• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد بخش سینمای ایران

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود
البته که ما به این گروه مدیون هستیم
و عجیب اینکه معتمد آریا بدجور جاش همیشه خالی هست بین برنامه های این سال های کلاه قرمزی

و البته
یه بزرگ دیگه که نسل ما بد جور مدیون کارهاش هست و می دونیم خیلی زیاد عاشقمونه
مرضیه برومند:)

48307.jpg

مرضیه برومند که خدایگان دنیا ی عروسک هاست !

خالق کلی شخصیت عروسکی محبوب ، از مدرسه موشها گرفته تا زی زی گولو و کلی فیلم و سریال محبوب و دوست داشتنی قدیمی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این اولین نقدی که باری فیلم کلاه قرمزی دیدم
تا چند روز اینده حتما این فیلمو خواهم دید و در باره ش حرف خواهم زد!
حالا کلاه قرمزی هم تلخ‌تر شده است! • نخستین نقد نویسندگان "کافه سینما"به "کلاه قرمزی و بچه ننه" که امروز اکران شد

پ.ن:یه تاپیک کلاه قرمزی نداشتیم؟؟

یک تاپیک داشتیم که خودت زده بودی برای سریالیش :
http://forum.persiantools.com/t122536.html

یکی هم همین الان یکی از بچه ها ظاهرا در همین بخش زد. اگر میخوای اون تاپیک خودت که در بخش سریال هست رو بیاریم اینور، بعد این یکی تاپیک رو باهاش مرج کنم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یک تاپیک داشتیم که خودت زده بودی برای سریالیش :
http://forum.persiantools.com/t122536.html

یکی هم همین الان یکی از بچه ها ظاهرا در همین بخش زد. اگر میخوای اون تاپیک خودت که در بخش سریال هست رو بیاریم اینور، بعد این یکی تاپیک رو باهاش مرج کنم.

اره مرج کن خیلی بهتره:)
مرسی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کسی می دونه این ماجرای فیلم لاله چی هست؟
یعنی برای چی اینقدر حاشیه داره؟

اوضاع و احوال این روزهای سینمای ایران: «اگر "لاله" ساخته شود من هم زندگي "فائقه آتشین" را مي‌سازم!»

اقا دست رو نقاط حساس نزار
127fs3556139.gif

اسم عزیز دل رو هم نیار:|

خدایی مگر چقدر جنجال داره؟خوب موضوعش مگر در مورد یه دختر رالی کار نیست؟!!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
کسی می دونه این ماجرای فیلم لاله چی هست؟
یعنی برای چی اینقدر حاشیه داره؟

اوضاع و احوال این روزهای سینمای ایران: «اگر "لاله" ساخته شود من هم زندگي "فائقه آتشین" را مي‌سازم!»

اقا دست رو نقاط حساس نزار
127fs3556139.gif

اسم عزیز دل رو هم نیار:|

خدایی مگر چقدر جنجال داره؟خوب موضوعش مگر در مورد یه دختر رالی کار نیست؟!!

بحث سر موضوع فیلم نیست، آخه من چه جور بدون ابن که عزیز دل رو وارد ماجرا کنم توضیح بدم ؟ :دی

گویا یه تهیه کننده ایرانی ساکن امریکا هست که مقادیری از پول هاش رو از سرمایه گذاری روی فیلم های پ*ورن به دست اورده، همین آقا البته مسئول برگزاری مراسم ها و کنفرانس های جناب عزیز دل در نیویورک هم هستند. حالا قرار شده چند میلیارد پول نازنین رو بدن ایشون تا فیلمی درباره ی قهرمان زن رالی ایران بسازه از اون طرف هم روزنامه ی کیهان که بدجوری سوخت این پول رو به دار و دسته اش ندادن، اومد علنی کرد که ما داریم پول مملکت اسلامی رو به تهیه کننده ی فیلم های مستهجن می دیم. مشائی و دار و دسته اش هم گفتن که خیر ایشون یه کمپانی مشترک داره که حالا اون کمپانی تصمیم گرفته بود روی پ*ورن سرمایه گذاری کنه و درسته که این آقا هم شریک کمپانی بوده ولی به ایشون این سرمایه گذاری ها ربط نداره

کل بحث سر این که چند میلیارد پول رو کی بخوره؟ ایشون یا اوشون :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بحث سر موضوع فیلم نیست، آخه من چه جور بدون ابن که عزیز دل رو وارد ماجرا کنم توضیح بدم ؟ :دی

گویا یه تهیه کننده ایرانی ساکن امریکا هست که مقادیری از پول هاش رو از سرمایه گذاری روی فیلم های پ*ورن به دست اورده، همین آقا البته مسئول برگزاری مراسم ها و کنفرانس های جناب عزیز دل در نیویورک هم هستند. حالا قرار شده چند میلیارد پول نازنین رو بدن ایشون تا فیلمی درباره ی قهرمان زن رالی ایران بسازه از اون طرف هم روزنامه ی کیهان که بدجوری سوخت این پول رو به دار و دسته اش ندادن، اومد علنی کرد که ما داریم پول مملکت اسلامی رو به تهیه کننده ی فیلم های مستهجن می دیم. مشائی و دار و دسته اش هم گفتن که خیر ایشون یه کمپانی مشترک داره که حالا اون کمپانی تصمیم گرفته بود روی پ*ورن سرمایه گذاری کنه و درسته که این آقا هم شریک کمپانی بوده ولی به ایشون این سرمایه گذاری ها ربط نداره

کل بحث سر این که چند میلیارد پول رو کی بخوره؟ ایشون یا اوشون :دی

عجب!
باید حدس می زدم دعوا سر پول باشه

به عزیز دل چه مربوطه
128fs4765852.gif

اگر فیلم زندگی عزیز دل رو با ارمانهاشون ساختن خودم سینما رو اتیش می زنم
127fs3556139.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
عجب!
باید حدس می زدم دعوا سر پول باشه

به عزیز دل چه مربوطه
128fs4765852.gif

اگر فیلم زندگی عزیز دل رو با ارمانهاشون ساختن خودم سینما رو اتیش می زنم
127fs3556139.gif

البته نمی دونم اینو بگم یا نه :دی ولی منظور من از عزیز دل محمود چاخان خودمون بود. گفتم بگم یه دفعه کسی سو تفاهم واسش پیش نیاد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
البته نمی دونم اینو بگم یا نه :دی ولی منظور من از عزیز دل محمود چاخان خودمون بود. گفتم بگم یه دفعه کسی سو تفاهم واسش پیش نیاد

ای بابا
زودتر می گفتی
:دی

در هر صورت مرسی بابت توضیح
مخصوصا توضیح اخر

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
548218_463134667051930_1534384798_n.jpg

قدرت الله ایزدی همون آقا رشید خودمون، سکته کرده و در حال حاضر تو CCU بستری شده :(
به یاد لحظه های شادی که آقا رشید برامون رقم می زد.

براش دعا کنیم.....

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
تالار محبوب‌مون رفت هوا. تو این شرایط چی می‌شه گفت؟ جایی که توش خیلی چیزا یاد گرفتم. جایی که با آدم‌های محشری آشنا شدم. آدم‌های باجنبه و باسواد و خاکی و فروتن. صادقانه بگم، به نظرم تالار سینمای پیتی بهترین تالار فارسی‌زبان در حیطه سینما بود. درسته چند وقتی بود یه ذره خاک گرفته بودش و خیلی‌ها دیگه نمیومدن، ولی ما که به همون راضی بودیم خداوکیلی. حداقل پست‌هاشون بود و خاطرات خوب‌شون. هنوزم البته خاطرات تالار هست. امیدوارم خیلی زود از این کابوس بیدار شم و ببینم همه‌چیز برگشته سر جای اولش.

این فقط یه خوابه، این فقط یه خوابه، ...

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
واقعاً حذف اون همه پست عالی که در طول سالهای قبلی خورده بود، جای تاسف داره. من هنوز هم اون قبلی‌ها رو می‌خوندم و ازشون استفاده می‌کردم.
امیدوارم که بک‌آپی ازشون موجود باشه و دوباره همه چیز برگرده.

AshkanFb

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
این یعنی چی؟

بعد از دو ماه بدبختی و دربه‌دری یه کم سرم خلوت شده بود، یه فیلم دیده‌بودم اومدم بنویسم اینجا ... تف آقا، تف!
اگه اینجا نبود شاید هیچ وقت عاشق سینما نمی‌شدم. یعنی اون دایره‌المعارفی که طی هفت-هشت سال ذره‌ذره نوشته شده‌بود پاک شد یه شبه؟ برم بکشم خودمو راحت شم!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
آقا این چه وضشه

یکی از معدود دلخویای این زندگی ننگینمون همین بخشای سینما و سریالا و موسیقی پی تی بود...
156fs428254.gif

گفتگوی آزاد به درک، آخه چرا اینجاها رو از دسترس یوزرا خارج کرد احسان؟
156fs428254.gif
156fs428254.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
واقعا باعث تاسفه.

چقدر من از تاپیک آخرین فیلمی که دیدم استفاده میکردم...

لعنت!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
ای وای من .
من شخصا غصه تاپیک های بی محتوا و آبکی انجمن های گفتگوی آزاد و بعضی قسمت های دیگه رو نمیخورم .
اما واقعا بعضی بخش ها مثل انجمن سرمایه و انجمن سینما و فیلمهای خارجی چرا آخه ؟!

از اول معلوم بود با اون تاپیک های انحراف جنسی و مباحث سیاسی گفتگوی آزاد کارمون به اینجا میکشه ...

بالا