• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

hermes78

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. راستش من تازه واردم. میخواستم بپرسم اینجا تاپیکی نیست که در آن اساتید به حل مشکلات برنامه های گوشیها کمک کنند؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید که من مشکلات گوشیمو کجا میتونم مطرح کنم ممنونتون میشم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام دوستان. راستش من تازه واردم. میخواستم بپرسم اینجا تاپیکی نیست که در آن اساتید به حل مشکلات برنامه های گوشیها کمک کنند؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید که من مشکلات گوشیمو کجا میتونم مطرح کنم ممنونتون میشم.
همین‎جا یا اینجا.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان صاحب نظر، من الان یه 2 سالی هست که از همین سری 1200 های معمولی دارم. به نظرتون باید گوشیم را ارتقا بدم یعنی با این گوشی معمولی چیزی را از دست میدم؟ منظورم اینه که از کاروان علم و تکنولوژی عقب میمونم اگه گوشیم را ارتقا ندم؟ علایقم هم بیشتر همون فیلم و موسیقی هست که تا حالا از همین pc استفاده میکردم...

ادیت: درضمن من تا حالا تجربه ی کار با گوشیهای پیشرفته را نداشتم و زیاد نمیدونم چه امکانات خاصی را ارائه میدن.

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان صاحب نظر، من الان یه 2 سالی هست که از همین سری 1200 های معمولی دارم. به نظرتون باید گوشیم را ارتقا بدم یعنی با این گوشی معمولی چیزی را از دست میدم؟ منظورم اینه که از کاروان علم و تکنولوژی عقب میمونم اگه گوشیم را ارتقا ندم؟ علایقم هم بیشتر همون فیلم و موسیقی هست که تا حالا از همین pc استفاده میکردم...

ادیت: درضمن من تا حالا تجربه ی کار با گوشیهای پیشرفته را نداشتم و زیاد نمیدونم چه امکانات خاصی را ارائه میدن.

خب این کاملا به خودت بستگی داره. اگر میخوای مدام با گوشی آهنگ گوش بکنی, فایل های تصویری ببینی,عکس بگیری,از GPS استفاده بکنی, برنامه های خاصی رو همیشه همراهت داشته باشی,گاهی بازی بکنی, از امکانات ارتباطی خاصی مثل وای فای بهره ببری و این حرفها باید یه گوشی مناسب بگیری. که همه اینها رو گوشیهای زیر 200 هزار تومان هم دارن.

اما موسیقی رو که به هر حال میتونی گوش بدی و فیلم هم که جدا میتونی ببینی. فیلم دیدن روی صفحه نمایش گوشی همراه (حالا هر مشخصه ای که میخواد صفحه اش داشته باشه) زیاد هم راحت نیست. خلاصه باید ببینی اصلا اگر نیازی به تعویض گوشی هست و یا نه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خب این کاملا به خودت بستگی داره. اگر میخوای مدام با گوشی آهنگ گوش بکنی, فایل های تصویری ببینی,عکس بگیری,از GPS استفاده بکنی, برنامه های خاصی رو همیشه همراهت داشته باشی,گاهی بازی بکنی, از امکانات ارتباطی خاصی مثل وای فای بهره ببری و این حرفها باید یه گوشی مناسب بگیری. که همه اینها رو گوشیهای زیر 200 هزار تومان هم دارن.

اما موسیقی رو که به هر حال میتونی گوش بدی و فیلم هم که جدا میتونی ببینی. فیلم دیدن روی صفحه نمایش گوشی همراه (حالا هر مشخصه ای که میخواد صفحه اش داشته باشه) زیاد هم راحت نیست. خلاصه باید ببینی اصلا اگر نیازی به تعویض گوشی هست و یا نه.
فکر کنم(!) تنها چیزی که بخوام یه گوشی موزیک پلیر باشه:D این 5130 اکسپرس موزیک به نظرتون خوبه؟ چون قیمتش که خیلی مناسبه... شکل و شمایلش چطوره؟ (از نظر خودم که بد نیست;))

5220 چطوره؟ البته این قیمتش بالاتره و زیاد هم به نظرم جالب نیست!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر کنم(!) تنها چیزی که بخوام یه گوشی موزیک پلیر باشه:D این 5130 اکسپرس موزیک به نظرتون خوبه؟ چون قیمتش که خیلی مناسبه... شکل و شمایلش چطوره؟ (از نظر خودم که بد نیست;))

5220 چطوره؟ البته این قیمتش بالاتره و زیاد هم به نظرم جالب نیست!

Music Phone ـه ارزون و مناسب زیاد پیدا میشه.
مثلا از سری W سونی اریکسون هم گزینه کمتر از 200 هزار تومان زیاد هست.

5130 الان باید حدود 100 تومان باشه, خب قیمت خیلی خوبی هست. به هر حال امکانات خیلی بالایی نداره ولی تو رنج خودش عالی هست. مخصوصا اینکه یه مموری یک گیگ هم همراهش هست و حداقل برای شروع مشکلی از نظر انتقال فایل های صوتی نداره. روی دوربین و سایر امکاناتش زیاد نمیشه حساب کرد ولی به عنوان یه موزیک پلیر با استفاده از earphone معمولی بد نیست.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
5130 الان باید حدود 100 تومان باشه, خب قیمت خیلی خوبی هست. به هر حال امکانات خیلی بالایی نداره ولی تو رنج خودش عالی هست. مخصوصا اینکه یه مموری یک گیگ هم همراهش هست و حداقل برای شروع مشکلی از نظر انتقال فایل های صوتی نداره. روی دوربین و سایر امکاناتش زیاد نمیشه حساب کرد ولی به عنوان یه موزیک پلیر با استفاده از earphone معمولی بد نیست.

سپاس به خاطر راهنمایی:) باید به فکر خریدش باشم...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگه صرفا برای موزیک میخوای منم مثل علیرضا توصیه میکنم روی گوشی های واکمن سونی اریکسون تمرکز بیشتری داشته باش! من خودم چندین گوشی Walkman داشتم و همیشه راضی بودم؛ یکی دو نمونه از اکسپرس موزیک های نوکیا مثل 5700 رو هم چند ماه داشتم ولی واقعا کیفیت هندزفری سونی اریکسون چیز دیگه ست. البته منکر این نمیشم که اسپیکر بیرونی نوکیا معمولا خیلی بهتر/ بلند تر و شفاف تره صداش.
در کل همه چیز یه سلیقه، نیاز و به‎خصوص بودجه‎ی خودت برمیگرده.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اگه صرفا برای موزیک میخوای منم مثل علیرضا توصیه میکنم روی گوشی های واکمن سونی اریکسون تمرکز بیشتری داشته باش! من خودم چندین گوشی Walkman داشتم و همیشه راضی بودم؛ یکی دو نمونه از اکسپرس موزیک های نوکیا مثل 5700 رو هم چند ماه داشتم ولی واقعا کیفیت هندزفری سونی اریکسون چیز دیگه ست. البته منکر این نمیشم که اسپیکر بیرونی نوکیا معمولا خیلی بهتر/ بلند تر و شفاف تره صداش.
در کل همه چیز یه سلیقه، نیاز و به‎خصوص بودجه‎ی خودت برمیگرده.
ممنون امیر جان، از سری W سونی اریکسون زیاد تعریف شنیدم ولی با توجه به اینکه زیاد میونه ای با هندزفری ندارم و همینطور قیمتهای سونی اریکسون فکر کنم با بودجه ی 100 الی 110 تومنی که من در نظر گرفتم همون 5130 گزینه ی مناسبی باشه، البته هنوز تصمیم قطعی برای خرید نگرفتم چون آنچنان نیازی احساس نمیکنم که بخوام خیلی در خریدش عجله کنم و شاید هم در این بین بتونم یه موزیک فون دست دوم با قیمت مناسب پیدا کنم...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بچه ها یه زنگ موبایل معروف و قدیمی هست که خیلی هم استفاده میشه ازش.. اسم دقیقش رو یادم رفته و چند پکیج رینگتون Default گوشی های مختلف رو هم چک کردم که توش نبود. یه تیکه ای رو ازش اتچ کردم.. ممنون میشم اگر کسی کامل و سالمش! رو داره آپلود بکنه.

فایل های ضمیمه

• 1.rar
    39 KB · نمایش ها: 11

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
علیرضا من دانلود کردم ولی هیچی نمیشنوم.....فکر کنم فایلت ایراد داره...winamp و jetaudio هیچی پخش نمیکنن.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا من دانلود کردم ولی هیچی نمیشنوم.....فکر کنم فایلت ایراد داره...winamp و jetaudio هیچی پخش نمیکنن.

این مازیار حقیقتش فقط 4 ثانیه هست و record شده با کیفیت خیلی پایین! یعنی اسپیکر رو باید خــــیلی بالا برد تا بشه شنیدش
306.gif
فرمت amr بوده که به mp3 تبدیل شده.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اهان...تا اخر زیاد کردم یه چیزهایی شنیدم...والله اصلا نتونستم تشخیص بدم چیه...کیفیت بهتر نداری؟!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اهان...تا اخر زیاد کردم یه چیزهایی شنیدم...والله اصلا نتونستم تشخیص بدم چیه...کیفیت بهتر نداری؟!

نه حقیقتش همین رو دارم. اگر بشه دوباره یه نسخه بهتر ازش record می کنم.
ممنون

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بچه ها یه زنگ موبایل معروف و قدیمی هست که خیلی هم استفاده میشه ازش.. اسم دقیقش رو یادم رفته و چند پکیج رینگتون Default گوشی های مختلف رو هم چک کردم که توش نبود. یه تیکه ای رو ازش اتچ کردم.. ممنون میشم اگر کسی کامل و سالمش! رو داره آپلود بکنه.
14k8gag.gif

(البته فرمت اورجینالش 3GP بود، ولی هم روی گوشی هم روی سیستم -با KM- اجرا شد)

فایل های ضمیمه

• Greeting.rar
    30 KB · نمایش ها: 20

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر کنم این باشه استاد
14k8gag.gif

(البته فرمت اورجینالش 3GP بود، ولی هم روی گوشی هم روی سیستم -با KM- اجرا شد)

دمت گرم امیر
thankyou.gif
خیلی حال دادی
kurby2.gif
خیلی دنبالش بودم
wubpink.gif
دل یک ملتی رو شاد کردی
biggrin.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این امکان وجود داره که شماره یه شخص مهم رو داشته باشی و بتونه از phonebookت پاکش کنه :blink:
از راه دور البته!؟
یه شماره داشتم که چند روز پیش هم تماس داشتم، منتها الان فقط اسمش مونده و شماره توش پاک شده!:blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فیلم های علمی تخیلی زیاد میبینی برادر؟!

بالا