امیر جان این استدلالی که آوردی دقیقا علتی بود که من هم MP3 Player خریدم، هم پی اس پی و هم دوربین دیجیتال. دقیقا با این فکر که آدم چرا پول همه اش رو جمع کنه و پای موبایل بده، خوب وسیله تخصصی می گیره.آگهی تمیزی بود!![]()
آخه گوشی های موبایل معمولا اون تکنولوژی که بهشون اضافه میشه و در سایر وسایل الکترونیکی هست رو خیلی گرونتر از خود اون وسیله عرضه میکنن! مثلا گوشی های 12 مگاپیکسلی که الان هستن رو قیمتشون رو نگاه کن! آدم میتونه یه گوشی در حد عالی با 200 تومان بخره بقیه پولش رو بره مثلا 300 تومان یه دوربین دیجیتال خوب بخره! به نظرت کیفیت کدوم بالاتره؟ واسه همینه که من میگم اگه هر وسیله ای کار خودش رو تخصصی انجام بده بهتره، البته همه اینا بستگی به شخص داره.. مثلا من هیچ وقت یه گوشی رو به خاطر اینکه 12 مگاپیکسله نمیخرم چون خیلی گرونتر پام در میاد ولی یکی دیگه شاید پولش انقدرا براش مهم نباشه و بخره!
من الان که گفتی آیفون گرونه و اینا (واقعن هم گرونه!) یادم افتاد که آیپاد هم میتونی بخری خیلی ارزون تر، هم Mp3 پلیرت میشه (درحد بسیار عالی) هم میتونی باهاش بازی کنی و اون مشکلت (تابوی بازی کردن برای سن شما) حل میشه چون اولا هر کی ببینه، در درجه اول این یه mp3 player ه! mp3 گوش کردن که سن و سال نمیشناسه، میشناسه؟!
صرفا یه پیشنهاد بود // البته اینم بگم که من شخصا با آیپاد تاچ کار نکردم.. ولی همون طور که گفتم از علیرضا میتونی بپرسی.![]()
والا خودت که استاد PSP هستی محمود جان و خیلی هم بیشتر از من استفاده کردی، ولی به جز اون معدود بازی های خوبش کلا PSP دستگاهیه که به درد کسی میخوره که مسافرت زیاد میره، کلا تو سفر بدجوری حال میده!ولی من خودم اگه گوشی داشتم که مثلا فایل های DivX م رو هم راحت اجرا میکرد نه اصلا دیگه به فکر PSP نبودم!![]()
کلا PSP میتونست خیلی بهتر از اینا عمل کنه، الان چهار سری مختلف PSP زدن ولی هیچ تغییر مهم گرافیکی توی هیج کدوم رخ نداد! کی میاد پول PSPGo بده آخه با همون گرافیک... حالا باز خوبه یه مموری داخلی 16 گیگ براش گذاشتن!
ولی بعد از یه مدت چیزی که یه کم اذیت می کرد، این بود که مثلا بارها پیش اومده می خواستم از یه صحنه ای عکس بگیرم، ولی دوربینم همراهم نبوده، یا یه جایی بیکار بودم و پی اس پی رو همراه نداشتم، یا MP3 Player شارژ نداشته و ...
دردسر همراه بردن اینها - شارژ باتری چندین وسیله - یکی یکی از کیف خارج کردن در مواقع ضرورت و ...، باعث میشه که هر چند وسیله تخصصی بهتر عمل می کنه، ولی در عمل آدم از گوشی موبایل بیشتر استفاده کنه.
البته اینها همه حدسیات منه، و من مدتهاست با گوشی قدیمی زندگی کردم. وگرنه ممکنه در عمل آدم وقتی گوشی موبایل پیشرفته می خره ببینه یه جای کار می لنگه و برگرده سراغ همون وسایل حرفه ای.
![df35b07497684c1a88c1.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fup.iranblog.com%2FFiles%2Fdf35b07497684c1a88c1.gif&hash=b712682a39f74e3d62fd36e5899b8c3f)
البته یه راه حل هم اینه که آدم هم گوشی توپ داشته باشه، و هم همه جور Gadget حرفه ای، که البته این راه حل مخصوص کسایی مثل توئه که داااااارند، ولی من نداااااارم (به جون خودم نباشه به جون همون ...).
![df35b07497684c1a88c1.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fup.iranblog.com%2FFiles%2Fdf35b07497684c1a88c1.gif&hash=b712682a39f74e3d62fd36e5899b8c3f)