sayyedm
Registered User
- نوشتهها
- 471
- لایکها
- 30
از کجا میدونید؟آره ولی بعد این پست خوندم
ایران تکنولوژی مونتاژ رو نداره پس این گوشی به هیچ وجه ایرانی نیست
از کجا میدونید؟آره ولی بعد این پست خوندم
ایران تکنولوژی مونتاژ رو نداره پس این گوشی به هیچ وجه ایرانی نیست
از اینجا که:شما یه چیزی بگو تو ایران تولید شه:ساعت-ریش تراش-جی پی اس-و...از کجا میدونید؟
از اینجا که:شما یه چیزی بگو تو ایران تولید شه:ساعت-ریش تراش-جی پی اس-و...
اگه من میدونستم تو ایران تولید میشه الان گوشی دستم جی ال ایکس بودچه استدلال محکمی انجام دادی !!!!!!!! الان من قانع شدم:blink:
اگه من میدونستم تو ایزان تولید میشه الان گوشی دستم جی ال ایکس بود
استدلال خوبی نیست؟
اصلا فرض کنیم تولید نمیشه. حد اقل مونتاژ که میشه.از اینجا که:شما یه چیزی بگو تو ایران تولید شه:ساعت-ریش تراش-جی پی اس-و...
من اینو قبلا دیده بودم
حداقل قبول کن که توی کارتن میذارن:lol:من اینو قبلا دیده بودم
ولی با دیدن این ویدیو اصلا بهم ثابت نشد که تو ایران حتی مونتاژ میشه.دقت کرده باشید جزئیاتو اصلا نشون نمیده و اونجایی که بورد گوشیا داره با دستگاه تولید میشه اصلا مشخص نیست ایرانه یا
کاملا این ویدیو ساختگی و جعلیه و چیزیو ثابت نمیکنه
من اینو قبلا دیده بودم
ولی با دیدن این ویدیو اصلا بهم ثابت نشد که تو ایران حتی مونتاژ میشه.دقت کرده باشید جزئیاتو اصلا نشون نمیده و اونجایی که بورد گوشیا داره با دستگاه تولید میشه اصلا مشخص نیست ایرانه یا
کاملا این ویدیو ساختگی و جعلیه و چیزیو ثابت نمیکنه
اصلا فرض کنیم تولید نمیشه. حد اقل مونتاژ که میشه.
هر وقت شرکتای دیگه مثل سامسونگ همه قطعات گوشیهای خودشون توسط خود شرکت سامسونگ تولید کردن شرکت GLX هم قطعاتشو خودش تو لید میکنه!!!
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
پس فقط توی کارتن میذارن خسته نباشن
اگه درست متوجه شده باشم پس تولید یه تبلت یا گوشی سه مرحله داره:البته شما تا حالا مونتاز ندیدید و خط مونتاژ. قطه قطه و از گمزکات مختلف وارد میشه( به دلیل اینکه قطعات به عنوان تولید داخلی و کمک به پیشرفت صنعت وارد میشه کمرکی بسیار کمتری میخوره) و بعد قطعات و بردها به هم متصل میشه و راه اندازی میشه بعد در خط تست قرار میگیره بعد فلش دیمو رو ش ریخته میشه دوباره توی خط تست قرار میگیره . بعد در بسته بندی قرار میگیره کایر که توی چین و همه جای دنیا انجام میشه.اما اگر منظور تولیده خیر سی پی یو یا قطعات سخت افزاری امکانات میخواد که بیشتر برای این کار در سراسر جهان به کشورهایی مثل مالزی ژاپن چین و همون اطراف که کارگر مزدش پایین سپرده میشه مثلا همین اپل تولیدش رو چین انجام میده .سخت افزاراش رو سامسونگ و چند شرکت چینی توی همون کشور تولید میکنه.درواقع شرکتهایی مثل اریکسون که قدیما گوشی یم میزدن به دلیل به صرفه نبودن کارکردشون رو تغییر دادن.همین نوکیا 22 سال در هامبورگ المان گوشی میزد یعنی خط تولید داشت اما چون دیگه واسش نصرفید تعطیلش کرد.
اگه درست متوجه شده باشم پس تولید یه تبلت یا گوشی سه مرحله داره:
1) تولید قطعاتی مثل سی پی یو و رم و ...
2) معماری سخت افزاری به این معنا که قطعات چی باشن و به به چه شکلی کنار هم قرار بگیرن
3) تولید تبلت مطابق با طراحی انجام شده در مرحله قبل
حالا سامسونگ و اپل و ... مرحله ی 2و3 رو خودشون انجام میدن
ولی جی ال ایکس و دیمو فقط مرحله 3 رو انجام میدن
درسته؟
نه درست نیست ! چون نمیتونن برد تولید کنن ! فقط مونتاژاگه درست متوجه شده باشم پس تولید یه تبلت یا گوشی سه مرحله داره:
1) تولید قطعاتی مثل سی پی یو و رم و ...
2) معماری سخت افزاری به این معنا که قطعات چی باشن و به به چه شکلی کنار هم قرار بگیرن
3) تولید تبلت مطابق با طراحی انجام شده در مرحله قبل
حالا سامسونگ و اپل و ... مرحله ی 2و3 رو خودشون انجام میدن
ولی جی ال ایکس و دیمو فقط مرحله 3 رو انجام میدن
درسته؟