• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد بخش سینمای ایران

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
آخرین فیلمی که دیدم
آخرین فیلمی که دیدم
آخرین فیلمی که دیدم ، داشتم میخوندم ،نوشته هادی بود... تلفن زنگ زد ، همینطوری که داشتم موبایل به دست رو صندلی می چرخیدم ، مطلب هادی رو تموم کردم ، میخواستم لایک بزنم ، یه دفعه صدای بوق اسکایپ اومد ، مشغولش شدم ، بعدش که اومدم به هوای پست هادی ، نبود ، دیگه هیچی نبود ...هادی یه لایک از من طلبکار ...
آخرین فیلمی که دیدم
آخرین فیلم...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
:| ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
من از هادی جان و بقیه دوستان تقاضا میکنم به اینجا بیان...تاپیک آخرین فیلمی که دیدم...

تا از پست های دوستان همچنان بهره مند بشیم...

P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد

p30 خیلی یوزراش داغون شدن

مدیراشم اغلب خیلی بد رفتار هستن با یوزرا و بعضاً عقده ای هستن اصن یه وضی... به خاطر همین بسیاری یوزرای قدیمیش دیگه سال هاس فعالیتی نمیکنن و تعداد یوزرای درب و داغون کم سن و سال کم سواد خیلی زیاد شده اصن داغون...

ما pt رو میخوایم
156fs428254.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
p30 خیلی یوزراش داغون شدن

مدیراشم اغلب خیلی بد رفتار هستن با یوزرا و بعضاً عقده ای هستن اصن یه وضی...

ما pt رو میخوایم
156fs428254.gif

میدونم...مسعود جان...

بیشتر منظورم دقیقا همین لینکی بود که گذاشتم...تاپیک آخرین فیلمی که دیدم در اونجا هم بسیار پر بار دنبال میشه......

به هر حال من عقیده دارم...جایی که برای هنر ارزشی قائل نشن نباید موند.

همین.

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
فیلم سریال موسیقی همرو زدن پاک کردن
128fs4765852.gif
نمیفهمم اخه اینارو برا چی دیگه؟! یعنی حداقل تفریحم نباید داشته باشیم ؟ هرچی تو روز اعصابمون خرد میشد حالمون گرفته میشد میومدیم اینجا میخوندیم مینوشتیم یه کم حالمون بهتر میشد اینم زدن نابود کردن
154fs232528.gif

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

امروز که اومدم پی تی و دیدم چندتا از انجمنها پریده ، خیلی ناراحت شدم . ضد حال بزرگی بود .

افسوس واقعا ! هممون استفاده میکردیم از نوشته های هم .

به قول دوستمون هادی ، ایشالا که بک آپی موجود باشه از نوشته ها .

وگرنه باید گفت خداحافظ پی تی !

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
چی شد الان اینجا ؟؟

اگه کسی بخواد در مورد فیلم و سریال های خارجی که ار طربق مجاری رسمی توزیع میشن بحث کنه باید چه کار کنه ؟

دلیل چی بوده؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
چی شد الان اینجا ؟؟

اگه کسی بخواد در مورد فیلم و سریال های خارجی که ار طربق مجاری رسمی توزیع میشن بحث کنه باید چه کار کنه ؟

دلیل چی بوده؟

بحث کردن در مورد فیلم سریال مشکلی نداره برای دانلود گذاشتن یا فروش مشکل داره.الانم کلی انجمن در همین زمینه ها هست توی ساماندهی ثبتن و هیچ مشکلی از نظر فیلترینگ ندارن نمیدونم اینا چرا گند زدن به انجمن

Lord rings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان خالصانه با همتون همدردی میکنم....
من یه عاشق سینمام که تازه با انجمن آشنا شده بودم...
یه چند روزی بود فقط داشتم به نوشته هایه زیباتون نگاه میکردم و از ته دل لذت میبردم و تاسف میخوردم که ای کاش زودتر عضو انجمن شده بودوم....
دیروز تازه میخواستم شروع به فعالیت کنم که دیدم همش پاک شده....اولش شوکه شدم گفتم مگه میشه شاید مشکل از سیستمه منه که ای کاش اینطور بود...
ناخداگاه اشکم جاری شد...گفتم حیف نیست ....آخه واسه چی ؟...چشم نداشتن ببینن چقدر انسان های باشعور و باسوادی دارن اینجا فعالیت میکنن...
به قول یکی از دوستان جاییکه به هنر اهمیت ندن باید ترک کرد........................................توف توف تو ذاتتون که ذره ای به هنر و عشق مردم اهمیت نمیدید....

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
فقط متاسفم برای مدیری که قبل از هر چیز به فکر منافع اقتصادیش هست
خداییش تو تمام انجمن های سینمایی گداییه کاربری مثل هادی رو میکنن کسی که تاپیک هاش مرجع انتخاب فیلم برای من بود
ایشون بالای 900 پست مفید تو بخش سینما داشتن که تک تکشون عالی بودن بعد یک شبه پست های ایشون شد چهل و خورده ایی
اخه توهین به شعور کاربرا هم حدی داره شما بخش سینما دیگه چکار داشتی یا مثلا بخش سرمایه ا

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
1-من که شرط دانلود فیلمم لایک های نویسندگان پی تی بود منیکه از نوشته های حبیب و هادی و کامیار و کویین و دارک نایت وو استفاده می کردم . آهنگ های قدیمی آپلود شده توسط عاشقان موسیقی پی تی مرجع بزرگ موسیقی بود همه و همه نشانم داد که آنچه دشمنی هست با تاریخ و فرهنگ و موسیقی و هنر است.
2-اخه سینمای ورشکسته ایران چی داره که بحثم بشه درباره ش؟
3-شاید کشتیبانی دگر آید باسیاستی دیگر.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"فیلم جدید اصغر فرهادی"

390128_122426787914344_1852817223_n.jpg

کارگردان برنده اسکار فیلمبرداری اولین فیلم فرانسوی‌زبان خود را از هشتم اکتبر در پاریس آغاز کرد.

فیلم جدید اصغر فرهادی را الکساندر ماله-گی تهیه‌کننده فرانسوی برای شرکت «ممنتو فیلمز پروداکشنز» تهیه می‌کند.

بره‌نیس بژو بازیگر فرانسوی که برای فیلم صامت و سیاه و سفید «هنرمند» نامزد جایزه اسکار و گلدن گلوب شد و برای این فیلم جایزه سزار را برد و طاهر رحیم بازیگر فرانسوی برنده جایزه سزار برای فیلم «یک پیامبر» و علی مصفا بازیگر ایرانی، در فیلم فعلا بی‌نام فرهادی مقابل دوربین می‌روند.

پولین بورله که در فیلم «زندگی زیبا» نقش ادیت پیاف در کودکی را به عهده داشت، الیس اگیس، ژان ژستن و بابک کریمی بازیگر «جدایی نادر از سیمین» فیلم قبلی فرهادی، دیگر بازیگران این فیلم هستند.

فرهادی 40 ساله پیش از این پنج فیلم بلند داستانی کارگردانی کرده از جمله «درباره الی» که سال 2009 در جشنواره برلین برنده جایزه خرس نقره‌ای بهترین کارگردان شد و «جدایی نادر از سیمین» که در جشنواره برلین برنده جوایز خرس طلایی همین طور جوایز بهترین گروه بازیگری مرد و زن شد و پارسال جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان را برد.

فرهادی و ماله-گی ماه مه در جشنواره کن اولین جایزه رسانه‌ای اتحادیه اروپا را دریافت کردند.

جزئیات داستان فیلم جدید فرهادی هنوز اعلام نشده است.

فیلمبرداری قرار است به مدت 14 هفته تا 11 ژانویه 2013 ادامه داشته باشد و فیلم احتمالا بهار سال آینده آماده نمایش می‌شود.

شرکت ایتالیایی «BIM Distribuzione» و چند شرکت فرانسوی دیگر در تولید این فیلم نقش دارند.

ممنتو حق پخش این فیلم در فرانسه و حقوق پخش بین‌المللی آن را در اختیار دارد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
314189_10151085677891290_1147189486_n.jpg

روایتی خواندنی از سروش صحت

دوست، تقدیر گریزناپذیر ما نیست. برادر ، خواهر ، پسر خاله و دختر عمو نیست که آش کشک خاله باشد. دوستی انتخاب است. انتخابی دو طرفه که حد و مرز و نوع آن به وسیله همان دو نفری که این انتخاب را کرده اند تعریف می شود. با دوستانمان میتوانیم از همه چیز حرف بزنیم و مهم تر آنکه می توانیم از هیچ چیز حرف نزنیم وسکوت کنیم. با دوستانمان میتوانیم درد دل
کنیم و مهم تر آنکه می شود درد دل هم نکرد و بدانیم که می داند. از دوستانمان می توانیم پول قرض بگیریم و اگر مدتی بعد او پول خواست و نداشتیم با خیال راحت بگوییم نداریم. و اگر مدتی بعد تر دوباره پول احتیاج داشتیم و او داشت دوباره قرض بگیریم. با دوستانمان میتوانیم
بگوییم: امشب بیا خونه ما دلم گرفته و اگر شبی دیگر زنگ زد و خواست به خانه مان بیاید و حوصله نداشتیم بگوییم : امشب نیا حوصله ندارم. با دوستانمان می توانیم بخندیم می توانیم گریه کنیم می توانیم رستوران برویم و غذا بخوریم می توانیم بی غذا بمانیم و گرسنگی بکشیم می توانیم شادی کنیم می توانیم غمگین شویم میتوانیم دعوا کنیم. می توانیم در عروسی خواهر و برادرش لباس های خوبمان را بپوشیم و فکر کنیم عروسی خواهر و برادر خودمان است. و اگر عزیزی از عزیزان دوستانمان مرد لباس سیاه بپوشیم و خودمان را صاحب عزا بدانیم. با دوستانمان میتوانیم قدم بزنیم می توانیم نصف شب زنگ بزنیم و بگوییم : پاشو بیا اینجا و اگر دوستمان پرسید چی شده؟ بگوییم :حرف نزن فقط بیا. و وقتی دوستمان بی هیچ حرفی آمد خیالمان راحت باشد که در این دنیا تنها نیستیم با دوستانمان می توانیم حرف نزنیم کاری نکنیم جایی نرویم و فقط از اینکه هستند خوشحال و خوشبخت باشیم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
229998_496505670381304_23511887_n.jpg

تهمینه میلانی داور جشنواره بین المللی استارت باکو شد .

این جشنواره که از تاریخ 27 نوامبر در شهر باکو در کشور آذربایجان برگزار می شود برای اولین بار از پنج کارگردان نامی زن از پنج کشور ایران ، لهستان ، ترکیه ، روسیه و چک جهت داوری ، دعوت به همکاری کرده است .

تهمینه میلانی که اخیرا به عنوان رئیس هیئت داوران فستیوال بین المللی مالاتیا در کنار داورانی از کشورهای آلمان ، ترکیه ، هند و فلسطین در
کشور ترکیه شرکت داشته و 6 فیلم او به زبان ترکی در این فستیوال به نمایش درآمده و مورد استقبال قرار گرفته است ، روز 18 نوامبر به ایران بازگشت .

کارگردان فیلم " یکی ازما دونفر" امیدوار است با رفع موانع مادی پیش تولید فیلم جدید خود ، با نام "تنهایی پر هیاهو " که فیلمی فاخر با
کانسپت ملی _ میهنی است ، را آغاز کند .
بیش از این تهمینه میلانی داوری جشنواره های مهمی چون جشنواره بین المللی شیکاگو ، جشنواره گوا ، و کرالا در هند ، جشنواره کلن آلمان ، استرالیا ، روسیه ، استونی ، ترکیه ، تونس ، داکا ، بانکوک و ....را بر عهده داشته است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
63131_126869550803401_1888533850_n.jpg

نیکی کریمی جایزه اصلی جشنواره فیلم «مانهایم» آلمان را گرفت.

به گزارش ایسنا، کارگردان فیلم سینمایی «سوت پایان» که با این فیلم در بخش مسابقه این جشنواره حضور داشت توانست جایزه اول جشنواره مانهایم را به دست آورد.

هیئت داوران شصت و یکمین دوره این جشنواره که از ۱۰ نوامبر آغاز به کار کرده بود، 28 آبان با اعلام برندگان به کار خود پایان داد.

در بیانیه هیئت داوران آمده است که «سوت پایان» با قدرت در بیان تصویری سینمایی به زیبایی انسانیت و کمک به همنوع را به ما نشان می‌دهد کشمکشی که تا پایان ما را با خود می‌کشاند و فیلمساز به ما خاطر نشان می‌سازد که برای سعادتمند شدن ابتدا باید به فکر کمک به دیگران و همنوعان خود باشیم.

«سوت پایان» که سال پیش در جشنواره پوسان کره جنوبی برای اولین بار به نمایش در آمده بود درجشنواره فیلم وزول هم موفق به دریافت سه جایزه شده بود.

نیکی کریمی علاوه بر کارگردانی، نویسندگی، بازیگری و تهیه کنندگی این فیلم را هم به عهده داشته است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
306704_10151648799999657_740955156_n.jpg

فهیمه راستکار، دوبلور، مدیر دوبله و بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر، روز پنجشنبه در هشتاد سالگی در خانه اش در تهران درگذشت.

فهیمه راستکار در سال ۱۳۱۲ در تهران به دنیا آمد. در دانشگاه به تحصیل در رشته زبان فرانسه پرداخت. او از سال ۱۳۲۸ تا ۱۳۴۲ را در ایتالیا به دوبله فیلم گذراند.
از دوبله های شاخص او می توان به نقش خانم مارپل در سریال خانم مارپل اشاره کرد.

روحش شاد و یادش گرامی‌..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عکسی خاطره انگیز و ماندگار از اساتید سینمای ایران
(عکس از پیج دوستداران استاد حسین علیزاده)

374405_338080606289268_1587534630_n.jpg

نشسته از راست به چپ: عزت الله انتظامی(کارگردان) - زنده یاد مهین شهابی-علی نصیریان-داریوش موُدبیان-هما روستا-کامران نوزاد (بازیگران اصلی)

پشت سر: فرامرز صدیقی-سروش زنده یار-رضا کرمضایی_اسماعیل داورفر-حمید طاعتی-هرمز سیرتی--سیاوس طهورث - محمد مطیع- خسرو شکیبایی

بالا