• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مبارک باشه....نو خریدی؟
ممنون مازیار، نه نوش که دیگه ظاهرا گیر نمیاد. ولی با آک اصلا فرقی نداره!
امیر مبارکه:!:دی
ممنون مهدی! راستی تو هنوز W960 رو داری؟ یه برنامه ای بود که فایل هایی که برات بلوتوث میشد رو میفرستاد روی رم، اسمش یادت نیست؟ خودم بین خرت و پرتام دارمش ولی اسمش یادم نمیاد! واسه تست باید 50 تا برنامه رو نصب کنم! :دی
امیر مبارک باشه
ممنون پارسا!

از دیروز گوشیم و که به شارژر وصل میکنم میگه باتری شارژ نمیشه باید از باتری سونی اریکسون استفاده کنید :(
یعنی چی میگه باید از باتری سونی اریکسون استفاده کنید؟! اگه کلا میزنی و هیچ اتفاقی نمی افته، من دو تجربه در این مورد دارم: 1- آی سی شارژ سوخته باشه. 2- سوکت زیر گوشیت که شارژر / هندزفری رو بهش وصل میکنی باید عوض بشه (که هر دو موردم زیاد مهم نیستن) ولی این که میگی پیغام میده عجیبه! یه باتری دیگه تست کن اگه دم دست داری! - برای شارژ کردنش هم میتونی باتری رو بذاری روی یه سونی اریکسون دیگه شارژ که شد برگردونیش رو گوشی خودت!!

Last edited:

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به همه
از دوستان آشنا به آیفون کسی میتونه توضیح بده جریان آیفونهای 3gs تولید بعد هفته چهلم چیه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر ایفون 3gs تولید هفته 40 به قبل سال 2009 باشه پس از جیل بریک کردن اگر خاموش روشن بشه بدون مشکل کار میکنه....ولی اگر از هفته 40 به بعد 2009 باشه تا همین امروز تمام مدلها بدون استثنا خاموش بشن روشن نمیشن!! باید با کامپیوتر بوت بشن...

اینه که این هفته تولید خیلی مهم شده...

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگر ایفون 3gs تولید هفته 40 به قبل سال 2009 باشه پس از جیل بریک کردن اگر خاموش روشن بشه بدون مشکل کار میکنه....ولی اگر از هفته 40 به بعد 2009 باشه تا همین امروز تمام مدلها بدون استثنا خاموش بشن روشن نمیشن!! باید با کامپیوتر بوت بشن...

اینه که این هفته تولید خیلی مهم شده...

خیلی ممنون مازی جان
تصمیم داشتم 3g رو بفروشم برم 3gs بگیرم اما فکر کنم به دردسرش نمیارزه :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
UIQ_logo_small_2006_11_071.jpg

Open your heart, I'm coming home!!!
icon10.gif
d

بالاخره، امروز ظهر یک عدد P1 گرفتم!

آخر یوزر فرندلیه!
icon6.gif

تبریک امیر جان ....خدایی پی وان عشق منه چه اون زمانی که داشتم چه همین حالا هم خوشدسته هم کیبرد عالی داره هم جاگ دیال....لول...... چند گرفتی؟:cool::cool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مبارک باشه:wub:
برای اون بلوتوث بعد از هک با SIS Installer این رو که اتچ کردم نصب کنی حل میشه.

فایل های ضمیمه

• qobexlistener.rar
    1.9 KB · نمایش ها: 2

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تبریک امیر جان ....خدایی پی وان عشق منه چه اون زمانی که داشتم چه همین حالا هم خوشدسته هم کیبرد عالی داره هم جاگ دیال....لول...... چند گرفتی؟:cool::cool:
ممنون علی جان!:cool: راستش با کی‎بردش هنوز عادت نکردم زیاد، با کی‎برد مجازیش پیامک میزنم! آره جاگ‎دیال عالیه! نمیدونم چرا روی مدل های جدیدشون نذاشته بودنش احمق ها!
icon10.gif
همین G700 زیاد امکاناتش با P1 فرقی نداره و قیمت هم که گرفتم 135 بهم میدادن که تخفیف هم میتونستم روش بگیرم که 90% به خاطر همین جاگ دیال نداشتنش نگرفتم.
این P1 هم با رم 2 گیگ که جدا گرفتم 150 در اومد. قابل‎ت رو هم نداره!
مبارک باشه:wub:
برای اون بلوتوث بعد از هک با SIS Installer این رو که اتچ کردم نصب کنی حل میشه.
ممنون علیرضا!
آها.. خیلی لطف کردی! الان که این Sis installer رو گفتی تقریبا همه چی یادم اومد دوباره!!
راستی آواتار جدید مبارک! همچنان باب دیلن دیگه... :wub: ایول.
Don't think twice, it's all right!:wub: i

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یعنی چی میگه باید از باتری سونی اریکسون استفاده کنید؟! اگه کلا میزنی و هیچ اتفاقی نمی افته، من دو تجربه در این مورد دارم: 1- آی سی شارژ سوخته باشه. 2- سوکت زیر گوشیت که شارژر / هندزفری رو بهش وصل میکنی باید عوض بشه (که هر دو موردم زیاد مهم نیستن) ولی این که میگی پیغام میده عجیبه! یه باتری دیگه تست کن اگه دم دست داری! - برای شارژ کردنش هم میتونی باتری رو بذاری روی یه سونی اریکسون دیگه شارژ که شد برگردونیش رو گوشی خودت!!

امیر ممنون از توضیحت
خودمم وقتی پیغامشو دیدم شوکه شدم.
آخه 1 ماهه که این گوشی دستمه و کار خاصی هم باهاش نکردم
داشتم باهاش کار میکردم که دیدم شارژش داره تموم میشه برای همین زدمش به شارژر که نوشت :
Battery cannot be charge. You must use a Sony Ericsson battery.
وقتی ریستش کردم کلاً باتریش سفید شد یعنی روی گوشیم و که نگاه میکنی شکل باتری هست ولی توش کاملاً سفیده.

متاسفانه باتری گوشیم به هیچ گوشی اطرافم نمیخوره برای همین نه میتونم امتحانش کنم نه میتونم شارژش کنم.

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ممنون علی جان!:cool: راستش با کی‎بردش هنوز عادت نکردم زیاد، با کی‎برد مجازیش پیامک میزنم! آره جاگ‎دیال عالیه! نمیدونم چرا روی مدل های جدیدشون نذاشته بودنش احمق ها!
icon10.gif
همین G700 زیاد امکاناتش با P1 فرقی نداره و قیمت هم که گرفتم 135 بهم میدادن که تخفیف هم میتونستم روش بگیرم که 90% به خاطر همین جاگ دیال نداشتنش نگرفتم.
این P1 هم با رم 2 گیگ که جدا گرفتم 150 در اومد. قابل‎ت رو هم نداره!

ممنون علیرضا!
آها.. خیلی لطف کردی! الان که این Sis installer رو گفتی تقریبا همه چی یادم اومد دوباره!!
راستی آواتار جدید مبارک! همچنان باب دیلن دیگه... :wub: ایول.
Don't think twice, it's all right!:wub: i
تبریک
icon10.gif
برای منم موندگار شد فعلا. یه نت بوک گرفتم برای سفرم فعلا اچ تی سی کنسل شد
icon10.gif

تنها مشکلی که پی1 داره یکمی کند هست. منتها هروقت کند شد یه ریست بکنی حله. ضمنا کیبوردش میدونی چه شکلیه دیگه؟
icon10.gif
به سمت راست فشار بدی حرف راستی رو میزنه به چپ فشار بدی چپی
icon10.gif

آقا ما رفتیم تا یکی دو سه روز دیگه. فعلا خدافظ
icon10.gif

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون علیرضا!
راستی آواتار جدید مبارک! همچنان باب دیلن دیگه... ایول.
Don't think twice, it's all right

چاکریم. آره :wub:
به قول مازیار Jog Dial ش برات بچرخه
icon10.gif]

توی بخش UIQ هم SIS Installer و هم برنامه های جانبی برای هکش هست.

فعلا
icon10.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امیر ممنون از توضیحت
خودمم وقتی پیغامشو دیدم شوکه شدم.
آخه 1 ماهه که این گوشی دستمه و کار خاصی هم باهاش نکردم
داشتم باهاش کار میکردم که دیدم شارژش داره تموم میشه برای همین زدمش به شارژر که نوشت :
Battery cannot be charge. You must use a Sony Ericsson battery.
وقتی ریستش کردم کلاً باتریش سفید شد یعنی روی گوشیم و که نگاه میکنی شکل باتری هست ولی توش کاملاً سفیده.

متاسفانه باتری گوشیم به هیچ گوشی اطرافم نمیخوره برای همین نه میتونم امتحانش کنم نه میتونم شارژش کنم.
والا این مورد رو نه خودم دیدم نه حتی تا حالا شنیدم! به نظرم بهترین راه اینه که یه تعمیرکار قابل اعتماد پیدا کنی، یا اگه دست کسی میدی برای تعمیر یه وقتی بگیر ازش و برو که حتما وایسی بالا سرش کارش رو انجام بده!
خیلی شیک ه! این سری X نوکیا به نظرم خیلی خوب داره کار میکنه! البته حیف این صفحه‎ش 16 میلیون نیست!
تبریک
icon10.gif
برای منم موندگار شد فعلا. یه نت بوک گرفتم برای سفرم فعلا اچ تی سی کنسل شد
icon10.gif

تنها مشکلی که پی1 داره یکمی کند هست. منتها هروقت کند شد یه ریست بکنی حله. ضمنا کیبوردش میدونی چه شکلیه دیگه؟
icon10.gif
به سمت راست فشار بدی حرف راستی رو میزنه به چپ فشار بدی چپی
icon10.gif

icon10.gif
مرسی استاد! خب مبارک باشه... منو میگی هیچ وقت نفروشش! خود منم فکر نمیکنم بخوام بفروشمش بعدا، میذارمش تو آرشیو!
icon10.gif
حیف آقا!
icon10.gif
اینا نسل‎شون منقرض شده!
icon10.gif

کند هم نه زیاد نیست، خوبه به نسبت P990 و W950 که قبلا داشتم.
خوش بگذره
icon10.gif

چاکریم. آره :wub:
به قول مازیار Jog Dial ش برات بچرخه
icon10.gif]

توی بخش UIQ هم SIS Installer و هم برنامه های جانبی برای هکش هست.
مرسی!
icon10.gif
آره دیروز یه دور حسابی تو اون بخش زدم دوباره، یه حالی به گوشی دادم خلاصه!
icon10.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
والا این مورد رو نه خودم دیدم نه حتی تا حالا شنیدم! به نظرم بهترین راه اینه که یه تعمیرکار قابل اعتماد پیدا کنی، یا اگه دست کسی میدی برای تعمیر یه وقتی بگیر ازش و برو که حتما وایسی بالا سرش کارش رو انجام بده!

همین کارو میکنم.
بازم ممنون

ali_santori

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

یکی از دوستام گوشی سیمبین سری 60 ورزن 3 داره.

اکثر برنامه ها و تم هایی که میخواد نصب کنه با ارورهای مختلفی رو به رو میشه چی کار باید کرد؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام

یکی از دوستام گوشی سیمبین سری 60 ورزن 3 داره.

اکثر برنامه ها و تم هایی که میخواد نصب کنه با ارورهای مختلفی رو به رو میشه چی کار باید کرد؟

سلام
چه اروری میگیره؟ 2 تاپیک اول این بخش رو ببین.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب یک عدد ایفون 3GS خریداری شد 32 گیگ در حد نو خیلی تمیز...سفید با ورژن 3.1.3 که با جیل بریک که دیروز اومد جیل هم کردمش و الان داره شکر خدا بدون مشکل کار میکنه...این دومین 3GS من طی این 1 سال هست...! دی:

اینجا هم که از فیل تر ازاد شد...مبارک باشه....

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب یک عدد ایفون 3GS خریداری شد 32 گیگ در حد نو خیلی تمیز...سفید با ورژن 3.1.3 که با جیل بریک که دیروز اومد جیل هم کردمش و الان داره شکر خدا بدون مشکل کار میکنه...این دومین 3GS من طی این 1 سال هست...! دی:

اینجا هم که از فیل تر ازاد شد...مبارک باشه....
بسیار مبارک باشه مازیار!
بازی‎هاش از PSP هم قشنگ تره. من با آیفون که بازی کردم کلا PSP از چشمم افتاد! :eh:

بالا