده کنم به نظرتون می ارزه 50 بیشتر خرج کنم یا همون لاستر یا دیمو رو بردارم
پشیمونم چرا لپ تاپ خریدم کاش تبلت میگرفتم
حمل و نقلش سخته لب تاپ:(

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
60 تا 50 تومن با اونا فرق دارن:)
دنیارو با این نوکیا 112
خودم عوض نمیکنم گوشی خودمو نگه میدارم
فقط یه چی میخوام که از وای فایش با بعضی از برنامه های کاربردی اندروید مثل مسنجرا استفاده کنم به نظرتون می ارزه 50 بیشتر خرج کنم یا همون لاستر یا دیمو رو بردارم
پشیمونم چرا لپ تاپ خریدم کاش تبلت میگرفتم
حمل و نقلش سخته لب تاپ:(
کاملا میرزه شک نکن.
ولی پیشنهاد میکنم تبلت بردارید جای گوشی برای وبگردی و برنامه مسنجر بهتره

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
کاملا میرزه شک نکن.
ولی پیشنهاد میکنم تبلت بردارید جای گوشی برای وبگردی و برنامه مسنجر بهتره

اخه پیدا نمیشه حدود 200 تومن تبلت سیم کارت خور
شما گزینه ای مد نظر دارید؟
دست دو همبود مسئله ای نیست

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان لاستر شده 180
دیمو سرو شده 195
پول بدم براش یا نه؟
1-سرو بهتره یا لاستر؟

جناب من 3 هفته پیش سرو خریدم.اولا که تماسام قطع میشد و باید چند بار پشت سر هم تماس گرفته میشد تا موفق به مکالمه میشدم.اشکال دیگشم صدای بد اسپیکرش بود هر کسی زنگ میزد بهم شکایت میکرد.کلا راضی نیستم فعلا دادم نمایندگی تعویض کنه واسم.خیلی پشیمون شدم من خریدم 175 تومن.اندرویدش نوشته4 ولی انگار فقط ظاهرشه.در کل جالب نیست البته بگم ازین چینیا خیلی بهتره

send from my....

• Like
Reactions: usl

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اخه پیدا نمیشه حدود 200 تومن تبلت سیم کارت خور
شما گزینه ای مد نظر دارید؟
دست دو همبود مسئله ای نیست
لیست قیمت تبلت

ارزونترین سیم کارتخورا که دیدم:
jxd p1000s قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان تبلت
برندی ناشناخته

اینو کاملا تایید میکنم
Lenovo Ideapad A1000-T- 4GB قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان تبلت

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
متوجه نمیشم
یعنی چیزایی که تلویزیون(20:30) نشون میداد الکیه؟
اون همه کارگر و دم و دستک؟

دوست عزیز Glx Dimo , برندای از این قبیل,.... تو ایران اسمبل یا جمع میشن تو ایران تولیدی انجام نمیشه حتی شما میتونید برید کمپانی Oem رو تو چین ببینید ، این خط تولید و ... کاذبه و فقط از احساس و غرور ملی سئو استفاده میکنن که سود کلانی ببرن و جنسشو رو آب کنن و چینیارو شارژر و از چین حمایت مخلصانه کنن.

حتی تو خیلی از بررسی ایرانی یا بازکردن تبلت یا سایت های چینی ، مشابه glx dimo با برند درپیت یا Low End چینی دیده شده و تو تستها مشخص شده و به بیرون درز کرده

سایت شرکت glx با توضیحات کامل (دفتر اصلیش تو هنگ کنگه )

GLX International Limited - GLX International Limited

نکته جالب اینجاست که این شرکت هنگ کنگی اصلا شناخت درستی از ایران ندارد و ایران را یک کشور عربی می داند! و وقتی در بالای سایت بر روی زبان عربی کلیک می کنیم وارد سایت ایرانی می شود!

مثال بررسی نارنجی

بررسی نارنجی: "تبلت ایرانی دیمو 700" - نارنجی

بررسی نارنجی: تبلت دیمو ۹۰۰+ - نارنجی

در مورد خط تولیدن ، خط تولید دارن ولی اسمش خط تولید نیست این خط مونتاژه نهایتن ، مثل این میمونه که من چون قطعات کامپیوتر رو اسمبل میکنم و حمع میکنم ، 1 سیستم کامل میشه ، پس من تولید کننده کامپیوترم؟
نه من فقط مونتاژ کردن و قطعات رو اسمبل کردم و به شکل 1 سیستم دراوردمش

امیدوارم روزی برسه که از تخصص و هوش و استعداد جوانای ایرانی برا شاخص و صاحب تکنولوژی شدن تو دنیا استفاده کنیم نه اینکه ..............به هموطن و کشورمون خیانت کنیم.

امثال امید کردستانی نادر فقیه زاده و.......

موفق باشید

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
جناب من 3 هفته پیش سرو خریدم.اولا که تماسام قطع میشد و باید چند بار پشت سر هم تماس گرفته میشد تا موفق به مکالمه میشدم.اشکال دیگشم صدای بد اسپیکرش بود هر کسی زنگ میزد بهم شکایت میکرد.کلا راضی نیستم فعلا دادم نمایندگی تعویض کنه واسم.خیلی پشیمون شدم من خریدم 175 تومن.اندرویدش نوشته4 ولی انگار فقط ظاهرشه.در کل جالب نیست البته بگم ازین چینیا خیلی بهتره

send from my....
سلامو ممنون نه من برا زنگ و اس که نوکیا دارم همون 112 کارمو راه میندازه
برای وای فای و بعضی از نرم افزارای سبک اندروید میخوام اصلا بازی نمیکنم
راستی یعنی از واقعا اندروید 4 نیست؟
سی پی یوش چنده؟
پنجمارک گرفتین جند بهش داد؟

بالا