مازیار مبارکه،همون 3GS قبلی رو نگه میداشتی بهتر بود که
![icon10.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fforum.persiantools.com%2Fimages%2Ficons%2Ficon10.gif&hash=99973c23204d010cb89e212c0d6cde7a)
بسیار مبارک باشه مازیار!
بازیهاش از PSP هم قشنگ تره. من با آیفون که بازی کردم کلا PSP از چشمم افتاد! :eh:
مازیار مبارکه،همون 3GS قبلی رو نگه میداشتی بهتر بود که![]()
پس یه زیر بخش آیفون هم بزنیم :دیسلامت باشی....اره بیشتر برای بازی ها خریدم...دی:
ممنون...متشکر....
قبلی لاک بود دردسر داشت این ولی انلاکه راحتم...
------------------
گفتم خدایا این ایدی جدید کیه که مدیر موبایل هم هست...حتما تا حالا نامریی بوده دی: نیگا کردم دیدم نوشتی base سابق...
خب یک عدد ایفون 3GS خریداری شد 32 گیگ در حد نو خیلی تمیز...سفید با ورژن 3.1.3 که با جیل بریک که دیروز اومد جیل هم کردمش و الان داره شکر خدا بدون مشکل کار میکنه...این دومین 3GS من طی این 1 سال هست...! دی:
اینجا هم که از فیل تر ازاد شد...مبارک باشه....
آقا مبارک باشه
اون مشکل هفته چهلم حل شد؟ براش پچ اومد؟
دیروز اینترنت قطع بود ...
//
مبارک باشه مازیار :happy:
بازیهاش از PSP هم قشنگ تره. من با آیفون که بازی کردم کلا PSP از چشمم افتاد! :eh:
بسیار مبارک باشه مازیار!
ابالفضل!!!!!!!!
خدایی راست میگی؟ گوشی موبایلی که بازی هاش در حد پی اس پی است؟ :blink: :blink:
ببینم متنوع هم هست؟ چند تا بازی براش هست؟
من شاید تا چند ماه دیگه گوشی موبایل عوض کنم! به نظرتون گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ و اچ تی سی و اینا هم گیم هاشون در این حد هست، یا فقط مال اپل این جوریه؟
شما مگه پیگیر اخبار بازی برنامه های ایفون نیستی؟
بعضی بازی هاش 600-700 مگ هست...کیفیت عالی...واقعا بی نظیره...کمپانی های دیگه اصلا بازی هاشون جلوی ایفون به حساب نمیان...
بازی ها متنوع هست خیلی خیلی زیاد....تعداد بازی ها دقیق مشخص نیست....چون هر روز کمه کم 10 تا بازی میاد براش....طبق گفته اپل در حال حاضر 200000 بازی + برنامه برای ایفون هست. که اگر نصف این مقدار رو بازی فرض کنیم...میشه 100000 تا ...عالی هست نه؟
بسیار مبارک باشه مازیار!
ابالفضل!!!!!!!!
خدایی راست میگی؟ گوشی موبایلی که بازی هاش در حد پی اس پی است؟ :blink: :blink:
ببینم متنوع هم هست؟ چند تا بازی براش هست؟
من شاید تا چند ماه دیگه گوشی موبایل عوض کنم! به نظرتون گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ و اچ تی سی و اینا هم گیم هاشون در این حد هست، یا فقط مال اپل این جوریه؟
نه! علتش هم خیلی ساده است، به خاطر این که اصلا موبایل باز نیستم!
باورت میشه من هنوز 6020 دستمه؟ تازه یک چیز داغونی هم هست که بذارم سر کوچه آشغالی 1000 تومن می گیره ببره!
آخی!منم 7 سال گوشیم زیمنس c55 بود. رنگ آبیش رو داشتم، خدابیامرز تا آخرین لحظه عمرش خوب کار کرد :دی
دقیقا همین طوره.من فعلا فقط روی PSP میتونم نظر بدم چون با iPhone همینطوری کار کردم.
به نظرم گیم پلی برای بازیهای مختلف خیلی مهم هست و این نکته توی PSP حداقل قابل توجه تر هست.
تبریک تبریک به مازیار عزیز.....دیدی آخر به حرف من رسیدی و رفتی آیفون خریدی؟!!!!....البته من در مرحله بعد پاکت پی سی رو بهت پیشنهاد کرده بودم......لول
پ ن:اینجوری که دارین بحث میکنید منو هم وسوسه میکنید برم آیفون بخرم.....البته من با gba موافقم....به نظر من برای بازی هیچی مثل کنسول نمیشه حتی پی سی!!!!!.....اینی که گفتم تجربه ثابت کرده....لول....راستی مازیار من فکر میکنم آیفون دوربین مریضی داره یک چند تا عکس با دوربینش بگیر دوباره تا بررسی کنیم.....لول
آخی!![]()
البته من هیچ تجربه ای از iPhone ندارم، ولی واقعا نمی دونم می تونند مثلا سبک های متنوع گیم، بازی های انحصاری، عناوین غول دنیای گیم، و ... رو وارد گوشی موبایلی که هزار و یک گرفتاری دیگه هم براشون داره بکنند یا نه؟
به هر حال امیدوارم واقعا پیشرفت کنند در این مورد، چون مطمئنم خودت می دونی که گوشی موبایل نسبت به پی اس پی چه مزیتی برای امثال ما با این لنگ درازمون داره!![]()
![]()