Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
نه
مگه دیوونم :دی
مگه دیوونم :دی
اگه با منی منظورمو نفهمید یمگه به پسته ؟ :دی به پست مفیده ... ( شکلک چیکار کنم وادار میکنید به اسپم !)![]()
پ.ن :![]()
عجب!کلا ولی الباقی شرکت ها مثل نوکیا و سامسونگ و ...در برابر برنامه بازی های ایفون باید برن غاز بچرونن...ا
دوربینش مریض نیست علی...خوب میگیره البته فقط تو روز و نور مناسب....حالا بعدا میزارم چند تا سمپل...پارسال هم یادت باشه چند تا گذاشته بودم
بله در حدی که من می دونم همه این مطالب درسته.ببینید دوست عزیز خب مسلما ایفون کنسول بازی نیست ولی وقتی اکثر بازی های معروف مثل GTA و CODو ...دارن رو ایفون پورت میشن با حجم های 300-400 مگ یا 600-700 مگ خب مسلما بازی های چرتی نیستن...
خیلی بازی های معروف مثل پرنس یا AC یا خیلی های دیگه نسخه ایفون دارند ولی نسخه ویندوز موبایل یا سیمبین ندارند مثلا...البته مثال هست ها اگه نه پرنس یا AC برای سیمبین هست منتها مقایسه کنید خنده ات میگیره...اصلا بازی های ایفون یه دنیای دیگه ای هستند.
درسته PSP مختص این کار ساخته شده ولی در نظر بگیرید همیشه PSP تو جیب ادم نیست ( البته تو جیب که جا هم نمیشه) ولی ایفون همیشه تو جیب هست...اینطوری میشه که یهو چشم باز میکنی میبینی 200 تا بازی توپ داری رو ایفونت و همیشه سرگرمی...
کلا ولی الباقی شرکت ها مثل نوکیا و سامسونگ و ...در برابر برنامه بازی های ایفون باید برن غاز بچرونن...البته فقط در مورد تنوع و کیفیت و کمیت برنامه بازی داریم بحث میکنیم ها....نه خود گوشی...چون ایفون خودش یکم محدودیت هایی داره که حالا با os4 اش بعضی هاش رفع میشه :happy:
کلا ولی الباقی شرکت ها مثل نوکیا و سامسونگ و ...در برابر برنامه بازی های ایفون باید برن غاز بچرونن...ا
چطوری عمو محمود؟!!من هم اتفاقا از همین تعجب کردم، چون می دونم امیر PSP هم داره. گوشی یی که تو گیم بخواد با پی اس پی کل بندازه و آدم رو از پی اس پی بندازه خیلی باید جالب باشه.![]()
نــــــــــــــه ! اصلا پگاه و اسپم ؟! امکان نداره :دیاسپم چیه؟
من و اسپم؟
شد 667
مقدس شدی حالا
پ.ن:برا n97 نداری؟
نه والا ! N97شو برو از مهدی (مدیر موبایل) بگیر اون 97 داره ... من مسئول مائمو امپ.ن:برا n97 نداری؟
دقیقا همین طوره.
البته من هیچ تجربه ای از iPhone ندارم، ولی واقعا نمی دونم می تونند مثلا سبک های متنوع گیم، بازی های انحصاری، عناوین غول دنیای گیم، و ... رو وارد گوشی موبایلی که هزار و یک گرفتاری دیگه هم براشون داره بکنند یا نه؟
به هر حال امیدوارم واقعا پیشرفت کنند در این مورد، چون مطمئنم خودت می دونی که گوشی موبایل نسبت به پی اس پی چه مزیتی برای امثال ما با این لنگ درازمون داره!
کلا این حس زدگی از PSP بعد از یکی دو ماه استفاده توی هر کسی که دیدم PSP داشته رو دیدم!
منتظریم آره یادم میاد عکسها رو ولی مال خیلی وقت پیشه.....راستی 3gs الان قیمتش چنده؟!!!
چطوری عمو محمود؟!!
لول فکر کنم انداختمت تو 700 - 800 تومن خرج!
ببین 32 گیگ کمترش رو نگیری ها!![]()
![]()
البته هنوز با این اختلاف قیمت شدید (و با توجه به این که ندارم) متقاعد نشدم به خرید iPhone، ولی هر چی می گذره بیشتر وسوسه میشم بگیرمش. :دیکاش یه کنسول دستی خوب میومد, من با PSP/DS دیگه به اون شکل حال نمیکنم!
اما واقعا تنوع برنامه/بازیهای iPhone دیوانه کننده هست!
این مورد تایید میشه!
یکیش خود من
محمود جان تا جایی که من میدونم آیپاد تاچ هم همه این کارهار رو میکنه! قیمتش هم بالای 300 فکر نکنم باشه! حالا فرض کن PSP رو هم بدی بره یه 150 بیشتر نباید بدی روش! اینجا رو ببین
یکی تو نداری یکی هم....![]()
آگهی تمیزی بود!دهه، چه آگهی باحالی! :دی
البته من چند وقت دیگه باید گوشی موبایل عوض کنم و دیگه الآن با توجه به پیشرفته شدن گوشی های موبایل، خرید MP3 Player، دوربین دیچیتال، پی اس پی، ... دیگه خیلی منطقی نیست و آدم عملا زیاد استفاده نمی کنه، ولی بازم باید راجع بهش فکر کنم.![]()
راستی هیچ مزیت خاصی به ذهنت می رسه که اگر مثلا کسی گوشی موبایل پیشرفته داشته باشه، بخواد در کنارش پی اس پی رو هم حفظ کنه؟ البته به غیر از همون معدود بازی های گرافیک توپش.
مگه آیپاد تاچ هم 2g-3g داره ؟! :blink:فروش ای پاد تاچ ۱۶ گیگ ۳g در حد نو