Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
مهدیییییی !
برگشتی ؟ یا میری باز ؟
برگشتی ؟ یا میری باز ؟
به به سلام مهدی خانسلام به همگی
علیرضا،پارسا،مازیار،امیر،علی و ... :دی
چطورین؟:دی
خریدی گوشی رو؟:دی
مهدیییییی !
برگشتی ؟ یا میری باز ؟
به به سلام مهدی خان:دی
یه 5800 ه سیاه/ نقرهای خریدم که احتمالا فردا یا شنبه از طریق پست میرسه دستم...
بسیار خوشحالم از خرید این گوشی زیرا دیروز متوجه شدم نرمافزار اسکرابل Last.Fm برای این گوشی موجوده، منم از همین الان دانلودش کردم :دی :دی
Mobbler
مخلصم مازیارمهدی :guitar:
پارسا خوبی؟ از درس چه خبر؟:دی
برگشتم :دی
ای :دیمرسی تو خوبی ؟
درس هم خوبه سلام می رسونه این ترمو ۲۰ شدم البته خودمو کشتم اگه نمی شدم ترک تحصیل می کردم :دی
خدا رو شکر :X
تبریک امیر جان .....ای بابا آخر رفتی سمت سیمبین دوباره؟!!!!!:f34r:به به سلام مهدی خان:دی
یه 5800 ه سیاه/ نقرهای خریدم که احتمالا فردا یا شنبه از طریق پست میرسه دستم...
بسیار خوشحالم از خرید این گوشی زیرا دیروز متوجه شدم نرمافزار اسکرابل Last.Fm برای این گوشی موجوده، منم از همین الان دانلودش کردم :دی :دی
Mobbler
سلام به همگی
علیرضا،پارسا،مازیار،امیر،علی و ... :دی
چطورین؟:دی
خریدی گوشی رو؟:دی
علی رام 6.5 مبارک باشه :دیمن هم روی i8000 6.5 دارم .واقعا یوزر فرندلیه ...(نسبت به قبل البته :دی)
مرسی مازیار جانمهدی :guitar:
-----------
امیر خیلی مبارک باشه برادر.
بابا آخه مورچه چیه که ... :دیصداشو در نمیاری که :دی ، مبارک ه
تنوع نرم افزاری ورژن 5 خیلی زیاده ولی درمورد پخش avi هنوز نرم افزار قوی براش نیومده،چند تا نرم افزار هستن که موقع پخش گیر میکنه
نرم افزار تبدیل به MP4 خواستی از این استفاده کن
دیگه بخش ورژن 5 باتو :دی
مرسی علیرضا جانتبریک امیر
یکی دو روز میشه، احتمالا دیگه شنبه برسه! تشکر@ امیر
ee
نامرد کی خریدی ؟! :دی
مبارک باشه :happy:
اسکروبلر سیمبین رو ملت اختراع کردن یا خود لست اف ام داده ؟
والا علی جان میخوام با یه بودجه درست و حسابی برم سراغ ویندوز/ اندرویدتبریک امیر جان .....ای بابا آخر رفتی سمت سیمبین دوباره؟!!!!!:f34r:
مرسی علی جانسلام به همگی
چطورین بچه ها؟
امیر مبارک باشه.
پارسا تو عجب$% خونی هستیا :دی
علی رام 6.5 مبارک باشه :دیمن هم روی i8000 6.5 دارم .واقعا یوزر فرندلیه ...(نسبت به قبل البته :دی)
مرسی علی جان :دیبه به خوش آمد میگم مهدی جان .....انشا... 100 سال همینجا توی همین فروم و همین بخش در کنار هم باشیم!!!!!
بابا آخه مورچه چیه که ... :دی
آها پس فعلا نرم افزار درست و حسابی برای پخش نیست، امیدوارم CorePlayer سریعتر این ورژنش رو هم رو کنه... (راستش حوصله ندارم هرچیزی میخوام رو تبدیل به MP4 کنم! مخصوصا که این گوشی یه رم 8 گیگ داره، من میخواستم همینطوری یه چیزی بریزم روش و نگاه کنم...
برای بخش 5 هم چشم. هر چی شما دستور بدی!:دی سعی میکنم هر چیزی برای خودم گرفتم تست کنم و اونجا هم آپلودشون کنم! مخلصیم
یکی دو روز میشه، احتمالا دیگه شنبه برسه! تشکر
اسکرابل رو هم فکر کنم خود ملت نوشتن.. تا جایی که میدونم توی سایت Last.fm فقط این نرم افزار برای Pc و اپل موجوده و یکی دو تا mp3player معروف دیگه.
سلام به همگی
چطورین بچه ها؟
امیر مبارک باشه.
پارسا تو عجب$% خونی هستیا :دی
هنوز تو دوران سیاه و سفیده :دیمهدی آواتارتو رنگی نمی کنی ؟
عجب گوشی خنگیه اینها... از صبح که باهاش کار میکنم فکر کنم چشمام 2 شماره ضعیف شدن! تازه دارم کم کم بهش عادت میکنم ولی واقعا تاچش ضعیفه و رو اعصاب راه میره. پیامک نوشتن هم فاجعهست برای منی که روزی 50 تا حداقل پیامک میزنم! برنامه هم که کلا هرچی بخوام روش نصب کنم ساین نشده هستن و باید ساین کنم! تازه الان باید برم دنبال آموزش هک برای ساین دائمی که اونم واقعا حوصله میخواد. خلاصه فکر کنم یه هفته باید براش وقت بذارم تا بشه اون چیزی که میخواستم... اگه بتونم یه هفته تحملش کنم! آقا K750 تمیز سراغ ندارین؟!
اقا 5800 هم گوشی بدی نیست خدایی استاد Wiseman یکی دوروز کار کنید دستون راه مفته