هرکاری کردم درست نشد.
فعلاً هم خاموشش کردم که باطریش تموم نشه
فعلاً هم خاموشش کردم که باطریش تموم نشه
ممنون مازیار، نه نوش که دیگه ظاهرا گیر نمیاد. ولی با آک اصلا فرقی نداره!مبارک باشه....نو خریدی؟
ممنون مهدی! راستی تو هنوز W960 رو داری؟ یه برنامه ای بود که فایل هایی که برات بلوتوث میشد رو میفرستاد روی رم، اسمش یادت نیست؟ خودم بین خرت و پرتام دارمش ولی اسمش یادم نمیاد! واسه تست باید 50 تا برنامه رو نصب کنم! :دیامیر مبارکه:!:دی
ممنون پارسا!امیر مبارک باشه
یعنی چی میگه باید از باتری سونی اریکسون استفاده کنید؟! اگه کلا میزنی و هیچ اتفاقی نمی افته، من دو تجربه در این مورد دارم: 1- آی سی شارژ سوخته باشه. 2- سوکت زیر گوشیت که شارژر / هندزفری رو بهش وصل میکنی باید عوض بشه (که هر دو موردم زیاد مهم نیستن) ولی این که میگی پیغام میده عجیبه! یه باتری دیگه تست کن اگه دم دست داری! - برای شارژ کردنش هم میتونی باتری رو بذاری روی یه سونی اریکسون دیگه شارژ که شد برگردونیش رو گوشی خودت!!از دیروز گوشیم و که به شارژر وصل میکنم میگه باتری شارژ نمیشه باید از باتری سونی اریکسون استفاده کنید![]()
اگر ایفون 3gs تولید هفته 40 به قبل سال 2009 باشه پس از جیل بریک کردن اگر خاموش روشن بشه بدون مشکل کار میکنه....ولی اگر از هفته 40 به بعد 2009 باشه تا همین امروز تمام مدلها بدون استثنا خاموش بشن روشن نمیشن!! باید با کامپیوتر بوت بشن...
اینه که این هفته تولید خیلی مهم شده...
![]()
Open your heart, I'm coming home!!!d![]()
بالاخره، امروز ظهر یک عدد P1 گرفتم!
آخر یوزر فرندلیه!![]()
ممنون علی جان!تبریک امیر جان ....خدایی پی وان عشق منه چه اون زمانی که داشتم چه همین حالا هم خوشدسته هم کیبرد عالی داره هم جاگ دیال....لول...... چند گرفتی؟![]()
ممنون علیرضا!مبارک باشه:wub:
برای اون بلوتوث بعد از هک با SIS Installer این رو که اتچ کردم نصب کنی حل میشه.
یعنی چی میگه باید از باتری سونی اریکسون استفاده کنید؟! اگه کلا میزنی و هیچ اتفاقی نمی افته، من دو تجربه در این مورد دارم: 1- آی سی شارژ سوخته باشه. 2- سوکت زیر گوشیت که شارژر / هندزفری رو بهش وصل میکنی باید عوض بشه (که هر دو موردم زیاد مهم نیستن) ولی این که میگی پیغام میده عجیبه! یه باتری دیگه تست کن اگه دم دست داری! - برای شارژ کردنش هم میتونی باتری رو بذاری روی یه سونی اریکسون دیگه شارژ که شد برگردونیش رو گوشی خودت!!
تبریکممنون علی جان!راستش با کیبردش هنوز عادت نکردم زیاد، با کیبرد مجازیش پیامک میزنم! آره جاگدیال عالیه! نمیدونم چرا روی مدل های جدیدشون نذاشته بودنش احمق ها!
همین G700 زیاد امکاناتش با P1 فرقی نداره و قیمت هم که گرفتم 135 بهم میدادن که تخفیف هم میتونستم روش بگیرم که 90% به خاطر همین جاگ دیال نداشتنش نگرفتم.![]()
این P1 هم با رم 2 گیگ که جدا گرفتم 150 در اومد. قابلت رو هم نداره!
ممنون علیرضا!
آها.. خیلی لطف کردی! الان که این Sis installer رو گفتی تقریبا همه چی یادم اومد دوباره!!
راستی آواتار جدید مبارک! همچنان باب دیلن دیگه... :wub: ایول.
Don't think twice, it's all right!:wub: i
ممنون علیرضا!
آها.. خیلی لطف کردی! الان که این Sis installer رو گفتی تقریبا همه چی یادم اومد دوباره!!
راستی آواتار جدید مبارک! همچنان باب دیلن دیگه... ایول.
Don't think twice, it's all right
آقا ما رفتیم تا یکی دو سه روز دیگه. فعلا خدافظ
والا این مورد رو نه خودم دیدم نه حتی تا حالا شنیدم! به نظرم بهترین راه اینه که یه تعمیرکار قابل اعتماد پیدا کنی، یا اگه دست کسی میدی برای تعمیر یه وقتی بگیر ازش و برو که حتما وایسی بالا سرش کارش رو انجام بده!امیر ممنون از توضیحت
خودمم وقتی پیغامشو دیدم شوکه شدم.
آخه 1 ماهه که این گوشی دستمه و کار خاصی هم باهاش نکردم
داشتم باهاش کار میکردم که دیدم شارژش داره تموم میشه برای همین زدمش به شارژر که نوشت :
Battery cannot be charge. You must use a Sony Ericsson battery.
وقتی ریستش کردم کلاً باتریش سفید شد یعنی روی گوشیم و که نگاه میکنی شکل باتری هست ولی توش کاملاً سفیده.
متاسفانه باتری گوشیم به هیچ گوشی اطرافم نمیخوره برای همین نه میتونم امتحانش کنم نه میتونم شارژش کنم.
خیلی شیک ه! این سری X نوکیا به نظرم خیلی خوب داره کار میکنه! البته حیف این صفحهش 16 میلیون نیست!نوکیا چه می کنه!
گوشی مجهز به دوربین 5 مگ 90 یورو!؟
مرسی استاد! خب مبارک باشه... منو میگی هیچ وقت نفروشش! خود منم فکر نمیکنم بخوام بفروشمش بعدا، میذارمش تو آرشیو!تبریکبرای منم موندگار شد فعلا. یه نت بوک گرفتم برای سفرم فعلا اچ تی سی کنسل شد![]()
![]()
تنها مشکلی که پی1 داره یکمی کند هست. منتها هروقت کند شد یه ریست بکنی حله. ضمنا کیبوردش میدونی چه شکلیه دیگه؟به سمت راست فشار بدی حرف راستی رو میزنه به چپ فشار بدی چپی![]()
![]()
آقا ما رفتیم تا یکی دو سه روز دیگه. فعلا خدافظ![]()
مرسی!چاکریم. آره :wub:
به قول مازیار Jog Dial ش برات بچرخه![]()
توی بخش UIQ هم SIS Installer و هم برنامه های جانبی برای هکش هست.
آخه 5 مگاپیکسل بدون اتوفوکوس به چه درد میخوره؟ باید گذاشت در کوزه آبش رو خورد
والا این مورد رو نه خودم دیدم نه حتی تا حالا شنیدم! به نظرم بهترین راه اینه که یه تعمیرکار قابل اعتماد پیدا کنی، یا اگه دست کسی میدی برای تعمیر یه وقتی بگیر ازش و برو که حتما وایسی بالا سرش کارش رو انجام بده!
سلام
یکی از دوستام گوشی سیمبین سری 60 ورزن 3 داره.
اکثر برنامه ها و تم هایی که میخواد نصب کنه با ارورهای مختلفی رو به رو میشه چی کار باید کرد؟
بسیار مبارک باشه مازیار!خب یک عدد ایفون 3GS خریداری شد 32 گیگ در حد نو خیلی تمیز...سفید با ورژن 3.1.3 که با جیل بریک که دیروز اومد جیل هم کردمش و الان داره شکر خدا بدون مشکل کار میکنه...این دومین 3GS من طی این 1 سال هست...! دی:
اینجا هم که از فیل تر ازاد شد...مبارک باشه....