• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مازیار مبارکه،همون 3GS قبلی رو نگه میداشتی بهتر بود که
icon10.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بسیار مبارک باشه مازیار!
بازی‎هاش از PSP هم قشنگ تره. من با آیفون که بازی کردم کلا PSP از چشمم افتاد! :eh:

سلامت باشی....:) اره بیشتر برای بازی ها خریدم...دی:
مازیار مبارکه،همون 3GS قبلی رو نگه میداشتی بهتر بود که
icon10.gif

ممنون...متشکر....

قبلی لاک بود دردسر داشت این ولی انلاکه راحتم...:rolleyes:

------------------

گفتم خدایا این ایدی جدید کیه که مدیر موبایل هم هست...حتما تا حالا نامریی بوده دی: نیگا کردم دیدم نوشتی base سابق...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلامت باشی....:) اره بیشتر برای بازی ها خریدم...دی:

ممنون...متشکر....

قبلی لاک بود دردسر داشت این ولی انلاکه راحتم...:rolleyes:

------------------

گفتم خدایا این ایدی جدید کیه که مدیر موبایل هم هست...حتما تا حالا نامریی بوده دی: نیگا کردم دیدم نوشتی base سابق...
پس یه زیر بخش آیفون هم بزنیم :دی
--
gbiggrin.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ایول,مبارک باشه مازیار :wub:

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خب یک عدد ایفون 3GS خریداری شد 32 گیگ در حد نو خیلی تمیز...سفید با ورژن 3.1.3 که با جیل بریک که دیروز اومد جیل هم کردمش و الان داره شکر خدا بدون مشکل کار میکنه...این دومین 3GS من طی این 1 سال هست...! دی:

اینجا هم که از فیل تر ازاد شد...مبارک باشه....

آقا مبارک باشه
اون مشکل هفته چهلم حل شد؟ براش پچ اومد؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقا مبارک باشه
اون مشکل هفته چهلم حل شد؟ براش پچ اومد؟

سلامت باشی...بله حل شد....این که من خریدم هفته 50 هست...بدون مشکل هم خاموش روشن میشه...با 3.1.3 هم جیل کردمش :)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دیروز اینترنت قطع بود ... :(

//

مبارک باشه مازیار :happy:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بازی‎هاش از PSP هم قشنگ تره. من با آیفون که بازی کردم کلا PSP از چشمم افتاد! :eh:

ای گفتی امیر :D !!!
یه آیپاد تاچ بگیر خوب بود بگو مام بگیریم
yahoobiggrin.gif
(گرچه پولام تموم شده :دی )

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بسیار مبارک باشه مازیار!

ابالفضل!!!!!!!!
خدایی راست میگی؟ گوشی موبایلی که بازی هاش در حد پی اس پی است؟ :blink: :blink:
ببینم متنوع هم هست؟ چند تا بازی براش هست؟
من شاید تا چند ماه دیگه گوشی موبایل عوض کنم! به نظرتون گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ و اچ تی سی و اینا هم گیم هاشون در این حد هست، یا فقط مال اپل این جوریه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ابالفضل!!!!!!!!
من شاید تا چند ماه دیگه گوشی موبایل عوض کنم! به نظرتون گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ و اچ تی سی و اینا هم گیم هاشون در این حد هست، یا فقط مال اپل این جوریه؟

شما مگه پیگیر اخبار بازی برنامه های ایفون نیستی؟

بعضی بازی هاش 600-700 مگ هست...کیفیت عالی...واقعا بی نظیره...کمپانی های دیگه اصلا بازی هاشون جلوی ایفون به حساب نمیان...:)

بازی ها متنوع هست خیلی خیلی زیاد....تعداد بازی ها دقیق مشخص نیست....چون هر روز کمه کم 10 تا بازی میاد براش....طبق گفته اپل در حال حاضر 200000 بازی + برنامه برای ایفون هست. که اگر نصف این مقدار رو بازی فرض کنیم...میشه 100000 تا ...عالی هست نه؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
شما مگه پیگیر اخبار بازی برنامه های ایفون نیستی؟

بعضی بازی هاش 600-700 مگ هست...کیفیت عالی...واقعا بی نظیره...کمپانی های دیگه اصلا بازی هاشون جلوی ایفون به حساب نمیان...:)

بازی ها متنوع هست خیلی خیلی زیاد....تعداد بازی ها دقیق مشخص نیست....چون هر روز کمه کم 10 تا بازی میاد براش....طبق گفته اپل در حال حاضر 200000 بازی + برنامه برای ایفون هست. که اگر نصف این مقدار رو بازی فرض کنیم...میشه 100000 تا ...عالی هست نه؟

نه! علتش هم خیلی ساده است، به خاطر این که اصلا موبایل باز نیستم!
باورت میشه من هنوز 6020 دستمه؟ تازه یک چیز داغونی هم هست که بذارم سر کوچه آشغالی 1000 تومن می گیره ببره!
البته به دلایل خاصی ارتقای گوشی خیلی به تعویق افتاده، وگرنه تا حالا چند بار می خواستم ارتقا بودم.
البته بیشتر به سامسونگ یا سونی اریکسون داشتم فکر می کردم، ولی امیر این قضیه این گیم رو گفت و خرابم کرد!! :دی
gamer4.gif

پ.ن: یه سرچ زدم، انصافا بازی هاش قشنگ و جالبند، ولی به نظرم در حد بازی های پایین PSP هستند. اگه توی 4G گیم زدند در حد Tekken: Dark Ressurection یه خبر بدید. :دی
icon10.gif

Last edited:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بسیار مبارک باشه مازیار!

ابالفضل!!!!!!!!

نه بابا در اون حد ام دیگه نیست. تجربه من در مورد آیفون نسبت به psp1000 اینجوریه:
1- از لحاظ کنترل بازی: نبود دکمه جدا خیلی اذیت می کنه. مخصوصا نبود jog dial برای چرخش مخصوصا در بازی های fps ـش. صفحش حساس هست ولی یکم فشار رو لازم داره تا کنترل روی صفحه کار کنه. البته accelometer ـش توی بعضی بازی ها خیلی خوبه (مخصوصا دو بعدی ها و ماشین سواری ها) و توی بعضی جاها واقعا به درد لای جرز هم نمی خوره (بازی های فوتبالی، هواپیمایی)
2- عناوین بازیها: بازی های چشم گیرش نزدیک 85% رو psp گیر میاد پس psp باز ها چیز زیادی رو از دست نمی دهند. برعکسش صادق نیست مثلا چیزی به نام syphoon filters یا god of wars یا locoroco یا ... روی آیفون اصلا نیست و مشابه که قابل رقابت با این ها باشه وجود نداره (مگه خیلی جدید اومده باشه).
3- کیفیت: گرافیکش هم در حد بازی های جدید psp نیست مثلا syphoon یا god of wars گرفیکشون از تمام بازی های که با آیفون کردم بهتر بود.
به نظرم واسه بازی psp خیلی بهتر بود روی آیفون یه جوری زجر آوره.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
نه! علتش هم خیلی ساده است، به خاطر این که اصلا موبایل باز نیستم!
باورت میشه من هنوز 6020 دستمه؟ تازه یک چیز داغونی هم هست که بذارم سر کوچه آشغالی 1000 تومن می گیره ببره!

منم 7 سال گوشیم زیمنس c55 بود. رنگ آبیش رو داشتم، خدابیامرز تا آخرین لحظه عمرش خوب کار کرد :دی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تبریک تبریک به مازیار عزیز.....دیدی آخر به حرف من رسیدی و رفتی آیفون خریدی؟!!!!....البته من در مرحله بعد پاکت پی سی رو بهت پیشنهاد کرده بودم......لول

پ ن:اینجوری که دارین بحث میکنید منو هم وسوسه میکنید برم آیفون بخرم.....البته من با gba موافقم....به نظر من برای بازی هیچی مثل کنسول نمیشه حتی پی سی!!!!!.....اینی که گفتم تجربه ثابت کرده....لول....راستی مازیار من فکر میکنم آیفون دوربین مریضی داره یک چند تا عکس با دوربینش بگیر دوباره تا بررسی کنیم.....لول

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من فعلا فقط روی PSP میتونم نظر بدم چون با iPhone همینطوری کار کردم.
به نظرم گیم پلی برای بازیهای مختلف خیلی مهم هست و این نکته توی PSP حداقل قابل توجه تر هست.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
منم 7 سال گوشیم زیمنس c55 بود. رنگ آبیش رو داشتم، خدابیامرز تا آخرین لحظه عمرش خوب کار کرد :دی
آخی!
joytears.gif

گوشی هم گوشی های قدیم.
گوشی من هم الآن دیگه چیزی نمونده به سرنوشت زیمنس شما مبتلا بشه. دیگه خدایی روم نمیشه از جیبم درش بیارم.
df35b07497684c1a88c1.gif

من فعلا فقط روی PSP میتونم نظر بدم چون با iPhone همینطوری کار کردم.
به نظرم گیم پلی برای بازیهای مختلف خیلی مهم هست و این نکته توی PSP حداقل قابل توجه تر هست.
دقیقا همین طوره.
البته من هیچ تجربه ای از iPhone ندارم، ولی واقعا نمی دونم می تونند مثلا سبک های متنوع گیم، بازی های انحصاری، عناوین غول دنیای گیم، و ... رو وارد گوشی موبایلی که هزار و یک گرفتاری دیگه هم براشون داره بکنند یا نه؟
به هر حال امیدوارم واقعا پیشرفت کنند در این مورد، چون مطمئنم خودت می دونی که گوشی موبایل نسبت به پی اس پی چه مزیتی برای امثال ما با این لنگ درازمون داره!
df35b07497684c1a88c1.gif
df35b07497684c1a88c1.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تبریک تبریک به مازیار عزیز.....دیدی آخر به حرف من رسیدی و رفتی آیفون خریدی؟!!!!....البته من در مرحله بعد پاکت پی سی رو بهت پیشنهاد کرده بودم......لول

پ ن:اینجوری که دارین بحث میکنید منو هم وسوسه میکنید برم آیفون بخرم.....البته من با gba موافقم....به نظر من برای بازی هیچی مثل کنسول نمیشه حتی پی سی!!!!!.....اینی که گفتم تجربه ثابت کرده....لول....راستی مازیار من فکر میکنم آیفون دوربین مریضی داره یک چند تا عکس با دوربینش بگیر دوباره تا بررسی کنیم.....لول

مرسی علی....حقیقت هرچی دو دو تا 4 تا کردم دیدم هیچ گوشی ای نیست که به دردم بخوره الا ایفون...اول میخواستم نکسوس بگیرم بعد دیدم صفحه نمایشش اصلا تو افتاب دیده نمیشه :( اینجوری شد که باز برگشتم به 3GS ...این لامصب صفحه نمایشش تو نور افتاب به جای اینکه مثل بقیه محو بشه تازه انگار جون میگیره....بهتر دیده میشه :D منم که خیلی رو این یه مورد حساسم....اینجوری شد که انتخاب دیگه ای برام نموند....

دوربینش مریض نیست علی...خوب میگیره البته فقط تو روز و نور مناسب....حالا بعدا میزارم چند تا سمپل...پارسال هم یادت باشه چند تا گذاشته بودم :)

آخی!
joytears.gif

البته من هیچ تجربه ای از iPhone ندارم، ولی واقعا نمی دونم می تونند مثلا سبک های متنوع گیم، بازی های انحصاری، عناوین غول دنیای گیم، و ... رو وارد گوشی موبایلی که هزار و یک گرفتاری دیگه هم براشون داره بکنند یا نه؟
به هر حال امیدوارم واقعا پیشرفت کنند در این مورد، چون مطمئنم خودت می دونی که گوشی موبایل نسبت به پی اس پی چه مزیتی برای امثال ما با این لنگ درازمون داره!
df35b07497684c1a88c1.gif
df35b07497684c1a88c1.gif

ببینید دوست عزیز خب مسلما ایفون کنسول بازی نیست ولی وقتی اکثر بازی های معروف مثل GTA و CODو ...دارن رو ایفون پورت میشن با حجم های 300-400 مگ یا 600-700 مگ خب مسلما بازی های چرتی نیستن...

خیلی بازی های معروف مثل پرنس یا AC یا خیلی های دیگه نسخه ایفون دارند ولی نسخه ویندوز موبایل یا سیمبین ندارند مثلا...البته مثال هست ها اگه نه پرنس یا AC برای سیمبین هست منتها مقایسه کنید خنده ات میگیره...اصلا بازی های ایفون یه دنیای دیگه ای هستند.

درسته PSP مختص این کار ساخته شده ولی در نظر بگیرید همیشه PSP تو جیب ادم نیست ( البته تو جیب که جا هم نمیشه :p ) ولی ایفون همیشه تو جیب هست...اینطوری میشه که یهو چشم باز میکنی میبینی 200 تا بازی توپ داری رو ایفونت و همیشه سرگرمی...

کلا ولی الباقی شرکت ها مثل نوکیا و سامسونگ و ...در برابر برنامه بازی های ایفون باید برن غاز بچرونن...البته فقط در مورد تنوع و کیفیت و کمیت برنامه بازی داریم بحث میکنیم ها....نه خود گوشی...چون ایفون خودش یکم محدودیت هایی داره که حالا با os4 اش بعضی هاش رفع میشه :happy:

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
عجب پارسا خودت امتحان کردی ؟
4.gif
4.gif

بالا