• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد بخش سینمای ایران

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
بعد از یه بررسی اجمالی، به‌نظرم نیهیلند فروم پیچیده و باذوقی اومد. من به اون رأی می‌دم. شاید اصلا بچه‌های خودمونم اونجا باشن. من می‌گم به این فروم کوچ کنیم، نظر مثبت‌تون رو اعلام کنین!
من که حودم گفتم نظرم رو. مشکلش اینه که کلاً متروکه و البته ادمین رو نمی‌شناسم. اصلاً نمی‌دونم با این شرایط می‌خوان فروم رو دوباره سرپا نگه دارن یا نه.
ارتش سابه ها رو چون War بود نرفتم سراغش... بیشتر سبک جنایی اش رو دوست دارم.
حالا وار به اون شکل نیست. در فضای جنگه. اگه سبکش رو دوست داری این رو دوست خواهی داشت.

اِ کیفیت خوبش اومده؟ ای‌ول. حدس می‌زدم همکاری دوباره‌ش با جان آگوست بد درنیاد، هر چند فیلم کوتاه دهه هشتادش، به نظرم فیلم خوبی نیومد. ولی خب اون لایو-اکشن بود و این یکی انیمیشن استاپ-موشن‌ه. یعنی دو تا مدیوم کاملا متفاوت. پس اسکار انیمیشن رو می‌بره -به امید خدا- دیگه؟

امکان داره. من در حال دانلودش هستم. بریو پیکسار که زیاد خوب نبود. پارانورمن هم به همین شکل. انیمیشن دیگه‌ای هم ندیدم و نمی‌شناسم.

چرا آخه؟ حالا فوق‌ش اگه حس فعالیت نیومد، بی‌خیال‌ش می‌شیم. ولی حداقل تلاش کنیم... یهو دیدی جمع‌مون دوباره جمع شد و بچه‌هایی که خیلی وقته ندیدیم‌شون، هم اومدن. کار خاصی نمی‌خوایم بکنیم. فقط می‌خوایم به قول تو هر وقت که یه فیلم با ارزش دیدیم، بیایم اونو به همدیگه معرفی کنیم و درموردش حرف بزنیم. مثل کاری که همین الآن کردیم. همین
.
من یه مونولیث رو که با هم بحث می‌کردید دیدم. سولاریست هم قبلاً اونجا فعالیت داشته. البته من زیاد هم نرفتم اونجا.

پی‌نوشت: این we need to talk about kevin هم قشنگ بودا! من خوشم اومد.

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پس اسکار انیمیشن رو می‌بره -به امید خدا- دیگه؟
من بعید میدونم آکادمی اینقدر خوش سلیقه یاشه! (احتمالا میدن به Brave که هنوز خودم هم ندیدمش) بهرحال فرانکنشتاین تیم برتون رو باید دید!

یه نکته‌ی بامزه بگم؟ تا حالا هیچ‌کدوم از وسترن‌های لئونه رو ندیدم! [شکلک خجالت!] از فورد دیدم، ولی از لئونه نه. به نظر تو کدوم یک از این دو تا، وسترن‌هاش سرتره؟ چون معمولا خیلی با هم مقایسه می‌شن.

یا حضرت لیدی گاگا! چی می شنوم! باور نمیکنم! پس هنوز بزرگترین لذت سینمایی زندگیت رو حفظ کردی!

اتفاقا امروز میخواستم از لئونه بنویسم... هر چهار تا وسترن معروفش رو چند سال پیش HD دانلود کردم و دیدم و البته هر 4 تاش هم شاهکار هست... اما همین الان دارم Duck, You Sucker اش رو میبینم تازه امروز فهمیدم تارانتینوی بزرگ مقلدی بیش نیست! یعنی تارانتینو یه چنین فیلمی رو دیده بعد برداشته پالپ فیکشن رو ساخته! آقا ببینید این فیلمهای لئونه رو! همین Duck, You Sucker رو هم که کمتر معروف هست حتما ببینید! آدم همین جور انگشت به دهن می مونه از این همه نبوغ و خلاقیت و شگفتی در یک فیلم...

سینمای جان فورد رو هم هیچ جا ندیدم با لئونه مقایسه کنن چون کلا سبک و ساختار کاریشون از زمین تا آسمون فرق داره... هر کدوم تو کار خودشون استادن... از جان فورد لیبرتی والانس و چه سرسبز بود دره من رو می پرستم.

من که حودم گفتم نظرم رو. مشکلش اینه که کلاً متروکه و البته ادمین رو نمی‌شناسم. اصلاً نمی‌دونم با این شرایط می‌خوان فروم رو دوباره سرپا نگه دارن یا نه.

رو این فرومها نمیشه حساب کرد یه دفعه می بینی Down شد رفت پی کارش!

حالا وار به اون شکل نیست. در فضای جنگه. اگه سبکش رو دوست داری این رو دوست خواهی داشت.

میشه یه کم بیشتر در موردش توضیح بدی! نمیدونم چرا هنوز علاقه مند نشدم دانلودش کنم.

پارانورمن هم به همین شکل. انیمیشن دیگه‌ای هم ندیدم و نمی‌شناسم.

پارانورمن رو سر کمدی Horror بودنش گرفتم و هنوز ندیدم ولی این جور که بوش میاد زیاد جالب نیست.

اتفاقا من از سوژه اش خیلی خوشم اومد میخواستم بگیرمش ولی با خودم فکر کردم نکنه از این فیلمهاست که تکه های اعصاب خردکن داره برای همین منصرف شدم. بگیرمش؟

فرید بخواند:
میگم اگه خواستی این 5تا وسترن لئونه رو شروع کنی حتما HD دانلود کن. ارزشش رو داره

پ.ن: این فیلم جدید آلن رو کسی دیده؟ چطوره؟ زیاد با وودی آلن جور نیستم ولی اینو به هوای نیمه شب در پاریس اش گرفتم چون اون خیلی خوب بود.

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
میشه یه کم بیشتر در موردش توضیح بدی! نمیدونم چرا هنوز علاقه مند نشدم دانلودش کنم.
مرتبط با جنگه و در حین جنگ جهانی دوم یه آقاهه هست که با آلمانی‌ها مبارزه می‌کرده و دستگیر می‌شه و تا جایی که یادمه به ترتیبی فرار می‌کنه و داستان کشمکش‌های این آدمه. به هر حال شک نکن یه فیلم ملویلیه که طرفدار سامورایی و دایره‌ی سرخ رو راضی می‌کنه.

پارانورمن رو سر کمدی Horror بودنش گرفتم و هنوز ندیدم ولی این جور که بوش میاد زیاد جالب نیست.
مشکل اصلی این انیمیشن اینه که پادرهواست. برای بچه‌ها یه مقدار سنگینه هم بعضی شوخی‌هاش و هم کلاً ترسناک بودنش و موضوعش. برای بزرگسالان هم زیادی ایتداییه و اونجوری نیست که خلاقیت ازش فوران کنه و یه جورایی باشه که جذبش کنه.

اتفاقا من از سوژه اش خیلی خوشم اومد میخواستم بگیرمش ولی با خودم فکر کردم نکنه از این فیلمهاست که تکه های اعصاب خردکن داره برای همین منصرف شدم. بگیرمش؟
موضوعش خشنه و یه مقدار روی اعصابه ولی اون مقدار صحنه‌ی خشن و اعصاب‌خورد کن نداره به نظرم. پرداختش خیلی خوب بود و من اصلاً نفهمیدم کی تموم شد. یه جور ترکیبی از روایت خطی و غیر خطیه که جالب شده.

پ.ن: این فیلم جدید آلن رو کسی دیده؟ چطوره؟ زیاد با وودی آلن جور نیستم ولی اینو به هوای نیمه شب در پاریس اش گرفتم چون اون خیلی خوب بود.

اگه می‌خوای با نیمه‌شب در پاریس مقایسه‌اش کنی نگاهش نکن. چون به هر حال اون ایده‌ی درخشان رو نداره. اون حس خوب میدنایت این پاریس رو هم نداره. شاید یه اثری در سطح Whatever Works در بین کارهای آلن. اگر فن و طرفدار آلن باشی از دیدنش لذت می‌بری چون فرم آلنی رو داره اما داستانش یه مقدار شلخته‌اس و البته سورپرایزش هم دوباره بازی کردن حودِ آلنه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مرتبط با جنگه و در حین جنگ جهانی دوم یه آقاهه هست که با آلمانی‌ها مبارزه می‌کرده و دستگیر می‌شه و تا جایی که یادمه به ترتیبی فرار می‌کنه و داستان کشمکش‌های این آدمه. به هر حال شک نکن یه فیلم ملویلیه که طرفدار سامورایی و دایره‌ی سرخ رو راضی می‌کنه.

باشه پس میگیرمش... اگه حال و هوای اون دو فیلم رو داشته باشه قطعا لذت بخش هست...

مشکل اصلی این انیمیشن اینه که پادرهواست. برای بچه‌ها یه مقدار سنگینه هم بعضی شوخی‌هاش و هم کلاً ترسناک بودنش و موضوعش. برای بزرگسالان هم زیادی ایتداییه و اونجوری نیست که خلاقیت ازش فوران کنه و یه جورایی باشه که جذبش کنه.

فرانکن وینی رو که فاکتور بگیریم از لحاظ انیمیشن امسال سال آنچنان خوبی نبوده ولی به طور کلی که سال سینمایی بسیار خوبی بود. تازه من به شدت منتظر بی نوایان تام هوپر و فیلم جدید استاد (جانگو) هستم. هابیت هم باید فیلم فانتزی جذابی باشه ولی مثل اینکه منتقدها خیلی بهش روی خوش نشون ندادن... هرچند زیاد نمیشه روی حرف این منتقدها حساب کرد مثلا دوسال پیش فیلمی مثل رابین هود خیلی سطح بالا بود اما اصلا مورد استقبال واقع نشد یا همین پارسال که یه سری از فیلمهای خوب رو تحویل نگرفتن... از فیلمهای سرگرم کننده و پرفروش امسال، مرد عنکبوتی هم جالب بود ولی اونجرز و فیلم جدید نولان انتظاراتم رو برآورده نکرد.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
چطور کلاه قرمزی از یک شخصیت عروسکی تبدیل به یک شخصیت انیمیشنی می شه؟کلاه قرمزی با کمک Red Hat وارد دنیای اینترنت می شه تا دنبال شنل قرمزی بگرده! / کلاه قرمزی با کمک ذره خدا تبدیل به انسان می شه ( یادآوری پینوکیو )(پدر ژپتو = آقای مجری) لطفا ایرانیان هالیوود بخونند !

http://forum.persiantools.com/t341690.html

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام! کسی اینجا نیست!؟

Looper رو دیدم واقعا نیمه ابتدایی فیلم خیلی خیلی عالیه اما هر چی جلوتر میره فیلم ضایع میشه. پایان بندی هم که وصله ی ناجور بود! در کل از ایده باحال فیلم و کارگردانیش خیلی خوشم اومد و دو فیلم قبلی کارگردانش رو هم دارم می گیرم. امیدوارم حداقل در حد همین فیلمش باشه. فیلم جدید آلن هم تا نصفه مشاهده شد تا اینجاش که خیلی باحال بود! در حد خودش کمدی خوبی دراومده... حضور بنینی و جسی آیزنبرگ هم جالب توجه هست.

هوس کردم یه فیلم تاریخی خوب ببینم برای همین میخوام برم سراغ امپراتوری بهشت ریدلی اسکات (مجله 24 اون ماه معرفیش کرد) دارم نسخه باکیفیتش رو میگیرم امیدوارم چیز خوبی باشه. اینا رو هم جدیدا گرفتم حالا کم کم میرم سراغشون (انتخاب کردن از بینشون خیلی سخته!)
Love in the Afternoon (1957)
Being John Malkovich (1999)
Sansho the Bailiff (1954)
Cat on a Hot Tin Roof (1958)
Harakiri (1962)
Rain Man (1988)
The Trouble with Harry (1955)
Monsieur Verdoux (1947)
Ikiru (1952)
Persona (1966)
The Asphalt Jungle (1950)
Tokyo Story (1953)
Cloud Atlas (2012)
Perfume The Story of a Murderer (2006)
Blood Simple. (1984)

هادی و فرید! سنگر رو خالی نکنید!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
راستی هادی جان این فیلم پارانورمن هم خیلی باحال بود، من خوشم اومد نمیدونم چرا زیاد حال نکردی باش!؟

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
سلام! کسی اینجا نیست!؟

Looper رو دیدم واقعا نیمه ابتدایی فیلم خیلی خیلی عالیه اما هر چی جلوتر میره فیلم ضایع میشه. پایان بندی هم که وصله ی ناجور بود! در کل از ایده باحال فیلم و کارگردانیش خیلی خوشم اومد و دو فیلم قبلی کارگردانش رو هم دارم می گیرم. امیدوارم حداقل در حد همین فیلمش باشه. فیلم جدید آلن هم تا نصفه مشاهده شد تا اینجاش که خیلی باحال بود! در حد خودش کمدی خوبی دراومده... حضور بنینی و جسی آیزنبرگ هم جالب توجه هست.

هوس کردم یه فیلم تاریخی خوب ببینم برای همین میخوام برم سراغ امپراتوری بهشت ریدلی اسکات (مجله 24 اون ماه معرفیش کرد) دارم نسخه باکیفیتش رو میگیرم امیدوارم چیز خوبی باشه. اینا رو هم جدیدا گرفتم حالا کم کم میرم سراغشون (انتخاب کردن از بینشون خیلی سخته!)
Love in the Afternoon (1957)
Being John Malkovich (1999)
Sansho the Bailiff (1954)
Cat on a Hot Tin Roof (1958)
Harakiri (1962)
Rain Man (1988)
The Trouble with Harry (1955)
Monsieur Verdoux (1947)
Ikiru (1952)
Persona (1966)
The Asphalt Jungle (1950)
Tokyo Story (1953)
Cloud Atlas (2012)
Perfume The Story of a Murderer (2006)
Blood Simple. (1984)

هادی و فرید! سنگر رو خالی نکنید!

لوپر رو دارم. توی همین یکی دو روز می‌بینم. فیلم آلن رو هم گفتم در حد بهترین کارهاش نیست ولی به هر حال فیلم آلنه و می‌شه ازش بذت برد. ایده‌ی اپرا زیر دوشش باحاله :دی
این فیلمهایی که گرفتی خیلی خوبن. من یه نظرات کوتاهی بدم برای آرشیو :دی.
عشق در بعدازظهر رو ندیدم! جان مالکوویچ کمدی-فانتزی خلاقانه‌ایه. سانشو که عالیه. یک ماهی طول کشید من دی‌وی‌دیشو با سرعت سه چهار دانلود کردم الان کرایتریون می‌خواد بلوریشو بده بیرون. کت آن اِ هات تین روف هم جالبه. هاراکیری هم من رو بیشتر با فرهنگ ژاپن آشنا کرد و خوب بود. مرد بارانی خیلی دلنشینه با بازی دوست‌داشتنی هافمن. مشکل با هری سرخوشانه‌ترین فیلم هیچکاکه. یک فیلم کمدی و متفاوت با کارنامه‌ی هیچکاک. موسیو وردو هم منتظر بلوریش هستم که کرایتریون داره می‌ده بیرون و هنوز ندیدمش.
ایکیرو هم جزء فیلم‌های خوب کوروساوائه که خارج از سبک سامورایی ساخته شده. تو این فیلم‌های خارج از سامورایی High and Low فیلم جنایی جالبیه. پرسونا یه جورایی خاصه و بسیار سلیقه‌ای ولی بی‌شک از بهترین‌های برگمانه. آسفالت جانگل رو ندیدم. داستان توکیو هم یه فیلم خانوادگی فوق‌العاده ساده (از نظر داستانی) هست که بسیار هم دلنشینه و بهش در طول تاریخ توجه شده. کلاد اطلس هم در جال دانلوده. پرفیوم رو خیلی وقت پیش دیدم. از نظر بصری خیلی قشنگه ولی داستانشو خیلی دوست نداشتم. بلاد سیمپل هم با اینکه اولین فیلم کوئن‌هاست اما به نظرم از بهترین‌هاشونه.

آقا تو که فیلم ژاپنی دوست داری و می‌بینی این Woman in the Dunes رو هم ببین. به نظر من که خیلی خوب بود.

راستی هادی جان این فیلم پارانورمن هم خیلی باحال بود، من خوشم اومد نمیدونم چرا زیاد حال نکردی باش!؟
نمی‌دونم چرا برام کشش نداشت :دی. خیلی دوستش نداشتم ولی انیمیشن بدی هم نیست به نظرم. شاید شخصیت اولش خیلی برام دلنشین نبود.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
لوپر رو دارم. توی همین یکی دو روز می‌بینم.

آره حتما ببین! اینقدر خوب بود که من پیگیر سایر کارهای ریان جانسون شدم.

فیلم آلن رو هم گفتم در حد بهترین کارهاش نیست ولی به هر حال فیلم آلنه و می‌شه ازش بذت برد. ایده‌ی اپرا زیر دوشش باحاله :دی

آخه مشکل دقیقا اینجاست که از یکسری از فیلمهای خوب آلن لذت نبردم! نمونش آنی هال که اصلا جالب نبود...

این فیلمهایی که گرفتی خیلی خوبن. من یه نظرات کوتاهی بدم برای آرشیو :دی.

حالا چرا برای آرشیو:دی اتفاقا اسم بردم تا نظر شما رو درموردشون بدونم...
میگم خوشم میاد زیاد از بلوری و کرایتریون حرف میزنی:دی منم سعی میکنم فیلمها رو با کیفیت مطلوب ببینم.

آقا تو که فیلم ژاپنی دوست داری و می‌بینی این Woman in the Dunes رو هم ببین. به نظر من که خیلی خوب بود.

اوکی اتفاقا اون دوتا فیلم رو که توصیه کردی گرفتم (کوین و ارتش سایه ها) فقط قبلا از این که اینو بگیرم یه توضیحی در مورد تم اصلی داستان و فضای کلی فیلم بده تا اگه از سوژه اش خوشم نیومد سراغش نرم (بدون اینکه داستان لو بره)

حقیقتا من بیشتر از اینکه از سینمای ژاپن خوشم بیاد از فرهنگ و آداب مردم ژاپن خوشم میاد البته بحث سینمای کوروساوا جداست!

نمی‌دونم چرا برام کشش نداشت :دی. خیلی دوستش نداشتم ولی انیمیشن بدی هم نیست به نظرم. شاید شخصیت اولش خیلی برام دلنشین نبود.

اممممم...! اصلا با این سبک میونه خوبی داری؟ مثلا از کابوس قبل از کریسمس (هر چند این کلا موزیکاله) یا وینسنت تیم برتون خوشت میاد؟ به طور کلی به عنوان یه کمدی-ترسناک کیفیت خوبی داشت هرچند سلیقه ها متفاوته دیگه...

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
آخه مشکل دقیقا اینجاست که از یکسری از فیلمهای خوب آلن لذت نبردم! نمونش آنی هال که اصلا جالب نبود...
آره خیلی‌ها می‌گن بهترین فیلم آلنه اما من از فیلم بمباران دیالوگ‌هاش فقط یادم میاد و برام خیلی جالب نبود.

میگم خوشم میاد زیاد از بلوری و کرایتریون حرف میزنی:دی منم سعی میکنم فیلمها رو با کیفیت مطلوب ببینم.
جالب‌ترش اینجاست که من فیلم نمی‌بینم مگر اچ‌دی‌ریپ باشد. برای معدود فیلمی استثنا قائل می‌شم مثلاً برای سامورایی استثنا قائل شدم ولی اون رو هم نسخه‌ی دی‌وی‌دی منو اصلی کرایتریون رو دارم. در ضمن روند رلیز فیلم‌های کلاسیک هم رونق گرفته و از این نظر هم خوش به حال من شده. حجم دانلود هم کم نمیارم اگه برات سوال پیش اومده چون شراکتی دانلود می‌کنیم.

اوکی اتفاقا اون دوتا فیلم رو که توصیه کردی گرفتم (کوین و ارتش سایه ها) فقط قبلا از این که اینو بگیرم یه توضیحی در مورد تم اصلی داستان و فضای کلی فیلم بده تا اگه از سوژه اش خوشم نیومد سراغش نرم (بدون اینکه داستان لو بره)
راستش نود درصد فیلم فقط دو تا بازیگر داره تازه دو ساعت و نیم هم زمانشه. اما برای من که خسته‎کننده نبود تصویربرداریش عالیه و داستانش هم برای من که خیلی جذاب بود. شروع فیلم اینه که یه معلم مدرسه می‌ره اطراف شهر دنبال حشره جمع کردن ولی حواسش پرت می‌شه و اتوبوس آخر ور از دست می‌ده و به همین دلیل می‌ره خونه‌ی یکی از روستایی‌ها.

اممممم...! اصلا با این سبک میونه خوبی داری؟ مثلا از کابوس قبل از کریسمس (هر چند این کلا موزیکاله) یا وینسنت تیم برتون خوشت میاد؟ به طور کلی به عنوان یه کمدی-ترسناک کیفیت خوبی داشت هرچند سلیقه ها متفاوته دیگه...
آره استاپ‌موشن دوست دارم. این کمپانی سازنده‌ی پارانورمن هم دز این زمینه coraline رو داره که اون رو دوست داشتم. کابوس هم جالب بود. وینسنت کماکان در حال دانلوده:دی.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
جالب‌ترش اینجاست که من فیلم نمی‌بینم مگر اچ‌دی‌ریپ باشد. برای معدود فیلمی استثنا قائل می‌شم مثلاً برای سامورایی استثنا قائل شدم ولی اون رو هم نسخه‌ی دی‌وی‌دی منو اصلی کرایتریون رو دارم. در ضمن روند رلیز فیلم‌های کلاسیک هم رونق گرفته و از این نظر هم خوش به حال من شده. حجم دانلود هم کم نمیارم اگه برات سوال پیش اومده چون شراکتی دانلود می‌کنیم.
خودم شخصا یه معیارهایی برای دانلود دارم حالا چه فیلم چه مستند و سریال، اول از همه اینکه سعی میکنم حتما فایلی رو دانلود کنم که سورسش بلوری باشه چون بعضی هاشون HD هستن ولی از TV ریپ شدن... بعدش هم میگردم یه فایل با حجم مناسب از یه ریپر معروف براش پیدا میکنم (هر فایل حدود 2 الی 3 گیگابایت عدد بهینه ای هست برای BRRIP ها) یه زمانی ریپهای Kingdom رو خیلی میگرفتم اما الان فعالیت نمیکنن. فعلا که اینترنت پر شده از فایلهای کیفیت متوسط ریپرهایی مثل YIFY و غیره... متاسفانه ریپهایی که ما دنبالش هستیم seed خیلی کمی داره.

آره استاپ‌موشن دوست دارم. این کمپانی سازنده‌ی پارانورمن هم دز این زمینه coraline رو داره که اون رو دوست داشتم. کابوس هم جالب بود. وینسنت کماکان در حال دانلوده:دی.

وینسنت تیم برتون اگه فیلم بلند بود قطعا جزو سه فیلم اول Top10 ام قرار می گرفت واقعا این فیلم محشره... جالبه بدونی 2 تا زیرنویس فارسی هم براش تهیه شده. فعلا بهترین فیلم زندگیم Ran هست اما اگه بخوام حتی با Ran هم مقایسه اش کنم باید بگم بیشتر دوستش دارم!!!

راستی پیکسار هم دوتا مجموعه فیلم کوتاه انیمیشن در چند سال اخیر منتشر کرده این سری دومش یعنی Pixar Short Films Collection Volume 2 هم چند وقت پیش منتشر شد اگه فیلم کوتاه دوست داری این دو مجموعه واقعا عالین...

پ.ن: هادی جان میگم اهل مستند هستی؟ من بعد از سری Life و Planet Earth چندتا مستند bbc رو Add کردم توی صف برای دانلود:

BBC Human Planet
Frozen Planet
BBC Madagascar

حجمشون خیلی زیاده ولی ارزشش رو داره، لایف و PE که شاهکار بود اگه ندیدی BRRIP شون رو حتما بگیر و نگاه کن، بی بی سی قدرت و کیفیت تصویربرداری رو به منتها درجه ی امکان رسونده! مستندهای نشنال جئوگرافی هم جدیدا بصورت دوبله فارسی با کیفیت و حجم نسبتا مناسبی در سایتش قرار گرفته این رو هم به هواداران مستند توصیه میکنم.

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
پیکسار سری اولش رو دارم. دومیش رو هنوز وقت نکردن دانلود کنم! فیلم زیاد رو دستم مونده. کوتاه خوبیش اینه که می‌شه به راحتی چند بار هم نگاهش کرد و از زمان‌های کم هم برای دیدنش استفاده کرد.
اما به هیچ عنوان اهل مستند نیستم! با گروه خونیم جور درنمیاد! با اینکه می‌دونم قشنگ هستنا اما نمی‌تونم نگاهشون کنم و همین فیلم رو ترجیح می‌دم. حتی از فیلم-مستندها هم زیاد خوشم نمیاد و بینشون فقط با crumb تا حدودی حال کردم که به موضوع جالبش برمی‌گشت.

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
به نظر من که فیلم نچسبی اومد. تازه من از فیلمای این ریختی که اسم‌شونو می‌ذارم تریلرهای سیاه (عجب ژانری اختراع کردم!) خوشم میاد ولی این فیلمی نبود که تریلرهای سیاه عمرمو تاپ کنه یا حتی بهشون نزدیک بشه. البته دوباره باید بذارم ببینم، خیلی وقت پیش دیدمش.

پ.ن2: فرید کجا رفت؟ فرار کرد!؟ فکر کنم داریم اینجا نفسهای آخرو میکشیم؟ نه!؟
من همین دور و برام!
4743.gif
نشستم دارم dvdscr نسبتا مناسبی از اسکای‌فال نگاه می‌کنم. تا اینجا که یک ساعت ازش دیدم، از این همه سروصدایی که راه انداخته سر در نمیارم. مگه اینکه تو یک ساعت و بیست‌وسه دقیقه‌ی پایانی اتفاق خاصی بیفته!
biggrin.gif

رو این فرومها نمیشه حساب کرد یه دفعه می بینی Down شد رفت پی کارش!
Account Suspended :|

من بعید میدونم آکادمی اینقدر خوش سلیقه یاشه! (احتمالا میدن به Brave که هنوز خودم هم ندیدمش) بهرحال فرانکنشتاین تیم برتون رو باید دید!
گور بابای آکادمی و هر چی نمایش پر زرق و برق پر ادا و اصول غیرخالصانه است تو این عالم سینما ...! اونا دائم می‌خوان تظاهر کنن به شوری که اثری ازش در فیلم‌ها نیست. به احترام و علاقه‌ای که مشخصه نسبت به همدیگه ندارن. خلاصه نمایشی‌یه برای تبلیغ زنده‌بودن هالیوود، بدون اینکه اثری از این زنده‌گی تو فیلم‌هاشون باشه.

یا حضرت لیدی گاگا! چی می شنوم! باور نمیکنم! پس هنوز بزرگترین لذت سینمایی زندگیت رو حفظ کردی!
از این لذت‌های حفظ شده زیاد دارم. کم کم دارم به پیسی می‌خورم از نظر فیلم، مجبورم سراغ بعضی از اون لذت‌های قسمت‌نشده برم و ببینم در چه سطحی هستن. ولی خب همه‌ی فیلم‌هایی که در طول زمان بزرگ شدن این خطرو دارن که انتظارات رو بیش از حد ببرن بالا، و به همین دلیل بیشتر از اونی که لازمه ناامید کنن. پس سعی می‌کنم یه مقدار take my time انجام بدم، که انتظاراتم به سطح نرمال برگرده، بعد ...!
biggrin.gif

نمی‌دونم چرا وودی آلن هیچ‌جوره تو کـتم نمی‌ره. (با این مزخرف آخرش که نامردیه اسم فیلم روش بذاریم.) نمونه‌ی بارز کسی‌یه که فقط می‌خواد سالی یه فیلم بده بیرون جهت رفع تکلیف، مثل یه سال‌نامه که مطمئنی هر سال منتشر می‌شه. با این تفاوت که وقتی هم منتشر می‌شه، انگار تمام زور و استعداد و توان سازنده‌ش براش گذاشته شده و تمام توان و استعداد و زور سازنده‌ش، در سطح ایده‌های دست پنجم یه سیت‌کام تلویزیونی داغون شبکه فاکسه. البته آنی هال فیلم محشری بود. ولی فیلم‌های دیگه‌ای که ازش دیدم، تک و توک از دهه‌های مختلف، و برآیند کارنامه‌ی کاریش، به نظر میاد روز به روز فیلم‌هاش ضعیف‌تر شده. کیفیت براش مهم نیست و نفس سالی یه فیلم ساختن -حالا تحت هر شرایطی و با هر سطحی- براش اهمیت داره. خب تا وقتی فیلم‌هاش همچنان مخاطب داره -یا نداره-، خوش‌به‌حال‌ش.

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
به نظر من که فیلم نچسبی اومد. تازه من از فیلمای این ریختی که اسم‌شونو می‌ذارم تریلرهای سیاه (عجب ژانری اختراع کردم!) خوشم میاد ولی این فیلمی نبود که تریلرهای سیاه عمرمو تاپ کنه یا حتی بهشون نزدیک بشه. البته دوباره باید بذارم ببینم، خیلی وقت پیش دیدمش.
خوب بود. رو حرف من حرف نباشه :D

راستی فرید Autumn Sonata برگمان رو دیدی؟

////

لوپر رو هم دیدم. در حد یه فیلم روز خوبه نگاه کردنش ولی بحث ماندگاری و این حرفها رو نداره. دیگه خیلی زیاد از ترمیناتور و اینها وامدار بود و اریجینالیتیش (!) زیر سوال بود. البته من هم همون نیمه‌ی اول فیلم رو دوست داشتم که حداقل پرهیجان بود.
این Master و عشق چرا بلوریشون نمیاد؟:( چقدر انتظار؟:hmm:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
من همین دور و برام!
4743.gif
نشستم دارم dvdscr نسبتا مناسبی از اسکای‌فال نگاه می‌کنم. تا اینجا که یک ساعت ازش دیدم، از این همه سروصدایی که راه انداخته سر در نمیارم. مگه اینکه تو یک ساعت و بیست‌وسه دقیقه‌ی پایانی اتفاق خاصی بیفته!
biggrin.gif

سلام آقا فرید گل! آخه چرا یه کم صبر نمیکنی یه نسخه خوب بیاد، بذار بلوری بیاد وگرنه دیدن فیلم با کیفیت پایین حروم کردنش هست. حتی اگه دوباره هم ببینی اون تجربه اول یه چیز دیگه است.

گور بابای آکادمی و هر چی نمایش پر زرق و برق پر ادا و اصول غیرخالصانه است تو این عالم سینما ...! اونا دائم می‌خوان تظاهر کنن به شوری که اثری ازش در فیلم‌ها نیست. به احترام و علاقه‌ای که مشخصه نسبت به همدیگه ندارن. خلاصه نمایشی‌یه برای تبلیغ زنده‌بودن هالیوود، بدون اینکه اثری از این زنده‌گی تو فیلم‌هاشون باشه.

دقیقا! گور بابای آکادمی! با این سلیقه مسخره و نافرم شون! امسال هم از همین حالا نتایج مشخصه.

این Master و عشق چرا بلوریشون نمیاد؟:( چقدر انتظار؟:hmm:

از هانکه فیلمی ندیدم و برام جالبه بدونم این فیلمش که خیلی هم تحویل گرفته شده چه حال و هوایی داره اما در مورد Master هیچ علاقه ای به دیدنش ندارم چون از سایر فیلمهای کارگردانش خوشم نیومد(مگنولیا و TWBB). خودم بیشتر منتظر بینوایان، جانگو، لینکلن و تاحدودی هم منتظر هابیت هستم.

این End of Watch هم عجب فیلم بیخودی بود! میگم این راجر ایبرت هم یه چیزیش میشه ها! برمیداره به این فیلم 4 ستاره میده بعد به ادوارد دست قیچی 2 ستاره داده!

//

پ.ن: امسال سال خوبی بوده ولی کمدیه خنده دار زیاد ندیدم، چیزی سراغ ندارید؟ (دیکتاتور خیلی خنده دار بود، تد هم بدک نبود)

//

فیلمهای جدیدی که گرفتم:
Identity 2003
Mon Oncle 1958
The Great Silence 1968
Brick 2005
The Brothers Bloom 2008
Kingdom of Heaven 2005
My Darling Clementine 1946
Syriana 2005

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
راستی فرید Autumn Sonata برگمان رو دیدی؟
نه متأسفانه. جالب بود؟

جدیدا از برگمان فقط نسخه‌ی تلویزیونی «صحنه‌هایی از یک زندگی زناشویی» رو دانلود کردم. شنیدم از نسخه‌ی سینمایی‌ش صحنه‌های بیشتری داره و کلا کار کامل‌تری هست. یه جورایی بنده‌ى این فیلم به حساب میام و در مقابل هر چیزی که منو بهش نزدیک‌تر کنه و از اون حرکات دوربین محشر و شیمی بی‌نظیر بین دو کاراکتر/بازیگر اصلی و دیالوگ‌های هوشمندانه و میزانسن بی‌نقص بهره‌مند کنه، نمی‌تونم از خودم مقاومت نشون بدم.

این Master و عشق چرا بلوریشون نمیاد؟
sadsmiley.gif
چقدر انتظار؟
hmmsmiley02.gif
درباره عشق نظری ندارم، هر چند کنجکاوی خودمو نمی‌تونم پنهان کنم. ولی درمورد p.t.a باید بگم که خود جنسه. اینجا یه ریویوی وسوسه‌برانگیز و خوش‌خوان بر «مرشد» خوندم که حرف نداشت و فقط شوق‌مو برای دیدن فیلم بیشتر کرد.

سلام آقا فرید گل! آخه چرا یه کم صبر نمیکنی یه نسخه خوب بیاد، بذار بلوری بیاد وگرنه دیدن فیلم با کیفیت پایین حروم کردنش هست. حتی اگه دوباره هم ببینی اون تجربه اول یه چیز دیگه است.
ببین من در حالت عادی سعی می‌کنم ریپ‌های ۱.۵ - ۲ گیگی اونم حتما بلوری ریپ دانلود کنم(در صورت وجود خارجی داشتن هر کدوم یا هر دو!)، ولی اینو دیگه توفیق اجباری شد با بچه‌ها ببینیم و کیفیت‌ش هم بدک نبود، اینه که بهش نه نگفتم! هر چند وسطاش خوابم برد، نفهمیدم آخرش چی شد!

در مورد Master هیچ علاقه ای به دیدنش ندارم چون از سایر فیلمهای کارگردانش خوشم نیومد(مگنولیا و TWBB)
بهت نساخته دیگه. به نظرم سطح فیلم‌هاش از برادران کوئن خیلی بالاتره و تو عاشق کارای اونایی. ولی جدا از این بحث‌های سلیقه‌ای، PDL رو حتما بشین ببین. اتفاقا یه‌کم حال و هوای فیلم‌های برادران کوئن رو داره، ولی بیشتر یک کمدی آدام سندلریه که به لحاظ هنری جدی گرفته شده. بهترین جمله رو ایبرت درموردش گفته: «تماشای این فیلم تجربه وجدآوری است، چون سندلر، آزادشده از قیدوبند فرمول‌ها، عمق غیرقابل پیش‌بینی به عنوان یک بازیگر از خود نمایش می‌دهد. با دیدن این فیلم می‌توانید او را در نقش‌های دنیس هاپر تصور کنید. او تاریکی، وسواس و قدرت دارد و دنیایش با راز و چالش احاطه شده.»

ــ

اولین فیلم از دو فیلمی که سال گذشته راجع به هیچکاک ساخته شد، یعنی همون تله‌فیلم «دختر» که درباره‌ی درگیری‌های هیچکاک و تیپی هدرن سر فیلمبرداری «پرندگان» و «مارنی» بود، رو دیدم. به لحاظ انتقادی فیلم بی خاصیتی بود و خودش هم می‌دونست داره گنده‌تر از دهنش حرف می‌زنه و قصه‌ای که بلد نیست از پسش به شایستگی بربیاد رو تعریف می‌کنه. یک‌جانبه‌گرایی و یک‌طرفه به قاضی‌رفتن فیلم بزرگترین جنایت‌شه، هر چند درام خاصی هم نداره. مقایسه کنید با فیلمی مثل «شبکه اجتماعی» که نویسنده‌ش آرون سورکین می‌ره بر اساس حرف‌هایی که هر سه طرف ماجرا در دادگاه زدن، و با تحقیق درست و علمی، یک فیلمنامه‌ی دراماتیک سرگرم‌کننده می‌نویسه که به داستان‌های هر سه طرف، و نتیجه‌ی معرفتی درگیری‌هاشون هم وفاداره. اینکه از هیچکاک صرفا بر اساس ادهاعای اثبات‌نشده‌ی یک طرف ماجرا، متجاوز جنسی بسازیم، به جای اینکه بریم با تحقیق علمی وسوسه‌ها و امیال این نابغه رو تحلیل کنیم و انعکاس اون‌ها رو در فیلم‌هاش دربیاریم، هیچ هنری نیست.

راستی بحث هیچکاک شد، از «مردی که زیاد می‌دانست» (نسخه‌ی بازسازی) اصلا خوشم نیومد. نسخه‌ی اصلی که بازم خودش ساخته رو هم دارم و سر فرصت می‌بینم. فعلا «۳۹ پله» رو بهترین فیلم هیچکاک می‌دونم.

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
با سلام
دوستان عزیز یک مجله مانند راه انداختیم و هر هفته تو یکی از سایت های ایرانی منتشر قراره بشه
بخش هنر یعنی سینما و تلویزیون هم داره
هر یک از دوستان که میتونن هفته ای یک مقاله یک یا دو صفحه ای راجع به مسائل مختلف سینمای ایران و جهان برای انتشار بدن لطفا به من خبر بدن
ممنون

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ببین من در حالت عادی سعی می‌کنم ریپ‌های ۱.۵ - ۲ گیگی اونم حتما بلوری ریپ دانلود کنم(در صورت وجود خارجی داشتن هر کدوم یا هر دو!)، ولی اینو دیگه توفیق اجباری شد با بچه‌ها ببینیم و کیفیت‌ش هم بدک نبود، اینه که بهش نه نگفتم!

آهان! این شد یه حرفی!

هر چند وسطاش خوابم برد، نفهمیدم آخرش چی شد!

هیچ وقت با این جیمز باندها میونه خوبی نداشتم... نمیدونم اینو بگیرم یا نه ولی منتقدها که خیلی تحویل گرفتنش!

بهت نساخته دیگه.

البته TWBB رو فیلم بزرگی می دونم خوش ساخت و مملو از زیبایی های بصری اما اونقدر که انتظار داشتم خوب نبود. (ارتباط نگرفتم)

به نظرم سطح فیلم‌هاش از برادران کوئن خیلی بالاتره و تو عاشق کارای اونایی.

خیلی هم کلی نمیشه قضاوت کرد مثلا از "لبوفسکی بزرگ" برادران اصلا خوشم نمیاد. ولی خب برادران کوئن رو شاید 10 تا فیلم ازشون دیدم که چندتاش خیلی عالی بوده... همین دیشب هم نشستیم با خواهرم "بلاد سیمپل" شون رو دیدیم بیشتر دست انداختن ژانر جنایی/نوآر بود تا یه فیلم جدی. در کل ضمن اینکه فیلم بسیار خوبی بود اما در برابر "مردی که آنجا نبود" خام نشون میداد. اصلا نمیتونم درک کنم چرا یه سری کارگردانهای معاصر این قدر بزرگ شدن، حالا باز اندرسون رو میشه گفت سینمای خاصی داره ولی این آرونوفسکی واقعا چی داره فیلمهاش؟ درک نمیکنم!؟

ولی جدا از این بحث‌های سلیقه‌ای، PDL رو حتما بشین ببین. اتفاقا یه‌کم حال و هوای فیلم‌های برادران کوئن رو داره، ولی بیشتر یک کمدی آدام سندلریه که به لحاظ هنری جدی گرفته شده. بهترین جمله رو ایبرت درموردش گفته: «تماشای این فیلم تجربه وجدآوری است، چون سندلر، آزادشده از قیدوبند فرمول‌ها، عمق غیرقابل پیش‌بینی به عنوان یک بازیگر از خود نمایش می‌دهد. با دیدن این فیلم می‌توانید او را در نقش‌های دنیس هاپر تصور کنید. او تاریکی، وسواس و قدرت دارد و دنیایش با راز و چالش احاطه شده.»

دانلودش میکنم به هرحال من عاشق این جور Recommended ها هستم!

راستی بحث هیچکاک شد، از «مردی که زیاد می‌دانست» (نسخه‌ی بازسازی) اصلا خوشم نیومد. نسخه‌ی اصلی که بازم خودش ساخته رو هم دارم و سر فرصت می‌بینم. فعلا «۳۹ پله» رو بهترین فیلم هیچکاک می‌دونم.

جدی! قبلا نگفته بودی ها!؟ پس حتما میگیرمش...

-----

پ.ن: دارم 3:10 to Yuma رو میبینم. 4-5 سال پیش از تلویزیون دوبله اش رو دیدم اما حالا بعد از چندسال دیدن نسخه با کیفیتش خیلی جذابه، به نظر این جیمز منگولد کارگردان کاردرستی هست. Identity رو هم ازش گرفتم امیدوارم چیز خوبی باشه.

پ.ن2: فرید جان میگم فیلم جدید نولان باعث شد به طور کلی علاقه ام به این کارگردان کم بشه، این راهی که نولان از فیلم "تلقین" پیش گرفته بیشتر اونو به عنوان یه بلاک باسترساز بزرگ مطرح میکنه تا یه کارگردان بزرگ...

hadi68

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
27
فرید: Autumn Sonata به خیره‌کنندگی خیلی از فیلمهای برگمان نبود. اما نمی‌دونم این بشر چی داره که می‌تونه از بازیگرش یه همچین بازی‌ای بکشه بیرون. تو سبک اکثر فیلمهای برگمان بود. درامی کم‌شخصیت که کم‌کم باز می‌شه و به تماشاگرش شوک وارد می‌کنه. همینجوری می‌خواستم نظر تو رو هم بدونم.

توماس اندرسون هم برای من کارگردان رو به رشدی بوده. به نظر من که کار به کار بهتر شده و من فیلم‌هاشو دقیقاً با سال ساختشون مرتب می‌کنم. یعنی بهترین رو خون به پا خواهد شد در نظر می‌گیرم. اگه باز هم تو این فیلم بهتر شده باشه که محشره!

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
خیلی هم کلی نمیشه قضاوت کرد مثلا از "لبوفسکی بزرگ" برادران اصلا خوشم نمیاد. ولی خب برادران کوئن رو شاید 10 تا فیلم ازشون دیدم که چندتاش خیلی عالی بوده... همین دیشب هم نشستیم با خواهرم "بلاد سیمپل" شون رو دیدیم بیشتر دست انداختن ژانر جنایی/نوآر بود تا یه فیلم جدی. در کل ضمن اینکه فیلم بسیار خوبی بود اما در برابر "مردی که آنجا نبود" خام نشون میداد.
ببین خودمم یه سری لحظات کارهاشون رو دوست دارم. «پیرمردها وطن ندارند» لحظات عالی و بی‌نظیری از تعلیق داره و تجربه‌ی جالبیه. دست‌گرمی هیچکاکی. ولی آخر آخرش به نظر من فیلم‌هاشون عمقی نداره، فقط بازی روی سطحه. اول به من داستان بده، بعد بذار کنایه‌شو بفهمم. اول کنایه رو برام تعریف نکن، بعد بیا از ته دل‌ش یه سری شبه داستان بساز. خب اینم دنیای اوناست دیگه، لابد بلد نیستن جور دیگه‌ای فیلم بسازن. البته آدم همیشه مرعوب فیلم‌هاشون می‌شه و با اینکه چیزی از عالی‌بودن‌شون سردرنمیاره، فکر می‌کنه لایه‌های زیرینی درکاره که آدم‌های باهوش‌تر تونستن بگیرن، پس به تقلید از اونا می‌گه عجب سینمای محشری. قضیه‌ی لباس زیبای پادشاهه و پادشاه‌های ما حسابی لختن.

اصلا نمیتونم درک کنم چرا یه سری کارگردانهای معاصر این قدر بزرگ شدن، حالا باز اندرسون رو میشه گفت سینمای خاصی داره ولی این آرونوفسکی واقعا چی داره فیلمهاش؟ درک نمیکنم!؟
والا منم مثل تو. فقط از «قوی سیاه»ش خوشم میاد و می‌دونم که اونم تجربه‌ای بیش نیست. یکی این، یکی لینچ تو ایران خیلی بزرگ شدن. لینچ به نظرم فیلمساز بزرگیه، ولی صرف اینکه فیلمی رو نفهمیم و بیست‌هزار تفسیر براش جور کنیم، به این معنی نیست که با فیلم بزرگی طرفیم. saying that ، «بزرگراه گمشده» یک فیلم عالی از هر لحاظ بود.

پ.ن: دارم 3:10 to Yuma رو میبینم. 4-5 سال پیش از تلویزیون دوبله اش رو دیدم اما حالا بعد از چندسال دیدن نسخه با کیفیتش خیلی جذابه، به نظر این جیمز منگولد کارگردان کاردرستی هست.
اتفاقا منم اولین بار دوبله‌شو از تلویزیون دیدم. اون موقع که از فیلمه خیلی خوشم اومده بود و حتی تو یه وبلاگی هم راجع‌بش چیزایی نوشته بودم. ولی الآن نمی‌دونم. یادمه از Girl, Interrupted هم خوشم اومد.

پ.ن2: فرید جان میگم فیلم جدید نولان باعث شد به طور کلی علاقه ام به این کارگردان کم بشه، این راهی که نولان از فیلم "تلقین" پیش گرفته بیشتر اونو به عنوان یه بلاک باسترساز بزرگ مطرح میکنه تا یه کارگردان بزرگ...
نمی‌دونم چی بگم. نه می‌شه قدرت داستان‌گویی و ایده‌های نویی که در روایت داره، و به‌خصوص انقلابی که در فیلم‌های بلاک‌باستر بوجود آورده، رو انکار کرد. نه می‌شه اونو هم‌ردیف هیچکاک و کوبریک قرار داد و شب راحت خوابید. «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» دقیقا همون چیزی‌یه که بزرگترین جمعیت مخاطب‌های تمام دنیا از سینما انتظار دارن. «شوالیه تاریکی» هم که دیگه گفتن نداره، اون‌قدر اثرش بر فیلم‌های دیگه و نوع نگرش نسبت به بلاک‌باسترسازی قابل مشاهده بود که پس‌لرزه‌هاش هنوز تو فیلم‌ها حس می‌شه.

فرید: Autumn Sonata به خیره‌کنندگی خیلی از فیلمهای برگمان نبود. اما نمی‌دونم این بشر چی داره که می‌تونه از بازیگرش یه همچین بازی‌ای بکشه بیرون. تو سبک اکثر فیلمهای برگمان بود. درامی کم‌شخصیت که کم‌کم باز می‌شه و به تماشاگرش شوک وارد می‌کنه. همینجوری می‌خواستم نظر تو رو هم بدونم.
البته خیلی از فیلم‌های برگمان ضعیف هستن و حتی در ضعیف‌ترین فیلم‌هاش هم تونسته بازی‌های خوبی از هنرپیشه‌هاش بگیره. جایی خوندم چیزی که در فیلم‌های برگمان می‌بینیم حتی ۳۰ درصد کارنامه‌ی تئاتری‌ش هم نیست. حیف که اونجا نبودیم تا تئاترهاشو ببینیم و خدا رو شکر که سینما صنعت ماندگارتری‌یه و این‌قدر راحت در دسترس همه ما.

ــ

پ.ن.۱:‌ حالا فعلا داریم صحبت می‌کنیم ولی بعدا کاش تو این فروم ثبت نام کنیم. امیدوارم بچه‌ها بیان، هر چند خیلی‌هاشون قبل از این اونجا بودن و هستن. تنها جایگزینی که برای پیتی قدیم سراغ دارم همین‌جاست. منم قبلا عضو بودم، هر چند خیلی وقته توش فعالیت نکردم. از این به بعد بیشتر فعالیت می‌کنم.

پ.ن.۲:‌ رابطه‌م با «وکیل مدافع شیطان» خیلی خوبه، شما چطور؟ نزدیک هشت باری فیلمه رو دیدم. این آخرین بارش که با رفقا بود و حسابی چسبید، واقعا به دنیای تمثیل‌واری که تیلور هکفورد و نویسنده‌های فیلم ساختن غبطه خوردم. هر چند سکانس سخنرانی نهایی پاچینو رو تنها نقطه ضعف فیلم می‌دونم؛ نکاتی که بهش اشاره می‌کنه خیلی ابتدایی‌یه، می‌شد خیلی قشنگ‌تر درش آورد. بازی پاچینو هم متوسط بود، هر چند متوسط پاچینو یعنی عالی. ولی فیلمبرداری و نمابندی‌ها رو خیلی خیلی دوست داشتم. ضعف‌های اندک فیلم از فیلمنامه بود، نه کارگردانی. بازی کیانو ریوز هم حرف نداشت.

Last edited:
بالا