سلام
ممنون ،شماره یا آدرس این هییت ها رو در تهران دارین؟
دوستان عزيز سلام
بايد عرض كنم كه منم كوهنوردي ميكنم.يه سالي ميشه.تو اين يه سال دماوند بلندترين قله اي بوده كه صعود كردم.البته سنبران.آزاد كوه قالي كوه كه 4000 هستن رو هم رفتم.توصيه ميكنم آزاد كوه و قالي كوه رو حتما برين.آزاد كوه كه البرز مركزيه.قالي كوه هم اليگودرزه.طبيعتشون بي نظيره.
خوش حال ميشم با كوهنورداي پي تي آشنا بشم...
راستي عضو گروه شاهين اراكم
من هم کوهنوردی میکنم ولی نه تا این حد حرفه ای ولی هر هفته دربند رو تا قله بالا میرم و بر میگردم ولی خیلی دوست دارم توی یه تیم کوهنوردی عضو بشم
چه تاپیک باحالی !
کسی پایه راه انداختن گروه کوه نوردی سبک هست توی این انجمن ؟ مثلا دو هفته یک بار 5 شنبه ها از دربرند بریم ایستگاه 5 توچال از توچال بیایم پایین ؟ ( یا مسیر هایی در این سطح و یا حتی سبک تر ؟ )
اگر شمال رفتي سماموس هم برو. عاليه
علم كوه هم همينطور.
راجع به ديواره لجور اطلاعات داري؟
سلام دوست عزیز
میشه تا حدودی گفت بله.مسیرهای خیلی تاپی داره.مسیر فراز . تولد و...حتما یه سر بیا اراک خواستی میتونی با گروه هماهنگ کنی.....
ممنونم. مدتي ميشه كه سنگنوردي نكرده ام. اما خيلي دوست دارم لجوري كه اينقدر تعريفش رو شنيدم يه تلاشي بكنم.
اگر سنگنوردي در استان تهران تجربه اي داريد بگيد. فصل سنگ داره شروع ميشه.
من پایه برنامه طبیعت هستم .
فقط قبلش باید لوازمم رو آپدیت کنم ! لطفا آدرس یک فروشگاه خوب و معتبر برای خرید لوازم سنگ بدین .
بعدش برم ببینم کدوم باشگاه توی طبیعت برنامه های بیشتری میذاره !
منم حدود 5 - 6 سالی بود که هم سنگ کار میکردم و هم دوچرخه کوهستان .
خوشحال میشم دوباره برنامه های فنی اجرا کنیم .
دستتون درد نکنه .
این هفته میرم واسه خرید .
:happy:
بله ، میدونم عزیز . مثلا خودمون یه زمانی سنگنورد و کوهنورد بودیم !!!
:blush:
اگه این هفته لوازمم رو خریدم دوست دارم واسه آخر هفته یه برنامه برم و دوباره شروع کنم . البته ببینم اوضاع کاری چطوره !
ممنونم ، از شما حتما کمک میگیرم .