sina_judgment
کاربر تازه وارد
با سلام اینجا از دوستانی که به کوه و سنگ علاقه دارن دعوت میکنم تا مناطق سنگنوردی و کوهنوردی ایران رو معرفی کنن...در ضمن اگه مناطق زیبا و طبیعت سر سبز هم معرفی کنین خوشحال میشم
میشه گفت اکثر کوه های مرتفع ایران از جمله: دماوند علک کوه سبلان دنا زردکوه و .. رو صعود کردم که عکس هاشو میزارم اینجابه نقل از hamedsullivan :خوب جا که زیاده شما تجربه ی کاریتون(ورزشی) چقدره؟؟؟؟
خصوصا زمانی که وسط دیواره و توی آفتاب سوزان در حال حمایت دوستت موندی و با خودت میگی : من اینجا چه غلطی میکنم
خصوصا زمانی که وسط دیواره و توی آفتاب سوزان در حال حمایت دوستت موندی و با خودت میگی : من اینجا چه غلطی میکنم
دقیقا !به نقل از afshin_electronic :
آره -- بارها تجربه كردم .. وحشتناكه -- هزارتا نذر و نياز ميكني كه پات سالم برسه به زمين صاف .. بدش هم با خودت قسم ميخوري كه ديگه از اين غلتا نكني .. ولي هفته ي بعدش يه جاي بدتر از جاي قبلي گير افتادي !!!!
عشقه ديگه .. كاريش نميشه كرد
به نقل از afshin_electronic :ديروز دوباره بر و بچز رو جمع كرديم و رفتيم كوه ..
دوباره تاريخ تكرار شد و وسط صخره ها گير افتاديم .. بي پدر جاي دست هم نداشت .. ديواره ي صاف صاف بود .. خلاصه با هزار بدبختي و مصيبت خودمون رو رسونديم ايستگاه آخر .. داشتيم شهيد ميشديم ..
ايستگاه آخر كه رسيديم .. ديديم چند تا خونواده نشستن .. كلي كف كرديم .. گفتيم آخه چطور اين خانوما و بچه هاي 7 - 8 ساله اين مسير رو اومدن ..
يه خورده كه دقيق تر نيگا كرديم ديديم كه از اون طرف قشنگ توي كوه پله كندن و تا اينجا راحت ميشه اومد ..
ما كلي الكي خودمون رو داغون كرده بوديم كه برسيم بالا ..
به نقل از Ahmad reza :سلام دوستان
من می خوام کوهنوردی کنم البته نه حرفه ای و نه حتی کوه یه جورایی تپه نوردی ولی نمی دونم به چه وسایلی احتیاج دارم و از کجا توی تهرون باید تهیه کنم ، ممنون می شم راهنماییم کنید.