مرسی علی جان :دی،اگه ربات فروم قاطی نکرده باشه و آمارش درست باشه!برا موبایل تبریک میگم ! :دی
مهــدی جان خسته نباشید !!؟؟ 370 ! :دی چقدر مردم موبایل دوستن :دی
مرسی علی جان :دی،اگه ربات فروم قاطی نکرده باشه و آمارش درست باشه!برا موبایل تبریک میگم ! :دی
مهــدی جان خسته نباشید !!؟؟ 370 ! :دی چقدر مردم موبایل دوستن :دی
الان بازارچه رو زده بود 454 آنلاین!:دی
چقدر فروم اکتیو شده امروز!!! :دی
مردم پی تی دوست شدن!
![]()
راستی درمورد بخش بازی های موبایل تو مجله ،موضوع به کجا رسید؟
سلام خدمت همه بچه های گل
من به دلیل مشغله کاری که دارم نمیتونم زیاد بیام تو جمع گرمتون باشم ایشلا مگه تو آینده نزدیک کلارم سبکتر شه
راستی چند روزه یه c905 خریدم
کلا راضی هستم و گوشی خوبیه مشکلش برای من نداشتن سیستم عامل هست که فعلا باهاش کنار اومدم!
من چون از شهرستان خریدم 268 هزار خریدم. با مموری 8 گیگ البته من جعبه بزرگ پیدا نکردم مثه اینکه دیگه جعبه بزرگ نیست.
جعبه بزرگ یه سی دی و کابل تی وی اضافه داره نسبت به جعبه کوچیک.
تازه گیر دادن بیا زن بگیر.....لول
بدون شرح!
12:39 دقیقه امروز :دی
من چند تا نقد از بازی های موبایل جاوا دارم میخوای بهت سند کنم ؟ :دی هر شماره یکی خوبه ؟
یکیش مال Carbon هست ...
قرار بود خبر بدی که،من فکر کردم پشیمون شدین :دیوالا من که آماده ی دریافت هر گونه مقاله ای هستم ولی تا حالا کسی چیزی ارسال نکرده!
منم همینطور!جریان چیه؟ یک لحظه فکر کردم به زمان گذشته برگشتیم![]()
![]()
الان در راستای اهداف تاپیک حرکت میکنیم مشکلی نیست!:دیخوب دیگه داره اهداف این تاپیک به هم میریزه.
مدیران بخش اگه سلاح میدونید این پست ها رو پاک کنید.
شرمنده.
نه World Cup 2010 رو که داستان و همه چیزش مشخص ه،اون رو گفتم برای معرفی فقط تو مجله باشه خوبهدر مورد نقد Fifa WC ، مهــدی جان معمولا" نقد کمتــری میشن چون داستان چندانــی ندارد !:دی
حالا اگه میخوای نقدش کن ولـی داستان ننویس ولــی گرافیک بازی رو باید بیشتر بنویسی ؟ راسی کسی رو میشناسی نقد بازی ها Iphone بتونه کنه ؟ :دی
در راستای هدف تاپیک :دی
قرار بود خبر بدی که،من فکر کردم پشیمون شدین :دی
الان برای معرفی بازی جدید ، World Cup 2010 هست
به نظرم هر بازی که معرفی میشه تاپیکش هم تو بخش موبایل زده بشه که از مجله لینک تاپیک داده بشه برای دانلود و صحبت درمورد بازی
برای سری60ورژن 5 هم من 1-2 تا بازی پرطرفدار رو درباره اش مطلب مینویسم برات میفرستم،تاپیکش رو هم میزنم بهت لینک میدم
**
الان در راستای اهداف تاپیک حرکت میکنیم مشکلی نیست!:دی
یه روز نبودما ! :دیعلی جان چه گیری از این بهتر برادر من!
//
بدون شرح!![]()
12:39 دقیقه امروز :دی
![]()
سلام تبریک به پارسا و علی عزیز....من هم مثل علی نمیتونم زیاد بیام گرفتاریها کم بود پایان ترمها هم داره میاد تازه گیر دادن بیا زن بگیر.....لول
علیرضا درمورد نقد بازی،اگه کمک کنی خیلی خوبه :دی
نه اتفاقا گفت و گوی آزاد اینقدر نشد!:دییه روز نبودما ! :دی
ببین چه اتفاقایی افتاده ! : ))
موبایل این جوری بوده ببین گفتگو آزاد چی بوده !
البته من که می گم کذبه :دی
مرسیمن هستم مهدی![]()
بازی جاوا دیگه؟ مشکلی نیست. اگر نیاز بود بگین انجام بدم.
علی جون خیلی تعریفت رو میکنه!
هواشو داشته باش تو مدرسه :دی
بازی جاوا دیگه؟ مشکلی نیست. اگر نیاز بود بگین انجام بدم.
یه روز نبودما ! :دی
سلام.
مبارک باشه پارسا جان!
علی جون خیلی تعریفت رو میکنه!
هواشو داشته باش تو مدرسه :دی
می خواین منم بازی های مسخره مائمو رو نقد کنم ؟ :lol:
راستی مهدی ! اگه بازی های موبایل برن تو مال مجله بازی اون وقت مجله موبایل خودمون چی بنویسیم ؟![]()
ما هم بریم اینجا رو به گند کشیدیم :دی مهــدی جان ببخش !:دی